Usuari Discussió:Yuanga/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Categories

Les categories estan organitzades jeràrquicament de menys a més concret. Ara mateix n'hi ha com un deu milers de categories, de manera que n'hi ha per gairebé tot i dificilment te'n faltaran. Si vols categoritzar un article relacionat per exemple amb el programari pots anar a la categoria Categoria:Programari i veure quina categoria és la més concreta que es relaciona amb l'article. Si creus que et cal crear-ne alguna de nova mira, si us plau, el Llibre d'estil. Llull · (vostè dirà) 13:13, 22 abr 2006 (UTC)

educació

veig que estàs estudiant per a mestre, aixì està bé perquè els articles de pedagogia necessiten un cop de mà!--barcelona 19:19, 26 abr 2006 (UTC)

Veurem que hi puc fer ;) De fet, ja he començat per les meves aficions... --Yuanga 19:35, 26 abr 2006 (UTC)

Categories

Mira el Llibre d'estil de categorització. Cal que hi hagi un mínim d'elements a omplir per crear-ne una. Llull · (vostè dirà) 10:36, 30 abr 2006 (UTC)

Sí que ho fa. No es poden crear categories per a un sol element sinó que s'han de crear quan ja n'hi hagi un grup de 5 subcategoritzable en una categoria on n'hi hagi un total de 15. Havent-se creat més articles sobre ossos aquestes condicions d'han assolit, però abans no hi eren. Llull · (vostè dirà) 10:42, 30 abr 2006 (UTC)

Canvis recents...

Doncs m'ho he estat mirant, especialment a la wiki anglesa, on aquestes coses estan força explicades, i no he trobat res. És possible que es pugui fer, però no aconsegueixo descobrir com.  Oersted 10-05-2006 11:44 (parlem) 

Minerals

Hola :-) Per donar coherència al projecte, sempre iniciem un article amb una breu descripció de l'article, per exemple a Cosalita, crec que hi encaixaria millor una petita intro del tipus;

La cosalita és un sulfur mineral de Plom i Bismut (Pb2Bi2S5), que rep el seu nom de la mina mexicana de Cosala.

Endavant amb la feinada que estàs fent :-) --Joanjoc (discussió) 20:23, 10 mai 2006 (UTC)

Categoria Minerals òxids

T'he deixat un comentari a Categoria Discussió:Minerals òxids. --Paucabot 14:04, 11 mai 2006 (UTC)

Som Campions!

Hem guanyat la copa!!! Moltes felicitats a tots els culers!!!! --SMP (missatges) 22:56, 17 mai 2006 (UTC)

Europeu sub21

He fet una prova sobre com es podrien presentar els resultats de la competició a Campionat_d'Europa_sots21_de_Korfbal_2006.
Si tenies una altra idea, esborra el que he fet sense contemplacions :-). (per a Anglaterra he agafat el teu criteri: ja dividits) --Puigalder (discussió) 23:55, 3 des 2006 (UTC)

Minerals orfes

Hola :-) Molts minerals dels que vas crear consten com a pàgines orfes, mica en mica els vaig enllaçant des d'altres pàgines de la viquipèdia per a que deixin de ser-ho ([1] i [2] ). Quan creis pàgines, mira de que altres pàgines hi enllacin, per donar consistència al projecte :-) --Joanjoc (discussió) 13:54, 6 gen 2007 (CET)

Articles orfes

Jordi Coll Costa 10:45, 9 març 2007 (CET)

Gràcies per col·laborar en la qualitat de la viquipèdia. Com expert en el tema, saps on podrien enllaçar aquests articles Ofita i Roques magmàtiques. Jordi Coll Costa 13:02, 22 març 2007 (CET)

Lliga de corfbol per temporades

Hola yuanga,

He pensat que estaria bé que tinguéssim una mica de resum de cada temporada de korfbal que es fa. He creat un article sobre la lliga de la temporada 2006-2007 (Lliga Catalana de Corfbol Temporada 2006 2007), a veure si la podem completar una mica més, i si en puguéssim fer una de la copa, seria perfecte. M'agradaria penjar les classificacions detallades (amb punts, etc) però seria copiar i enganxar de la web de la federació i no sé si es pot. Si a ningú li importa m'agradaria afegir-ho, però no sé a qui preguntar.

--sergi 19:43, 28 maig 2007 (CEST)

Gràcies per preguntar! Si és possible, fes-m'ho saber i ampliaré l'article. --sergi 01:19, 1 juny 2007 (CEST)

Mundial de korfbal

Hola Yuanga,

He vist que havies canviat la bandera del Taipei Xinès per una de més encertada (la que vaig posar jo no és la que fa servir la selecció de Taipei). He trobat aquesta altra Imatge:Chinese Taipei Olympic Flag.svg que potser seria encara millor. Què et sembla si posem aquesta ?

ps: Ha estat una llàstima no poder guanyar a Portugal. I ara amb Alemanya serà complicadet. (El grup on eren era el més fort de llarg). A veure si dilluns se'ls pot guanyar :-) --Puigalder 17:19, 4 nov 2007 (CET)

Avui amb els EUA ha estat un passeig. La prova de foc és demà. És molt difícil, però algun dia s'ha de guanyar als alemanys, no ?
Els portuguesos acaben de guanyar al Taipei Xinès. Quina sorpresa ! Estan molt forts, de manera que el fet que Catalunya perdés amb Portugal s'explica una mica. --Puigalder 21:04, 5 nov 2007 (CET)
Ei, el partit d'avui ha sigut molt emocionant. Quan els alemanys han remuntat i s'han distanciat de 2 ja pensava que la cosa acabaria malament, però els catalans han fet un partidàs !!! La novena posició és factible. Ara a per l'Índia. --Puigalder 21:39, 6 nov 2007 (CET)

Ei, bona feina amb els articles de les seleccions ;-) El que no he aconseguit trobar són les classificacions finals d'alguns campionats d'Asia-Oceania. A veure si es pot obtenir d'algun lloc i es pot completar :-) --Puigalder (discussió) 21:00, 28 des 2007 (CET)

Rànquing IKF

La IKF ha actualitzat el seu rànquing, però només ha posat al lloc web les millors 25 seleccions. No sabia si actualitzar l'article pel fet que només n'hi ha 25 i a més tampoc sé com funciona això que vas posar de class="xl25" x:num="68.875". Com que tu ho tens més clar, agafa el codi que t'interessi del que he posat a la meva pàgina de proves i organitza-ho tu. --Puigalder (discussió) 22:19, 7 gen 2008 (CET)

checkusers inicials

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden -8 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:12, 12 gen 2008 (CET)

Torneig de Korfbal Ciutat de Sant Adrià

Hola Yuanga. En general no sóc partidari d'esborrar articles que tenen un mínim d'informació valorable. Potser abans d'esborrar-lo es podria mirar d'ampliar la informació existent (No sé si el que el va crear, Lo Dolçainer, podria completar-lo). I en cas que no sigui possible doncs l'alternativa que proposes de posar-ho a l'article del club em semblaria una opció prou correcta. De moment no votaré a pàgina de propostes d'esborrat a l'espera de si algú pot/puc completar l'article. --Puigalder (discussió) 23:08, 14 gen 2008 (CET)

Sobre el Torneig de Nadal del Sant Cugat a mi em sembla bona idea. I si tens alguna foto, encara millor ;-) --Puigalder (discussió) 12:36, 20 gen 2008 (CET)

Proposta d'esborrat de la pàgina Mediastí testicular

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Mediastí testicular», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--– Leptictidium (pm!) 22:17, 20 abr 2008 (CEST)

Educació

Hola Yuanga, a l'article Educació física li vaig assignar la categoria Educació i li l'has llevada. Com que sóc nou no se ben bé per quin criteri és millor llevar-la, pots dir-me on puc aclarir-m'ho? Gràcies.

--pacopac (discussió) 23:41, 19 des 2008 (CET)

Proposta d'esborrat de la pàgina Malcolm Knowles

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Malcolm Knowles», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--– Leptictidium (discussió) 23:00, 15 feb 2009 (CET)

Plantilla Wikimedia CAT

Bon dia, perdona que et vinga a emprenyar. S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta és mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com d'altres projectes, si no és molt demanar). El suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, et desitge un molt bon estiu, cordialment --Capsot (disc.) 21:35, 11 juny 2010 (CEST)

Bon dia, doncs no ho entenc, tots els pirates del planeta (Barbarossa, Francis Drake, Mary Read, Long John Silver, Henri Morgan, Surcouf, Davy Jones i òbviament Jack Sparrow) i també els informàtics ens soporten... només faltes tu! Que et vaja tot molt bé i captures molts vaixells aquest estiu! Si no t'agrada (o a més de) la plantilla, pots signar a la llista de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla i fins i tot pots posar-hi el Jolly Roger! Capsot (disc.) 14:02, 4 ago 2010 (CEST)

Recordatori d'admissibilitat de: Campionat d'Europa sots21 de corfbol 2006

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Campionat d'Europa sots21 de corfbol 2006. --Bestiasonica (disc.) 15:09, 24 gen 2011 (CET) .

Categoria petita a Seleniurs

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Seleniurs. --Pau Cabot · Discussió

Proposta d'esborrament de la pàgina Korfbal Club Sant Cugat

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Korfbal Club Sant Cugat», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 16:28, 2 jul 2011 (CEST)

Proposta d'esborrament de la pàgina Campionat d'Europa sots21 de corfbol 2006

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Campionat d'Europa sots21 de corfbol 2006», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 18:22, 7 jul 2011 (CEST)

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Unió Catalana de Federacions Esportives. --Pau Cabot · Discussió 10:38, 24 ago 2011 (CEST)

Clubs catalans

Tal com dius, valdria la pena que tots tinguessin una estructura similar. El tema de l'esborrat de part dels articles ve arran de la manca de referències, el que ha permès que hagin fet aquestes supressions. Jo he anat posant les que he anat trobant (i encara hi ha possibilitat de posar-ne més) per evitar que s'esborri informació, però no he trobat referències de tot. A veure si entre tots podem anar completant els articles amb més referències. Jo ara tinc molt poc temps, però ja miraré d'anar-hi participant. El que dius respecte que hi ha més història dels clubs recents que dels "històrics" deu ser perquè tenim més referències actuals que antigues. Saps si la federació catalana o algú té pensat de fer alguna publicació recollint la història del korfbal a Catalunya amb motiu d'algun aniversari o el que sigui ? Una publicació així seria una font perfecta per referenciar els articles de la viquipèdia.

Un apunt: perquè la taula d'informació no quedi tan ampla, potser es podria posar la lliga en lletra més petita, tipus {{mida|(Lliga Nacional)}} que dóna (Lliga Nacional).

Tu tens informació més directa que jo sobre korfbal. Organitza-ho com creguis convenient, intentant aportar el màxim de referències possibles per evitar que vagin esborrant fragments. Jo aniré aportant el que pugui, quan pugui. Felicitats per la feina d'actualitzar els articles. --Puigalder (disc.) 17:58, 25 set 2011 (CEST)

Proposta d'esborrament de la pàgina Lliga Catalana de corfbol 2006-2007

Hola Yuanga/Arxiu 1,

s'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Lliga Catalana de corfbol 2006-2007», que heu fet o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, pots deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 10:07, 31 març 2012 (CEST)

Recordatori d'admissibilitat de: Escola Arrels Esperança

Hola Yuanga/Arxiu 1,

Entre tots volem fer la millor enciclopèdia possible. Per això, és important que els articles aportin referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article i, d'aquesta manera, complir amb els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»).

Si no s'aporten referències de terceres parts independents, l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament per no seguir els criteris de la Viquipèdia esmentats. Si tens algun dubte, pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la la Taverna o directament al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Escola Arrels Esperança. --Pau Cabot · Discussió 17:45, 26 abr 2012 (CEST)

Consulta Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat (centres educatius) i veuràs què és necessari per poder ser admissible. En resum, més de 75 anys o algun premi nacional d'importància. --Panotxa (disc.) 07:09, 1 maig 2012 (CEST)--Panotxa (disc.) 07:09, 1 maig 2012 (CEST)
En la meva opinió, falla a dos llocs: les fonts no són fiables (de tercers i publicades, VP:FF) o bé la cobertura no és significativa. Pau Cabot · Discussió 18:08, 1 maig 2012 (CEST)
Les citacions que hi ha a l'article s'agafen pels pèls, doncs parlen del centre de manera tangencial, i tot el segon paràgref (el que parla dels directors) està basat en una font pròpia del centre, de manera que cal referenciar des d'una font aliena. --Panotxa (disc.) 19:24, 1 maig 2012 (CEST)

Fixa't que hi ha un botó sobre el quadre de diàleg amb la punta d'un llapis i les lletres "fi": Serveix per incloure la signatura, que posem al final de cada conversa amb algú per indicar que som nosaltres qui parlem. També pots fer-ho manualment posant el codi --~~~~ --Panotxa (disc.) 19:24, 1 maig 2012 (CEST)

Proposta d'esborrament de la pàgina Categories inferiors de la Lliga Catalana de corfbol

Hola Yuanga/Arxiu 1,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Categories inferiors de la Lliga Catalana de corfbol», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 21:14, 4 jul 2012 (CEST)

Ok. Pau Cabot · Discussió 09:29, 5 jul 2012 (CEST)

Bon dia i gràcies!

Bon vespre, només volia dir-te que ho havies fet bé i que s'haurà de blocar aquest vàndal. Que et vaja tot molt bé, bon estiu! Claudi/Capsot (disc.) 20:05, 5 ago 2012 (CEST)

Corfbol

Tant la primera solució que proposes (moure'ls a Viquinotícies) com la segona (fusionar-los en un únic article que parli de cada competició) me semblen bé. Fins i tot crec que poden ser coses complementàries. A la notícia es pot posar, per exemple, la classificació completa mentre que a l'article potser basta indicar qui va guanyar la competició i qui va ocupar els altres llocs d'honor. Si mous informacions a Viquinotícies, potser podries posar un enllaç a la plantilla de l'estil de: Notícies de corfbol a Viquinotícies. 18:19, 18 ago 2012 (CEST)

En quant als articles nous, jo primer ampliaria Copa Catalunya de corfbol i Lliga Catalana de corfbol (que quasi no tenen text) i, si és necessari, després ja crearia les històries. En quant a Viquinotícies, només has de pensar un títol per la notícia, crear l'article, copiar i enganxar-hi el codi wiki i finalment modificar l'article per adaptar-lo al format notícia. Pau Cabot · Discussió 09:00, 19 ago 2012 (CEST)
Copa Catalunya de corfbol em sembla bé. Hi he fet un parell de retocs. També t'he contestat a Discussió:Corfbol. Pau Cabot · Discussió 09:28, 20 ago 2012 (CEST)

Viquinotícies

Hum.. em sembla que no. Jo el que puc fer com a administrador de Viquinotícies és importar les pàgines que em diguis de la Viquipèdia al Viquinotícies automàticament, de manera que es conserva l'historial i ja tens directament l'article al Viquinotícies i el que caldria llavors és formatar-lo tot amb l'estil del Viquinotícies. --Davidpar (disc.) 10:17, 20 ago 2012 (CEST)

Perfil

Veig que la vanitat s'encomana ;)

Jo ho he deixat d'actualitzar, perquè forta molta feina, i http://toolserver.org/~magnus/glamorous.php fa el mateix servei.--Pere prlpz (disc.) 18:19, 25 ago 2012 (CEST)

Reanomenar

Hola. Per reanomenar un article s'ha de fer amb el botó de reanomenar (al desplegable de dalt a la dreta), i si no es pot s'ha de demanar als administradors que ho facin ells (a VP:PA). Si reanomenes tallant i enganxant es perd l'historial. En tens més informació a VP:R#Recordatori_reanomenar.

A més, els reanomenaments haurien de tenir consens o referències clares si no són evidents.--Pere prlpz (disc.) 11:43, 29 ago 2012 (CEST)

En això estem: VP:PA#Fusionar_historials. No sé si n'hi ha més que m'hagin passat per alt.--Pere prlpz (disc.) 12:36, 29 ago 2012 (CEST)

Bon dia Joan, sisplau, ajuda'ns!

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 10:13, 28 març 2013 (CET)

Gràcies, que tingues un molt bon dia i una setmana excel.lent, fins prompte, una abraçada, Claudi/Capsot (disc.) 13:54, 28 març 2013 (CET)

Bournonita és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Bournonita. --Bestiasonica (disc.) 16:43, 31 maig 2013 (CEST)

minerals

T'animo a tornar a editar sobre minerals i el seu món associat, un àrea on som febles --barcelona (disc.) 11:10, 1 juny 2013 (CEST)

Pirita

Res a disculpar. La meva edició a Pirita es va limitar a tornar l'article a la situació pre-"conyona" de la Ip vandàlica. Vaig veure que havies revertit els canvis que havia fet, però em va semblar que no ho havies desfet del tot. COm que hi ha l'avís de citar les fonts vaig creure que deixar l'apartat referencies buit (com estava) potser animaria a ficar-les. --Mafoso (Mani'm?) 08:38, 5 juny 2013 (CEST)

Manquen referències a Ra'zac

Hola Yuanga/Arxiu 1,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Ra'zac. --Pau Cabot · Discussió 19:46, 19 juny 2013 (CEST)

Títols d'obres

Bones, Yuanga. Els títols d'obres van sempre en cursives, no en negretes. :-) --Judesba (digues...) 01:20, 11 ago 2013 (CEST)

De res! Revisant canvis recents m'he topat amb el senyor Sanz, i d'aquí he anat al seu últim disc; he preferit dir-t'ho. Salut! --Judesba (digues...) 01:23, 11 ago 2013 (CEST)

Viquiprojecte Badalona

Hola Yuanga! He reactivat el Viquiprojecte:Badalona i t'hi convido, al menys, si desitges unir-te. Salutacions!--Sorenike (disc.) 12:37, 11 ago 2013 (CEST)

Plantilla Discussió:Infotaula de mineral

he arreglat el que comentaves, merci per veure-ho!--Arnaugir (discussió) 13:58, 12 ago 2013 (CEST)

Escultura de Brossa a Badalona

Hola Yuanga! He mirat la referència que has posat i veig que posa el parc de Montigalà, però en realitat l'antena està en el Parc del G4, prop de la cantonada entre el carrer de la Ciència i l'avinguda de la Comunitat Europea.--Sorenike (disc.) 20:49, 29 ago 2013 (CEST)

Wiki Loves Monuments 2013

Hola, com va tot? Et contactem per convidar-te a participar en l'edició d'enguany de Wiki Loves Monuments. Com sabràs, comença el proper diumenge dia 1 i s'allargarà tot el mes de setembre. Ens agradaria molt poder comptar amb la teva participació. Pots llegir més sobre el concurs a Wikilovesmonuments.cat Sort! --Judesba (digues...) 04:47, 30 ago 2013 (CEST)

Colors

Home, sempre millor el nom de l'equip, això està clar. El que fa el bot és repassar els errors de "Check Wikipedia", en concret aquest, que controla que tota imatge tingui descripció. Ja fa temps que tinc un procés que va "aprenent" la descripció "neutra" més adient per a cada imatge. Per a alguns equips, la imatge és exclusiva d'aquell equip, i es pot posar el nom del club, però quan és una imatge genèrica, la descripció ha de ser igual de genèrica. En altres casos, ho faig amb un procés semi-automàtic, i puc personalitzar-ho amb el nom del club.

De fet, el millor seria que en crear un article, les imatges ja portessin el nom correcte, i així el bot no ho toca. --JoRobot (disc.) 14:09, 31 ago 2013 (CEST)

Hola Yuanga. Trasladaste una página, para posteriormente convertir la redirección en una página de desambiguación, como hiciste con Zorita al trasladarla a Zorita (Càceres). Pero no corregiste los enlaces internos, así que la próxima vez por favor corrige los enlaces. Y añade el interwiki en Wikidata, ya que en este caso la página de desambiguación existía en español y francés. Saludos. --Vivaelcelta (disc.) 23:14, 4 oct 2013 (CEST)

iPhone

Bones, Yuanga! Ara que m'ho miro amb detall veig que tens tota la raó... potser en el seu dia era la informació del primer iPhone, però ara mateix no té gaire sentit. He mirat quina informació es podria "salvar" i crec que només seria la línia on diu "Fabricant: Apple Inc.". hahaha hahaha Ara esborro la infocaixa, doncs... Gràcies per avisar! Salut! --Judesba (digues...) 00:43, 20 oct 2013 (CEST)

Comentaris

Hola, Yuanga! Veient que va ser el teu aniversari dimecres, per molts anys! :-) Escolta, com tens aquest tema? Potser te n'has oblidat, o no pots. Salut! --Judesba (digues...) 18:08, 30 nov 2013 (CET)

Gràcies Judesba :) Vaig crear la secció Categoria sub19 però no se quines dades agafar d'aquest article, el veig massa extens per posar-ho com a part d'una secció de l'article, no creus?--Yuanga (disc.) 22:05, 30 nov 2013 (CET)
No sabria què dir-te, no tinc ni idea... Per què no ho comentes a la discussió d'esborrament? Potser els altres companys et podran ajudar millor que jo. :-) Salut! --Judesba (digues...) 22:11, 30 nov 2013 (CET)
D'acord!--Yuanga (disc.) 22:17, 30 nov 2013 (CET)

Anís

De res! El que m'ha semblat estrany és que no hi hagués una foto de l'ampolla d'anís. També molt bona la foto de l'ampolla inspiradora :)--Sorenike (disc.) 22:29, 16 des 2013 (CET)

Gràcies. A mi també m,'ho va semblar!--Yuanga (disc.) 13:29, 17 des 2013 (CET)--Yuanga (disc.) 13:29, 17 des 2013 (CET)

Quinzena de la qualitat

Bones! Com es va comentar en la viquitrobada, aprofitem el Nadal per ocupar-nos més intensament del manteniment de la viquipèdia en el què s'anomena Gran Quinzena Anual de la Qualitat, que aquest any es celebra de 21 de desembre de 2013 al 5 de gener de 2014, a la que et convido a participar i apadrinar algun dels camps per procurar netejar-lo. Estem en fase de preparació i s'agrairan sugerències i comentaris. --Panotxa (disc.) 09:13, 18 des 2013 (CET)

Gràcies Panotxa, m'hi sumo!--Yuanga (disc.) 01:15, 21 des 2013 (CET)

Classificació IKF

Entre el grapat d'articles per actualitzar de Korfball, he trobat aquest, que correspon a una classificació que ja no es fa, i del que la federació ha esborrat els registres. Crec que caldria fusionar la introducció a Korfball, i com la resta ja no és verificable, destruir-lo. --Panotxa (disc.) 08:29, 5 gen 2014 (CET)

Ja que els has trobat (jo no, i hi he dedicat una estona) pots actualitzar-los? --Panotxa (disc.) 10:11, 5 gen 2014 (CET)

Manquen referències a Hedifana

Hola Yuanga/Arxiu 1,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Hedifana. --Bestiasonica: enraonem? 16:23, 8 gen 2014 (CET)

Iphones

Els tres articles que has reanomenat son traduccions automàtiques d'articles que van ser abandonades per l'autor, i a qui es va demanar en desenes d'acasions que reparés aquests i alguns altres centenars d'articles més. A part de ser traduccions infectes, tenen una notable mancança de referències. Atès que els problemes dels articles no han estat resolts, els torno a usuarificar, que és el què es va informar a l'autor que passaria en cas de no reparació integral. Pots veure les queixes de tota la comunitat a l'usuari a la seva pàgina de discussió, i els errors habituals dels articles aquí. Abans de moure'ls al principal de nou, fes-los una repassada a fons, però per experiència, doncs he repassat literalment centenars de traduccions automàtiques d'aquest usuari, és millor començar la traducció de nou, dona menys feina. --Panotxa (disc.) 20:15, 31 gen 2014 (CET)

Cornwallita

Hola Yuanga: pregunta de neòfit : la [3] és la Cornwallita?. Estic fent un xic de neteja d'articles amb FR i m'he trobat amb aquest ... --Mafoso (Mani'm?) 18:09, 3 feb 2014 (CET)

Sí, és el mateix. Segons el Nomenclàtor de les Espècies Minerals, el meu llibre de referència per anomenar els minerals, Cornuallita és un sinònim de Cornwallita, i Cornual·lita ni tan sols apareix. --Yuanga (disc.) 18:16, 3 feb 2014 (CET)
Alsa ... Llavors... Qui mana? (a voltes la GEC en fa alguna de grossa)... --Mafoso (Mani'm?) 18:21, 3 feb 2014 (CET)
Jo en casos com aquest faria cas al nomenclàtor, ja que està escrit per gent experta en el món dels minerals, però no sé si és la millor solució... saps si algú més ens podria ajudar? --Yuanga (disc.) 18:26, 3 feb 2014 (CET)
He editat la secció per centralitzar-ho i així no marejar a qui demanen ajuda ...
@Leptictidium: : en dones un cop de mà? . --Mafoso (Mani'm?) 18:31, 3 feb 2014 (CET)

Rútil

No ho sé. Tu creus? Tu en deus saber més que jo, però hi ha casos semblants? Sempre he pensat que les pàgines de desambiguació servixen per a separar homògrafs, no per a resoldre dubtes de com s'escriu una paraula, on caldria anar a un diccionari més que no a la Viquipèdia.--Ximo Aierdi (disc.) 12:38, 12 feb 2014 (CET)

De fet, tens raó. M'he confós jo. Volia dir homòfon perquè, en realitat, 'rútil' i 'rutil' són homògrafes però no homòfones. Per això vaig considerar que sobrava, perquè la desambiguació la interpretava per a les homòfones. I sent una plana i l'altra aguda, no poden confondre's en la pronunciació. A més, 'Rutil' només són cognoms, com a substantiu no existix. La confusió, en tot cas, pot vindre si el busques des del castellà. Però si no és així, no té cap sentit .--Ximo Aierdi (disc.) 13:27, 13 feb 2014 (CET)

Vèrtex (geometria)

Hola Yuanga. Estic modificant les pàgines que enllacen a vèrtex i que són de geometria per a que enllacin a vèrtex (geometria). Després faré la pàgina de desambiguació, que inclourà vèrtex (geometria), vèrtex (teoria de grafs), etc. Pots desfer les teves reversions de Zeolita i Perovskita? Gràcies! --Habicht (disc.) 12:35, 16 feb 2014 (CET)

Minerals

He subcategoritzat Categoria:Minerals amb Categoria:Minerals per classe i Categoria:Minerals per element químic. Pots pegar-hi una ullada? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 21:09, 20 abr 2014 (CEST)

Escut de Badalona

Hola Yuanga! Volia preguntar-te si tens algun programa per convertir l'arxiu de l'escut a format svg. En cas contrari, buscaré ajuda a la taverna. Gràcies!--Sorenike (disc.) 19:45, 25 abr 2014 (CEST)

Badalonins

Hola! He vist que has posat l'enllaç vermell per a en David Navarro Yudes, et sembla bé que l'enceti jo? aquest matí ja m'estava mirant la informació que estava sortint, tot i que si ja ho tens llest jo muts i a la gàbia :D--Sorenike (disc.) 22:45, 22 maig 2014 (CEST)

Doncs David Navarro Yudes ja té article. Es podria treure imatge del web de l'Ajuntament, però no sé si en el seu cas hi haurà algun problema, perquè com encara és menor...--Sorenike (disc.) 14:34, 23 maig 2014 (CEST)
Bé, doncs llavors modificaré la fotografia com a treball derivat.--Sorenike (disc.) 18:31, 23 maig 2014 (CEST)

Portal Badalona

Per mí perfecte! Només hem de veure com estan organitzats altres portals (crec que n'hi havia un de Terrassa) i veure com el muntem. Com tampoc hi ha pressa, podem anar parlant-ho en el viquiprojecte. I la veritat és que darrerament els usuaris badalonins semblen inexistents o no els interessa Badalona! --Sorenike (disc.) 23:16, 29 maig 2014 (CEST)

Contactar

Potser si que hauríem de contactar amb els antics membres, a veure si els interessa seguir col·laborant, ara que s'ha revifat la cosa una mica... Tu què creus?--Sorenike (disc.) 23:27, 29 maig 2014 (CEST)

En principi quan et fiques en la pàgina d'usuari hi ha una opció per enviar un correu electrònic a la persona en qüestió. Tanmateix, tenint en compte que els impulsors van ser Òmnium Cultural i Vilaweb, potser seria més ràpid contactar directament amb Oriol Lladó i Xavier Giró, que almenys llavors eren els responsables de les dues entitats, respectivament.--Sorenike (disc.) 14:32, 30 maig 2014 (CEST)
Ja he enviat els correus als dos esmentats, ara em falten els actuals membres, però diria que ja fa temps que no es connecten, ho envio igualment?--Sorenike (disc.) 19:05, 30 maig 2014 (CEST)
En Xavier Giró ha estat ràpid contestant. Diu que el projecte es va aturar per falta de temps seva, i suposo que com ell ho liderava va quedar aturat en general. A veure si em contesta l'Oriol Lladó.--Sorenike (disc.) 19:11, 30 maig 2014 (CEST)

Referències

Jo crec que ens ho podem repartir. Al cap i a la fi, jo vaig mirant de la llista de referències, però ho podem fer per apartats si vols o com vegis més convenient. Ara no m'en recordo on vaig aturar-me... a la part de cultura, per les festes de maig crec.--Sorenike (disc.) 19:51, 5 juny 2014 (CEST)

He trobat aquest vídeoa Youtube de SAITEC. Serveix? :P--Sorenike (disc.) 20:11, 6 juny 2014 (CEST)--Sorenike (disc.) 20:11, 6 juny 2014 (CEST)
Sempre hi ha aquesta nota de premsa de la Generalitat.--Sorenike (disc.) 20:18, 6 juny 2014 (CEST)
Doncs de Badalona est no trobo res ni a la Generalitat, ni enlloc. :S--Sorenike (disc.) 20:31, 6 juny 2014 (CEST)
Crec que el tema de les refèrncies ja està...--Sorenike (disc.) 21:32, 6 juny 2014 (CEST)

Imatges a badalonins

Segur que és necessari posar imatges en la secció de persones cèlebres? Em sembla que l'article ja pesa prou de per sí. Si algú vol imatges que es fiqui en l'article que pertoqui :P--Sorenike (disc.) 15:58, 7 juny 2014 (CEST)

Fongus i no *fongs

Cal continuar la tasca de Pompeu Fabra de redreçament per mor d'evitar calcs brutals i mots mal formats en la nostra llengua. Joan Coromines blasma la forma "fong" copiada de l'espanyol, i sosté que havem d'emprar la forma llatina i internacional invariable "fongus" el comentari anterior sense signar és fet per Jpgine (disc.contr.) 10:44, 22 juny 2014 (CEST)

Badalona article de qualitat

Ei, que bé! Hola! Espero que hagin anat bé! Doncs sí, va molt bé, però enhorabona per tots els que hi hem col·laborat, tu inclòs! :D--Sorenike (disc.) 22:15, 11 jul 2014 (CEST)

Agraïment

Hola Yuanga! Tan sols agrair-te les indicacions per justificar els textos a la Viquipedia. Funciona perfecte :) [ https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Edithsme/proves] --Edithsme (disc.) 18:49, 22 jul 2014 (CEST)

Minerals

Hola Yuanga. Fa temps que t'havia d'haver respost als teus comentaris sobre la nomenclatura de minerals, però he estat una mica desconnectat de la Viquipèdia aquests darrers mesos. Bé, anem per feina. Jo no som especialista en mineralogia, som químic, i he agafat els noms del vocabulari que cit als articles. Si tens millor informació no dubtis en rectificar els noms que he posat. Salut. Antoni Salvà (disc.) 12:23, 5 set 2014 (CEST)

Litargiri

Suposo que són dos articles que tracten del mateix no veig objecció a no fusionar-los. De fet proposo moltes fusions aquesta sembla clara pel que no tinc objeccions. Moltes vegades no els acabo fusionant jo perquè em dedico a massa temes de manteniment i no dono l'abast. Bestiasonica: enraonem? 10:14, 20 oct 2014 (CEST)

HotCat i Cat-a-lot

Hola Yuanga, he vist que estas fent edicions massives amb el HotCat per passar tots els articles d'una categoria a una altra. El cas és que existeix un altre giny (Cat-a-lot) que et permet fer el mateix des de la pàgina de la categoria, sense haver de canviar d'article. Només a tall informatiu ;)--Unapersona (Sóc tot orelles!) 18:53, 11 des 2014 (CET)

OTRS del Tot?

Hi ha una OTRS del TOT i ara me n'assabento? O: Es poden fer servir totes les fotos?--Sorenike (disc.) 19:22, 20 des 2014 (CET)

Molt bé! Doncs ja m'ho miraré, a veure si tenen fotos de persones de Badalona (entrevistes i tal) que encara no tinguin fotografia la seva biografia, que els últims dies n'he ampliat alguna.--Sorenike (disc.) 22:27, 20 des 2014 (CET)
L'únic inconvenient es que son fotos petites i de poca qualitat xD--Sorenike (disc.) 23:04, 20 des 2014 (CET)

Per cert... continuant amb mitjans a nivell local... hi ha el Diari de Badalona i el Línia de Badalona no sé si continua actiu. Potser es podria preguntar si poden donar permís amb l'OTRS per provar si voldrien col·laborar d'aquesta forma. Però no tinc gaire clar com funciona això. He mirat la pàgina que ho explica (Viquipèdia:Autoritzacions): però per una banda diu que hem d'enviar el formulari i l'autorització els ha d'enviar la persona a qui li demanem i, per l'altra que ho enviem nosaltres X(--Sorenike (disc.) 22:22, 22 des 2014 (CET)

Puc intentar esbrinar-ho, potser a l'associació de veïns del meu barri (sóc de la junta) coneixen algú. Si no, hi ha els correus de contacte, per exemple del diari de Badalona n'hi ha fins i tot el de direcció.--Sorenike (disc.) 11:35, 23 des 2014 (CET)

Quinzena de la Qualitat

Salut! Està a punt de començar la Gran Quinzena Anual de la Qualitat en la què segur que trobes coses que puguis fer. T'animes a participar? --Panotxa (disc.) 13:58, 23 des 2014 (CET)

Invitation to Medical Translation

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

metro de Barcelona: inauguracions

Crec que la secció d'inauguracions hauria de donar dades reals sobre l'execució dels terminis, i no basat en el PDI 2009-2018 que mai es complirà i que es va fer per càlculs electorals. Per tant l'article té la finalitat de donar terminis reals amb finançament detallat en els pressupostos i en execució, condició que només compleixen els trams sud de la L9 i L10

En el moment que hi hagi finançament i un calendari concret per la resta d'ampliacions les tornaré a afegir, com sempre he fet.el comentari anterior sense signar és fet per 9pm (disc.contr.)

He eliminat informació que no es podia referenciar, ja que son terminis inaplicables. Una cosa és eliminar informació errònia (el que he fet), una altra cosa es afegir informació nova que si que tindria que referenciar (la teva resposta).

Creus que es un article de qualitat que les inauguracions es supeditin a una referència de fa 6 anys. Això és qualitat? Per posar un exemple: Es seriós que es digui que la L8 arribi al Besos el 2018. Per ser possible haurien de començar les obres en unes setmanes. És realista pensar que aquestes obres es faran a curt o mig termini quan encara no se sap quan s'acabarà el tram central de la L9?

Un article de qualitat no es tracta de referències, sinó que aquestes siguin d'una informació veraç.el comentari anterior sense signar és fet per 9pm (disc.contr.)

  • La informació que elimines està referenciada. Si els terminis són inaplicables crec que no és cosa nostra. No podem reflexar opinions personals als articles.--Yuanga (disc.) 18:58, 17 feb 2015 (CET)

La informació que elimino NO està referenciada. La 2a part de la secció té una referencia (la 122) que està fora de servei tot i que aquesta part no la vaig eliminar. Per tant es tracta d'un article erroni i no referenciat i que te que ser esborrat.

T'invito a que trobis la resta d'ampliacions (referències) amb un calendari definit i amb finançament detallat amb links dels últims mesos. No es tracta d'opinions personals sinó de donar informació el mes acurat a la realitat possible. Considerar una informació com a certa d'una referencia no deixa de ser també una valoració personal (no tot el que es publica és cert)el comentari anterior sense signar és fet per 9pm (disc.contr.)

Es a dir, no tens cap justificació de la teva modificació. He borrat una informació erronea que ademes NO tenia vinculada cap referencia. Per tant la teva modificació es injustificable.el comentari anterior sense signar és fet per 9pm (disc.contr.)

@9pm: Si la referència és antiga, pots canviar el redactat amb una referència nova que contradigui l'antiga, o com a mínim deixar clar en quin context s'anunciaven aquests terminis. Ara bé, si això que els terminis no es compliran no ho ha dit cap font fiables (que si és tan evident seria sorprenent que cap font fiable ho hagi dit), està fora de lloc eliminar la informació. A més, aquests canvis els hauries de proposar a la discussió de l'article abans de fer-los.--Pere prlpz (disc.) 13:46, 18 feb 2015 (CET)

La referencia que esmenta es de la 2a part del article ( en la qual no vaig borrar cap informació), i que ademés ja no està a la pagina de la ATM.el comentari anterior sense signar és fet per 9pm (disc.contr.)

@9pm: Està bé fer servir referències tan accessibles com sigui possible, però que l'enllaç sigui trencat no li treu validesa a la referència. No és pitjor que fer servir una font de paper com un llibre.--Pere prlpz (disc.) 14:34, 18 feb 2015 (CET)

Es que el PDI 2009-2018 ja no existeix. No es que l'enllaç estigui trencat, es que aquest PDI va ser revocat el 2012

Categories noves

Bona feina amb les categories noves dels elements. Recorda que les has d'enllaçar mitjançant Wikidata amb les categories anàlogues en els altres idiomes. Basta clicar en el l'enllaç Afegeix enllaços que està a baix de tot a l'esquerra i posar-li una categoria equivalent. En el cas de Categoria:Samari, per exemple, has de posar en i Category:Samarium. I ja està. Pau Cabot · Discussió 17:46, 3 abr 2015 (CEST)

Endavant! Pau Cabot · Discussió 17:49, 3 abr 2015 (CEST)

Pumpellyita

Hola, Yuanga: l'he posat en cursiva perquè el text diu "és el nom" i després "anomenat" i "rep el nom de..."; és a dir, per assenyalar la funció metalingüística. Però, pots deixar-ho com estava, si no et sembla bé. --Maria Fullana de València (disc.) 21:52, 29 abr 2015 (CEST)

Tampoc no té gaire importància, la veritat.--Maria Fullana de València (disc.) 21:22, 30 abr 2015 (CEST)

Festes de Maig

Es podria preguntar suposo... tot sigui que no obrim la caixa dels trons i se'ns acabi la festa amb la pàgina de l'Ajuntament també xD--Sorenike (disc.) 17:28, 1 maig 2015 (CEST)

De fet, jo crec que al ser una pàgina de l'ajuntament hauria de seguir el mateix avís legal no?--Sorenike (disc.) 22:11, 7 maig 2015 (CEST)
Llavors què fem? Fer els ploramiques demanant a cultura a veure si les cedeix? xD--Sorenike (disc.) 22:23, 7 maig 2015 (CEST)

Moltes gràcies!

Gràcies per les modificacions fetes! Estic intentant acabar tots els articles de piroxens per a desprès posar-me amb els amfíbols i més tard amb minerals rars de carbonatites i kimberlites! Si vols ajudar-me, que sàpigues que l'ajuda sempre és benvinguda!el comentari anterior sense signar és fet per Darth Vader 92 (disc.contr.) 18 maig 2015

Organització de minerals/roques

Bona nit! He estat veient els diferents articles de minerals i roques i hi ha coses que m'han sorprès molt, com per exemple que hi ha articles de minerals tant rars com la Françoisita-(Nd) i en canvi mancaven articles de minerals com el diòpsid i encara en manquen de minerals importants. El mateix passa amb les roques; manquen roques importants com ara les eclogites, lherzolites, harzburgites... Es podria fer una organització de l'estil: els 200 articles de minerals imprescindibles; els 200 articles de roques imprescindibles i a partir d'aquí anar ampliant. No se si està fet o si és una idea factible a la viquipèdia. T'ho comento perquè veig que també hi estàs posat amb el tema dels minerals.

Gràcies per tot!el comentari anterior sense signar és fet per Darth vader 92 (disc.contr.) 22 maig 2015

Començaré a fer el llistat de roques, que crec que és on realment hi ha més problemes. La llista com la faig? Creo una nova entrada? el comentari anterior sense signar és fet per Darth vader 92 (disc.contr.) 22 maig 2015

Eleccions municipals

D'acord! Em sembla bé, te n'encarregues tu, doncs? Al web del ministeri surten les candidatures, el que passa es que no surten els noms dels caps de llista, però bé, tampoc són imprescindibles.--Sorenike (disc.) 21:05, 28 maig 2015 (CEST)

Doncs la trobo més interessant... Perquè aquí per exemple inclou els vots en blanc i nuls de les primeres eleccions, que per exemple a la web del ministeri no s'inclouen. Farem servir aquestes dades! Sobre els caps de llista provaré de mirar si ho trobo per exemple a l'hemeroteca de La Vanguardia.--Sorenike (disc.) 21:49, 29 maig 2015 (CEST)

Selecció de la Xina Taipei de corfbol

Està molt bé que actualitzis les referències, però no pots restaurar un text esborrat perquè porta tres anys amb petició de referències, sense afegir-les. --Panotxa (disc.) 21:57, 4 juny 2015 (CEST)

Aquest cop només he eliminat la competició amb requeriment, però considera si és adient conservar desactualitzada l'aliniació (i amb flag) durant quatre anys, sense enllaços interns ni referències, o si és millor no posar-la. --Panotxa (disc.) 22:21, 4 juny 2015 (CEST)
També li mancaven referències a la selecció xinesa --Panotxa (disc.) 07:22, 6 juny 2015 (CEST)

Articles de qualitat de minerals

Bona tarda! No se si això va ben bé aquí o hi ha un altre lloc per aquesta mena de dubtes. He estat llegint sobre els articles de qualitat en català i he vist que no hi ha cap sobre minerals. Això ha fet que em pregunti el perquè. Suposo que els minerals més comuns (quars, feldspats, pirita...) estan tant estudiats i tenen tanta informació que és molt complicat arribar a crear un article complet i alhora d'unes dimensions raonables. Per altra banda, els minerals més rars, no tenen tanta informació per a posar, per tant els articles són molt complets (en relació a la informació existent) però sense la llargada suficient per a ser articles de qualitat. M'he proposat de crear un article de qualitat d'un mineral per a veure si és possible que sigui acceptat i així a partir d'aquest (en el cas de que sigui acceptat) poder escriure més articles de qualitat sobre minerals. El mineral sobre el que he començat a escriure és la schwertmannita, un mineral sobre el que no hi ha gaire informació, però crec que la que hi ha és suficient per a redactar un article complet i amb la llargada necessària (almenys pot arribar a igualar alguns articles de qualitat actuals). No hi ha imatges del mineral amb llicència lliure, però jo tinc pensat penjar-ne quan s'acabi el redactat, així que el tema de les imatges no és cap inconvenient. T'escric a la discussió per a veure si vols ajudar; pots fer els retocs i ampliacions que creguis necessaris a la pàgina, o si vols proposar un nou mineral no hi tinc inconvenient.el comentari anterior sense signar és fet per Darth vader 92 (disc.contr.)

D'acord, doncs també miraré a veure si puc ajudar amb el quars. El fet de que la schwertmannita no sigui un mineral gaire conegut, pot ser que porti problemes a l'hora de rebre alguna distinció? T'ho pregunto perquè jo no en tinc gaire idea de com va això dels articles de qualitat. Salut!el comentari anterior sense signar és fet per Darth vader 92 (disc.contr.)
Fa poc vaig estar a Rio Tinto, a les diferents mines, allà vam tenir la sort de que un dels afluents del riu baixava amb poca aigua i va deixar com a precipitat crostes de schwermannita, vaig fer fotos in situ i també vaig agafar uns quants trossos de mineral; creia que arribarien fets pols a Barcelona però se n'ha salvat la gran part, així que les fotos les faré amb els exemplars que tinc a casa si tot va bé!el comentari anterior sense signar és fet per Darth vader 92 (disc.contr.)
Doncs sí, en col·lecciono. De fet podria dir que m'hi dedico; sóc geòleg i tot just he acabat l'especialització en recursos minerals. Una feina que tinc pendent és anar fent fotos i carregar-les amb llicència lliure a totes les mostres que tinc per casa, a veure si aquest estiu tinc més temps i m'hi poso.el comentari anterior sense signar és fet per Darth vader 92 (disc.contr.)
Quan vulguis parlem! Per cert, de la schwertmannita no se'n pot dir gaire cosa més a l'article, suposo que aquest cap de setmana hi posaré la imatge. Suposo que encara s'hi poden fer millores abans de proposar-lo per article de qualitat, així que també m'hi posaré el cap de setmana.el comentari anterior sense signar és fet per Darth vader 92 (disc.contr.)

Espessarita/espesartina

En català tinc entès que els noms dels minerals es catalanitzen. Per exemple Scorodite passa a ser escorodita, o scandium que passa a ser escandi. En el cas de les terminacions per minerals -ita o -ina se solen acceptar les dues en alguns casos com ara pirrotita - pirrotina, en el cas de l'espessarita/espesartina també. Tnes raó, potser ho hauria d'haver posat a discussió, però no se gaire com funciona, si algú rep l'avís automàticament o si algú ha d'anar-ho a mirar a la pàgina. Potser millor desfaig ens canvis i ho poso a discusió, no?

Perdó per les molèsties !el comentari anterior sense signar és fet per Darth vader 92 (disc.contr.)

Schwertmannita

Per cert, que fem amb la schwertmannita, ja te imatge, tot i que no és gaire bona. Tu creus que es podria proposar per a l'avaluació d'articles de qualitat o encara li manquen coses?. Jo crec que ja està tot dit a l'article. Mira't-el quan vulguis i digues-me a veure que et sembla!el comentari anterior sense signar és fet per Darth vader 92 (disc.contr.)

D'acord, així el podem proposar. Ho fas tu o jo? Jo també tinc els meus dubtes, però bé, així veurem per on van els trets i per al quars ja sabrem com fer-ho!--Darth vader 92 (disc.) 11:23, 14 jul 2015 (CEST)
Doncs ara el reviso i el proposo, a veure que diuen!--Darth vader 92 (disc.) 11:27, 14 jul 2015 (CEST)

Cat-a-lot

Si no m'equivoco necessites permís d'autopatrullat per utilitzar-lo. per utilitzar-lo has d'anar a una categoria, i a la cantonada inferior dreta trobaràs un petit requadre que diu Cat-a-lot. Fa temps que no l'utilitzo, però en aquesta pàgina de commons t'explica com funciona. --Unapersona (Missatges | xat) 21:59, 16 jul 2015 (CEST)

Viquiprojecte: Minerals

.Es podria fer una mica de publicitat via facebook o twitter del viquiprojecte; no se si seria gaire efectiu. Jo ara em dedicaré a posar-lo a les llistes de viquiprojectes que corren per la viquipèdia!--Darth vader 92 (disc.) 22:06, 30 jul 2015 (CEST)

Em sembla bona idea! --Yuanga (disc.) 22:25, 30 jul 2015 (CEST)
Hola! En 5 dies jo torno a ser per aquí al 100%, si vols de mentre podem parlar sobre els articles de minerals; allò que em vas comentar!--Darth vader 92 (disc.) 14:34, 30 ago 2015 (CEST)
Gaudeix del que et queda! El que et volia comentar és com atacar els articles de minerals nous. M'explico: entenc que l'objectiu ultimíssim és que TOTS els minerals coneguts tinguin article a la viquipèdia, però clar, apropar-se a 5.000 articles és descoratjador. Per això he pensat que millor si ens anem proposant objectius més a l'abast, més fàcils d'assolir, de manera que la meta no es vegi tan lluny (perquè la meta estarà més a prop). És més fàcil fer que tots els minerals que comencin per la lletra X tinguin article (aquests ja els he fet :P), o intentar fer els de tal classe de minerals... m'explico? No sé com ho veus tú, parlem-ne! --Yuanga (disc.) 16:05, 30 ago 2015 (CEST)
Hola! Ja torno a ser aquí! Sí, suposo que l'objectiu és que cada mineral tingui un article. El que crec que també estaria bé és de fer articles de diferents llargades segons el mineral en qüestió. Per exemple, minerals com el quars haurien de tenir grans llargades com a conseqüència de la seva importància mentre que minerals com ara l'alnaperbøeita-(Ce) haurien de ser simples esborranys amb una infotaula limitada i un parell de frases dient que és un mineral de xxx grup del sistema xxx i amb fórmula xxx. Crec que això ajudaria bastant a l'hora de crear els 5000 articles. Crec que és bona idea crear els articles en diferents fases com per exemple les lletres de l'abecedari. Podríem començar per ordre alfabètic mateix i així anar per ordre.--Darth vader 92 (disc.) 10:40, 4 set 2015 (CEST)
Jo he començat pel principi de la lletra A. Bé, no se si la paraula esborrany és la més adequada, em referia a articles amb infotaula i un parell o tres línies amb informació; per exemple, un dels articles que he creat avui, la Adranosita-(Al), presenta poquíssima informació, només te pàgina al Mindat i amb molt poca informació. Minerals com aquest no crec que sigui gaire lògic que tinguin un gran article, suposo que tampoc es poden considerar esborranys. També havia pensat en que un Bot s'encarregués de fer articles amb la informació disponible a les 2 o 3 webs per als minerals amb menys informació i menys rellevants, així nosaltres podríem escriure la resta d'articles més tranquilament; que et sembla?--Darth vader 92 (disc.) 17:05, 4 set 2015 (CEST)

No se com fer el bot, saps d'algú que ens en pugui ensenyar?--Darth vader 92 (disc.) 19:22, 4 set 2015 (CEST)

Jo també, em vaig descarregar el Python y el pluggin per wikipedia però ho veig massa complicat per fer-ho a curt termini. Podriem preguntar-ho a @VRiullop, que veig que porta un BOT que crea articles de patrimoni.--Darth vader 92 (disc.) 16:22, 6 set 2015 (CEST)

@Vriullop: ens podries ajudar a fer un bot per crear/endreçar articles de minerals? --Yuanga (disc.) 21:46, 6 set 2015 (CEST)

Quars

Hola Yuangaǃ He vist que has canviat el format de les imatges de les varietats, ara són en una galeria. Jo crec personalment que tenia més sentit de l'altra manera, perque així són dins de l'article i presenten una continuïtat amb aquest (estaven posades per ordre). Hi ha algun motiu pel qual s'hagin de canviar? Salutǃ el comentari anterior sense signar és fet per Darth vader 92 (disc.contr.) 17:37, 10 set 2015 (CEST)

@Darth vader 92: ho he fet perquè hi havia més fotos que text a la meva pantalla, però si t'agradamés de l'altra manera desfés l'edició. Cap problema per part meva! --Yuanga (disc.) 20:25, 10 set 2015 (CEST)

@Yuanga: Vols dir que les imatges "envaïen" part de l'altre apartat no? Això passava perquè encara no havia acabat d'escriure totes les varietats, ara crec que si que quadraria tot. Si era aquest el problema ho provo, i en cas de que quadri ho deixo així, si no ho deixem amb la galeria, que et sembla?--Darth vader 92 (disc.) 20:45, 10 set 2015 (CEST) Ho acabo de canviar, mira a veure que et sembla i en parlem ;) --Darth vader 92 (disc.) 21:21, 10 set 2015 (CEST)

@Darth vader 92: D'acord, deixem-ho així, tot i que les veig mass petites ara (i encara envaeixen). Si de cas ja ho tornarem a mirar al final un cop el text el tinguem enllestit! --Yuanga (disc.) 00:27, 11 set 2015 (CEST)

Minerals per lletra A

Hola!! Fa uns mesos que he baixat l'activitat pel que fa als articles de minerals, tinc un embolic amb una investigació relacionada amb minerals i quan arribo a casa l'últim que vull veure són més minerals xD Tot i això vaig fent alguna cosa, com traduir articles de minerals o presentar la jadeïta per a AdQ. Al desembre quan tot acabi (i espero que acabi) tornaré amb la mateixa intensitat que abans. Per cert, no se on podríem preguntar allò del bot per als articles poc rellevants, l'altre dia ho pensava mentre escrivia un article d'un mineral que s'havia trobat de rebot en una escombrera d'una mina abandonada xD Crec que fora bo fer una llista (al mateix viquiprojecte de minerals) on se situessin els minerals en 3 o més categories; a la primera es podrien situar els minerals més rellevants com ara els de l'escala de Mohs, algunes menes importants com calcopirita, galena, esfalerita o cassiterita; minerals molt coneguts com la pirita, molt utilitzats com els zircons etc etc (màxim 20 - 25 minerals); aquest serien els minerals que haurien de tenir un article bo o de qualitat. La segona categoria serien minerals rellevants però no tant com els primers, per exemple minerals formadors de grup: corindó, espinel·la, columbita, tapiolita, minerals importants en els subgrups de silicats (moscovita, biotita, augita, diòpsid...). Finalment a la última categoria hi entrarien els minerals sense rellevància (tota la resta). ¿Que et sembla, és massa feina?. --Darth 02:46, 17 oct 2015 (CEST)

@Darth vader 92: Per a quines publicacions escrius? T'he comentat alguna vegada que em fascina la feina que fas? :D T'estaria preguntant tota l'estona, jeje. Tornant a la viqui, no et preocupis pel temps que li puguis dedicar, això és completament voluntari. Per cert, enhorabona una vegada més per la jadeïta, un altre de qualitat al sac! Això del bot ho tenim pendent, sí, se m'acudeixen un munt de coses que podriem fer amb un. En Vriullop no va donar senyals de vida a la nostra pregunta, així que haurem de buscar una altra via. Sobre l'agrupació de minerals per rellevància em sembla bé, i també que la tinguem al viquiprojecte. --Yuanga (disc.) 10:19, 17 oct 2015 (CEST)
@Yuanga: Doncs fins ara bàsicament he publicat en congressos, per anar agafant més experiència (bàsicament la SEM i la SGA). Preguntaré directament això del bot a la taverna, a veure si algú ens pot respondre, la veritat és que ens seria de gran ajuda. A veure si es pot enllestir la jadeïta ràpid i ens posem amb el quars, que aquest sí que serà complicat hahaha.--Darth 12:51, 17 oct 2015 (CEST)
@Darth vader 92: M'encanta el que fas xD Quan preguntis això del bot menciona'm, que no m'ho vull perdre pas! Abans de començar amb el quars, haurem d'agafar forces! --Yuanga (disc.) 16:58, 17 oct 2015 (CEST)

Viquitrobada 2015

Biblioteca Carles Rahola de Girona

Bones, com va tot? Ens veurem enguany a la Viquitrobada 2015 els propers 14 i 15 de novembre a Girona? No t'he vist a la llista d'inscrits encara. Vine! que la farem grossa! :-)--Kippelboy (disc.) 17:43, 23 oct 2015 (CEST)

Desrevertir

Una reversió és una edició com qualsevol altra i per tant es pot revertir o desfer. Per desrevertir la teva reversió només cal que et reverteixis a tu mateix.

I d'acord amb que això que els dos botons estiguin al costat i es diguin semblant no és gaire pràctic. El que em sorprèn és que no m'hagi equivocat jo encara (o que no me n'hagi adonat que m'he equivocat).--Pere prlpz (disc.) 21:58, 31 oct 2015 (CET)

@Pere prlpz: M'he adonat que per agraïr una edició cal fer dos pasos (pitjar sobre agraïr, i confirmar que vols agraïr), en canvi per revertir no, amb un click n'hi ha prou. No creus que caldria demanar-ne una confirmació també? (potser no, i l'únic que toca on no ho ha de fer sóc jo) --Yuanga (disc.) 23:19, 31 oct 2015 (CET)
Per revertir confirmant ja hi ha el botó de desfer, que previsualitza el canvi i l'has de confirmar. La gràcia (l'única gràcia, pràcticament) del botó de revertir és que és més ràpid perquè no demana confirmació. Diria que les úniques alternatives són vigilar i demanar que et treguin el botó de reversor. De tota manera, per una reversió accidental, si s'arregla al moment i només és de tant en tant, tampoc cal patir gaire.--Pere prlpz (disc.) 23:55, 31 oct 2015 (CET)

Bot minerals

Hola!! Et deixo aquí les traduccions dels colors, aquests són els que apareixen en més freqüència al Mindat, suposo que encara en queden alguns, però ja els aniré actualitzant. Hi ha alguna cosa més que pugui traduir? :D

diccionari = {'red':'vermell', 'pale red':'vermell clar', 'light red':'vermell clar', 'dark red':'vermell fosc', 'pinky-red':'vermell rosat', 'blue':'blau', 'light blue':'blau clar', 'pale blue': 'blau clar', 'dark blue':'blau fosc', 'greenish-blue':'blau verdós', 'navy blue':'blau marí', 'cerulean':'ceruli', 'sky blue':'blau cel', 'turquoise blue':'blau turquesa', 'turquoise':'blau turquesa', 'blue-green':'blau verd', 'teal':'xarxet', 'teal blue':'blau xarxet', 'cyan':'cian', 'green':'verd', 'light green':'verd clar', 'pale green': 'verd clar', 'dark green':'verd fosc', 'bluish-green':'verd blavós', 'lime':'llima', 'green lime':'verd llima', 'chartreuse': 'color de chartreuse', 'olive':'oliva', 'olive green':'verd oliva', 'greenish':'verdós', 'greenish-black':'negre verdós', 'apple-green':'verd poma', 'grass green':'verd herba/gespa', 'emerald green':'verd maragda', 'greenish yellow':'groc verdós', 'pink':'rosa', 'pale pink':'rosa clar', 'light pink':'rosa clar', 'dark pink':'rosa fosc', 'reddish-pink':'rosa vermellós', 'red pink':'rosa vermell', 'red violet':'vermell violaci', 'rose':'rosa fort', 'magenta':'magenta', 'purple':'porpra', 'bluish-purple':'porpra blavós', 'reddish-purple':'porpra vermellós', 'indigo':'color indi/anyil', 'violet':'violat', 'pale yellow':'groc clar', 'light yellow':'groc clar', 'dark yellow':'groc fosc', 'orange-yellow':'taronja-groc',  'reddish-yellow':'groc vermellós', 'greenish-yellow':'groc verdós', 'bluish-yellow':'groc blavós', 'gold':'daurat', 'lemon-yellow':'groc llimona', 'pale brass-yellow':'groc llautó clar', 'brass yellow':'groc llautó', 'brass':'llautó', 'cadmium-yellow':'groc cadmi', 'cream-yellow':'groc crema', 'orange':'taronja', 'pale orange':'taronja clar', 'light orange':'taronja clar', 'dark orange':'taronja fosc',  'cream':'color crema', 'white':'blanc', 'yellowish-white':'blanc groguenc', 'bluish-white':'blanc blavós', 'reddish-white':'blanc vermellós', 'greenish-white':'blanc verdós', 'creamy-white':'blanc cremós', 'ivory':'color d’ivori', 'snow white':'blanc neu', 'silver':'platejat', 'tin':'color d’estany', 'lead':'color de plom', 'black':'negre', 'bluish-black':'negre blavós','greenish-black':'negre verdós', 'grey':'gris', 'pale grey':'gris clar', 'light grey':'gris clar', 'dark grey':'gris fosc', 'yellowish-grey':'gris groguenc',  'reddish-grey':'gris vermellós', 'greenish-grey':'gris verdós', 'bluish-grey':'gris blavós', 'brown':'marró', 'pale brown':'marró clar', 'light brown':'marró clar', 'dark brown':'marró fosc', 'yellowish-brown':'marró groguenc', 'orange-brown':'marró ataronjat', 'reddish-brown':'marró vermellós', 'greenish-brown':'marró verdós', 'earthy-brown':'color de terra', 'pale':'clar', 'light':'clar', 'dark':'fosc', 'intense':'intens'}

--Darth (disc.) 23:23, 3 nov 2015 (CET)

Gràcies @Darth vader 92: se 'm'havia passat dir-te res! :P --Yuanga (disc.) 20:40, 6 nov 2015 (CET)

BOT

Hola! Com va el tema del bot? No vull posar pressa, només era per saber quan podríem començar a fer articles! Salut i gràcies per la valuosíssima feina ue fas! :D--Darth (disc.) 00:11, 11 nov 2015 (CET)

@Darth vader 92: Bones Darth, ja està enllestit! Crec que et vaig deixar un missatge a la teva discussió o a on es va comentar això del bot. Podem començar a fer articles ja si volem! Els esborranys els trobaràs a la pàgina del bot. Jo estic uns dies "out" però quan pugui m'hi poso també. --Yuanga (disc.) 07:29, 11 nov 2015 (CET).
@Yuanga: Ahh doncs no me'n havia adonat de que ja podiem començar!!! Avui mateix m'hi poso! Merci :) --Darth (disc.) 14:12, 11 nov 2015 (CET)
Per cert, els articles que creo a partir del BOT els he d'ampliar encara, ho dic perquè poden semblar massa curts ara mateix, però els he d'ampliar! Salut! --Darth (disc.) 03:06, 15 nov 2015 (CET)
Cap problema. Els que creo jo intento fer-los ja una mica més complerts, així tindré una mica menys de feina en el futur :P --Yuanga (disc.) 09:05, 15 nov 2015 (CET)
També és bona idea, a partir d'ara intentaré fer-los més complerts! :D --Darth (disc.) 23:46, 16 nov 2015 (CET)
Com creguis convenient. A mi no m'importa estar-me una estona més amb cada article i fer-los una mica més complerts... però el que val per a mi no val per a tothom! --Yuanga (disc.) 23:52, 16 nov 2015 (CET)

Fonts de dades del bot

Hola Yuanga, com anem? Aquest cap de setmana a la Viquitrobada hem parlat de Wikidata (WD) i de Bots. El KRLS va comentar la feina que estàs fent amb un bot que crea un article amb totes les infotaules i alguna cosa més. Bona feina. De fet, si em permets ho faré servir d'exemple d'una Pressa de Decisions que estic redactant. Ara bé la filosofia de funcionament de WD és concentrar les dades bàsiques per a que sigui la font d'on xuclen els articles. Fins aquí la introducció, ara la proposta: igual que el teu bot ha estat capaç de recuperar i carregar unes dades a partir de fonts externes, es podria fer un procés similar per carregar aquestes dades als corresponents articles de WD ?. Els aspectes tècnics no els conec, però segur que el @KRLS: ens ajuda. El que m'interessa és provar si en comptes de crear infotaules a base d'escriure-li els valors (com és tradicional i com estàs fent tu ara), fem que la Infotaula els recuperi directament de WD. Mira aquest exemple d'infotaula a la WP-ES i mira el codi que té per aconseguir-la i així et fas una idea del que explico. Bé, ja em diràs com ho veus i seguim. Merci,--amador (disc.) 18:47, 17 nov 2015 (CET)

@Amadalvarez: Gràcies per les valoracions positives. El pots fer servir d'exemple per al que necessitis, o fins i tot agafar codi del bot per fer uns altres. Porto poc temps amb python i n'hi ha algunes errades i coses a millorar, però si pot servir per ajudar a qualsevol altre usuari, endavant! El què em proposes té bona pinta. D'entrada sembla una bona idea tenir centralitzades les dades i que les infotaules "s'omplin automàticament" amb la informació que es troba a WD. El que no em queda clar és la tasca que em pertoca a mi :P --Yuanga (disc.) 22:49, 18 nov 2015 (CET)

Gemmes

Com a part del projecte minerals, estaria bé tenir totes les gemmes, en:List of gemstone species, suposo que ja ho penseu fer oi?--barcelona (disc.) 15:11, 29 nov 2015 (CET)

@Barcelona: La veritat és que no ho havia pensat encara, però ara que ho dius és cert que ho hauriem d'incloure. Vols afegir-ho tu mateixa al projecte? --Yuanga (disc.) 15:42, 29 nov 2015 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina «Roran»

Hola Yuanga/Arxiu 1,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Roran», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 18:30, 5 des 2015 (CET)

Quinzena de la Qualitat de 2015

El 28 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Et convido a participar, i a apadrinar, si ho creus convenient, alguna categoria específica. Si creus que hi ha coses a millorar, encara estem a temps! --Panotxa (disc.) 09:41, 7 des 2015 (CET)

@Panotxa: Serà un plaer! --Yuanga (disc.) 10:34, 7 des 2015 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina «Garrow»

Hola Yuanga/Arxiu 1,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Garrow», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 18:15, 15 des 2015 (CET)

També per a Katrina (El Llegat), Angela (El Llegat), Durza, Farthen Dûr, Muntanyes Beor, Teirm i Islanzadí. Pau Cabot · Discussió 13:45, 16 des 2015 (CET)

Nadal

Bon Nadal i bon any! A veure si aquest 2016 m'hi poso amb més ganes que aquest final d'any :P Que passis unes bones festes!! :D --Darth (disc.) 22:22, 25 des 2015 (CET)

Miniprojecte minerals

Hola! Com va tot? Veig que som a punt d'acabar el miniprojecte de gener, i estaria bé començar a pensar el de febrer. Que creus que seria millor, continuar per ordre (ara tocarien els sulfurs) o continuar amb grups més fàcils (amb menys matèria) i deixar els grups més grans per més endavant. També estaria bé que cada 2 o 3 mesos hi hagués un miniprojecte per a ampliar i millorar articles ja existents. Que et sembla? Salut! --Darth (disc.) 23:07, 17 gen 2016 (CET)

Per cert, molt bona idea això dels miniprojectes, ha resultat donar els seus fruits :D--Darth (disc.) 23:08, 17 gen 2016 (CET)
Bones propostes totes. Si una classe és molt gran, com la dels sulfurs, potser la podem dividir i fer les sulfosals, o qualsevol altra divisió. Em sembla bé també treballar en ampliar i millorar articles ja existents, ja que hi ha diversos articles amb poques línies. Potser ho podem comentar a la pàgina de discussió del viquiprojecte, i així donem peu a algun altre usuari que vulgui dir la seva, com Metralleta95. Et sembla bé? --Yuanga (disc.) 23:12, 17 gen 2016 (CET)
Sí, estaria bé ara en acabar els elements natius. Posar-nos a millorar artícles existents ja que n'hi ha que tenen poques línies. --Metralleta95 (disc.) 23:59, 17 gen 2016 (CET)
Per cet Darth vader 92, me n'alegro que t'hagi agradat la idea! --Yuanga (disc.) 22:49, 18 gen 2016 (CET)

Quars

T'he proposat, en la discussió del Quars, un dubte (Segon mineral més abundant?). No se si t'haurà arribat el "Ping" encara no domino moltbé els codis... Passat-hi a fer-hi un cop d'ull si et va bé :) --Metralleta95 (disc.) 11:55, 19 gen 2016 (CET)

@Metralleta95: Vaig! --Yuanga (disc.) 22:39, 19 gen 2016 (CET)

Elements natius

Bones @Yuanga:, estàs fent els següents minerals: Fersilicita, ferdisilicita ? Si és així digam-ho. Si no és així, resulta que no estàn en el bot, ja que ni en @Darth vader 92:, ni jo els estem fent. (també podria ser que algú altre els estigués realitzant, però seria extrany ja que porten dies sense aparèixer). En tot cas, tant sols falten aquests dos per acabar els natius :)--Metralleta95 (disc.) 14:27, 20 gen 2016 (CET)

@Metralleta95, Darth vader 92: No, no els havia iniciat jo. Els acabo de buscar a mindat i resulta que són sinònims de la naquita i la linzhiïta, així que... elements natius acabats! Enhorabona!! --Yuanga (disc.) 22:25, 20 gen 2016 (CET)
Béǃ Bona feinaǃǃ Ara a pel següent grupǃ --Darth (disc.) 22:36, 20 gen 2016 (CET)
Perfecte doncs, sí. A pel següent!!--Metralleta95 (disc.) 23:48, 20 gen 2016 (CET)

Viquiprojecte minerals gener

Palleta d'or natiu

Gràcies al teu treball i la teva dedicació hem aconseguit completar amb èxit el primer miniprojecte del viquiprojecte de minerals, el dels elements natius! La teva recompensa és una palleta d'or :D Ens veiem al miniprojecte de febrer!--Darth (disc.) 00:46, 21 gen 2016 (CET)

@Darth vader 92: :D --Yuanga (disc.) 21:50, 23 gen 2016 (CET)

Cetineita

Bones @Yuanga:, he vist que has reanomenat l'article del sulfur. Gràcies. Fes-li un cop d'ull quan tinguis temps a aquest: Cetineita, crec que hi havia dubtes de si s'escrivia així o amb dièresi (Cetineïta). Confirmem-ho, i ajustem-ho. :)--Metralleta95 (disc.) 19:10, 23 gen 2016 (CET)

@Metralleta95: Cap problema, per això estem! És amb dièresi: en el cas de minerals acabats en -ita després de vocal que pronunciem (com cetineïta), posem dièresi. Si la vocal que precedeix el sufix -ita no es pronuncia, com en naquita, no cal la dièresi. Si és una y tampoc, encara que la pronunciem. --Yuanga (disc.) 21:53, 23 gen 2016 (CET)
D'acord, gràcies per l'aclariment!!--Metralleta95 (disc.) 21:57, 23 gen 2016 (CET)
Un plaer! Ja has vist que el redactat no és gens normatiu, però així és fàcil d'aplicar en aquest cas concret. Si et puc ajudar en el que faci falta només m'ho has de dir! --Yuanga (disc.) 22:10, 23 gen 2016 (CET)

Me sembla un cas semblant a aquest: Borís Skóssirev que està en les categories d'Andorra, aquest episodi, un poc estrambòtic, no s'enten fora de la història dels maputxe. Però vaja tampoc es una qüestió trascendent. Salut --Lliura (disc.) 07:07, 24 feb 2016 (CET)

Disculpoa, havia rebut l'avís de la reversió però no havia vist que ho havies tornat a reposar. No he dit res. --Lliura (disc.) 07:11, 24 feb 2016 (CET)

Quars AdQ

Holaǃǃ Ara que la jadeïta ja s'està votant, m'he proposat a veure si es pot presentar el quars a l'avaluació. Crec que a l'article no li falta res rellevant (tot i que segur que alguna cosa li falta). El principal dubte o problema que crec que té l'article són les llistes.Hi apareixen llistats dels jaciments de quars als territoris de parla catalana i també de les varietats de quars. No se si seria millor crear nous articles per a les llistes i enllaçar-los en el mateix o així ja està bé. Tu que faries?--Darth (disc.) 18:32, 13 març 2016 (CET)

@Darth vader 92: Podem presentar-lo, sí, i si hi ha alguna cosa que no estigui bé ja ens ho diran. Pel que fa a les llistes... veig difícil reemplaçar la de localitats, i la única opció que veig seria treure-la. Podem deixar-la a veure si no fa massa mal a la vista dels qui la revisin. Pel que fa a la llista de varietats, la veig més fàcil de convertir a text normal. Vols que m'hi posi? --Yuanga (disc.) 20:33, 13 març 2016 (CET)
@Yuanga: Havia pensat en reconvertir-ho en text, però el problema que pot haver-hi és que costi molt trobar les diferents varietats. No se que serà el millor.--Darth (disc.) 21:51, 13 març 2016 (CET)
@Darth vader 92: No entenc que vols dir amb "que costi molt trobar les diferents varietats" :P --Yuanga (disc.) 22:21, 13 març 2016 (CET)
@Yuanga: per exemple, si ara algú vol trobar informació sobre algun tipus de quars, les varietats estan ordenades alfabèticament i destacades en negreta. Si totes les varietats s'introdueixen en un text serà molt més complicat trobar-les. Acabo de veure que falta l'apartat de la morfologia, així que abans de posar-ho a avaluació el faré; així tenim més marge per pensar això de les llistes.--Darth (disc.) 22:25, 13 març 2016 (CET)
@Darth vader 92: Vaja, ja havia jo tirat pel dret. He fet les varietats macrocristal·lines. Si et sembla bé així faig igual les altres, sinó desfés el canvis!--Yuanga (disc.) 23:00, 13 març 2016 (CET)
@Yuanga: Crec que queda molt millor així, i també és força fàcil de veureǃ Si pots fes-ho també amb les microcristal·linesǃ Merciǃ--Darth (disc.) 23:04, 13 març 2016 (CET)
@Darth vader 92: M'hi poso, però crec que no quedaran tan bé... n'hi ha moltíssimes!! --Yuanga (disc.) 23:06, 13 març 2016 (CET)
@Darth vader 92: Fet! Vaig a veure si puc treure enllaços vermells, que ens ho demanaran per passar l'avaluació. Les varietats estan molt millor ara ːD--Yuanga (disc.) 22:48, 14 març 2016 (CET)
@Yuanga: Sí, ho tenia en compte, el que vaig fer amb la schwertmannita i la jadeïta va ser posar-la en avaluació i de mentre fer enllaços vermells. --Darth (disc.) 23:14, 14 març 2016 (CET)
@Yuanga: Epǃǃ Encara havia d'acabar l'apartat de morfologia, però tant és, l'intentaré acabar avui, a veure si puc xdd--Darth (disc.) 20:40, 15 març 2016 (CET)
@Darth vader 92: Ho acabo de veure, sí. Pensava que amb les varietats ja estava preparat, i només restaven enllaços vermells. Sorry! --Yuanga (disc.) 20:42, 15 març 2016 (CET)

felicitats a tots dos per la feina amb el quars, en volem més així!--barcelona (disc.) 13:19, 26 març 2016 (CET)

Gràcies Barcelona! :D --Yuanga (disc.) 16:30, 26 març 2016 (CET)

Manquen referències

Es cert que falten. Fou als primers temps de la Viquipèdia quan encara no es posaven referències perquè semblava que només serien uns milers d'articles. Ara mateix no recordo molt be però el 99% dels articles dels hitites i els assiris van sortir de tres llibres sobre el tema que tinc per casa; ho miraré quan pugui i a veure si puc trobar alguna cosa més a la xarxa i amplio una mica.joc (disc.) 01:21, 29 març 2016 (CEST)