Usuari Discussió:Arnandis

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

{{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Arnandis/Arxiu 1 en data 08-04-2017.

Docosong (discussiócontribucions)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Super Butoden.png

Atenció! la imatge Imatge:Super Butoden.png que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies. --Docosong (disc.) 08:49, 23 abr 2023 (CEST)

Arnandis (discussiócontribucions)

Pots editar-m'ho tu com a exemple? És que no sé exactament què faltaria afegir.

Resposta a «Fitxer:Super Butoden.png»
Docosong (discussiócontribucions)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Granzort.jpg

Atenció! la imatge Imatge:Granzort.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies. --Docosong (disc.) 10:00, 12 abr 2023 (CEST)

Resposta a «Fitxer:Granzort.jpg»
Resum per Brunnaiz

Canvis efectuats.

Brunnaiz (discussiócontribucions)

Bon dia, Arnandis! He notat que el 1r de gener vas iniciar l'article ambient 23, però per la plantilla d'Editant em fa la impressió que el vas deixar a mig fer. T'aviso perquè potser te n'has oblidat a hores d'ara i seria convenient completar l'article o, si més no, llevar-li la plantilla per a un resultat polit. Moltes gràcies per la feina!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge ‎

1
Beusson (discussiócontribucions)

Molt bones! Fent una repassada a les noves creacions m'he trobat el teu article Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge. Com he vist que has editat altres coses, suposo que t'has despistat o oblidat d'ell. Amplia'l aviat, que així no es pot quedar gaire. Fins aviat!

Resposta a «Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge ‎»
Docosong (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Udol»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Udol», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Resposta a «Article Udol»
F3RaN (discussiócontribucions)
9è Viquiprojecte del Còmic
Se't concedeix aquesta distinció per la teva participació al Viquiprojecte del còmic.
Edició de 2022
Gràcies per la teva col·laboració!

Hola Arnandis, moltes gràcies per la teva participació al Viquiprojecte de Còmic i Manga. Gràcies especialment per anar cuidant i actualitzant el portal. Has fet una gran contribució al viquiprojecte i t'animo a seguir editant articles sobre el 9è art i també a participar a l'edició del viquiprojecte de l'any que ve. Fins aviat, --F3RaN (disc.) 19:59, 1 juny 2022 (CEST)

Arnandis (discussiócontribucions)

En això estem, gràcies a vosaltres també!

Resposta a «Viquiprojecte:Còmics 2022»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Dear Participants,

Congratulations!

It's Wikipedia Asian Month's honor to have you all participated in Wikipedia Asian Month 2021, the seventh Wikipedia Asian Month. Your achievements were fabulous, and all the articles you created make the world can know more about Asia in different languages! Here we, the Wikipedia Asian Month International team, would like to say thank you for your contribution also cheer for you that you are eligible for the postcard of Wikipedia Asian Month 2021. Please kindly fill the form, let the postcard can send to you asap!

This form will be closed at March 15.

Cheers!

Thank you and best regards,

Wikipedia Asian Month International Team, 2022.02

Resposta a «Wikipedia Asian Month 2021 Postcard»
Amortres (discussiócontribucions)

Salut! Com cada any per aquestes dates, arriba la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, quan dediquem un temps a corregir incidències en els articles. Si no ho has fet ja, et convido a que passis per la pàgina de coordinació del projecte i vegis quines tasques es poden fer. Moltes gràcies i una abraçada!

Resposta a «És el temps del manteniment»
F3RaN (discussiócontribucions)
A continuació s'entrega a
l'usuari/usuària
Wlgbyvruin2wl0de
una

per la contribució de 6 articles

durant el
Mes de l'Àsia 2021
de part del jurat d'enguany 
--F3RaN (disc.) 22:19, 2 des 2021 (CET)

Felicitats i gràcies per la teva participació al viquiprojecte Mes de l'Àsia d'enguany. Reps de part del jurat una merescuda distinció.

F3RaN (discussiócontribucions)

Per cert, es genera algun tipus d'error amb les pàgines de discussió noves. No entenc per què el nom d'usuari no surt correctament. Ho sento.

Resposta a «Asian Month 2021 / Mes de l'Àsia 2021»
Manlleus (discussiócontribucions)

Bones! Estava fent una mica de manteniment de portals, podries amagar o "comentar" les referències en efemèrides? Només calen en els articles ja que sinó es repeteix, pots amagar-les amb <!-- text a amagar -->, com he fet en aquí com exemple: Portal:Videojocs/març/25. He "comentat" totes les referències i parts no traduïdes de les efemèrides fins que siguin repassades. D'altra banda trobo perfecte completar les efemèrides com vas fent però va bé una mica de polidesa. Salutacions

Arnandis (discussiócontribucions)

Com vullgues; de tota manera, com en acabant només s'hi veu un dia per portal, tampoc passa res si estan, no?

Manlleus (discussiócontribucions)

però apareixen cada dia i la majoria tenen les referències posades

Arnandis (discussiócontribucions)

No veig quin problema hi ha: si l'article existix, jo em bote la referència, però si encara no n'hi ha m'estime més tindre-la a la vista. Les parts no traduïdes estan entre noinclude precisament per a què no es mostren si no entres a la plantilla en qüestió.

Manlleus (discussiócontribucions)

Si pot ser, els dies que només tinguin 1 efemèride a veure si es poden afegir un parell més, i si n'hi ha, amb imatge solta sense marc i sense galeria.

Manlleus (discussiócontribucions)

el noinclude es mostra igualment, no és cap plantilla sinó una pàgina de portals que es com una pàgina d'article normal així que es mostra igualment. Mira els altres portals, la mateixa portada general o qualsevol altre portal d'altre llengua, cap en porta i queda més net així, amb l'enllaç en blau (si pot ser) de l'article n'hi ha prou. Només s'afegeix la "referencia" en notícies de la portada i pots comprovar que estan ocultades. La Viquipèdia no es cap directori web, es tracta d'articles i aquests poden contenir les referències.

Manlleus (discussiócontribucions)

Veig que continues afegint info en efemèrides de videojocs: Portal:Videojocs/novembre/28, el problema és que l'estil és caòtic, parts en anglès, referències que no es posen en portals, estils diferents,...etc. Mira't les efemèrides de la portada de la Viquipèdia. Aniria bé aplicar-hi un estil similar. Si no es fan els canvis pertinents hauré de tancar la secció, és a dir, eliminar tot el contingut ja que no s'harmonitza els problemes que he subratllat. Pensa que els portals es mantenen per un fil, i aquest és la netedesa d'aquests, sino es compleix no tindré més remei que aplicar el que la comunitat demanava.

Resposta a «Efemerides Portals»