Usuari Discussió:Walden69/2007

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Discussió que et pot interessar

A Discussió:Biscaia hi ha una discussió en curs sobre el mapa que, si no ho he mirat malament, vas posar tu, i que alguns companys voldrien treure.--Pere prlpz 10:25, 8 gen 2007 (CET)

Tu has creat la pàgina dels herero, oi? Passa't per la seva discussió. --

Bona nit. Aquest missatge no l'he deixat jo. De fet, jo no faig mai col·laboracions anònimes. I el que pretenia dir a Discussió:Herero era que no li veia sentit a l'etiqueta de no neutralitat que algú altre havia posat. Em sap greu si no m'he explicat bé o si el que he escrit t'ha pogut molestar.--Pere prlpz 21:41, 23 gen 2007 (CET)

Culcolta

La Imatge:Cuncolta.jpg estava marcada des del 12 de desembre com d'origen desconegut, i des del 20 de desembre com infracció de copyright per tractar-se d'una foto no lliure d'un pin i no d'un logotip i per tant no és fair use. Ara veig que no se t'havia informat. Si no hi estàs d'acord la recupero per discutir-ho.--VRiullop (parlem-ne) 21:10, 28 gen 2007 (CET)

L'origen identificat és http://www.digamusic.com/Affiches/pins_cuncolta_naziunalista.htm. El problema és que no es tracta d'un logotip oficial que es pugui usar sota el fair use, sinó una foto d'pin, i la foto no és lliure.--VRiullop (parlem-ne) 21:20, 28 gen 2007 (CET)
Els escuts a Comtat d'Arad i a {{Romaniacomtat}} els veig bé. Però avui commons va una mica lent. --VRiullop (parlem-ne) 21:29, 28 gen 2007 (CET)

Criteris d'unificació de plantilles

Hola Walden. Veig que estàs fent un munt de plantilles de llocs geogràfics copiant-les de l'anglés. Et recorde que hi ha un projecte (Viquiprojecte:Unificació de plantilles) que intenta unificar criteris amb infotaules amb el nom i el contingut. A mi i a tots els qui participem al viquiprojecte ens agradaria que hi participares perquè totes les plantilles d'un mateix tema tinguen el mateix estil. Per qualsevol qüestió o dubte no dubtes en preguntar a mi o a qualsevol dels qui hi formem part. Adéu. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 10:10, 2 febr 2007 (CET)

Moldova

En català es diu Moldàvia. --

Districtes de Moldàvia

Bon dia! Veig que continues creant els districtes de la República de Moldàvia. Quan vas crear el primer, el d'Anenii Noi, hi vaig fer alguns petits retocs, com ara posar el nom romanès del districte i també substituir "Moldova" per "República de Moldàvia", ja que Moldàvia és el nom tradicional en català de tota aquesta regió de Romania, una part de la qual és ara un estat independent. No pel fet de dir "Moldova" ja fa directament referència a l'estat independent, ja que en romanès se'n diu així també de tota la regió en conjunt. Si t'hi fixes, Moldova redirigeix a Moldàvia, on hi ha la desambiguació corresponent cap a la república independent i la regió de Romania. A més a més, fixa't en el començament de l'article: el redactat hauria de ser del tipus "El districte d'Anenii Noi (en romanès Raionul Anenii Noi) és una de les divisions administratives de la República de Moldàvia". "Districte de Basarabeasca és un districte de Moldova" és repetitiu, i li falta l'article al començament, a part del que he dit abans referent a "Moldova". Ah, i quina feinada que fas amb les divisions administratives dels estats del món!--Enric 20:19, 8 febr 2007 (CET)

Txkheïdze

Perdona, noi, no sabia que encara no ho havies acabat ;-) Per cert, ho he reanomenat de nou Txkheïdze, amb dièresi, ja que l'accent és sobre la i. --Enric 21:58, 13 febr 2007 (CET)

Si us plau, participa a la discussió de Plantilla Discussió:Nacionsugrofineses‎. --

Nacions russes

He tret l'article carelians de Categoria:Pobles de Rússia i hi he posat les categories Categoria:Grups uralians i Categoria:Grups humans de Rússia. Potser no havies vist la categoria Categoria:Grups humans. S'hi estan posant de manera ordenada (segons criteris etnolingüístics) els articles d'ètnies, nacions, races i pobles que estaven classificats de manera dispersa en categories d'història, geografia i fent servir terminologies molt diferents. D'aquesta manera ens estalviem , per exemple discutir si els gitanos són un nació o els francesos una ètnia i a més els reunim tots en una mateixa categoria. Cabraboc 20:37, 21 febr 2007 (CET)

Això ja ho havíem parlat. Posa si us plau les nacions en alguna categoria de Categoria:Grups humans, però no els vagis escampant en altres categories com "ètnies" o "minories" o en categories de llocs o d'història. Gràcies. Cabraboc 21:20, 23 febr 2007 (CET)

La categoria de minories ja no existeix. És un concepte que no es pot estendre a tot el món. Quant a aquest article, cal tenir en compte el que inclou. Una cosa és un territori sobre el territori d'una nació i l'altre sobre uns habitants d'un territori. Si s'hagués dit "alemanys del Sudet" i el contingut hagués estat en conseqüència, podria haver anat a la categoria de grups germànics occidentals i de Txèquia alhora, però tractava sobre un concepte nacional. Volia posar-lo també a la categoria "nacionalisme", però aquesta no existeix. Cabraboc 16:19, 25 febr 2007 (CET)

Bona nit, una demandeta...

Bona nit, Sé que has fet una faena molt bona per a la temàtica occitana i acabe de crear una categoria "cantants occitans" que un wikipedista que es veu que no té cap pàgina fins ara m'ha esborrat i ha canviat la categoria a "cantants francesos" que he corregit una altra vegada. Què es pot fer per a evitar aquesta mena de reacció que per a mi és vandalisme. Gràcies i molt bona nitCapsot 21:35, 4 març 2007 (CET)

Gràcies pel missatge... és que no entenc que puga haver-hi una categoria "cantants francesos" o "cantants italians" i no "cantants occitans", supose que neguen la existència de Tibet i que tampoc no es pot fer servir aquesta categoria... i sobretot la manca de discussió sobre el tema és la cosa més fotuda. Per ara he tornat a les meues categories, ja veurem si hi torna...Gràcies i bona nit, fins prompte, a lèu, coralament Capsot 21:54, 4 març 2007 (CET)

Pobles africans

Veig que com jo t'has dedicat a fer articles sobre pobles africans. Sense menysvalorar la teva feina només voldria demanar-te si podries posar els diferents articles que creïs en les categories etnolingüístiques més específiques de Categoria:Grups humans i si pot ser també en una categoria geogràfica (però encara n'hi ha poques). Per què vegis què vull dir, he posat ogoni a Categoria:Grups nigerocongolesos. Si tens cap dubte d'on has de posar els grups humans pots consultar l'Ethnologue. Estaria molt bé centralitzar així tots els grups humans que existeixen en una sola categoria i a més classificant-los com ho fan els etnòlegs. Au, segueix així! Endavant! Geo 11:36, 8 març 2007 (CET)

He vist que a kabardins no hi has posat la mena de categoria que et deia. Potser no m'he expressat bé. Si no m'has entès o tens dubtes sobre el que volia dir, digues-m'ho. En aquest article ja l'he posada jo. Geo 19:34, 8 març 2007 (CET)


Pàgines orfes

[[{{{1}}}]] és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


Proposta d'esborrament de la pàgina «Iruka Umino»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Iruka Umino», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:01, 11 nov 2017 (CET)Jordi Coll Costa 12:57, 9 març 2007 (CET)

Articles

Jordi Coll Costa 12:57, 9 març 2007 (CET)

Karatxais

Semblava que a les 21:39 l'havies deixat estar. T'havies posat a tocar altres articles. Per cert, i ja posats, errors típics que fas i que repeteixes, i que estaria bé que els escriguessis ja bé de bon principi:

  • Els noms dels pobles (tipus catalans) van en minúscules
  • Els noms de les llengües (tipus català) van en minúscules
  • Els percentatges toquen les xifres (45%, no pas 45 %)
  • A la viquipèdia usem l'apòstrof recte, el que als teclats típics està al costat del zero (''), no el que es va prement l'accent tancat i l'espai (')
  • Normalment, en parlar de llengües, es diu turqueses, i no turques, i caucàsiques, i no caucasianes
  • Vigila la puntuació. Poses comes en llocs on no toquen, tipus "...foren desplaçats, i sota aquesta pressió, se separaren dels tals" quan hauria de ser "...foren desplaçats i, sota aquesta pressió, se separaren dels tals" o bé "...foren desplaçats; sota aquesta ressió se separaren dels tals"

--81.38.168.9 22:28, 10 març 2007 (CET)

Sobre Vallades occitanes

Bon dia Walden, Espere que les coses et van bé. Per ara no treballe massa sobre les coses occitanes per por que em foten alguna cosa acabada per "francès" en lloc d'"occità". Ara bé ja fa algun temps que sent(c) certa molèstia per allò de les "vallades occitanes"... a mi em sembla dissonant en català, no sé què et semblaria si ho passarem a "Valls occitanes"? Que et vaja tot bé, de còr e d'òc, cordialment, Capsot 10:34, 11 març 2007 (CET)

Dolgans

No sé si no llegeixes el comentaris o no en fas cas. Per si de cas, ho repeteixo:

  • Els noms dels pobles (tipus catalans) van en minúscules
  • Els noms de les llengües (tipus català) i famílies lingüístiques (tipus llengües indoeuropees) van en minúscules
  • Els percentatges toquen les xifres (45%, no pas 45 %)
  • A la viquipèdia usem l'apòstrof recte, el que als teclats típics està al costat del zero, o al requadre d'ajuda de sota de l'àrea d'edició de la viquipèdia ( ' ), no el que es fa prement l'accent tancat i l'espai ()

I de pas afegeixo:

  • Fes servir els números en català (2.000,99), no en anglès (2,000.99)
  • Si tradueixes de l'anglès, sàpiques que l'anglès eventually es tradueix com a finalment, no pas eventualment
  • No oblidis l'interwiki de l'idioma del qual copies la llista d'interwikis.

És que és cansat corregit exactament els mateixos errors una i una altra vegada! --83.43.178.146 02:12, 13 març 2007 (CET)

M'ho oblidava! a dolgans mateix, en un lloc parles de la llengua dolgan i en un altre de dolgani. Quina és la bona? I ja se pas, passa't per Discussió:Natàlia --83.43.178.146 13:17, 13 març 2007 (CET)

Txukotka

Suposo que no deus llegir aquests missatges, però bé...

Després dels missatges anteriors has tornat a afegir una taula amb habitants i percentatges a l'article de Txukotka amb els milers separats per comes i els decimals per punts. I bé, com ja t'he comentat, en català els milers van amb punts i els decimals amb comes. Aquest cas, com uns quants altres, l'he arreglat jo mateix, però trobo que estaria no introduir errors, millor que no pas introduir-los sabent que són errors i esperar que algú altre els arregli. --83.43.178.146 19:21, 13 març 2007 (CET)

Anims!

Hola,

Només et volia dir, que no et desanímis per alguns missatges que t'estan posant alguns anonims, a mí també men van posar, i encara estir per aquí. Clar que poca gent es queixa, per queixarse ;)


Anims Home! --Folto 15:08, 14 març 2007 (CET)

Diria que hi entens, i hi has col·laborat. Mira't l'article evenki i la marca de millorar que té, a veure si hi pots fer res. --83.43.178.146 15:27, 15 març 2007 (CET)

Mira't l'article Sandžak. Per una banda he hagut de tornar a arreglar multitud de xifres, posant punts als milers i comes als decimals (estaven a l'inrevés). Però bé, el que voldria saber és què vol dir "bosnià ètnic", que s'usa alguns cops a l'article. No em sona a expressió típica en català. --83.43.178.146 20:10, 15 març 2007 (CET)

Correccions

Hola Walden69 :-) procura no prendre't les edicions als articles com una cosa personal... aquest anònim no només es dedica a canviar els teus articles, sinó també els d'altres usuaris i també crea articles nous... Pel qual dedueixo que tan tu com l'anònim perseguiu el mateix objectiu, fer créixer a la Viquipèdia en qualitat i en quantitat, i els dos esteu fent una gran feina. Endavant i no et desanimis !!  :-) --Joanjoc (discussió) 17:49, 16 març 2007 (CET)

moviment de Zulu

Mira't Discussió:Zulu (llengua). No entenc per què has mogut l'article. --83.44.189.7 18:24, 18 març 2007 (CET)

Veig que després del meu missatge encara has creat l'article zulu (poble), i no ho entenc. La setmana passada crec que va ser vas crear molts articles de pobles de la Federació Russa amb el nom de la gent en plural. Per què no mantens la coherència, evites el parèntesi, i en dius zulus??? Ah!, ja de pas, fixa't que als articles sobre els regnes tradicionals d'Uganda dius un parell de cops que n'eren quatre, però a la plantilla n'hi ha cinc. Com es menja? Que no tots els de la plantilla són tradicionals, o que on diu quatre hauria de dir cinc? I ja que m'hi poso, abans de traduir articles directament de la viqui anglesa, mira't alguna font catalana, per a aprendre'n terminologia. Per exemple, xosa en lloc d'isiXhosa, zulu en lloc d'isiZulu, els noms de les llengües i dels pobles en minúscules... --83.44.189.7 18:55, 18 març 2007 (CET)

Bon dia Walden

Espere que et van bé les coses i que ja no vas tant carregat d'exàmens. Escolta, ja he passat el nom de "Vallades Occitanes" a "Valls Occitanes", volia canviar-ho a "Valdeses" com deies tu en un principi però com que la designació es fonamenta en la religió i que supose que no totes les valls tenen aquesta religió seria llavors una designació parcialment errada. Per altra banda intentaré mirar-me totes les regles de suposada neutralitat que impedeixen la designació occitana (i altres sense estat) i si em veig amb cor i temps intentaré fer que s'òbriga una discussió per a canviar una visió de les coses tan vergonyosa per a una enciclopèdia de minoria com ho és la catalana (és que ja no gose escriure res sobre temàtica occitana de por que passen darrere i posen per força l'adjectiu "francès")... Salutacions, que tingues una bona setmana, fins prompte, de còr e d'òc Capsot 08:53, 22 març 2007 (CET)

3 consells

Et dono tres consells per evitar que et torni a passar això que em dius.

  • El primer que si estàs editant una pàgina facis servir la plantilla {{inacabat}} i la posis al començament de l'article. Així la gent sabrà que no ho ha de tocar per què encara ho estàs editant. Quan la pàgina estigui llesta la treus en l'última edició.
  • El segon és que et fixis en quines categories hi ha per posar les més específiques que trobis. Jo només havia canviat la categoria.
  • L'últim és que te n'adonis que no perds informació. Si edites i ho ha fet un altre també, el que has editat no ho has perdut, ho pots recuperar a la al marc de sota de la pàgina. Copiant-ho i enganxant-ho ho haguessis salvat tot.

Antentament. Ah, i perdona! Nihonjin 19:19, 29 març 2007 (CEST)

Labrador

Al voler crear la pàgina Labrador (desambiguaqció), per distingir els significats gos (Labrador retriever), península (Península del Labrador) i regió, he tingut problemes per distingir les províncies Labrador i Terranova i Labrador, en que hi has participat. No sé si cal una fusió. Jordi Coll Costa 13:32, 30 març 2007 (CEST)

Transferència en l'edició de l'article Derry

Últimament, he vist que has fet una bona feina ampliant la Viquipèdia amb articles d'Irlanda. Fa un temps hem vaig fer un propòsit semblant i al final va quedar en tres o quatre aportacions. Que et semblaria fer-te càrrec de l'article de Derry? Des de fa temps vaig posar la plantilla de "en construcció" però la veritat és que no l'he tocat des de fa temps. Crec que el més just és que la tregui. Per tal de fer l'article hem vaig basar en la versió anglòfona. Ja em diràs quelcom.--Jove (discussió) 16:09, 30 març 2007 (CEST)

Gràcies pel raonament. Jordi Coll Costa 21:36, 30 març 2007 (CEST)

Vinland

Hola. Sense_animus_molestandi... Creus que mencionar a Edicions Siruela en l'article sobre Vinland tal i com està redactat ara és la millor manera de fer-ho? Salut--Tonipares 23:00, 1 abr 2007 (CEST)

Punt 2. Leifbundir L'única font històrica que esmenta la colònia de Leifbundir a Vinland són les sagues nòrdiques La saga dels groenlandesos i La saga d'Eric el Roig, publicades ambdues per Edicions Siruela, contemporànies a les expedicions. D'acord amb aquests textos, Leifbundir fou fundada per Leif Eriksson, el seu germà Thorvald, la seva germana i la seva dona, al voltant de l'any 1000. Tampoc estava tan amagat...--Tonipares 00:47, 2 abr 2007 (CEST)
No sóc el Toni, però m'he mirat també aquest article. A part de ser una traducció diria que automàtica i sense revisar, diria que està traduïda d'un article erroni. Això de Leifbundir d'on surt? És la trascripció catalana (bé, vist que és una traducció acrítica i sense posar-hi cap interès en la qualitat, hauria de dir espanyola) de Leifsbúðir o Leifsbudir?
De veritat, crec que t'hauries de plantejar la teva manera de fer i potser reduir la quantitat, però millorar la qualitat de la feina que fas. Més que res és que amb totes les teves contribucions diria que més que res col·labores a reduir la qualitat de la vp. --81.38.171.93 15:00, 2 abr 2007 (CEST)

Front per l'Alliberament de Palestina

D'on has tret el nom Front per l'Alliberament de Palestina? Normalment no es tradueix com a Front d'Alliberament de Palestina. No per res, però és que el català no és simplement l'espanyol traduït literalment paraula per paraula... --81.38.171.93 15:02, 2 abr 2007 (CEST)

FTO

Mirant la Llista d'Organitzacions Terroristes Estrangeres del Departament d'Estat dels EUA, un suggeriment. Quan tradueixis coses, no et dediquis a traduir acríticament i literalment. Consulta les fonts. No sé si ho saps, però es considera que altres vp no són fonts fiables. I en aquest cas, més clar impossible. Primer, un 27% és difícil de considerar que sigui una majoria. Segon, no són un 27%, sinó menys. Tercer, si mires la mateixa font que cites, hi ha 42 grups, no 44 com tu has posat. Si us plau, no tinguis en compta només la quantitat. Vigila la qualitat. Si no, tindrem una vp amb molts articles, però gens de fiar. --81.38.171.93 15:08, 2 abr 2007 (CEST)

Re: Commons

Pots posar-me algun exemple amb un enllaç? Jo el que veig, per exemple a http://www.monde-diplomatique.fr/cartes/, és que diu "© Le Monde diplomatique. Tous droits réservés". I al diari Metro tampoc he vist res de Creative Commons.--VRiullop (parlem-ne) 20:52, 13 abr 2007 (CEST)

Quan trobis una llicència Creative Commons s'ha de mirar en més detall per veure si és alguna de la llista commons:Commons:Creative Commons copyright tags. En el cas de 20minutos és commons:Template:Cc-by-2.1-es, per tant acceptable a commons. Ara bé, s'ha de tenir en compte el que diu a http://www.20minutos.es/licencia_20_minutos/. La llicència no és aplicable a continguts de tercers. Bàsicament el diari treballa amb continguts d'agències de premsa. Tot el que vingui firmat, que no sigui original de 20minutos, no és lliure.--VRiullop (parlem-ne) 18:09, 14 abr 2007 (CEST)

Plantilla: nacionsugrofineses

Hola!

Crec que caldria canviar l'enllaç de komi en la plantilla. Actualment apunta a República de Komi, quan crec que caldria que apuntés a Komi (llengua), però com que no n'estic segur... no toco res ^^

--Meldor 02:57, 18 abr 2007 (CEST)

Canvi de comtat per província

Bones, em presentaré. Sóc Hugo Alvira, podriem dir que especialista en Romania a la Wikipedia. Tot que he estat algun temps inactiu, he vist que s'han fet moltes coses i algunes del tot molt bones pel què fa els continguts de Romania a la nostra wikipedia en català. De fet podria dir que conjuntament amb mi, ets dels que més has escrit sobre Romania a aquesta. Jo basicament m'he centrar en aquest tema, ja que per questions personals estic molt vinculat a Romania i perquè m'agrada molt aquell país.

He vist que has fet tota la feinada dels Judets, que no es poca, però t'he d'advertir d'una petita errada que s'ha comès. La traducció correcte de judet no és Comtat, si no Província. Ho he preguntat als no pocs romanesos que conec i a més ho he buscat als diccionaris de llengua romanesa que tinc accès i tots diuen el mateix. Judet = Província. Crec que la teva errada ha estat guiar-te per la terminologia anglesa, ja que per ells no hi han províncias i si comtats. El cas és molt clar, si Catalunya algun dia fora independent, aquesta es dividiria en Vagueries,que seria l'equivalent a les Províncies, però el model de divisió natural i arrelat al territori serien les comarques. En el cas anglès les comarques són els comtats. En el cas romanès la divisió històrica no es feia en comtats, ja que no existia aquesta distinció. La divisió en províncies es va fer a partir de 1870 seguint els models de divisió províncial francès, col·locant-se al capdavant de cada judet a un prefecte.

Espero que no et sapiga greu però canviare allà on posi comtat per província. De totes formes si vols jo puc fer uns quants i tu uns altres.

Desitjo molt que no ets molestis, ja que m'agradaria que establissim col·laboracions per fer articles sobre això i moltes d'altres coses.

Salut!!!!

--Hugoaes 09:25, 27 abr 2007 (UTC)

Prats de Molló

Bones, nomes dir-te que acabes de fer l'article Invasió des de Prats de Molló, i de fet ja existia l'article Fets de Prats de Molló tractant del mateix. Caldria fusionar els dos articles, fent-ne un de sol i que des d'un titol es rediregeixi a l'altra. A mi em sembla que el titol final hauria de ser "Fets de Prats de Molló" que es la denominacio mes coneguda, pero tu mateix. salut, Xevi 17:55, 3 juny 2007 (CEST)

No t'hi encaparris, passa ben sovint que es fan articles duplicats. Per aixo es important, en fer un article, de fer totes les redireccions que siguin raonables, i assegurar-se que s'hi enllassa dels dels articles relacionats. Quan tinguis la versio final de l'article, el que has de fer es esborrar el text de l'article innecessari, i escriure-hi #REDIRECT [[Article final]] (veges tambe Ajuda:Redirecció). Gracies, Xevi 19:09, 3 juny 2007 (CEST)

GALEUSCA

Jo particularment crec que si comparteixen nom i van sobre pactes polítics de representants d'aquests tres llocs mereixen un únic article. Tot i això jo no en tinc gaire idea i ho podem posar a les pàgines de discussió a veure si algú altre opina. De tota manera, el que sí s'ha de crear si es volen posar com a articles separats és una pàgina de desambiguació. --SMP​·d​·+ 18:45, 4 juny 2007 (CEST)

Imatges amb informació insuficient

Atenció! les imatges Imatge:Estat catala.gif, Imatge:Demokrat.gif, Imatge:Comunitat inuit.jpg i Imatge:Atassut.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, han estat marcades amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Totes les imatges no lliures han de tenir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. Moltes gràcies. --Iradigalesc (discussions) 18:25, 11 juny 2007 (CEST)}}

Manca d'informació amb el fitxer Imatge:Siumut.jpg

العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

Warning sign
Aquest fitxer podria acabar suprimit.

Gràcies per carregar la imatge Imatge:Siumut.jpg. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-la sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-la en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir la llista completa de plantilles que es poden utilitzar.

Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. --Iradigalesc (discussions) 18:42, 11 juny 2007 (CEST)

Bandera de Lewis

Lo siento, no hablo muy bien el espanol (y no hablo catalan). Tengo 1 problemo con la bandera de Lewis. Ne es bueno. Yo soy de Lewis, y esa bandera no existe en la isla. La historia con la bandera sobre las regiones de la isla es una tonteria tambien - En Lewis tengamos 4 Parishes y no 7. Hace muchos regiones, pero no es la misma que 1 parish. La historia de la bandera habla de parish.

En las paginas de discussio en inglese, somos de acuerdo que no es la bandera de la isla - la isla no tenga bandera.

Sin embargo, si quiere utilisar mas del articulo en inglese para espanol o catalan, puedo ayudar si quere. Despues de 3 o 4 semanos, el articulo en inglese es mucho mas grande (con imagenes mucho mas interesante que la bandera) y pienso que los articulos en espanol y catalan pueden ser mas grande tambien. :) Morrismaciver

Lewis

Hola company Walden69,

Primer de tot, dir-te que jo no qüestion la teva forma de treballar. No et conec prou i me sembla que la única vegada que he "xerrat" amb tu ha estat en relació a l'article de Bantustan. Deu me'n guard de jutjar els viquipedistes ...

Al que anàvem: Crec que entenc el problema però no en sé prou del tema per decantar-me per una opinió o altra. De totes formes, tens el meu benefici del dubte en front del foraster. Concretament, què era el que em volies demanar? Un bloqueig o similar? No ho he acabat d'entendre gaire ... Pau Cabot · Discussió 22:22, 17 juny 2007 (CEST)

Bàsic

Volia dir indispensable, fonamental... que sembla mentida que hagin hagut de passar tants anys per tenir l'article a la viqui.--Tonipares 21:30, 23 juny 2007 (CEST)

Ja me n'havia adonat. Bona feina!--Tonipares 21:46, 23 juny 2007 (CEST)
Hola de nou. La pantilla per fusionar articles és fusió. La m és per a que no interpreti la descripció de la plantilla com a plantilla real per a aquesta discusió (no la incloguis). Les xxxxx serien el nom de l'atre article a fusionar.--Tonipares 22:24, 23 juny 2007 (CEST)

Reflexió administradoril

La discussió sobre si necessitàvem més administradors o no va acabar en no res i crec que hi ha un parell d'usuaris que podríeu fer bé d'administradors (si és que acceptau). Concretament, havia pensat en tu i amb en Jolle, que compliu les condicions i teniu moltes edicions. Com ho veus? Pau Cabot · Discussió 21:30, 1 jul 2007 (CEST)

Bé. D'acord. Ja t'ho tornaré a demanar més endavant ... fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 23:10, 2 jul 2007 (CEST)

Prahova

Ei Walden,

        He estat treballant en l'article Sinaia i he vist que vos heu iniciat el de Prahova. Al començament i a la capçalera, traduiu judeţ com a "comtat". Al final, però, i al fer-ne la llista, parleu de "provincies".
        "Comtat" no em sembla adient. Em va l'efecte de ser una traducció de traducció. De l'anglès d'Estats Units, en particular. "Provincia" tampoc s'escau. En romanès existeix el mot provincie, però no ho apliquen a aquest cas.
        A Sinaia he optat per "departament", més precís i neutre. Veig que també heu iniciat els articles d'altres comtats/provincies/departaments romanesos (potser tots). I crec que seria bo reconsiderar-ho. Comarques, potser? Què en penseu?
        Una encaixada,   --Cel·lí 06:54, 2 jul 2007 (CEST)


Quinzena

Vas votar per la quinzena sobre els dominis d'internet, ja ha estat escollida, espero que col·laboris a millorar l'article i tots els dominis relacionats! --barcelona 19:50, 3 jul 2007 (CEST)

Crítiques

Walden, crec que fas una feina excel·lent, encara que hajam de repassar-la. Però això no lleva que si les coses es fan bé, altra gent es podria ocupar d'altres assumptes, respecte la teua feina i per això no t'he tornat a aportar crítiques al teu treball, perquè veig que fas més ampliant que corregint i amb això conseguim uns articles amb un bon contingut. Supose que la meua intervenció a la discussió de l'Hugoaes t'ha pogut molestar, he emprat un llenguatge inapropiat, ho senc. –Pasqual · discussió 19:29, 10 jul 2007 (CEST)

Bona feina

Bona feina amb els articles del moviment obrer català, l'anarquisme, etc.

Tanguy 22:10, 10 jul 2007 (CEST)

Recordatori

Recorda: Per tal de que, en una categoria, els articles de personatges quedin ordenats pel cognom i no pel nom, es pot usar un paràmetre addicional quan indicam la categoria. Exemple: [[Categoria:Escriptors mallorquins|Alomar i Villalonga, Gabriel]]


--Pau Cabot · Discussió 07:23, 12 jul 2007 (CEST)

Letònia

Em sembal que vas ser tu qui va crear els comtats de Letònia. A la plantilla posa "densidad de población" en castellà i per tant tenim 14 peticions per crear un article incorrecte en català. No ho corregeixo jo mateixa perquè no acostumo a tocar plantilles, no m'hi entenc, et faria res mirar-t'ho i canviar-ho? Gràcies --barcelona 16:31, 12 jul 2007 (CEST)



Els articles de persones, en qualsevol enciclopèdia, són amb una entrada que mostri el nom i els dos cognoms, no només un cognom. 83.45.216.23 23:01, 16 jul 2007 (CEST)

Estat Català

Company, estas prenent partit en el conflicte judicial d'Estat Català i et demano que llegeixis els principis d'Estat Català, t'adonis de que no tenim res de dretes, i no tornis a insistir a desinformar la gent en benefici de l'altra part en aquest conflicte en aquest sentit ni en cap altre o, lamentant-ho molt, informarem al jutge de la teva actuació i, arribat el judici, n'hauràs de respondre. Aqui tens els Principis d'Estat Català, en endavant considera't informat de quins son i, si prens partit altre cop, siguis conscient de que esdevindras part al conflicte. Ets lliure de fer-ho si vols... allà tu. Tu decideixes que fas ara, arribat el judici qui decidirà serà el jutge... Sàpigues que a Estat Català no li tremolarà pas la mà a l'hora de demanar-te danys i perjudicis de la mateixa manera que a tu no t'està tremolant pas la mà a l'hora d'editar l'article i afegir-hi definicions que desinformen la gent essent conscient com ets de que l'article es protegí justament per evitar que es tornessin a canviar les definicions. Com tu compendràs nosaltres som un partit polític, no estem pas jugant, aquest afer ens està costant molts esforços i diners i, sense cap mena de dubte, no permetrem que ningú ens perjudiqui deliberadament sense demanar-li responsabilitats. Tu veuras que fas. Aqui tens els principis, en endavant considera't informat d'ells.

Principis d'Estat Català:

http://estat-catala.net/webnova-index/index.php?option=com_content&task=view&id=5&Itemid=6

Salutacions --Ramon Folc VI de Cardona 19:22, 13 jul 2007 (CEST)

Déu n'hi do quin nouvingut més exaltat, et felicito per la teva clara resposta i demanant-li que col·labori. Li he deixat un advertiment. --Jordicollcosta (discussió) 22:14, 13 jul 2007 (CEST)

Jo també te n'he deixat un altre d'advertiment. Jo aqui no soc cap nouvingut perque fa temps que estic participant per defensar el dret a Estat Català a no ser DIFAMAT. Passats ja uns quants mesos (de fet ja més d'un any) de constants difamacions i queixes nostres crec que tinc dret a expresar-me com ho he fet. Estat Català també te dret a informar al jutjat del que esta passant aqui. Espero que us adonareu de la trascendència que pot tenir el que us estic dient. Per qualsevol dubte aqui teniu el correu del Secretariat General d'Estat Català on us diran exactament el mateix que us estic dient jo ara (i haurieu d'agraïr que ho fes perque podriemm no haver-ho fet i haver actuat directament en contra vostra):

secretariat@estat-catala.net

Espero també que us adoneu de les responsabilitats que us podem arribar a demanar i que no us les evitaran cap blocatge a Vikipèdia. Si vosaltres teniu les normes de Vikipèdia nosaltres tenim el Codi Penal, aqui a Estat Català no s'el difamarà amb impunitat mai més, això podeu tenir-ho ben clar. Ara fes el que hagis de fer, acte seguit mourem fitxa nosaltres, al jutjat veurem qui haura jugat la fitxa més bona. Reitero, aqui a Estat Català no s'el tornarà a difamar amb impunitat mai més, el temps de la impunitat ha acabat. El que du passant ja fa mesos aquí no és just, no ho és gens, i em penso que si hem aguantat durant mesos no és pas a nosaltres als qui s'ha de fer retrets. Nosaltyres no som de dretes, som interclassistes i aquest punt en concret es molt important en tot el conflicte que ha estat havent amb el sector escindit (justament n'és la causa) i ningú te dret a fer-nos passar obsessivament un cop rere l'altre pel que no som i menys encara en un moment com l'actual en el que Estat Català està treballant activament per deixar clar que ha succeit. --Ramon Folc VI de Cardona 00:25, 14 jul 2007 (CEST)

També l'he contestat a la seva pàgina. --Jordicollcosta (discussió) 14:59, 14 jul 2007 (CEST)

Pere Coromines

El text del Corpus literari de Barcelona i de la xtec no és que siguin semblants, sinó que són del mateix autor: Joan Ducròs. Si vols li pots demanar una autorització ja que té més biografies interessants. La resta només és un recull de dades sense elaborar i no és comparable. Ho sento, però aquest senyor ens podria denunciar i ni tal sols s'esmenta com a font d'informació. --V.Riullop (parlem-ne) 23:24, 16 jul 2007 (CEST)

A Viquipèdia:Autoritzacions he inclòs un exemple de correu. --V.Riullop (parlem-ne) 12:48, 17 jul 2007 (CEST)
Només és un exemple. El model tant se val, el que compte és que quedi clar que accepta la llicència GFDL. --V.Riullop (parlem-ne) 18:52, 17 jul 2007 (CEST)

Bon dia i felicitacions!

Bon dia Walden, Només quatre parauletes per a felicitar-te per la faena que fas sobre Catalunya nord. Endavant! Fins prompte, records, que et vaja tot bé. Capsot 09:26, 17 jul 2007 (CEST)

Viquitrobada

Hola Walden69,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:52, 19 jul 2007 (CEST)

Viquiprojecte Viquitrobada 2007

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 13:33, 19 jul 2007 (CEST)

Recordatori automàtic d'un bot referent a l'article que heu creat Elisée Reclus

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.


Us preguem que corregiu aquest problema per tal que l'article compleixi el format estàndard de la Viquipèdia i que tragueu la plantilla que hi ha col·locat el bot. Salutacions cordials somriure!--Iradigalesc Bot (comentaris/incidències) 18:21, 22 jul 2007 (CEST)

Una salutació

Hola! Només volia dir-te que estic totalment d'acord amb el que dius a la teva plana d'usuari. Aquests obsessionats amb el políticament correcte... Ànims! -- Leptictidium - Epistula Eoceni 21:23, 22 jul 2007 (CEST)

Recordatoris de Bot a Völkischer Beobachter

Recorda: Els articles breus els classifiquem com a esborranys. Pots veure com es fa això a Viquipèdia:Esborranys.

--Iradigalesc Bot (comentaris/incidències) 14:48, 23 jul 2007 (CEST)

Imatge amb informació insuficient

Atenció! la imatge Imatge:Voelkischer beobachter.gif que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Totes les imatges no lliures han de tenir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. Moltes gràcies.--Iradigalesc Bot (comentaris/incidències) 14:58, 23 jul 2007 (CEST)

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.

Recorda: Els articles breus els classifiquem com a esborranys. Pots veure com es fa això a Viquipèdia:Esborranys.

--Iradigalesc Bot (comentaris/incidències) 21:17, 23 jul 2007 (CEST)

Disculpa, volent aconseguir que si algú escriu [[Nom de l'article]] el bot ho consideri negreta, se m'ha colat i ara no tenia en compte alguns . Em sembla que ara ja està resolt.--Iradigalesc (discussions) 21:36, 23 jul 2007 (CEST)

Trobada dissabte

Bones Walden 69,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 18:49, 25 jul 2007 (CEST)

Recordatoris de Bot a Dámaso Berenguer

Recorda: Per canviar el nom dels articles has d'haver-te identificat i fer ús del botó «reanomena» de la barra de dalt. Si fas un trasllat manual amb una redirecció no es podrà veure l'historial ni comparar les versions anteriors. Si això no funciona (normalment, perquè ja existeix un article o una redirecció amb historial amb el nom nou), aleshores el reanomenament l'ha de fer un administrador (demaneu-lo a Viquipèdia:Petició als administradors). Trobaràs més informació a A:RP.

--IradiBot (comentaris/incidències) 20:53, 25 jul 2007 (CEST)

Assistència Trobada dissabte

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fen al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 20:56, 25 jul 2007 (CEST)

Categories de lloc

Tots els articles de persones de la Viquipèdia tenen una categoria segons el lloc d'on son. t'havies deixat la categoria "escriptors francesos" en l'article Miquèu Camelat. 83.45.216.103 21:23, 28 jul 2007 (CEST)

Banderes de les illes Hèbrides

En sap greu que gent així no et deixi disfrutar de la viquipèdia. El tema de les banderes cal esperar que es decideixi si Commons les elimina o no.

Pot fer una consulta, amb un tó més suau, al especialista en imatges l'usuari:Vriullop. --Jordicollcosta (discussió) 11:26, 29 jul 2007 (CEST)

Recordatoris de Bot a Josep Ester Borrás

Recorda: Per canviar el nom dels articles has d'haver-te identificat i fer ús del botó «reanomena» de la barra de dalt. Si fas un trasllat manual amb una redirecció no es podrà veure l'historial ni comparar les versions anteriors. Si això no funciona (normalment, perquè ja existeix un article o una redirecció amb historial amb el nom nou), aleshores el reanomenament l'ha de fer un administrador (demaneu-lo a Viquipèdia:Petició als administradors). Trobaràs més informació a A:RP.

--IradiBot (comentaris/incidències) 19:18, 31 jul 2007 (CEST)

Nicolau Gouzy

Hola! He proposat esborrar l'article Nicolau Gouzy pel comentari aparegut a la seva discussió sense adonar-me que l'havies escrit tu, sinó ja t'ho hagués comentat abans. Estaria bé que opinessis a la proposta.--Lohen11 00:03, 1 ag 2007 (CEST)

Avisos de robot respecte a l'article Federación Republicana Gallega

Hola somriure, sigueu benvinguts a la Viquipèdia;

Estem encantats que us hàgiu decidit a col·laborar-hi i ens agradaria que continuéssiu fent-hi aportacions tan valuoses com la que heu fet a Federación Republicana Gallega. Tot i així, amb la vostra col·laboració, podem aconseguir que la Viquipèdia encara sigui millor. A continuació un bot us donarà un quants consells per tal que els vostres futurs articles us surtin encara més bé:

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una categoria. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 749.777 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.


Us pregaríem que corregíssiu aquests petits problemes a l'article Federación Republicana Gallega per tal d'aconseguir que tots els articles de la Viquipèdia segueixin un estil comú votat per la comunitat i descrit a Viquipèdia:Llibre d'estil. Gràcies per la vostra atenció i endavant!--IradiBot (comentaris/incidències) 17:51, 3 ag 2007 (CEST)


Hauries d'escriure els noms dels articles que creis amb els dos cognoms dels personatges i no només un. Sempre es posen els noms sencers. 80.30.238.120 17:19, 5 ag 2007 (CEST)

Avisos de robot respecte a l'article Guerra del 95

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una categoria. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 749.777 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.

--Iradigalesc Bot (comentaris/incidències) 17:16, 14 ag 2007 (CEST)

Noms de ciutats belgues

Benvolgut Viquipedista Moltes gràcies per a afegir la taula dels municipis de la província de Limburg (Bèlgica) al meu esborrany Tongeren. Hi ha un problema amb aquesta taula que jo no puc corregir: s'hi donen els noms non normalitzats de certs municipis en francès tot i el Limburg ésser una província de parla neerlandesa. A l'article Municipis de Bèlgica pots trobar tots els noms, quan i a un 'F' darrera son flamencs i cal utilitzar el nom neerlandés, més utilitzat i official. No hi gaire exònims catalans a Bèlgica, doncs em sembla lògic d'utilizar els topònims normaltitzats de la régio, neerlandesos a Flandes i francesos a Valònia. Cal corregir aquesta taula, car escriure "Bourg Léopold" tret de Leopoldsburg, (només un exemple) és com escriure Gerona tret de Girona. Podeu ajudar-me? Mercés. (el botó signatura no funciona, el meu nom d'usuari és 'Flamenc'. Si podeu ajudar-me per aixó, serà bé també)

quina diligència més ràpida per a les teves correcions! moltes mercès! he trobat com fer la signatura, tot sol! --Flamenc 17:40, 19 ag 2007 (CEST)

Banderes

Qüestió non urgent. Veig que sou interessat per a les banderes. Aixó m'interessa, per que preparo l'edició de les 24 ‘bones viles’ del Principat de Lieja, i seria bé, si pogué afegir la bandera i l'escut integrada a la taula (és més maco). . Sovint es troben a articles en altres llengües, però no em reïx a transposar-les. jo vaig copiar el taucatCapE|de ||el |

per fer l'article. Hi ha una manera fer-ho per que aquestes taules siguin les mateixes per totes les ciutat belgues?

També, al article Dilsen-Stokkem la taula provincial es superposa amb l'altre taula. He cercat a la pàgina ajuda, més no trobo pas com fer-ho. --Flamenc 18:00, 19 ag 2007 (CEST)

Recordatori

L'apartat dels articles es diu "vegeu també", no pas "veure també". --81.38.179.81 19:59, 19 ag 2007 (CEST)

"Vegeu també", no pas "vegi's també" [1] --> [2] --81.38.179.81 17:48, 20 ag 2007 (CEST)

Domini públic no lliure

Posa'm algun exemple, perquè no ho acabo d'entendre. Si és de domini públic no hi hauria d'haver restriccions. --V.Riullop (parlem-ne) 19:34, 31 ago 2007 (CEST)

És una interpretació discutida d'una llei italiana. El problema és saber què és una foto genèrica, de la vida pública, sense caràcter artístic. A commons han decidit no acceptar-ne cap. Jo crec que aquí les podem acceptar mentre ho facin a la italiana. Carrega-les omplint la plantilla {{Informació}} (millor agafant com origen la viqui italiana) i posa-hi la llicència {{DP-Itàlia}}. --V.Riullop (parlem-ne) 12:52, 1 set 2007 (CEST)

Imatge amb informació insuficient

Atenció! la imatge Imatge:Sfilata fascista (Quirinale).jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Totes les imatges no lliures han de tenir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 16:29, 1 set 2007 (CEST)

Imatge amb informació insuficient

Atenció! la imatge Imatge:Vittorio Emanuele III incontra Mussolini.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Totes les imatges no lliures han de tenir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 16:38, 1 set 2007 (CEST)

Imatge amb informació insuficient

Atenció! la imatge Imatge:AlcideDeGasperi.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Totes les imatges no lliures han de tenir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 16:48, 1 set 2007 (CEST)

Imatge amb informació insuficient

Atenció! la imatge Imatge:Antonio Segni.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Totes les imatges no lliures han de tenir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 17:01, 1 set 2007 (CEST)

Re: Marxa sobre Roma

Bé, puc incloure {{DP-Itàlia}} a la llista de plantilles lliures i llavors no et molestarà... Si vols esborra els avisos incorrectes. Gràcies!--Iradigalesc (discussions) 20:53, 1 set 2007 (CEST)

Reconeixement

Hola! No hem parlat gaire tu i jo però sempre he anat seguint o trobat els teus articles constants i m'agradaria que acceptessis aquesta estrella en senyal de reconeixement. Al mateix temps, m'agradaria que esborressis els comentaris de la teva pàgina, això seria senyal de que no vols tornar a marxar.

Viquiestrella: Per la gran feina constant de creació d'articles --Lohen11 21:01, 6 set 2007 (CEST)


No sé si saps que si als articles que crees de llocs poses una plantilla de coordenades (explicades a VP:COOR) els teus articles els podran consultar no només els usuaris de la Viquipèdia sinó també els d'altres programes com el Google Earth. A més, en l'article es podrà desplegar un mapa amb el punt referenciat i es podrà buscar el lloc de l'article en molts mapes diferents que hi ha a la xarxa. 83.49.109.29 21:37, 8 set 2007 (CEST)

No, no l'he fet jo el logo. Jo només l'he carregat. La versió original del logo la qual jo només he copiat és aquí. Salut!--Xtv (que dius que què?) 18:16, 11 set 2007 (CEST)

Fenians

D'acord. Trec {{fusió}}. Reconec que no sóc un iniciat i m'ho he llegit per sobre. --Jordicollcosta (discussió) 16:45, 22 set 2007 (CEST)

Recordatori

Recorda: Per tal que, en una categoria, els articles de personatges quedin ordenats pel cognom i no pel nom, es pot usar un paràmetre addicional quan indicam la categoria. Exemple: [[Categoria:Escriptors mallorquins|Alomar i Villalonga, Gabriel]]
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Antoni Vives Fierro.


--Pau Cabot · Discussió 18:56, 24 set 2007 (CEST)


Imatge amb informació discutida

Algun usuari de la Viquipèdia ha posat en dubte el que afirmeu en la imatge Amuvra,1926.jpg. Segons ell, la llicència, o la informació que heu donat per a justificar-la és dubtosa o incongruent. Llegiu els arguments que exposa en la pàgina de discussió i no us ho prengueu com una qüestió personal. Intenteu entendre'n els motius i doneu les explicacions adequades o bé rebateu-ne els arguments. No us avergonyiu de admetre el vostre error si aquest és el cas. Atenció: Si ningú no respon aquestes disconformitats en 7 dies, la imatge podrà ser destruïda. --Xtv (que dius que què?) 06:58, 26 set 2007 (CEST).

El mateix amb la imatge Imatge:An claideamn soluis.jpg. Pensa que amb la nova política, si no són lliures s'esborraran o sigui que més val que t'informis si es poden carregar a commons. Jo diria que sí, però no estaria de més assegurar-te'n preguntant-ho a en Vriullop.--Xtv (que dius que què?) 07:01, 26 set 2007 (CEST)
Imatge:Avenç1881.jpg, Imatge:Diari barcelona.jpeg, Imatge:Diari catala.jpeg, Imatge:Llumanera.jpg, Imatge:Renaixensa.jpg--Xtv (que dius que què?) 07:02, 26 set 2007 (CEST)

Hola, a la presa de decisions Viquipèdia:Presa de decisions/2007/Imatges de cobertes i portades es va decidir no acceptar imatges de revistes, videojocs, llibres, etc. amb copyright. Per això estic eliminant tots aquests elements que ara ja no estan permeses segons les votacions de la comunitat. Per això les imatges anteriors les he posades com a discutides, perquè són suficientment antigues com perquè segurament no tinguin copyright i es puguin pujar a commons enlloc d'eliminar-les. Però no n'estic segur, per això ho hauries de preguntar. Respecte les altres imatges (còmics) també les estic eliminant, tranquil ;-) --Xtv (que dius que què?) 22:28, 26 set 2007 (CEST)

Informa't de si l'antiguitat de la publicació permet declarar-les de domini lliure. Pregunta-ho a en Vriullop, que ell domina el tema. Si s'ha pres aquesta decisió no és per qüestions polítiques sinó per qüestions legals. Si posem imatges amb copyright ens exposem a sancions i no podem distribuir l'enciclopèdia lliurement. Si per contra només usem material lliure, es pot usar l'enciclopèdia per a qualsevol finalitat i que pugui arribar a tothom, fins i tot a la gent sense recursos. Salut! --Xtv (que dius que què?) 22:39, 26 set 2007 (CEST)
De fet, enlloc de preguntar-ho a en Vriullop, hi ha la taverna multimèdia justament per resoldre aquests dubtes, com el de Còrsega que jo no sé què dir-te.--Xtv (que dius que què?) 22:42, 26 set 2007 (CEST)

Imatges de revistes i diaris

Els drets d'autor duren en general fins 70 anys desprès de la mort de l'autor. En el cas de portades de revistes, es considera una obra col·lectiva, sense un autor identificat, i els drets són de l'editorial fins als 70 anys de la data de publicació. En els dos casos de Imatge:Amuvra,1926.jpg i Imatge:An claideamn soluis.jpg són de domini públic ja que fa més de 70 anys de la seva publicació. En aquest casos es pot canviar la plantilla per {{DP-Vell}} i pujar-les a commons. En el cas de quadres del segle XVII, evidentment els drets han caducat. El que sol passar és que els propietaris, els museus, impedeixen fer-ne fotos i es guarden els drets de les fotografies en alta qualitat. Però una foto normal d'un quadre antic no té cap dret reservat, ni del pintor ni del fotògraf. --V.Riullop (parlem-ne) 23:22, 26 set 2007 (CEST)

Discussió:Hongaresos de Romania

Hola! Perdona que no t'hagi contestat abans doncs se m'havia passat per alt el teu comentari a la meva pàgina de discussió engrescat en d'altres projectes. Tens raó que el comentari fet per l'anònim no aportava cap prova del seu discurs i amb un to gens apropiat. Per tant l'he esborrat.--Lohen11 14:54, 28 set 2007 (CEST)

Primeres nacions

Podries mirar-te Primeres nacions? Fa temps que s'han demanat millores que potser podries fer, gràcies! --barcelona 17:25, 30 set 2007 (CEST)

gràcies per la ràpida resposta, no sóc jo qui vaig penjar la plantilla però si el vas millorant perfecte, no hi ha pressa --barcelona 17:40, 30 set 2007 (CEST)

Hola Walden69, com estàs? He decidit tornar a la Viquipèdia... Així que estic saludant els antics companys. Tot va bé? Fins després! -- Leptictidium - Epistula Eoceni 17:20, 26 oct 2007 (CEST)

Palma de Mallorca és una nomenclatura forània.

http://bibiloni.cat/textos/palma_mallorca.htm

A Mallorca li deim Ciutat o Palma. Es pot especificar amb una coma i Mallorca. Però Palma de Mallorca és incorrecte ja que és una nomclatura forània.el comentari anterior sense signar és fet per Esplaixiroi (disc.contr.) 20:18, 5 nov 2007 (CET)

Recorda: Les categories que es posen als articles han d'estar creades a la Viquipèdia. Si una categoria apareix en roig, cal canviar-la per una altra dels milers de categories que existeixen a la Viquipèdia. Pots trobar més informació aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Joan Bellmunt i Figueras. --Joanjoc (discussió) 21:14, 12 nov 2007 (CET)

Imatges italianes

Gràcies per la pista sobre els drets de les imatges italianes, no tenia ni idea. Salut. Eutopio 10:59, 13 nov 2007 (CET)

Enhorabona per les creus de Sant Jordi!

Hola Walden,

La meva més sincera enhorabona per la quasi finalització de l'obra magna de la Llista de Creus de Sant Jordi. Ara toca la Medalla d'Honor de Barcelona, no?

Si t'animes, pots pegar a la Medalla d'Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears o a Premis Ramon Llull ... fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 20:46, 27 nov 2007 (CET)

Idò això dels premis balears ho deia mig de broma, però m'ha fet molta il·lusió veure que has fet Sebastià Garcías Palou. De nou, enhorabona per la feina! Pau Cabot · Discussió 19:05, 28 nov 2007 (CET)

Els veïnats

Avui mateix he estat a punt de crear una nova categoria anomenada Categoria:Associacions de veïns, perquè em pensava que ja en teníem almenys cinc, però no era així. Jo crec que aquestes persones actives en el moviment veïnal se solen anomenar Dirigents veïnals. Què te sembla Categoria:Dirigents veïnals? Pau Cabot · Discussió 19:49, 2 des 2007 (CET)

Medalles d'honor de Barcelona

Gràcies pels articles! Però tinc dues demandes a formular:

  1. Si és possible, en les biografies s'hi hauria de posar la data exacta de naixement (dia i mes).
  2. A nivell de l'estil, estaria bé fer un encapçalament separat de la resta de l'article que defineixi clarament el personatge.

Enacara gràcies i ànims!--Hinio (discussió) 01:49, 5 des 2007 (CET)

Els catalans

Bona feina Walden,

Només dir-te que hem estat creant subcategories de Categoria:Barcelonins per activitat. Així, molts dels que abans categoritzaves com a "escriptors catalans" o "metges catalans" ara els pots categoritzar com a "escriptors barcelonins" o "metges barcelonins" (etc). Això també passa una mica amb els reusencs, els terrassencs, els lleidatans i uns quants més. Bona feina altre cop! Pau Cabot · Discussió 21:18, 9 des 2007 (CET)

Respecte als premiats balears, poden esperar. Tot és important! Respecte als premis valencians, he trobat això: Premios Jaime I (sic) També hi ha els Premis Octubre, que no són institucionals però que mantenen la dignitat del poble valencià. Pau Cabot · Discussió 21:37, 9 des 2007 (CET)

Biografies

En poc temps has creat dos articles del mateix personatge: Victòria Sau Sánchez i Victòria Sau i Sánchez. Et demano que quan creis un article d'una biografia catalana facis redirecciones des de nom+cognom+cognom a nom+cognom+i+cognom, o a l'inrevés, i una redirecció o una desambiguació des de nom+cognom. Així facilitem els enllaços, les cerques i evitem articles duplicats. --V.Riullop (parlem-ne) 16:57, 17 des 2007 (CET)

Marian Aguiló

Hola Walden, què en saps d'això? Pau Cabot · Discussió 21:57, 18 des 2007 (CET)

Montuïri

Tens més informació sobre aquest poble de Mallorca?--GMA (discussió) 22:33, 19 des 2007 (CET)

Re: Logo o lliure ?

Aquest cartell no és lliure. No se sap qui n'és l'autor ni les condicions d'ús. Segurament no es podrà modificar ni vendre. Sobre el permís de Vilaweb, només és vàlid pels continguts propis, no els de tercers. No és exactament un logo però la justificació per usar-lo seria semblant. Pots carregar-lo com {{Promocional}} i justificar-lo de forma similar a un logo, explicant la seva àmplia difusió promocional per part de la Crida. --V.Riullop (parlem-ne) 18:43, 23 des 2007 (CET)

Bona feina amb els premis Ramon Llull

Altre cop t'he de donar l'enhorabona per la teva feinada. Malgrat que (com he pogut comprovar amb els teus articles) el PP premià molta gent de la seva corda de rellevància qüestionable amb aquests premis, almenys ha augmentat una mica el nombre de balears biografiats. Molt bona feina! Pau Cabot · Discussió 22:26, 23 des 2007 (CET)

Taulell de consultes

Hola! He obert una subpàgina d'usuari perquè tothom pugui dir la seva sobre la proposta d'obrir una nova secció de la VP anomenada Taulell de consultes, a l'estil de en:Wikipedia:Reference desk. Si vols, pots passar a fer-hi una ullada o a dir què en penses. La subpàgina és: Usuari:Leptictidium/Taulell de consultes Gràcies! -- Leptictidium - Epistula Eoceni 18:41, 24 des 2007 (CET)

article repetit

Ei hola! diria que has creat dos vegades el mateix article: Josep Miquel Vidal Hernández i Josep Miquel Vidal i Hernàndez. Suposo que deu ser pel fet de fer tants articles nous que al final no te'n recordes de tots jejeje--Schizodelight (discussió) 20:45, 29 des 2007 (CET)