Usuari Discussió:XimOwix

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola XimOwix! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si no esteu segur de com quedarà una pàgina amb els canvis que li heu fet, abans de desar podeu pitjar mostra previsualització, botó que apareix just al costat de desa la pàgina. Així us apareixerà una versió de la pàgina amb les modificacions que hi heu introduït i que ningú més serà capaç de veure. Així és molt fàcil evitar mil edicions per evitar errors.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Bestiasonica (disc.) 20:48, 11 gen 2012 (CET)[respon]

Òwix[modifica]

Bona tarda. Els avisos no es poden eliminar així com així, perquè no t'interessi: informen d'allò que cal solucionar i, en aquest cas en concret, de la proposta d'esborrament. --Judesba (digues...) 18:11, 19 oct 2013 (CEST)[respon]

Perdona, Ximo, m'havia passat per alt respondre't... Puc ser jo la teva mentora sense problemes. Per parts:
  1. Sobre els avisos: són els "cartellets" que es col·loquen als articles i que avisen d'alguna cosa que cal solucionar: "millorar format", "aportar referències d'admissibilitat" i "proposta d'esborrament" són els tres que té ara mateix l'article Òwix. Cal llegir el que diu el text de l'avís i clicar els enllaços, que et duran a les pàgines d'informació sobre allò que es demana i ajuden a solucionar-ho. Per això no s'han d'esborrar fins que el tema ja està resolt. Abans de la meva intervenció hi havia els avisos de "millorar format" i "falten referències". Com no hi havia cap referència aportada (des de mai) vaig canviar aquest últim avís pel d'"aportar referències d'admissibilitat" i "proposta d'esborrament" ja que no ho veia clar. Com has pogut comprovar, s'han estat aportant les referències que calien i "netejant" una mica l'article, suprimint la informació superficial, promocional, no-neutral o no-referenciada, i ara mateix fa una altra cara, molt més "correcta". Això passa sovint quan l'article sí és admissible però tenia mancances; d'altres l'article no és admissible i no hi ha manera de millorar-lo.
  2. Sobre la proposta d'esborrament: ara mateix està empatada. Per les millores fetes canviaré el meu vot, i podria no ser l'única persona que ho fes. Bàsicament els usuaris En cadufet i Toni Pont s'han encarregat d'aquestes millores.
  3. Sobre no dominar la manera de fer a la Viquipèdia: en el seu dia se't va donar la benvinguda amb un text que trobaràs al començament d'aquesta pàgina de discussió, explicant què havies de fer per a editar, demanar ajuda, etc, i facilitant-te els enllaços a la informació bàsica (entre d'altres, la que et comentava abans). No sé si t'ho has llegit. De tota manera, anem aprenent amb el temps i les edicions, i fins i tot els errors.
  4. Sobre afegir vosaltres mateixos la informació: us convindria llegir Viquipèdia:Conflicte d'interessos i tenir presents els temes de la neutralitat i la no publicitat. Això és una enciclopèdia.
Et seguiré ajudant en el que calgui, i no dubtis a consultar-me qualsevol qüestió que no et quedi clara. Espero que t'animis a seguir col·laborant en aquest projecte tant interessant com és la Viquipèdia; hi ha molts articles! I no oblidis que estem aquí per ajudar-nos entre tots. somriure
Salut! --Judesba (digues...) 15:34, 21 oct 2013 (CEST)[respon]

OWIX mods[modifica]

Hola Judesba, he estat endinçant-me en el món wikipèdia. M'agradaria si fora possible completar la info del grup, ja que si be ara està millor redactat, més adient per a la wiki, hi han coses BEN REMARCABLES que han quedat fora. Com per exemple el nostre primer disc "La Senda del Cel" 1994 va ser produït per Ovidio López, un dels millors productors musicals de l'actualitat http://www.rtve.es/television/20130917/ovidio-lopez-cabezuelos-ovi-one-guitarrista-orquesta-uno-nuestros/746884.shtml Al 1995 el nostre primer disc, va ser apadrinat per Vicen Torrent (Al Tall) i per Lluis el Sifoner, que no necessiten presentació. 2003 ser finalistes al concurs Sona9 organitzat per Enderrock,Tv3,catradio.Al 2004/2005 gravar a un dels millors estudis de gravació d'Europa "Music-Lan". Formem part de la banda sonora de nombrosos documentals, de sintonies de radio i de curtmetratges, que estic d'acord en que igual no és el lloc adient però d'entre altres directors hem treballat per a Samuel Sebastián (premi Octubre de Teatre 2008). A més el nostre Videoclip “Brut” està produït per ell mateix.Tb ens ha fet videoclips Marc Martí - en format super8mm- (també ha treballat per grups com Kitsh)entre altres realitzadors. Al igual que segurament no cal posar que hem tocat als principals festivals de música en català (Acampada Jove, Mercat de Vic,9 d'Octubre i 25 d'abril a València, Festes de Gràcia, Rebrot, Senglar Rock... o siga que hem tingut la sort de compartir cartell amb els nostres referents: Llach,Ovidi,Sangtrait,Els Pets,Lax, realment seria llarga la llista i per supost moltes col.laboracions amb Al Tall.20 anys donen per molt. També puc entendre -després de rellegir moltes pàgines de grups- que no fa falta posar que hem aparegut en diferents televisions (Tv3,canal33 i Canal9 principalment,o moltes comarcals i locals). També s'ha retirat de la info dos dels concerts més importants i remarcables d'OWIX; Concert a la presó de Villena 2010 (per mig de l'Obra Social de la CAM) sent -que tinguem constància- el primer grup del País Valencià en fer un concert a una presó del País Valencià. L'altra fita és el concert per a Guitarra Elèctrica i Orgue en pro de la restauració de l'Orgue del segle XVII de Callosa d'en Sarrià.On vam recaptar més de 3000€ en pro de l'Orgue. L'organiste va ser el catedràtic d'Orgue del conservatori superios d'Alacant el basc Benantzi Bilbao que sent un dels millors concertistes d'orgue a nivell internacional sempre ens recorda que Guit. Elèctrica més Orgue ni ho ha vist ni ha sentit que es fera mai... fins que ho vam fer nosaltres.Gira que rependrem al 2014 per orgues antics d'Europa. https://www.facebook.com/ximo.guardiola/media_set?set=a.2988846044740.159739.1369741512&type=3

Be, si podeu posar algun d'estos fets remarcables del grup seria d'agraïr. podria posar-ho jo mateix?? Ben cordialment Ximo Guardiola