Usuari Discussió:KRLS/2009

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Cuina balear

no esborro apartats, els he reordenat, em sembla que queden millor així. Gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per 86.69.4.239 (disc.contr.) 13:30, 31 jul 2009 (CEST)

referències de l'article La celestina catalana

He agegit les referències Mcapdevila

Objectivitat de l'article La celestina catalana

Sóc mcapdevila el creador de l'article, i penso que degut a la gran quantitat de proves aportades (sobre el fet de que la va escriure algu de la corona d'Aragó ) no es pot dir que l'article no sigui objectiu.

La part sobre si l'original va ser escrit en català es presenta només com una possibilitat

Sobre el títol... és tan genèric (amb l'intenció de fer-lo curt)

A la versió anglesa el títol és The catalan celestina -- Mcapdevila

Any nou

Sí... Tot va anar prou bé, i a tu? Feliç any nou a tu també! – Leptictidium (discussió) 15:36, 1 gen 2009 (CET)

Ah! "desenvolupà" hauria concordat amb el passat. El que passa és que cal que estigui en plural, ja que no es desenvolupa més d'una cosa sinó vàries: la columna vertebral, les potes, altres adaptacions... Estic trencant-me el cap amb el cladogram, mai no he estat dotat per això. – Leptictidium (discussió) 14:00, 2 gen 2009 (CET)
Sabries arreglar el següent cladograma de manera que comencés directament per "Tetrapoda sensu stricto", si et plau?
Tetrapoda

Elginerpeton


Tetrapoda
sensu stricto
Amphibia

Aistopoda




Nectridea




Microsauria




Lysorophia



Lissamphibia






Reptiliomorpha

Solenodonsaurus




Diadectomorpha



Amniota






Leptictidium (discussió) 14:06, 2 gen 2009 (CET)

En efecte, "grans" es refereix a la mida. – Leptictidium (discussió) 14:09, 2 gen 2009 (CET)
Hi ha un petit error: caldria quelcom com el que apareix en aquesta imatge: [1]. Digue'm si ho pots fer. – Leptictidium (discussió) 15:12, 2 gen 2009 (CET)
Thank you. – Leptictidium (discussió) 15:32, 2 gen 2009 (CET)

Ja vaig acabar de revisar l'article. Em devia oblidar d'indicar-ho a la plana d'avaluació. – Leptictidium (discussió) 19:26, 2 gen 2009 (CET)

Marxo a Perpinyà, així que no podré atendre les peticions que facis a les avaluacions d'evolució dels mamífers i d'història del pensament evolucionista durant uns dies. Si continues revisant-los, deixa les propostes a la pàgina d'avaluació i hi treballaré quan torni. Bona setmana i a reveure! – Leptictidium (discussió) 15:32, 4 gen 2009 (CET)

Re: La Celestina Catalana

No en sé res del tema i, la veritat, tampoc m'atrau. Estic en mil històries alhora, però miraré de donar-te algun un cop de mà. --V.Riullop (parlem-ne) 11:18, 3 gen 2009 (CET)


Demano informació

Nomès voldria saber si aixó ja esta acabat, si ja ho copiaràs a l'entrada cristofor colom o com esta el tema, o si t'has cansant de treballar en una fusió perque una de les parts no paraba de possar les manetes aquí. Si puc fer alguna cosa per ajudar, nomès diga'm-ho --XpoferenS (discussió) 08:49, 19 des 2008 (CET)

Home, jo no crec haver-te destorbat. Be dons, arribats fins aquí, ara que hem de fer? --XpoferenS (discussió) 13:05, 5 gen 2009 (CET)

Català

Com veus l'avaluació i l'article. Segueix viva? Hi ha les 3 opcions: tancar-la i deixar que l'article vagi desenvolupant-se i dintre d'un temps tornar-la a obrir (o no); tancar-la i presentar-lo a votació; deixar-la oberta un temps més.--Peer (discussió) 07:19, 7 gen 2009 (CET)

Koga

Hola KRLS, he vist els canvis que has fet a l'article de Koga i estic d'acord en que és un bon esborrany. Hi ha forma "de treure" la proposta d'esborrat? o bé he d'esperar que les votacions acabin? Gràcies i bona feina!! --Solde (discussió) 18:44, 8 gen 2009 (CET)

Koga

Hola KRLS, he vist els canvis que has fet a l'article de Koga i estic d'acord en que és un bon esborrany. Hi ha forma "de treure" la proposta d'esborrat? o bé he d'esperar que les votacions acabin? Gràcies i bona feina!! --Solde (discussió) 18:59, 8 gen 2009 (CET)

Posar interviquis als articles d'en Jolle

Enhorabona:

La proposta per a la contribució de la quinzena de posar interviquis als articles d'en Jolle ha resultat escollida. Ara tenim quinze dies en que no sé si es podrà fer tot, però de bones a primeres potser seria interessant fer una pàgina per a trobar tots els articles que ha creat en Jolle. Saps com fer-ho? --Bestiasonica (discussió) 01:01, 12 gen 2009 (CET)

Humà

Presentat a votació.--Peer (discussió) 19:46, 13 gen 2009 (CET)

Dimarts

Vam acabar els exàmens dissabte i ara tinc una setmana de festa. Per cert, acabo d'adonar-me que avui és dimarts 13 xD. – Leptictidium (discussió) 20:02, 13 gen 2009 (CET)

El Senyal

Salve Carles, bon any nou,

Encara no he pogut fer l'apartat, però no el preocupis que el faré.

Fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 16:17, 15 gen 2009 (CET)

Desembarcament de Normandia

Benvolgut amic

He vist el teu comentari a l'article Desembarcament de Normandia (Visca! Algú li ha donat un cop d'ull!). T'agrairé molt sincerament si li podries donar un repas, per presentar-lo més endavant a avaluació i, si s'escau, a AB o AdQ.

Moltes gràcies i fins aviat.

Ignasi

PS: Ja que hi ets, també pots donar-li un cop d'ull a l'article Operació Market Garden.

--Ignasi (discussió) 10:31, 17 gen 2009 (CET)

literatura portuguesa

no pateixis, deixa el tema de moment i continua amb els altres deures, que en tens molts! --barcelona (discussió) 11:21, 17 gen 2009 (CET)

VE: Deixant avís de proposta d'esborrament de la pàginaCatalunyisme

Proposta d'esborrat de la pàgina Catalunyisme

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Catalunyisme», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Bestiasonica (discussió) 01:58, 18 gen 2009 (CET)

Plantilla:Llaç Solidari

Hola:

No entenc perquè s'ha de mantenir una plantilla per a un sol article. Creus que es podria usar en un altre article? --Bestiasonica (discussió) 23:09, 19 gen 2009 (CET)

No dic d'eliminar-la i au. Simplement es pot copiar el codi corresponent a la pàgina que hi enllaça. Res canviarà en l'estructura de l'article. No entenc el fet que hagi d'existir una plantilla que només s'utilitza en una sola pàgina. Ho dic perquè m'estic “matant” a recategoritzar totes les plantilles i estic veient que n'hi ha força d'aquest estil. --Bestiasonica (discussió) 23:50, 19 gen 2009 (CET)
Si creus que algú els iniciarà doncs ho deixem córrer i ja està. --Bestiasonica (discussió) 23:59, 19 gen 2009 (CET)
Precisament per això ho deia. La base del meu argument és la manca de referències escrites sobre l'assumpte. Crec que els articles en vermell s'haurien de posar perquè realment hi ha una base documental o un interès enciclopèdic per a voler iniciar-los. Sincerament dubto que es puguin iniciar, però potser m'equivoco. Temps al temps. Salut! --Bestiasonica (discussió) 00:21, 20 gen 2009 (CET)
No dic que no n'hagi parlat ningú. Ni que no n'hagi algun document que n'avali la notabilitat. En l'era de la informació allò que és difícil és no trobar algun lloc on no es parli d'alguna cosa. No et piquis! Jo també sé el que signifiquen aquests símbols. Però tinc dubtes del sentit de la necessitat de parlar en un article propi per al llaç vermell (per exemple) i sense parlar de la sida. Una de les funcions d'una enciclopèdia hauria de ser posar les coses al seu lloc i orientar al lector. Suposo que un article sobre el llaç vermell és possible en el marc d'un article sobre la sida mastodòntic. És un problema de prioritats. Possiblement pensis diferent que jo, però em faria molta pena que mantinguéssim un article sobre el llaç vermell (amb referències) i un article sobre la sida que fa fredar de la manca de referències que hi ha.

Afegint recordatori 5 emprant els Viquiestris.

Recordatori

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 750.218 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Plantilla:QuadreGH10.


--Bestiasonica (discussió) 23:54, 22 gen 2009 (CET)

Rodoreda

Evidentment literatura inclou poesia i teatre, pots fer subapartats si creus que cal, no et desanimis i vés fent, et quedarà un article genial i segur que estàs aprenent (ensenya-li a la profe de català!). L'article aquest d'influència sobre... no m'agrada, resuemix la tesi central en els dos autors i ja està, no cal un específic --barcelona (discussió) 10:27, 23 gen 2009 (CET)

Re: Franja de Ponent

Ja ho he explicat, a la pàgina de discussió:Matarranya. Salut. → ebrenc · 12:20, 24 gen 2009 (CET)

Admin

Gràcies però estic amb altres tipus de gestió i de moment vull fer el que faig i no obrir nous fronts. M'alegro, però, que estigueu fent propostes. Sí que penso que caldria un equip d'administradors actius i per això el meu comentari a la discussió. Em preocupa que no n'hi ha molts d'actius i si algun d'ell té una baixa, la viquipèdia se'n ressenti. I, ja ho he dit: el paper de l'administrador és molt més que un usuari amb "eines especials".--Peer (discussió) 13:09, 24 gen 2009 (CET)

Un altre cop gràcies per la confiança.--Peer (discussió) 13:44, 24 gen 2009 (CET)

Doctor

Estaria disposat a traduir articles sobre els episodis individuals, però no sobre temes més generals. El problema amb articles com Dàlek és que s'han d'actualitzar amb cada episodi nou en què apareixen els personatges, cosa que implica que has d'estar molt pendent de l'article perquè no es quedi desfasat. Però ja t'ho dic, en principi no em sembla malament traduir articles d'episodis. – Leptictidium (discussió) 18:18, 24 gen 2009 (CET)

En aquesta frase, light s'utilitza en el mateix sentit que Coca Cola Light (amb poc contingut en cafeïna). La frase vindria a significar: Per tant, s'hi refereix com a episodi "lleuger en Doctor". Per cert, em sembla que cal escriure Amor i monstres amb "monstres" en minúscula, no en majúscula (TV3 només posa majúscules en noms propis i al principi del títol). Per cert, has vist la 4ª temporada? – Leptictidium (discussió) 23:59, 26 gen 2009 (CET)
A mi m'agrada més la sèrie en anglès, precisament penso que en l'original es conserva molt millor l'essència del personatge. A més, havent vist alguns capítols primer en anglès i després en català, m'he adonat de bastants errors garrafals de traducció; en alguns casos, en català es diu exactament el contrari del que es diu en anglès. Per cert, no sé si a TV3 faran la quarta temporada, jo sempre vaig tenir la sensació que havien comprat la sèrie simplement per omplir programació a l'horari d'estiu. – Leptictidium (discussió) 00:13, 27 gen 2009 (CET)
Doncs me n'alegro, si realment pensen traduir la 4ª temporada. Així que has estat mirant spoilers, si saps que la Rose i el Doctor es retrobaran... A mi el capítol que més m'agrada és The Stolen Earth, que encara no ha estat emès en català. Dels que han passat a Catalunya, potser el que més m'agrada és Amor i monstres, però Parpelleig també està molt bé. La part en què el Doctor del vídeo va responent exactament a tot el que li diu la Sally és genial. – Leptictidium (discussió) 00:21, 27 gen 2009 (CET)
Home... Doncs depèn del teu nivell d'anglès. Si et veus capaç de comprendre sense dificultats els episodis, jo et recomanaria veure'ls ja, estan molt bé. Però si penses que et costarà entendre-ho, aleshores penso que millor que no te'ls descarreguis, ja que si no els entens bé podries perdre l'oportunitat de disfrutar-los al màxim. – Leptictidium (discussió) 00:34, 27 gen 2009 (CET)

Revisió i manteniment dels antics Articles de Qualitat

Enhorabona:

Ha estat escollida el tema per al que vareu votar com actual contribució de la quinzena. Mireu d'implicar al major nombre de viquipedistes per a realitzar aquestes lectures avaluadores. Salut i endavant! --Bestiasonica (discussió) 13:13, 26 gen 2009 (CET)

Hola

Hola. Jo em passaria més sovint per la Viquipèdia si no fóra perquè no tolere que un projecte com este estiga governat per uns senyors que només admeten les seues opinions i no accepten les opinions dels altres (llevat que siga recolzant-los). Em referisc naturalment a la meua Comunitat Autònoma, la Comunitat Valenciana.

Jo sempre estic col·laborant en la Wikipedia en castellà perquè allí si s'arriben a acords i s'accepten l'opinió de tots. Col·laboraria gustosament en temes com, per exemple, els relacionats amb la meua ciutat (es:Orihuela "Oriola") i la seua comarca, encara que indirectament col·labore amb esta Viquipèdia amb la realització d'escuts i banderes en el Taller d'Heràldica i Vexilologia de la Wikipedia en espanyol. Si desitges comprovar-ho pots comparar l'article d'Orihuela en castellà amb l'escrit en català d'esta Wikipedia. L'escrit en català és una simple traducció d'una antiga versió de la castellana, mentre que l'escrita en castellà està a punt d'acabar-se per a convertir-se en un article destacat, ací Article de Qualitat. Salutacions. --Xinese-v (discussió) 19:13, 27 gen 2009 (CET)

s'ha d'activar això

Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Elecció dels administradors o afegir o millorar, o el que cregues convenient. –Pasqual · discussió · xat 19:59, 29 gen 2009 (CET)

La Mercè

Quant a això diria que és correcte, ja que nogensmenys és sinònim de no obstant, i indica contraposició, mentre que a més indica addició. Ja que es diu que principalment feia X, a més feia Y.

Un exemple per a emprar eixa paraula seria: no cultivà la lírica, nogensmenys n'era una acèrrima lectora.

–Pasqual · discussió · xat 23:06, 30 gen 2009 (CET)

WikiCleaner

Hi,

I am not sure I understand your request, but WikiCleaner is not able to produce the list of disambiguation pages, it's only reading this list produced by other tools. On the French WP, a perl script is used to produce the list. --NicoV (discussió) 22:36, 3 feb 2009 (CET)

Hi,
Some additional information on how to produce the list of disambiguation pages for your project.
  • download the last database dump
  • copy/paste the content of the perl script used to produce the list in a file named dab.pl for example
  • in dab.pl replace my $exp_re=qr/\(homonymie\)$/; by my $exp_re=qr/\(desambiguació\)$/;
  • in dab.pl replace all Modèle by Plantilla and all modèle by plantilla
  • in dab.pl replace lines between my @templates=split(/\n/,<<__EOT__); and __EOT__ by your own disambiguation templates. For ca.wikipedia.org it results in :
my @templates=split(/\n/,<<__EOT__);
Desambigua
Desambiguació
DesambigCurta
__EOT__
  • unzip cawiki-latest-pages-articles.xml.bz2 to the directory containing dab.pl
  • in dab.pl replace pages-articles.xml by the name of your unzipped xml file
  • run dab.pl
  • wait a few minutes and your list of disambiguation pages should be located in the article.txt file in the directory containing dab.pl
I you need more help, just ask on my discussion page.
Spooky (discussió) 01:19, 6 feb 2009 (CET)
I don't know if I can help you with your perl problem because I never had your error message "Warning: Content-Type header not found in the script output. If this script is not a CGI one, please use the Run -> Run in Command Prompt menu to run it". Which perl interpreter (and operating system) do you use?
Spooky (discussió) 21:50, 8 feb 2009 (CET)
I've checked your modified script and run it on the last catalan database dump without any problem.
I've just posted the result on this 2 pages :
For your own interset, I run your perl script using ActivePerl.
Spooky (discussió) 00:05, 9 feb 2009 (CET)

Hi, I see that with the help of Spooky you got a list of disambiguation pages. I am releasing a new version (0.88) of Wiki Cleaner that will be able to read it. --NicoV (discussió) 23:03, 9 feb 2009 (CET)

Rubió

Manté la distinció perquè la retirada no té el 80% de suport. L'arxivo.--Peer (discussió) 07:05, 4 feb 2009 (CET)

Vaig començar el viquiprojecte de Química, i després d'un temps, crec que l'hem de posar en funcionament. He corregit uns detalls de la secció participants, i ara començarem per la "Col·laboració del mes". Havia pensat que, com que es va començar pels Elements químics, ara podríem anar per la Categoria:Compostos químics ja que també hi han molts esborranys en aquesta categoria, així que ho anunciaré tant a dita categoria com al viquiprojecte --Wiki-Wiki 15:50, 5 feb 2009 (CET)

Argentina

Vols dir afegir coses que faltin, no? Perquè l'article de la cawiki ja està bastant desenvolupat. De tota manera, estic amb molt poquet de temps lliures, però afegiré algunes seccions. Ferbr1 (discussió) 10:45, 6 feb 2009 (CET)


Com està el tema de l'entrada Cristòfor Colom?

Ja has possat la fusió a l'entrada? Ja es poden afegir coses, i fer propostes o encara no? Jo no he fet res esperante, pero veig que hi ha gent que hi remena? --XpoferenS (discussió) 11:39, 7 feb 2009 (CET)

Et pot interessar una foto pròpia sobre l'origen gallec de Colom?--Pallares (disc.) 11:40, 25 maig 2009 (CEST)
Aquí la tens. L'ha feta un servidor a Pontevedra fa uns dies, és un monòlit que hi ha al carrer, i vaig recordar la polèmica colombina.--Pallares (disc.) 12:42, 25 maig 2009 (CEST)

Daniel Zueras Blog

¿Por qué se han revertido los cambios?, Daniel Zueras Blog es una página más dedicada a Daniel Zueras, ¿hay algún defecto de forma? si es así sugiero la modificación, explicación ... pero no la supresión del enclace. Si no se permiten enlaces a blogs, puede que tampoco se permitan enlaces a foros, revistas, o webs no oficiales .... (Disculpas pero no sé exactamente cómo funciona la Wiki ni sé catalán). Gracias.el comentari anterior sense signar és fet per 79.152.238.181 (disc.contr.) 14:13, 8 feb 2009 (CET)

llibre ajuntament

ei, Carles, he llegit que estaves en contacte amb l'ajuntament de BCN per fer un llibre ? digam amb qui i com estan les negociacions, que igual jo puc ajudar a que avançi (o no...). Si de cas contestam via mail per no posar noms de tercers en públic. Salut !!--amador (discussió) 16:52, 9 feb 2009 (CET)

Hamilton

Molt bona aportació. Gràcies!--Panellet (discussió) 16:47, 10 feb 2009 (CET)

Horatio

Què m'estàs contant? Se l'han carregat amb bales d'acer que atravesen el xalec. Oremus. –Pasqual · discussió · xat 15:25, 11 feb 2009 (CET)

Senyor fludejador, és clar que és millor que et creïs un compte!
Com se t'ocorre ser tan poc considerat!
És que tens algun complexe egocèntric que vols acaparar per a tu sol els canvis recents?
Crea't un compte, KRLS|AWB, o com vulgues, no cal que li fiques bot, perquè no ho és, oi que no?
Després demanes marca de bot i edites 50 pàgines
Au, i no te'n passes que et blocu! –Pasqual · discussió · xat 19:53, 13 feb 2009 (CET)

Terra baixa

Fins demà a la tarda tinc poc temps. Si dissabte tarda no he fet res em fas un "toc".--Peer (discussió) 19:57, 12 feb 2009 (CET)

Li he donat un cop d'ull. La revisió que vols que faci és de redacció o de concepció de l'apartat?--Peer (discussió) 00:04, 17 feb 2009 (CET)

Fes Esport!

Hola:

He actualitzat la quinzena i vull dir-te que la proposta en que vas participar ha resultat escollida per a la present contribució de la quinzena. Estaria bé que contactessis amb la resta de viquipedistes per veure quins punts de l'article es poden millorar. Penseu a donar un tomb per la categoria a veure si pesqueu quelcom interessant. Ànims i endavant! Un "saludu"! --Bestiasonica (discussió) 23:23, 15 feb 2009 (CET)

Municipis del districte de Haguenau

Ei!!! Pel que fa als municipis francesos encara no m'hi he posat. Suposo que prefereixo estar alguns dies a l'antiga Roma, fent endreça. Estic donant voltes a com mesclar els pretors romans amb la categoria de governadors romans, però tant se val...

Pel que em dius m'imagino que "Haguenau" es pronuncia amb l'hac aspirada com en l'alemany o l'anglès. Si és així no s'hauria d'apostrofar, però si l'hac és muda en la pronuncia (com en el francès) si que tindria sentit apostrofar-la. Pel que fa als arrondisements i les divisions supramunicipals franceses no en sé gaire. Quan tingui un temps lliure miraré de llegir algun article sobre l'organització administrativa francesa, però ni tant sols he fet això. Fer una ullada per l'organització a la viqui en francès pot acabar en un cul-de-sac. En tot cas, a priori, confio en el criteri d'en Walden69, que és el que suposo que deu haver-los creats la majoria per no dir tots.

Salut! I endavant. --Bestiasonica (discussió) 23:24, 16 feb 2009 (CET)

Si us plau. Em pots dir on ho has vist? A mi també m'agradaria saber-ho. Així no perdo el temps fent recerca. --Bestiasonica (discussió) 23:26, 16 feb 2009 (CET)
Ok's. Districtes.
Perfecte. Sort que saps manegar bots. Salut! --Bestiasonica (discussió) 00:47, 17 feb 2009 (CET)

Categories de districtes i municipis

Hola. Pots passar per Categoria Discussió:Baix Rin? Gràcies.--Pere prlpz (discussió) 14:02, 17 feb 2009 (CET)

País Valencià

Hola , t'escric açò per a dir-te que no és correcte ni vertader el que es diu en el primer paràgraf de l'article País Valencià.


Correcte segons la definició que em dones tens raó, però te connotacions nacionalistes igual que la entrada de catalunya i molt més la dels Païssos Catalans , i com et dic, a més de que em sembla incorrecte com a valencià i espanyols, m'ofen.

Artícle en castellà

La Comunidad Valenciana (en valenciano y oficialmente Comunitat Valenciana) es una comunidad autónoma de España situada en el este de la Península Ibérica. Bañada por el mar Mediterráneo, está formada por las provincias de Alicante, Castellón, y Valencia. Limita al norte con Cataluña y Aragón, al oeste con Castilla-La Mancha y Aragón, y al sur con la Región de Murcia.

com deuria ser per a evitar problemes i confusions innecessaries, a més l'alternativa que possava jo, no era mala, canviar país per regió.

Wikimedia Català

Ja està penjada a meta la pàgina per defensar que ens reconeguin com a “local chapter” Si et plau, passa-hi i apuntat a la secció de membres / interessats en participar-hi: Wikimedia Català--Gomà (discussió) 01:23, 23 feb 2009 (CET)

Steward eleccions

taller

si, segueix en peu. les dates previstes son el 21 i 28 d'abril, a partir de demà m'hi posaré en la presentació, he estat tres dies molt ocupat. Ja t'ho enviaré. Tranqui!--Pallares (discussió) 21:30, 26 feb 2009 (CET)

Java

Hola! Tens raó! No havia caigut en què "Java" té més d'una acepció... No tornarà a passar: a partir d'ara posaré "Illa de Java". Gràcies pel teu consell!--Panellet (discussió) 22:51, 26 feb 2009 (CET)

resposta: Viquipèdia:AutoWikiBrowser/CheckPage

No sé jo quin tutorial has llegit... –Pasqual · discussió · xat 19:49, 27 feb 2009 (CET)

Vaja t'hi he vist .... –Pasqual · discussió · xat 19:51, 27 feb 2009 (CET)

Per especial petició teva, he creat l'article vector unitari, sigues servit. --Gomà (discussió) 21:28, 27 feb 2009 (CET)

Visita amb el doctor

L'article La fi del món (Doctor Who, 2x13) ja està acabat. Suposo que hi haurà gent que es queixarà perquè hi ha molts enllaços en vermell, però ara mateix tinc altres projectes a la Viquipèdia que m'ocupen temps i als quals dono més prioritat. Vols ocupar-te tu de crear els enllaços vermells més importants? Si no vols, és igual, ja presentaré l'article a avaluació tal qual, i que el resultat de la votació sigui el que Déu vulgui. Bona nit. – Leptictidium (discussió) 23:46, 27 feb 2009 (CET)

Bilogia, ho he fet servir per analogia amb trilogia. Se t'acut algun terme millor? Ara vaig a presentar l'article a avaluació. – Leptictidium (discussió) 02:29, 28 feb 2009 (CET)
Doncs si amb bilogia va millor, ho deixem així i si a l'avaluació algú es queixa ja buscarem una altra solució. 2 serial i 2 temporada no són el mateix, un serial és un "grup" d'episodis que expliquen la mateixa història. – Leptictidium (discussió) 02:37, 28 feb 2009 (CET)

Ordinador

Merces. Efectivament puc tornar a treballar, després d'aconseguir una copia de l'XP i aconseguir fer-la funcionar que per a mi no ha estat fàcil. Ja estic treballant en l'article Caghaniyan. Salutacions--joc (discussió) 19:02, 28 feb 2009 (CET)

Re: Panamà

L'afegiré a la llista del meu projecte de millora dels articles dels Estats del món. --the Dúnadan 20:36, 28 feb 2009 (CET)

Rubianes

Una llàstima la pèrdua d'aquest personatge. Estic pendent de poder referenciar amb algun contingut verificable el succés de la seva mort. --Bestiasonica (discussió) 13:04, 1 març 2009 (CET)

Personalment també m'he quedat xocat. Ja quan va anunciar el seu diagnòstic del càncer de pulmó ja no m'esperava gaire cosa bona. Seria un bon moment per a repassar l'article d'aquí a uns dies. Salut! --Bestiasonica (discussió) 13:11, 1 març 2009 (CET)
M'agradaria. Suposo que en les properes setmanes es generaran notícies al respecte. Jo m'esperaria una setmana i a partir de llavors miraré d'anar aportant referències. Et dic alguna cosa quan hagi fet alguna cosa. --Bestiasonica (discussió) 13:32, 1 març 2009 (CET)

movent

Ok! Tinc algunes categories en discussió per a moure. Si tens ganes passa't-hi a veure si podem arribar a un consens. --Bestiasonica (discussió) 13:48, 1 març 2009 (CET)

sips! M'he equivocat. De fet volia deixar-ho a discussió, però si ho veus bé no crec que li faci mal a ningú. Tu mateix. --Bestiasonica (discussió) 00:05, 2 març 2009 (CET)
Doncs ni t'explico el dia que vaig estar posant ordre a les categories de les plantilles. Al final tenia els ulls donant voltes com una màquina escurabutxaques. I mai sortien les cireretes! hahaha --Bestiasonica (discussió) 00:16, 2 març 2009 (CET)
Fet Fet! Sobre la Cite journal, tenia un problema que ha està resolt. --V.Riullop (parlem-ne) 15:30, 1 març 2009 (CET)

CRIT D'EMERGÈNCIA!

Bon dia a tots!

Un dels meus objectius en la Viquipèdia és patrullar tots els articles que s'han creat recentment. El problema és que NO dono l'abast i hi ha articles que es van crear fa un mes pendents de ser patrullats.

Alguns viquipedistes haurien de apartar per uns dies la seva feina i dedicar-se a posar al dia els articles i patrullar els que ens queden.

Molts dels que llegiu aquesta crida segurament haureu contestat a l'enquesta feta fa uns mesos sobre els hàbits, etc. dels viquipedistes. No sé si us en recordareu; però hi havia una pregunta que preguntava quant creiem que és d'important patrullar els articles. Jo vaig contestar que era molt important, i és que ho és. Imagineu-vos que la Viquipèdia no patrullés els articles nous: estaria tot ple de faltes, sense l'estil de la viquipèdia, miniesborranys, desordre, incongruències! És difícil d'imaginar-ho, no?

Doncs és per això que vull conscienciar als viquipedistes que s'ha de patrullar i controlar periòdicament que no quedi cap article erroni.

Ja podeu començar, com més aviat millor aquí. ÀNIMS!!

--Davidpar (discussió) 12:59, 2 març 2009 (CET)

Patrullar

Hola de nou,

KRLS: el problema no és de patrullar 200 peixos diaris creats per l'Usuari:Panellet, ja que són bastant correctes. El problema és que per exemple aquest article: http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Enric_Ainaud_i_S%C3%A1nchez&rcid=3303433&redirect=no fa mes o menys un mes que s'ha creat, i s'ha de millorar, sobre tot en l'apartat de biografia, obres publicades i cites i no té cap plantilla de manteniment o de millorar format. Et recordo que aquest article està escrit per un usuari anònim, que en teoria l'hauries d'haver revisat. Aquí està el gran dilema.

Una altre qüestió viable que m'ha formulat l'Usuari:Bestiasonica és que aquesta tasca l'haurien d'exercir els administradors que per això els hem votat. Aquí tens el seu comentari: http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:Davidpar#Patrulla3

--Davidpar (discussió) 13:48, 2 març 2009 (CET)

Patrulla1

Entenc la teva postura. Per això, com que la gent de tant en tant revisa els articles n'hi ha bastants que queden penjats. Jo també crec que els administradors haurien de deixar més missatges i explicacions a usuaris novells ja que ens pensem que saben editar en l'estil de la viquipèdia i en la pràctica no en saben. Un exemple de la Usuari:Sheyla: http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Cirurgia_tor%C3%A0cica&rcid=3302793&redirect=no

Per això si els administradors deixessin més explicacions i missatges als usuaris nous en les seves errades (que ja en deixen), ells escriurien millor i no hauríem d'estar millorant els articles cada moment.

--Davidpar (discussió) 14:25, 2 març 2009 (CET)

M'estic començant a preocupar

Fa tres dies que no et veig al xat ni edites, i tu mai tens un dia de festa. Que t'has passat? Espero que no hagi passat re. Salut! Arreveure --KRLS , 23:00, 2 març 2009 (CET)

Categoria:Poàcies

Enhorabona:

He actualitzat la contribució de la quinzena i Categoria:Poàcies és l'actual. Si encara manteniu la proposta podeu contactar amb la resta d'usuaris per a coordinar-vos. Salutacions. --Bestiasonica (discussió) 15:54, 3 març 2009 (CET)

Si. Suposo que es podria haver suspès aquesta proposta, però no m'agrada tirar pel dret. Potser seria interessant fer una netejada dels articles a Categoria:Esborranys de poàcies. Salut! --Bestiasonica (discussió) 16:56, 3 març 2009 (CET)

Batalles i altres coses

Hola! Si tens temps, m'agradaria demanar-te que et miressis els articles de Viquipèdia:Articles de qualitat/Propostes de retirada de la distinció i que donessis el teu vot. Un article (Batalla del Bosc de Teutoburg) només necessita un vot més per ser arxivat, i a altres els queda poc. Gràcies. – Leptictidium (discussió) 15:38, 7 març 2009 (CET)

Que ràpid! Encara no he rebut resposta per si la xerrada es pot fer el dia 26 a les 15h. A veure si em responen aviat. – Leptictidium (discussió) 15:43, 7 març 2009 (CET)
Messenger, Facebook, xat de la Viquipèdia... Massa coses alhora. A més, no estic tota l'estona davant de l'ordinador. – Leptictidium (discussió) 15:56, 7 març 2009 (CET)
En principi, sí. Però esperaré a que acabin el debat sobre la necessitat de nous administradors. No crec que sigui el candidat més adequat (algunes vegades em poso massa tens!) però si és necessari per a repartir la feina i que no caigui tota sobre unes poques persones, m'estaria bé. – Leptictidium (discussió) 16:02, 7 març 2009 (CET)

comarques (HO HAVEU VIST!?)

Tinc un batibull, jo també. En principi vaig fer-ho d'aquesta manera perquè en el moment em va sortir així. Suposo que el terme comarques pot arribar a ser redundant o sigui que no l'empraria a priori a no ser que pogués haver-hi polisèmia. Errare humanum est. Salut! --Bestiasonica (discussió) 17:13, 8 març 2009 (CET)

Disculpa si això et genera massa feina. Pel que fa a les comarques catalanes suposo que quan acabin de passar el "cepillo" per l'estatut de Miravet, aquí a Catalunya començarem a desenvolupar-lo i es parla de les famoses vegueries i els municipis. Enlloc de l'estatut es parla de comarques. Hi haurà un embolic d'aquells que fan història, però encara falta (fins que no passin les crisis... com a mínim). --Bestiasonica (discussió) 17:27, 8 març 2009 (CET)

Entrada Cristòfor Colom

Ja fa molts dies vaig fer la pregunta i no vaig tenir resposta. Ja es pot editar l'entrada? Algú ha fet una proposta de consens? Com esta el tema si us plau? --XpoferenS (discussió) 08:49, 9 març 2009 (CET)

I quin es el bo?

Gràcies --XpoferenS (discussió) 16:45, 12 març 2009 (CET)

Charles Darwin

Des de que vas posar el vot, hi ha hagut moltes edicions basades en la llengua per part de diversos usuaris, no se si ja es mereix el vot qualitat? Mbosch (discussió) 18:26, 9 març 2009 (CET)

Abans de dedicar-te a revertir de nou, podries llegir-te els articles?

Si t'hi fixes, estàs deixant un article que explica que Zanzíbar són dues illes, però que després tota l'estona parla només d'una d'elles. Fins i tot el deixes de manera que a la taula lateral diu la superfície total de l'arxipèlag però al text dóna només la de l'illa d'Unguja...

Vaig demanar als administradors (VP:PA) si podien bifurcar-lo, conservant-ne l'historial, i em van dir que fes el que he fet (suposo que has mirat el meu historial d'edicions, no?) --23:43, 10 març 2009 (CET)

Categories de municipis

Ep! suposo que sí que és més ràpid amb el bot ;-) Tot i això, si tinc una estona, n'aniré fent algunes més a "mà", així et trec un xic de feina de sobre, que si hem de "clarificar" totes les categories municipals de les Espanyes... en tenim per estona :-P. Gràcies!! i enhorabona per la iniciativa!!--Solde (discussió) 08:08, 11 març 2009 (CET)

Bon dia. No sé com vols organitzar la resta de Comunitats Autònomes, ara que ja tenim la d'Andalusia. De moment he afegit els possibles categories per Astúries. Vols fer servir teva pàgina com a esquema per anar treballant?
I la segons pregunta és: per exemple per Aragó, només hi ha 3 províncies... en creem les categories també?
Gràcies! --Solde (discussió) 08:06, 13 març 2009 (CET)

El Aljarafe

Hola, Carles. Ja he plantificat la plantilla Movent a la Categoria:Municipis d'Aljarafe, i un cop fet això m'adono que a l'article sobre aquesta comarca (que ja he reanomenat) hi surten 30 municipis (tots els quals tenen l'article fet), i en canvi a la categoria només n'hi ha 13. Això com es menja? I és que la majoria dels municipis "aljarafencs" estan inclosos dins la comarca metropolitana de Sevilla. –Enric (discussió) 12:29, 11 març 2009 (CET)

Suposo que El Aljarafe és una comarca natural (com el Vallès, el Penedès, l'Empordà o l'Horta) que a efectes administratius a estat subdividida, i llavors tots aquests municipis de la llista deuen formar part de l'Aljarafe en sentit extens, mentre que la comarca administrativament deu estar dividida entre El Aljarafe actual (més reduït) i la Comarca Metropolitana de Sevilla, on van a parar els municipis de l'Aljarafe més propers a la capital. Cal destacar, a més, que la ciutat més poblada de l'Aljarafe, i per tant el cap tradicional, Mairena del Aljarafe, forma part de la Comarca Metropolitana de Sevilla. Una altra cosa que hauríem de saber és si la divisió comarcal andalusa té les mateixes atribucions que aquí (amb "consells comarcals" o semblants), o és només una divisió purament nominal, com al País Valencià. La veritat és que no en tinc ni idea. –Enric (discussió) 14:18, 11 març 2009 (CET)
Pista lliure per reproduir aquest petit dilema a la Taverna. Per mi cap problema, al contrari. –Enric (discussió) 14:33, 11 març 2009 (CET)

ECDL

sí, s'explica però queda més curt que la resta, si tens més informació la pots afegir, si no, no passa res! --barcelona (discussió) 11:25, 12 març 2009 (CET)

Magnitud

Salutacions! Acabes de posar la pàgina de desambiguació magnitud a la llista de enllaços incorrectes a pàgines de desambiguació. Doncs bé, jo ja ho he arreglat, només està present a la pàgina de discussió de l'usuària Susagna.

Cordialment

--Ramon27 (discussió) 23:32, 12 març 2009 (CET)

La fi del món

Demà ja es podrà presentar a votació l'article de l'episodi de Doctor Who. El presentem, o prefereixes que esperem una mica? – Leptictidium (discussió) 14:55, 13 març 2009 (CET)

És el que penso jo, l'important és l'article en si i no el color blau/vermell. Doncs demà el presentem. – Leptictidium (discussió) 16:12, 13 març 2009 (CET)
Jo ho traduïria per homes mecànics i criats. Ara bé, això podria ser recerca original; el millor seria intentar aconseguir el capítol en català. – Leptictidium (discussió) 16:41, 13 març 2009 (CET)
A no ser que el vulguis presentar per article destacat, tampoc crec que sigui una catàstrofe posar aquests noms. Pobre cosí! – Leptictidium (discussió) 16:46, 13 març 2009 (CET)
Ja està. – Leptictidium (discussió) 09:38, 14 març 2009 (CET)

Hei! Et volia preguntar com vas fer el qüestionari aquell de la Viquipèdia pel teu treball de recerca. Estic preparant un qüestionari per fer als usuaris de la viqui i voldria fixar-me en com ho vas fer tu. – Leptictidium (discussió) 13:01, 15 març 2009 (CET)

El Vriullop m'ha dit que tècnicament seria molt difícil de fer. – Leptictidium (discussió) 13:08, 15 març 2009 (CET)
Si tens alguna altra idea... És que em sembla molt cutrot fer-ho amb un web gratis d'enquestes amb anuncis google pel mig i tot. – Leptictidium (discussió) 13:13, 15 març 2009 (CET)
De fet, m'ho acabo de mirar i no es veuen anuncis Google. Però sí que es veu: Survey Powered by: SurveyMonkey.com "Surveys Made Simple.". – Leptictidium (discussió) 13:15, 15 març 2009 (CET)

Associació

Gràcies Carles ;) --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 16:18, 14 març 2009 (CET)

World Trade Center 7

Com vas presentar per a ser avaluat World Trade Center 7 et proposo que el presentis a votació. Està traduït dels castellà (on és AQ) que alhora ho és de l'anglès (on és AQ), i que tenen alguna referència més. Però crec que per completesa i referències és suficient. La redacció es podria polir per en JFY va començar a mirar-ho i ara edita poc. A veure que en diu la gent i a veure que passa.--Peer (discussió) 07:25, 16 març 2009 (CET)

Ups! Aquest matí l'he proposat a votació, bé doncs..., t'he avançat feina. El vaig traduir ja fa un temps i no sé si algú ja l'ha revisat però un cop arxivat d'avaluació m'ha semblat bé proposar-lo com a article de qualitat. Adéu!--Manlleus (discussió) 23:57, 19 març 2009 (CET)

El cant del boig

Ara m'hi poso. Déu n'hi do la que s'ha muntat amb en Cristòfor Colom, la seva pàgina es guanya sens dubte el "premi" a l'article més polèmic de tota la Viquipèdia. – Leptictidium (discussió) 19:07, 16 març 2009 (CET)

Per cert, recorda que el complement directe no porta mai la preposició "a" en català. Fas moltes vegades aquesta falta. – Leptictidium (discussió) 19:28, 16 març 2009 (CET)
He acabat la correcció. També he afegit un "cal citació" a l'última secció, perquè la descripció del documental sobre el grup em semblava poc objectiva ("escenes ben curioses i divertides"). – Leptictidium (discussió) 20:03, 16 març 2009 (CET)
No em penso posar en aquesta mediació, els dos usuaris són més tossuts que una mula i no hi veig res a fer. Tens raó que hauria estat més fàcil posar-ho tot en simple; he començat a passar-ho a perifràstic, i quan m'he adonat, ja tenia mig article fet. – Leptictidium (discussió) 20:44, 16 març 2009 (CET)
Ho posaré a la llista de coses per fer, però no et diré cap data de finalització en concret; igual l'acabo d'aquí una setmana, d'aquí un mes o d'aquí tres mesos; això sí, no me n'oblidaré. A part d'acabar la traducció, caldria una revisió lingüística del que ja hi ha. Preferiria que això ho fes algú altre perquè 1) ja tinc molta feina; i 2) sóc bo traduint, però a l'hora de corregir a vegades se m'escapen algunes coses. – Leptictidium (discussió) 19:09, 17 març 2009 (CET)

No ho sé. Suposo que com que era un web extern, hi devia haver un límit de respostes acceptades. Era un dels motius pels quals hauria preferit fer-ho aquí mateix, amb javascript o codi wiki. Ara acabo de comprovar-ho, els comptes estan limitats a 100 respostes per sondeig. Ja m'he estat mirant les respostes, i són bastant interessants. Demà començaré el filtratge de dades. Bona nit. – Leptictidium (discussió) 23:49, 19 març 2009 (CET)

Hi ha hagut 100 persones que han contestat l'enquesta?--KRLS , 23:52, 19 març 2009 (CET)
Sí. I recorda que caldria contestar a la pàgina de l'altre usuari, no a la teva, si no no s'entera que li has respost! :p – Leptictidium (discussió) 23:56, 19 març 2009 (CET)

Tema Colom

Jo tampoc tinc cap ganes del tema, pero crec que almenys hauries de ser coherent, si creus que les feres necesiten domador almenys deixa un camí i dona una opció per a que les feres puguin demostrar que no ho son. Fes una fussió de lo teu amb refrencies del mafoto amb la meva proposta, i possaho a l'entrada i deixa que les feres demostrin que poden treballar. Si no ho fas així faras com un amic meu que quan es cansaba de jugar a futbol, o perdia, fotia la pilota a la teulada, i tots ens quedabem sense poder jugar, i deia, es que sense mi, perdreu. Jo si crec que en mafoto i jo podem fer una entrada correcta, si ell s'oblida del Izquierdo i jo d'en Bilbeny, per exemple, i si no es perd el temps en discutir sino en treballar, i si modera el seu to de papa pitufo, i jo em carrego de paciencia, cosa que estic disposat a fer si li veig fruits. --XpoferenS (discussió) 21:10, 16 març 2009 (CET)

Naturalment que si. La meva proposta era. copies la teva proposta i la meva proposta a l'entrada i esborrem els dos esboços. Despres arxivem la actual pagina de discusió i obrim un altre amb el mateix arbre que l'entrada ensamblada, i aixi polim punt per punt tota l'entrada. Jo et faig la meva proposta, Mafoto et fa la seva, i tu ensambles directament a l'entrada, i anem caminant. De tot aixó que et proposo arriba fins on tu vegis convenient i posible. El mes important es ser el maxim respectuos i breus, sobretot breus en les discusions, i anar matant temes. --XpoferenS (discussió) 21:57, 16 març 2009 (CET)

Acabo de trobar aixó http://www.cecolom.cat/infocaps.php?id=1488 . Ens poden ser molt utils les referencies. SaluT --XpoferenS (discussió) 22:47, 16 març 2009 (CET)

Apa, Això es embranzida, ens trepitgem. M'esperaré un xic a que acabeu de transportar tot el que teniu al pap i després miraré de posar les ref de forma "elegant" ... Has creat la plantilla Notes, s'assembla bastant a {{Auto Columnes}} i sa germana {{Amaga Auto Columnes}} que vaig fer (no sense col·laboració decisiva d'entesos) per aquests casos ...;) --Marc (Mani'm?) 18:11, 17 març 2009 (CET)
Apa (2), Si ja ho tens fet, ... No crec que s'hagi de suprimir la que has fet (de fet l'amaga auto columnes té un "bug" que no he solventat ) ... ara passo a canviar el group="Nota" a group="n." ... --Marc (Mani'm?) 18:24, 17 març 2009 (CET)
Doncs al final he posat l'{{Amaga Auto Columnes}}, al modificar el nom del grup no hem funcionava la {{Notes}} (tot i que he modificat (l'he tornat a l'estat original...) i com que aixó de les plantilles es un xic "esotèric", no he volgut trencar-me la closca ... D'aquí uns dies, quan siguis Admin, et burxaré per que feu un bon manual plantiller --Marc (Mani'm?) 18:42, 17 març 2009 (CET)
Agosarat?... No ho crec pas, la llàstima es que potser no sortiu els tres de cop... De fet m'he decidit de posar-me en el tema del Cristo , per dues raons i la principal era que veia perillar un altre mediador... --Marc (Mani'm?) 19:00, 17 març 2009 (CET)

Referències

Xafarder! hahaha. Bé, el que em passava, era que no entenia com i on posar les referències, havent-me llegit les instruccions, a més a més, d'haver-li demanat a en Pau en el seu temps. Amb els articles que escrivia fins fa ben poc, com que eren curts i no necessitava posar referències, no m'hi he posat de valent. Ara bé, amb el article que estic traduint ara (suposo que has vist la seva grandària), és bastant necessari posar les referències. Ara ho tinc una mica més clar, a causa de que, m'he fixat en com ho feien els anglesos en aquest article, i ja sé més o menys com posar-les. En quant a millorar la qualitat dels articles d'astronomia quins articles, ho faré poc sovint perquè em resulta força feixuc. Si em disculpes, continuo amb la traducció. T'agraeixo la preocupació!

Cordialment

--Ramon27 (discussió) 17:44, 17 març 2009 (CET)

Bot

Cap molèstia, pot pasar-hi a qualsevol. Ferbr1 (discussió) 21:47, 19 març 2009 (CET)

Sondeig

Hola. Potser t'interessarà veure que ja han sortit els resultats del sondeig que s'ha anat fent als lectors de la viquipèdia en català aquests últims dies. Fins aviat. – Leptictidium (discussió) 11:44, 20 març 2009 (CET)

Caldria que revisessis Terrorisme. He anat traduint, però com que s'està fent alhora una traducció del francès i de l'anglès, hi ha parts repetides. Si tens temps, intenta solucionar-ho. – Leptictidium (discussió) 13:37, 24 març 2009 (CET)

Jaume I

Ja es podria arxivar com AB. Tu has deixat el comentari: "Espero a reobrir la votació". Esperaré a veure que dius.--Peer (discussió) 12:46, 20 març 2009 (CET)

A veure. En Lepti ha comentat que caldria treure el tema, entenc, en relació al nivell d'exigències en l'apartat de referències. Jo no he dit res d'obrir cap votació. Ara potser cal fer una reflexió sobre els criteris dels articles de qualitat i dels bons. Però ho deslligaria de la votació de Jaume I. Aquesta qüestió és habitual en les revisions de les votacions, i alguns usuaris no voten perquè prefereixen abstenir-se a haver de discutir si són massa estrictes o poc estrictes. Tot és bastant subjectiu. I crec que si som massa estrictes, es generaran discussions i mal rotllos, i una de les conseqüències és que hi hagi gent que prefereixi dedicar-se a altres coses. És important crear un clima de millora, evitant les "estridències", les "topades".--Peer (discussió) 16:19, 20 març 2009 (CET)

el careto d'en Xpofol

No se si coneixes aixó http://commfaculty.fullerton.edu/lester/writings/figure2.html http://www.cristobalcolondeibiza.com/cat/cat05.htm Salute --XpoferenS (discussió) 17:34, 20 març 2009 (CET)

Bandera de Castelldans

http://www.gencat.cat/eadop/imatges/3528/01318049.pdf http://www.gencat.cat/eadop/imagenes/3528/01318049.pdf Ja l'hi donaré un cop d'ull a la bandera --Cameta (discussió) 14:07, 21 març 2009 (CET) Hola, ja t'he corregit els colors i els he posat d'acord amb les convencions de la FIAV.

[[es:Wikiproyecto:Ilustraci%C3%B3n/Taller_de_Her%C3%A1ldica_y_Vexilolog%C3%ADa/Convenciones_para_banderas ]] Per trobar les referències has d'anar a la pàgina del DOGC http://www.gencat.cat/dogc/ i normalment has d'accedir a la base de dadesd del dogc. --Cameta (discussió) 15:07, 21 març 2009 (CET)

Categoria "Delictes urbanístics"

El nom d'aquesta categoria és erroni, ja que no totes les infraccions urbanístiques suposen delictes, moltes es limiten a ser faltes administratives (i també per això s'inclouen aquí dos organismes administratius que persegueixen aquests fets). Era millor el que tenia abans, "Il·legalitats urbanístiques", que englobava els dos aspectes sense cap problema.--Maziacs (discussió) 16:31, 21 març 2009 (CET)

Heràldic

Sí, eren partidaris, lo de "addictes" és d'una traducció directa de l'anglès, on "addicted to the ruling party" vol dir "partidari del partit en el poder". S'ha de corregir aixó.Xufanc (discussió) 11:28, 22 març 2009 (CET)

Canto del Loco

He deixat aclariments a Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/El Canto del Loco. è una questione di qualità o una formalità non ricordo più bene una formalità com deien CCCP. Salut! --Bestiasonica (discussió) 00:20, 23 març 2009 (CET)

Jo crec que el més convenient és retirar la fotografia de la infotaula i posar-ne una que es pugui veure bé. No sóc especialista amb llicències o fair use o sigui que no et puc aconsellar. Crec que en Vriullop en sap bastant sobre el tema. Com que no hi entenc ni sobre el grup ni sobre fair use. Però el tema de la fotografia era el menys important dels meus comentaris. Si a l'infotaula n'hi ha d'anar una poseu-n-hi una que almenys no estigui borrosa i que es vegi a una formació completa (el bateria no es veu i el baixista és d'esquenes). --Bestiasonica (discussió) 23:48, 23 març 2009 (CET)

Lo del copyvio

En principi no se que es, pero t'explico com ha anat. Primer vaig redactar l'entrada a la wiki aquí http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:XpoferenS/Crist%C3%B2for_Colom Al veure que no havia servit de res la feina la van copiar a http://www.xpoferens.cat/56.html. O sigui dret a llei, el webmaster de la web ha copiat de la wikipedia i no al inreves. No se si hi ha alguna manera de comprobar les dates de cada cosa. --XpoferenS (discussió) 13:46, 23 març 2009 (CET)

Ja esta canviada tota la redacció a http://ca.wikipedia.org/wiki/Crist%C3%B2for_Colom#Formaci.C3.B3_d.27en_Crist.C3.B2for_Colom i a http://ca.wikipedia.org/wiki/Crist%C3%B2for_Colom#Bartomeu_Colom_a_Anglaterra_i_Fran.C3.A7a Si us plau, comprova-ho, i si et sembla correcte treu les pancartes del copyvio. Aquest migdia baixaré a comprar dos llibres a Barcelona, per a ampliar algunes coses de l'entrada. Moltes gràcies --XpoferenS (discussió) 09:24, 25 març 2009 (CET)

Hola KRLS: He llegit les entrades amb copyvio aqui i a www.xpoferens.cat. Com diu en Xpo ha canviat la redacció (d'aqui i d'allà), es segueixen semblant però crec que podríem llevar els copyvio, Que em penses?.--Marc (Mani'm?) 18:15, 30 març 2009 (CEST)

Hola KRLS, he vist que estudies batxillerat científic. M'agradaria que, com estudiant de ciències, fessis una lectura del l'article Descens crioscòpic i que posassis els teus comentaris a la seva pàgina de discussió.

Gràcies. --Antoni Salvà (discussió) 10:09, 25 març 2009 (CET)

Hola sr.Administrador (virtual): en eixa pàgina he iniciat una ""normativa"" per a la discussió dels apartats un cop hagin acabat els tertulians ... Vols aportar-hi alguna cosa?, et sembla bé?.--Marc (Mani'm?) 15:52, 27 març 2009 (CET)

Amaga Ref

De quin article parles? si he deixat la plantilla amaga ref sense referències, ha de ser un error de copiar i pastar. --Flamenc (discussió) 01:10, 30 març 2009 (CEST)

ja està fet, era de fet un error de copiar i pastar. Voldria tant acabar tots els municipis de la província de Lieja, però, com que faig articles artesanals, no sóc un bot com ho fan a altres viquipèdies, cal temps. El màxim d'automatització que em permet és el copiar i pastar per mantindre l'estructura, i ja ho veus, hi ha errors! --Flamenc (discussió) 14:20, 30 març 2009 (CEST)

Administrador

Felicitats a hores d’ara ja deus poder ser administrador. Que ho administris be.--Gomà (discussió) 00:01, 1 abr 2009 (CEST)

Enhorabona. De segur que seràs un molt bon "ministre". Ja em miraré l'article del cant del boig.--Peer (discussió) 08:23, 1 abr 2009 (CEST)
Enhorabona. Ja tens les eines d'administrador. No cal que t'expliqui res, encara que la VP és més complexa que altres projectes. --V.Riullop (parlem-ne) 09:05, 1 abr 2009 (CEST)
Felicitats. M'alegro un montón pisha. Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 09:12, 1 abr 2009 (CEST)
Ep! Enhorabona pel nombrament! --Solde (discussió) 09:17, 1 abr 2009 (CEST)
Enhorabona, Carles! Pau Cabot · Discussió 09:24, 1 abr 2009 (CEST)
Ja era hora de pòder descansar una mica de les teves exigències, :-) --Jordicollcosta (discussió) 09:56, 1 abr 2009 (CEST)
Felicitats! No crec que en tinguis, però qualsevol dubte ja ho saps.--Lohen11 (discussió) 10:30, 1 abr 2009 (CEST)
doncs, això: Felicitats!! --Marc (Mani'm?) 11:16, 1 abr 2009 (CEST)
M'afegeixo a les felicitacions.--Quico (discussió) 14:33, 1 abr 2009 (CEST)
Felicitats. --SMP​ (+ disc. xat) 18:52, 1 abr 2009 (CEST)

felicitats! ara podré donar-te encara més feina... benvingut! --barcelona (discussió) 10:43, 2 abr 2009 (CEST)

Enhorabona, enhorabona, enhorabona i moltes felicitats!!!! --Josep Gustau - Discussió 18:15, 2 abr 2009 (CEST)
Norabona, m'ha sorprés vore't esborrant. La falta de comunicació, m'ha fet perdre la noció del temps... –Pasqual · discussió · xat 02:21, 4 abr 2009 (CEST)
Enhorabona! --Xtv (que dius que què?) 02:23, 4 abr 2009 (CEST)

Administrador

Gràcies per l'enhorabona! Per cert, hi ha notícies de quan tindrem la 4ª temporada del Doctor en català? Ahir vaig recordar-me d'un episodi anomenat Midnight que segur que t'encantaria! – Leptictidium (discussió) 12:11, 4 abr 2009 (CEST)

Edificis per país i tipus

Haig de sortir pitant. Et fa res que m'ho miri demà? --Bestiasonica (discussió) 17:48, 5 abr 2009 (CEST)

T'explico. En Ferbr1 havia proposat la {{fusió}} de les categories. Vaig canviar la plantilla i li vaig comentar. Em va semblar pertinent. Crec que es podrien fusionar les dues categories, ja que tenen les mateixes categories i tracten del mateix. El que s'hauria de fer és definir una clau d'indexació pròpia per a cadascuna de les subcategories. En aquest cas podria ser (País xxx) i (tipus xxx) o una altra i deixar escrita la clau d'ordenació en una caixa d'{{avís}} per a que la resta d'usuaris en tinguin coneixement. Que en penses? --Bestiasonica (discussió) 11:16, 6 abr 2009 (CEST)
Per cert felicitats per la teva elecció.
Crec que és millor que ho tinguem aplegat. Salut! --Bestiasonica (discussió) 22:27, 6 abr 2009 (CEST)

Silurus imberbis

Hola! Vaig redirigir Silurus imberbis a Ageneiosus militaris perquè el segon nom és el nom ACCEPTAT científicament del primer Catalogue of Life i perquè tinc la intenció de fer la família dels Auchenipteridae un cop hagi acabat amb la família dels silúrids. De totes maneres, si la política de la Viquipèdia és que això no es pot fer, doncs, llavors, el podem esborrar i ja el redigiré quan tingui enllestit l'article sobre Ageneiosus militaris. Gràcies pel teu interès.--Panellet (discussió) 10:05, 6 abr 2009 (CEST)

Buenas usuario/a está es una encuesta para los nacionalistas catalanes usté tiene que responder a las siguientes cuestiones 1)el andaluz es..
a)un idioma
b)un dialecto
c)una jerga
d)el habla de incultos
e)no existe
2)el murciano es..
a)un idioma
b)un dialecto
c)una jerga
d)el habla de incultos
e)no existe
3)el extremeño es..
a)un idioma
b)un dialecto
c)una jerga
d)el habla de incultos
e)no existe
4)el leonés es..
a)un idioma
b)un dialecto
c)una jerga
d)el habla de incultos
e)no existe
5)el cántabro es..
a)un idioma
b)un dialecto
c)una jerga
d)el habla de incultos
e)no existe
6)el aragonés es..
a)un idioma
b)un dialecto
c)una jerga
d)el habla de incultos
e)no existe
7)el asturiano es..
a)un idioma
b)un dialecto
c)una jerga
d)el habla de incultos
e)no existe
Gracias--Jerry Martínez (discussió) 21:53, 7 abr 2009 (CEST)

reanomenament

L'article Ministeri d'Educació, Política Social i Esports d'Espanya s'hauria de reanomenar a Ministeri d'Educació d'Espanya. Aquest últim enllaç, però, ja està creat i redireccionat a l'altre, així que jo diria que manualment no ho puc fer sense borrar l'historial. És així, oi? Llavors ho ha de fer un administrador, oi? M'explico?. Merci. --Gcm (discussió) 16:40, 8 abr 2009 (CEST)

Merci !! Ara em dedico a les redireccions internes. --Gcm (discussió) 16:45, 8 abr 2009 (CEST)

Wikimania

Recorda de demanar l'ajut per anar a Argentinta. La adreça és aquesta: https://wm09schols.wikimedia.org/ Jo ja he presentat la ponència amb el títol: Minority languages: The Catalan experience. A l'apartat: "Interest/involvement in Wikimania" fes esment de la associació d'Amics de la Viquipèdia i de la ponència. Si vols col·laborar com a ponent m'ho dius i t'envio una copia del text i et fico com a ponent. Quant l'hagis demanat avisam.--Gomà (discussió) 00:32, 13 abr 2009 (CEST)

per cert ja fa uns dies que no signa ningú... ens movem de nou? --barcelona (discussió) 12:42, 13 abr 2009 (CEST)

Protecció de País Valencià

Company, respecto la teva decisió, però crec que t'has precipitat en protegir l'article. Dues reversions no són, encara, una guerra d'edicions, al meu parer, fins i tot comparant els criteris emprats a altres viquis. Ja he obert una secció per a debatre el tema en qüestió. --the Dúnadan 02:46, 16 abr 2009 (CEST)

Per cert, ja que és no és una protecció indefinida, la pàgina hauria de portar l'avís de {{Protegeix}}. L'afegiria jo mateix, ja que suposo és una edició "neutral", però com que estic implicat en la disputa, no vull que es pensi que estic abusant de les meves prerrogatives com a administrador. Salut! --the Dúnadan 02:56, 16 abr 2009 (CEST)

No, no vull desprotegir o canviar el nivell de protecció de la pàgina, ja que sóc un usuari implicat en la disputa. A més a més, he de respectar la teva decisió com a administrador. Tot i que jo m'hauria esperat una mica més abans de protegir, això només és la meva opinió, tu no has fet res de dolent, i respecto la teva decisió i el teu criteri. En aquesta disputa, només he d'actuar com a usuari. --the Dúnadan 03:02, 16 abr 2009 (CEST)

Revisió occità

A la revisió de la distinció d'occità vas participar al debat però no vas votar. Ho dic perquè si tenim consens, amb el teu vot es podria arxivar.--Peer (discussió) 08:30, 17 abr 2009 (CEST)

WYZ ==> Destrucció

És destruïble, ja m'encarrego jo mateix d'eliminar-la. Jo no vaig fer la redirecció, sinó que l'usuari que va crear l'article ho va fer originalment amb aquest títol, i quan vaig moure'l al seu títol actual, es va crear una redirecció automàticament. – Leptictidium (discussió) 12:17, 19 abr 2009 (CEST)

L'aparellament es produeix dins l'aigua, però les femelles niants requereixen una àrea terrestre adequada per pondre-hi els ous.Leptictidium (discussió) 16:22, 19 abr 2009 (CEST)
De res! – Leptictidium (discussió) 16:26, 19 abr 2009 (CEST)

Els interwikis són compensats pel fet que en català, cada octet és comptabilitzat com 1,1 octets, és a dir, ens compten un 10% més de contingut. Un cop restats els interwikis i multiplicat per 1,1 el resultat és de 31.091 octets, un marge suficient per sobre del llindar. – Leptictidium (discussió) 17:59, 20 abr 2009 (CEST)

Sistema de cites

Hola: Ja fa dies que dono voltes a com millorar el sistema de citacions dels articles i he iniciat Viquipèdia:Plantilles per a citar fonts per tal de facilitar la sistematització de les cites d'obres de referència. Si us plau, feu-hi una ullada i exposeu els vostres dubtes, objeccions, millores i aclariments que considereu oportuns. Salut! --Bestiasonica (discussió) 13:02, 20 abr 2009 (CEST)


Són precisament els únics articles que estic ampliant. Telescopi (discussió) 21:27, 20 abr 2009 (CEST)

Doncs, per això et dic (he vist que editaves Via Lactea). Apunte't i així anem veient el progrés.--KRLS , 21:29, 20 abr 2009 (CEST)

Ja he fet que no hi hagi cap article d'astronomia en vermell o taronja. Ara estic pujant tots els colors al marró i el següent pas serà pujar-los tots al verd. L'excepció és l'article d'anys llum, que ho he mirat a totes les llengües i no dóna per més i seguirà sent petit. Està mal triat i crec que s'hauria de triar un altre com velocitat de la llum que sí que dóna per molt més. Telescopi (discussió) 21:31, 20 abr 2009 (CEST)

Doncs quan ho aconsegueixis, aviseu. Jo estic intentant pujar alguns en verd (2, i ja n'he fet 2 +) i ara em proposava eliminar els colors vermells que fan molt mal d'ulls.--KRLS , 21:35, 20 abr 2009 (CEST)

Guerra Colombina

Hola Carles, quant puguis llegeix el meu ultim comentari a la discussió. Crec que l'única sortida que ens deixen es que ells dos arribin a un pacte d'"urbanitat". Si et sembla correcte iniciaré la subpàgina. Espero la teva resposta per tal de fer-ho. Gracies --Marc (Mani'm?) 11:36, 21 abr 2009 (CEST)

Per cert, m'han xivat (de fonts sueques) que ens volen nomenar pèl premi novel de la pau, ja que el solen donar a gent de grans idees i esforços però pocs resultats ... hahaha--Marc (Mani'm?) 11:36, 21 abr 2009 (CEST)

Matèria orgànica i altres

Sí, sí, sóc jo.... Buscant coses per la feina m'he trobat que el concepte "Matèria orgànica" està redirigit a "Química orgànica". Diria que no és el mateix. Com que desconec molt com va tot això i tu segur que ho arregles... Per cert, felicitats pel parpelleig i la mitologia catalana. Ah, i ja em passaràs el teu correu que no el tinc! TT--Jmlanau (discussió) 09:51, 22 abr 2009 (CEST)

Refs d'Urà

Sí, ja ho sé. Quan l'hagi acabat de traduir ja no en quedaran (ahir no vaig poder continuar perquè tenia problemes de xarxa). --Joancreus · 13:53, 23 abr 2009 (CEST)

Quinzena de la formatació

Hola: Aquesta contribució de la quinzena consisteix a millorar el format dels articles categoritzats a Categoria:Articles a millorar el format.

Molts articles no compleixen els estàndards de format de la Viquipèdia. O bé no tenen categoria assignada, no hi ha referències ni on-line ni en paper, hi ha faltes d'ortografia, les traduccions deixen alguns errors... Molts articles cauen en aquesta categoria que ha quedat oblidada acumulant-s'hi vora 888 articles. Crec que és el moment de fer-hi una esbandida entre tots.

Recomano revisar com a mínim:

  • Presència d'interviquis. Search and destroy
  • Categoria (en té, és adequada...)
  • Format pel que fa a la sintaxi wiki.

Us animo a participar-hi ni que sigui mirant de fer un sòl article. Si cada usuari registrat ho fa no hi haurà cap article després d'aquesta quinzena.

Salut i endavant!

--Bestiasonica (discussió) 20:22, 24 abr 2009 (CEST)

Hola por Favor puede traducir es:Campora San Giovanni a catalan

Querido Amigo, yo te saludo y te escribo, si por favor prestas traducir el artículo de mi aldea nativa... la tierra de mis padres.... naturalmente corresponderé la cortesía... traduciendo en ámbitos históricos, biográficos y geográficos en italiano, siciliano y botaduras dialectos italianos presentes sobre Wikipedia.... importante que tengan a base española y francés... lenguas que son muy comúnes a mí.... el español es la lengua de mi amor del principio del 2009... cuando he conocido el amor de mi vida.. una venezolana.... que ha cambiado de me la vida.... y el francés.... mi lengua de cultura..... la lengua de la enciclopedia.... me acampo instrucciones.... gracias y cuidate ♪--Lodewijk Vadacchino (discussió) 13:24, 25 abr 2009 (CEST)

Terrorisme

L'article terrorisme és dels 1.000, però el vam deixar a mig acabar. Amb el Lepti, hem parlat de continuar-lo, però necessitem coordinació. Què et sembla si decidim quines seccions fa cadascú, i ens hi posem? Jo tinc la secció d'Història a mitges. --Joancreus · 12:05, 26 abr 2009 (CEST)

Salutacions

Gràcies KRLS, intentaré encara que sigui menys col·laborar quan pugui. --MarisaLR (discussió) 13:02, 26 abr 2009 (CEST)

Salutacions i dubtes amb fotos

Hola KRLS i gràcies.

Doncs mira, sí, ja tinc un dubte... m'he llegit les instruccions referents a les fotos però encara no entenc bé com funcionen. Si vull afegir-ne una de meva, l'haig de pujar a flirk? Com? Hi ha una galeria per a cada llengua? He intentat copiar una de "coques" a un article en francès i em surten une petxines molt mones... (sí, en francès vol dir això, però com hi pujo la foto de coques catalanes?). Tampoc no sé gaire com buscar coses a la galeria, però em sembla que és sobretot pràctica. Merci de nou. --Slastic (disc.) 17:36, 27 abr 2009 (CEST) Gràcies. Ja he vist què passa, hi ha un fitxer amb extensió ".jpg" i altre amb ".JPG", i el segon només funciona amb "image" (en anglès). No sé perquè però de moment ja he pogut ficar la foto. Ara haig de marxar. M'hi posaré poc a poc quan pugui. Moltíssimes gràcies per l'ajuda.

H1N1 Map

Thanks for updating the H1N1 world map.
altough, there are no cases in Peru but in Chile.
can you fix that? i can't because i am a new user with less rights.
--Allstrak (disc.) 18:11, 27 abr 2009 (CEST)

Update

Sorry i say'd it wrong please keep Peru and add CHili and Puerto rico ect. --Allstrak (disc.) 18:15, 27 abr 2009 (CEST)

Irlanda

jeje, tranquil. L'important és que al final quedi ampliat ;-) --Solde (disc.) 09:23, 28 abr 2009 (CEST)

Israel

Et contesto aquí perquè prefereixo mantenir aquesta discussió d'administrador a administrador.

No, no pots ignorar les normes especialment en aquest cas, ja que ignorar les normes significa fer ús de les teves prerrogatives com a administrador. La protecció d'un article no té cap sentit si els administradors editen els articles protegits, tot i que les seves edicions semblin neutrals. La protecció s'ha fet per tal que les dues parts del conflicte resolguin les seves discrepàncies i no pas per "per pujar el nivell de seguretat" de tal manera que només un grup "d'usuaris selecte pugui editar els articles". Ignorar les regles mai no ha d'implicar aprofitar que un administrador pertany a un grup selecte d'usuaris que pot editar els articles protegits. Ser administrador no ha de comportar cap privilegi sobre els altres usuaris, i les nostres prerrogatives han de servir únicament per a coordinar i facilitar que tots els usuaris puguin editar els articles de manera ordenada i pacifica. Si tu edites un article protegit, afegint-hi contingut, tens un privilegi sobre la resta dels usuaris en virtut de la teva condició com a administrador.

No em malentenguis, sé que no ho has fet de mala fe. Però considera el cas hipotètic que un administrador edita una pàgina protegida en afegir contingut que el sembla "neutral", i un d'altre considera que alguna cosa que ha escrit és incorrecta i l'esborra, o l'edita, llavors la protecció ja no té sentit, només hem fet de nosaltres un grup "selecte" d'editors. A més a més, si comença una "guerra d'edicions" (petita, dues reversions només) entre dos administradors que editen una pàgina protegida qui protegeix la pàgina llavors? Els buròcrates?

Jo tampoc no estic d'acord amb la protecció indefinida de l'article, ja que Israel és un article dins la meva llista de Viquiprojecte de millores dels articles dels Estats del món i he demanat a la comunitat que reconsideri la decisió. Però altres usuaris i administradors han preferit la protecció. Una altra solució seria desprotegir l'article i si els usuaris tornen a fer una guerra d'edicions, llavors el que cal es bloquejar els usuaris i no pas la pàgina, tot i que siguin usuaris amb una ampla trajectòria a la Viquipèdia (això és el que es fa a la viqui anglesa). Un usuari amb un historial impecable ja coneix ben bé les regles i no hauria de participar en cap guerra d'edicions. Si ho fa, ha violat les regles i hauria de ser bloquejat temporalment, però l'enciclopèdia ha de continuar creixent amb la feina de la resta dels usuaris. (Això ho dic perquè alguns usuaris que porten molts anys a la Viquipèdia però que participen en guerres d'edicions, sempre mostren el seu "historial" per provar que són "usuaris molts bons" i en conseqüència, un "anònim" és més susceptible de ser bloquejat. En la meva opinió, qualsevol usuari que violi les regles té els mateixos drets sense importar si és anònim o o no).

--the Dúnadan 01:15, 29 abr 2009 (CEST)

Imatges

Sobre les imatges, si no estaven utilitzades serà perquè algú les va suprimir. He posat algunes d'elles i les que queden es poden esborrar be perquè no tenen lloc o be perquè n'hi ha alguna millor. He utilitzat Fitxer:Piramids-keops.png, Fitxer:Piramids-keops-interior.png, Fitxer:Domitiana.png, Fitxer:Ragusa-escut2.png i Fitxer:Croacia1941-1945.png. De les altres, Fitxer:Abusimbel-templederamses.png té una imatge més clara i per tant es pot borrar; Fitxer:Banderacatalana-seglexv.png , les banderes catalanes antigues van ser esborrades de l'article, per tant es pot esborrar; Fitxer:Edfu-santjordi.png, ja n'hi ha una de similar i també es pot borrar; i Fitxer:Luxor-localitzacio.png, s'ha utilitzat la image de localització de la viqui anglesa, substituint aquesta imatge que vaig fer jo mateix; a menys que es vulgui tornar a utilitzar, es pot borrar. En tot cas això que dius, en un mal to, de que utilitzo la viquipedia per emmagatzemar imatges, es totalment fals. Només de fotos i dibuixos de banderes, en tinc arxivats als meus ordinadors unes 350.000 imatges (sense cmptar les copies de seguretat que són dues el que donaria mes d'un milio), i altres arxius d'imatges als meus ordinadors rondaran el mig milio (més copia de seguretat, el doble) ja que viatjo molt i faig moltes fotos (el darrer viatge a l'Índia unes 12000 per exemple). Així que com veuràs no tinc cap interès en emmagatzemar d'estranquis 9 petits arxius, i fins i tot m'estranya que hi hagi algu que pugui pensar una cosa tant ridicula i absurda. Si ho continues pensant, fest-ho mirar. --joc (disc.) 03:03, 30 abr 2009 (CEST)


Commons

Si és una mala interpretació disculpem; m'ha semblat entendre que era un retret. No puc traslladar les imatges a Commons ja que el commons helper ara requereix un password (que no es pot obtenir) i això vol dir que per fer el trasllat les he de gravar al meu ordinador, carregar-les a commons, tornar a escriure tot el rotllo, i per al final acabar esborrades perquè no hauré encertat amb les llicencies, que ni ha un grapat però mai la que es necessita, i on a més són dificils de trobar pel mal sistema de categorització. No se perquè s'ha de carregar tot a Commons, quan la viquipedia anglesa té la major part de les imatges a la seva propia wiki, i als articles posen gairebe només les imatges carregades a la wiki anglesa, i de vegades un enllaç a commons, o com a molt un percentatge molt reduït d'imatges de commons (suposo que per impedir que s'utilitzin las mateixes imatges que ells han seleccionat, en els altres projectes). Commons avui per avui no té gaire utilitat mentre les imatges de totes les wikis no hi siguin, començant per l'anglesa.--joc (disc.) 12:45, 30 abr 2009 (CEST)

que va home, mira estic traduint articles de l'Índia i hi ha alguns que tenen un grapat d'imatges i galeries; al fer la traducció deixo totes les imatges, canviant només Image per Fitxer, i la majoria de les vegades de 20 imatges en pots veure una o dues, i sovint cap, així que sempre he de borrar. I ja no parlo del fair use, que aixó ja ho se, sinó de les demés. De fet com podrás comprovar tenen unes 850000 imatges carregades a la seva wiki i quasi totes utilitzades als seus articles, i no para de creixer.--joc (disc.) 13:12, 30 abr 2009 (CEST)

Tutorial de git

Hola Carles. No t'he trobat pel IRC i sembla que aquest és el canal que feu servir per comunicar-vos. Si no és així perdona. Al final he escrit el tutorial de git. El pots trobar aquí: http://ca.wikibooks.org/wiki/Tutorial_de_git M'agradaria que li donessis una ullada. Sé que hi ha coses que s'han de canviar i tal, però m'agradaria saber què et sembla. --Alovse (disc.) 18:49, 30 abr 2009 (CEST)

Llicenciat

Hahahahah! Ara unes setmanetes de vacances, després les pràctiques d'empresa i al setembre a buscar feina a sac! Tot i que no és el millor moment per buscar feina, ara... En qualsevol cas, gràcies per les felicitacions! – Leptictidium (discussió) 14:31, 2 maig 2009 (CEST)

Imatges de commons

Hola noi, acabo de utilitzar l'article en:Belgaum District de l'anglesa per dades actualitzades per l'article Districte de Belgaum a la nostre. Hi ha mitja dotzena d'imatges en domini públic i cap està penjada a Commons (ni les vol penajr ningú donat la feinada que suposa al estar prohibida o severament restringida l'exportació directe). Dels meus articles al dia d'avui no ha trobat quasi imatges; un article tenia una galeria de 8 imatges a l'anglesa i només n'he pogut fer servir 2. Aixi és sempre. Mentre la wiki anglesa acapari tant gelosament les imatges importants, Commons no valdrà pas per gaire cosa més que per emmagatzemar les imatges que NO es posen als articles. Hi va haver un moment que semblava que seria molt útil i alguns viquipedistes i viquipÈdies s'ho van creure, però ara ja es veu que no ha servit a la finalitat que es pensava, i avui es més aviat un competidor de Flickr o altres, sense que la relació que hauria de tenir amb les viquipèdies sigui la principal. --joc (disc.) 18:39, 2 maig 2009 (CEST)

Jo només veig que treballa a Turisme de Karnataka i va fer unes fotos amb el seu mobil; se li va discutir la titularitat (per variar, suposo que dins de la competició que es porten per veure quin administrador es més restrictiu) però al final foren acceptades. Però deu passar el mateix amb tots (a mi mateix m'han borrat dotzenes d'imatges). Al article en:Bihar Sharif és un altra user, i tampoc, i dia rera dia el mateix. Ja t'anire passant les dades a mesura que em surtin. Jo fa temps que no penjo imatges a Commons, com a molt alguna meva que em faci falta per un article concret i si ho puc evitar ni aixó, i se que molts altres fan el mateix; les banderes per exemple les descric en paraules per no penjar la imatge.--joc (disc.) 19:43, 2 maig 2009 (CEST)

Velázquez

No, no he estat jo, ha estat una IP la que posat les fotografies de la llista d'obres, [fins i tot jo li he posat un missatge per dir-li que s'hauria de passar a un altre article com es va fer amb les obres de Miquel Àngel,( i així pensaba fer-lo jo en aquest) perquè no "es carregui" tant l'article principal. Gràcies -MarisaLR (disc.) 22:23, 2 maig 2009 (CEST)

Sarnath

A l'article en:Sarnath hi ha una galeria de 8 imatges, 1 de commons i 1 del fair use; les altres domini públic però nomes són a l'anglesa.--joc (disc.) 00:05, 4 maig 2009 (CEST)

Unió Esportiva Quart

L'havia marcat bàsicament perquè no em semblava que aportés informació enciclopèdica, sembla més una ressenya d'un diari que un article enciclopèdic, però me'l tornaré a mirar, no tinc cap interès especial a esborrar-lo :)--Quico (disc.) 21:09, 4 maig 2009 (CEST)

Ip de l'escola: 80.32.128.234. Per anar-la controlant.--80.32.128.234 (discussió) 10:54, 5 maig 2009 (CEST)

175.000

Després de la fita dels 150.000 articles, ben aviat arribarem als 175.000, la propera gran fita. Si tens algun article que desitjaries que fos el número 175 mil, ves-lo preparant. :) – Leptictidium (discussió) 23:59, 6 maig 2009 (CEST)

No, tranquil. La teva elecció serà la correcta o escollim un AdQ sobre Doctor Who?--KRLS , 00:04, 7 maig 2009 (CEST)
Vaja... M'hauries d'haver respost a la meva pàgina de discussió! No he vist la teva resposta i he assumit que no t'interessava cap article en concret... Així que el meu pla era fer fins a 174.999 i llavors deixar que algú altre (el Jolle, el Walden69 o el Claudefa...) fes el 175.000. De totes maneres l'he liat, m'he descomptat i ara el 175.000 és Spilocuscus... A veure si hi ha alguna manera de fer un article decent d'això. Bona nit. – Leptictidium (discussió) 01:06, 7 maig 2009 (CEST)
Al suec que va proposar copiar-nos el sistema, no li estan fent gaire cas a Can Svenska... – Leptictidium (discussió) 23:29, 7 maig 2009 (CEST)

Beed

Hola amic, de les 16 imatges de l'article en:Beed de la wiki anglesa, 15 són domini public però cap és a commons; la única el mapa... He hagut de fer l'article sense ni una mala foto com habitualment --joc (disc.) 20:57, 8 maig 2009 (CEST)

OK cap problema

Pos nada que tól mundo se equivoca. Un saludo. Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 15:40, 10 maig 2009 (CEST)


Hola, sóc Medusa. Si et plau digues-me com es reanomena una pàgina o indica´m com trobar informació per fer-ho. Gràcies.

Viquiestris

Gràcies, tot i que després de lleigr això per segona vegada, encara no n'entenc ni borrall. --espencat (disc.) 13:01, 12 maig 2009 (CEST)

Wikimania

Lo del "que possiblement caurem, està clar" ho diuen ells o és collita teva? La setmana vinent miraré de enviar algun mail explicant que dels tres ens en paguem un nosaltres i que és molt important que vingueu per poder exposar el projecte etc.--Gomà (disc.) 00:05, 14 maig 2009 (CEST)

Hola KRLS , He creat aquesta plantilla {{Origen Colom}} ... M'agradaria posar-la dins d'una navbox, o bé posar-hi un requadre que l'envoltes, però no he tingut nassos de fer-ho ... pots fer-hi un cop d'ull? ... gracies--Marc (Mani'm?) 14:08, 14 maig 2009 (CEST)

Ànims

Gràcies pels ànims... Ara ja estic una mica millor. Sol (com deus haver vist al Facebook), però millor. Fins aviat. – Leptictidium (discussió) 19:47, 15 maig 2009 (CEST)

La de es:Mama sembla la millor, no? – Leptictidium (discussió) 13:06, 21 maig 2009 (CEST)
T'ha sortit una operació d'augment de pit genial :D Li canviaré el nom a "mamella", el nom pit és massa genèric. Avisaré el Pasqual perquè ho tingui en compte a l'hora de fer les llistes. – Leptictidium (discussió) 09:56, 25 maig 2009 (CEST)
Gràcies pel cop de mà amb els immunòlegs. – Leptictidium (discussió) 00:46, 2 juny 2009 (CEST)
Suposo que posaré les immunoglobulines a la part del sistema immunitari adaptatiu, ja que són els limfòcits B els que les secreten. A partir d'ara compaginaré els mamífers amb la immunologia, ja que en els mamífers el més important ja ha estat fet i ara només toca anar afegint detalls. A més, la immuno és una cosa que vaig descobrir al setembre passat (no, no té absolutament res a veure amb el fet que la meva ex-xicota fes medicina) i que m'ha fascinat. Però digues... tu fas el batxillerat tecnològic, no el científic, oi? – Leptictidium (discussió) 01:13, 2 juny 2009 (CEST)
Sempre havia pensat que feies el tecnològic. Bé, si a la Sele et toca la immuno, ja no tens excusa, eh? :p Per cert, has vist les previsions del Pasqual? Si seguim a aquest ritme, el mes que ve podem estar davant dels que ara van quarts... – Leptictidium (discussió) 12:26, 2 juny 2009 (CEST)

Un mistake que ja ha estat esmenat. – Leptictidium (discussió) 15:58, 2 juny 2009 (CEST)

Aquest vàndal ha tingut sort. Estava a punt de blocar-lo per sis mesos, tenint en compte els seus antecedents. – Leptictidium (discussió) 11:53, 3 juny 2009 (CEST)

999=

Confirmat, a m:List of articles every Wikipedia should have hi ha 999 articles, no falla!

I també estic segur que no he fallat quan dic que el Lepti se n'ha deixat un (per a que també tingam 999 articles). Demà confirmaré quin és. –Pasqual · discussió · xat 03:10, 20 maig 2009 (CEST)

Viquipèdia:Pàgina de proves

Hi, I don't speak Calatan, but can you fix this? I tried translating the template from Spanish using Google, help? There should be a template, no? Also, is this vandalism for real? How so? 70.146.241.128 (discussió) 01:16, 21 maig 2009 (CEST)

Campionats Mundials de Scrabble

Hola KRLS, veig que has canviat de nom l'article del Campionat Mundial de Scrabble en Castellà. Segons l'IEC, la preposició de no s'apostrofa davant de paraules amb S líquida, per tant, hauria de ser "de Scrabble". Per altra banda, també has canviat a minúscules castellà, però has deixat Mundial. En principi prefereixo deixar-ho en majúscules (Mundial i Llengua) en els diferents articles acutals (i futurs), hi ha cap motiu per a posar-ho en minúscules? Parlem-ne.--Unjoanqualsevol (disc.) 11:53, 21 maig 2009 (CEST)

Gràcies per atendre'm. Certament, l'article "el" sí que s'apostrofa davant essa líquida, però no pas la preposició de. A la gràmatica de l'IEC hi surt recollit, però per a donar-te un ellaç ràpid, pots mirar-ho aquí. A mi també se'm fa estrany, però a tots els reculls d'ortografia ho he vist així: davant essa líquida s'apostrofa l'article masculí el, però no pas l'article femení la ni la preposició de. En tots els articles de temàtica "escrablística" estic intentant seguir aquest conveni (a mi també se m'escapa d'Scrabble). --Unjoanqualsevol (disc.) 13:19, 21 maig 2009 (CEST)

Propostes d'esborrament

Hola KRLS: He avisat als usuaris no registrats sobre els que has proposat l'esborrament d'alguns articles. Encara que no estiguin registrats, crec que si que és interessant avisar-los per a que puguin donar la seva opinió (tot i la remota possibilitat de que puguin assabentar-se'n abans de finalitzar la proposta d'esborrament i que hagin realitzat més de 100 edicions els darrers 3 mesos). Per cert, endavant amb aquesta tasca que estàs fent com a admin. Salut! --Bestiasonica (disc.) 13:49, 21 maig 2009 (CEST)

Log de la reunió

Ja se que el tinc pendent d'enviament. Aquesta setmana no he tingut gens de temps. El vaig copiar en un word i l'he de formatejar amb paciència perquè em va quedar tot desenquadrat. Espero que el cap de setmana tindré temps i enllestiré els temes pendents, com ampliar l'article "matemàtiques", el que sí que he fet és avisar a tots els membres de WM-FR i WM-IT que comentin la pàgina de meta. És el mínim que podia fer per respecte a la feinada que ha fet en Lepti de traduir-ho. A veure si fan algun comentari. --Gomà (disc.) 00:38, 22 maig 2009 (CEST)

Problemes a EP/P

Supòs que per una errada dels viquiestris, les propostes que has arxivat, no s'han arxivat ni a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Historial/2009/05 ni a les discussions dels articles. Pau Cabot · Discussió 11:45, 25 maig 2009 (CEST)

Els 1000...

Hola! No sé ben bé el que vols dir quan dius que haig d'actualitzar la llista dels 1000... amb els dos articles que he fet... Suposo que et refereixes al quadre de la dreta que diu "Articles que tenen més de 30 kB i estan en verd a la llista de PasqualBot"... Si és així, ja els he inclòs al final de la llista. Era això? Gràcies per avisar-me!--Panellet (disc.) 13:06, 26 maig 2009 (CEST)

Estacions

Bones KRLS, volia preguntar-te si hi ha alguna política sobre els noms d'estacions de metro, ferrocarril, etc. Ja que pel que he anat veient s'han traduït nom com "Estació Central de Milà" de "Milano Centrale", entre altres. Avui he creat l'estació Urgel de Madrid amb el nom "Urgell" però algú ho ha canviat i m'agradaria saber quin nom seria l'adequat. --Vilar (Vine i xerrem) 17:40, 26 maig 2009 (CEST)

Antoni Gaudi

KRLS, would you be so kind to answer my question on this page? Paul Hermans (disc.) 19:56, 26 maig 2009 (CEST)

No Reply, a song by The Beatles... Paul Hermans (disc.) 06:46, 28 maig 2009 (CEST)
OK, thanks Paul Hermans (disc.) 11:12, 28 maig 2009 (CEST)

Tàmul

Ho vaig trobar al Gran diccionari de la llengua catalana i també a la GEC, edició de paper. Redirigia a tàmil. Veig que a l'Enciclopèdia en línia no surt, però en canvi al Diccionari de l'Enciclopèdia sí [2]. --Enric (discussió) 01:10, 29 maig 2009 (CEST)

Escut de Rupit i Pruit

Fa temps vaig fer una versió svg. Ja pots marcar per esborrar l'anterior. --Xavigivax - (Parla amb mi) 10:13, 29 maig 2009 (CEST)

De fet, he acabat amb tota la comarca d'Osona, així que si et trobes cap altra... --Xavigivax - (Parla amb mi) 10:14, 29 maig 2009 (CEST)
Totes les de Tarragona, pots buscar l'escut aquí: es:Heráldica municipal de Tarragona. I de Barcelona, totes alfabéticament fins a la O, ara buscaré si n'hi ha més. Per cert, acabo de pujar l'escut d'es:Abella de la Conca. Es curiós que la versió de la DGAL tingui una abella amb 4 ales, jo creia que només en tenien dues! --Xavigivax - (Parla amb mi) 12:01, 29 maig 2009 (CEST)
A part d'Abella de la Conca, també he fet de nou l'escut de Camós. --Xavigivax - (Parla amb mi) 13:09, 29 maig 2009 (CEST)
L'escut de Caldes de Montbui també està vectoritzat. (File:Escut de Caldes de Montbui.svg)--Xavigivax - (Parla amb mi) 12:54, 1 juny 2009 (CEST)
L'últim creat: Fitxer:Escut de Cànoves i Samalús.svg --Xavigivax - (Parla amb mi) 13:50, 1 juny 2009 (CEST)
Així per sobre a la categoría de les imatges de municat, he vist escuts que ja tenen versió vectoritzada. Són els següents: Avinyonet del Penedès, Sant Julià del Llor i Bonmatí, Terrassa, Valls i Vilanova i la Geltrú. Aquests ja es podrien esborrar. --Xavigivax - (Parla amb mi) 14:19, 1 juny 2009 (CEST)
Avui he fet el de la Garriga. --Xavigivax - (Parla amb mi) 13:25, 2 juny 2009 (CEST)

Anys

Perdó per no haver vist el cartell, però la forma estandarditzada a la Viquipèdia és aC per als de fa 2000 anys i sense res per als de després. En anglès posen els segles amb números àrabs o en text, però en català es considera una falta d'ortografia. A més, també s'enllacen els articles d'anys. No vinguis amb què és més neutra una denominació que l'altra, ja que no és així. 193.152.190.37 (discussió) 11:57, 31 maig 2009 (CEST)

Re: Bandera

Molt bé, sense cap problema. Ja m'avisaràs. --Xavigivax - (Parla amb mi) 16:48, 2 juny 2009 (CEST)

Un escut nou: Fitxer:Escut de Massoteres.svg --Xavigivax - (Parla amb mi) 13:51, 3 juny 2009 (CEST)

Hola KRLS. Has demanat més lleugeresa de part d'ambdós en la discussió. Però, a més de demanar-li que no faci aquestes acusacions de "paternalisme" i "manipulació" en contra meva, les quals interpreto com a insults, i les quals m'ha dit ja en diverses ocasions, digue'm, quina part del meu comentari o de la meva petició ha estat fora de lloc o ha estat poc lleugera? Potser ha pujat el to del meu comentari, en no ser la primera vegada que en Ferbr1 em diu aquestes coses, però de debò que no veig quina part del meu comentari ha estat ofensiu. --the Dúnadan 20:43, 3 juny 2009 (CEST)

Gualba

Ja te escut nou. En referencia a lo d'adalt, no se de que va el tema, però en Ferbr1 pot ser un usuari conflictiu, a la wiki en castellà va estar bloquejat indefinidament i fa poc li van desbloquejar el compte. Crec recordar que vaig tenir un problema amb ell fa una pila de temps, ja que canviava topònims referenciats. D1! --Xavigivax - (Parla amb mi) 16:54, 4 juny 2009 (CEST)

Tb està fet el de Llinars del Vallès --Xavigivax - (Parla amb mi) 17:55, 4 juny 2009 (CEST)
Jo la veig bé. --Xavigivax - (Parla amb mi) 13:34, 5 juny 2009 (CEST)
Montmajor: Crec entencre que el mon i la creu son grocs i el cintrat blau. Els orbs s'acostumen a representar rodons. Modifica les proporcions pq el món sigui rodó i per cumplir l'alçada, fes la creu més gran. --Xavigivax - (Parla amb mi) 00:44, 7 juny 2009 (CEST)
Fet Fet! --Xavigivax - (Parla amb mi) 11:35, 8 juny 2009 (CEST)

Selectivitat

Bona sort per la Sele, tot i que no crec que la necessitis. – Leptictidium (discussió) 14:19, 8 juny 2009 (CEST)

Escut nou

Martorelles ja té una representació vectorial del seu escut a partir del blasó oficial. --Xavigivax - (Parla amb mi) 16:40, 8 juny 2009 (CEST)

També estàn fets els de Sant Celoni i Sant Quirze Safaja. --Xavigivax - (Parla amb mi) 16:56, 10 juny 2009 (CEST)
Ja es pot eliminar la versió rapster de Escut de Santa Maria de Martorelles.svg --Xavigivax - (Parla amb mi) 17:09, 10 juny 2009 (CEST)
També he fet el municipi de Vallromanes

Ceràmica cardial el comentari anterior sense signar és fet per Untikesk (disc.contr.) 17:17, 9 juny 2009 (CEST) KRLS: no estic gens d’acord que t’hagis de disculpar, pel poc que he vist has fet i fas una feina magnífica. La “culpa” és de l’article Viquipedia en castellà que vares traduir.

Sobre la ceràmica impresso-cardial, gosaré proposar dues coses, d’una banda afegir a les referències bibliogràfiques una obra molt millor que les que corren per l’estat espanyol: “De la vague à la tombe” de Jean Guilaine, Ed.Seuil, Paris 2003, on es pot comprovar fàcilment el que diré a continuació, proposant que es prengui en compte en el redactat de l’article:

L’extensa àrea de distribució de la ceràmica cardial és totalment disjunta de la gairebé contemporànea bandenkeramike, ocupant la primera les zones properes als litorals mediterrani i, incipientment, de l’Atlàntic, mentre la segona es centra al voltant de les conques del Danubi i del Rin. És molt sospitós que respecte a la ceràmica de bandes no s’hagi qüestionat la seva uniformitat cultural ni l’existència d’uns pobles aris que la confegien, mentre que sobre la ceràmica cardial, els autors espanyols solen insistir en la hipòtesi (ni de lluny comprovada) que no es correspon a cap cultura en especial.

El registre arqueològic ens indica que un xic abans que les poblacions ramaderes nòmades tribals àries probablement originàries de les estepes del Caspi, penetressin per la vall del Danubi, d’altres pobles provinents de la mediterrànea oriental i emparentats amb els descendents neolítics de la cultura natufiana, es varen extendre pels litorals mediterranis, potser fusionant-se amb els no gaire nombrosos nadius epipaleolítics. Aquestes poblacions foren les autores de la ceràmica cardial.

Malgrat que, en tractar-se d’un procés de colonització, les comunicacions que permeten una gran uniformitat cultural encara no estaven totalment establertes, tots els indicis fan pensar que existis una uniformitat considerable, però amb nombroses fàcies locals, cosa natural en una àrea tan extensa, sobre tot si recordem que amb les comunicacions actuals encara subsisteixen diferències entre poblacions molt properes catalanes, com per exemple, les cultures materials, les formes dialectals i la pronúncia dels empordanesos de Cadaqués i els empordanesos de Navata, separats per menys de 50km.

El fet que pocs mil.lennis després, la distribució de fenòmens arqueològics com el megalitisme occidental i poc després la ceràmica campaniforme, ocupin una àrea de distribució molt coincident amb la de la ceràmica cardial és una altra dada a favor de l’existència d’una cultura “riberenca” (entre cometes perquè de moment encara es denomina per la seva ceràmica cardial) d’origen mediterrani, no ària, que els prehistoriadors aris o, com ells s’autoanomenen, indoeuropeïstes, pretenen negar a qualsevol preu, fins i tot mancant de la mínima prova arqueològica o lingüística.

Disculpa’m per no gosar fer jo un redactat definitiu: en qüestions d’arqueologia prehistòrica potser us puc ser ùtil, però en informàtica sóc un analfabet. Amb prou feines m’he atrevit a fer alguna correcció a algun article: al “Natufià” hi he corretgit Sirira ->Síria, i hi he afegit, en comptes de “morters i falç de fusta...” -> “molins barquiformes i morters de pedra dura, i falç...”. Però no hi he gosat introduïr un apartat de bibliografia on s’hi esmenti l’obra més recent apareguda en castellà, perquè no sé com fer-ho per separar-ho com apartat independent, i resultaria lleig que no hi aparagués “edita” ni la ratlla sota el títol. Per si us interessa, l’obra és “El natufiense del Mediterràneo Oriental”, de Mª del Carmen Poyato Holgado, Ed. de la Universidad de Castilla-La Mancha , Cuenca, 2000

Ah! per cert: a l’article “Pohnpei” (=Ponape), malgrat no recordar la bibliografia, m’he permès afegir-hi un esment al famós jaciment de Nan Madol, que per cert no ve ni a la Wikipédie francesa però que s’esmenta a l’article “illes artificials” de la Viquipèdia catalana.

Rep una cordial salutació.

PD- A l'article "Montboló", també caldria afegir-hi que el nom d'aquest poble és l'epònim d'una cultura de trànsit entre el Neolític Antic i el Mitjà. --Untikesk (disc.) 17:19, 9 juny 2009 (CEST)el comentari anterior sense signar és fet per Untikesk (disc.contr.) 17:16, 9 juny 2009 (CEST)

PSPV

Una de les raons (o excuses) que doneu per anomenar pais valencià a la comunitat valenciana, es que organitzacion com el pspv tenen el terme pais valencia en el seu nom, però l'any passat van estar discutint canviar-se el nom a PSCV, però no ho van fer per tradició i no perdre la seua identitat, NO perque opinen que l'actual comunitat valenciana es tinga que dir d'altra forma (n'hi ha declaracions que confirmen aço). Al igual que el pspv, n'hi ha molts altres carrers i organitzaciò que tenen pv en el seu nom per tradició, pero no perque el defengen en l'actualitat

Així que esta rao es absurda

Bandera de Regencós

Els colors que has fet servir no corresponen amb la paleta de banderes. Procura que les torres tinguin l'amplada que diu a la part superior, ja que ara sembla més petites de lo que demanen, la tenir una amplada diferent al peu i al cap de la torre. Quedaria molt millor si el maçonat de la torre i la muralla fossin iguals. --Xavigivax - (Parla amb mi) 10:45, 15 juny 2009 (CEST)

Escuts nous

Música clàssica

Ho dius per les faltes i "castellanismes" o per alguna altra cosa? Està per revisar encara. --Peer (disc.) 23:59, 15 juny 2009 (CEST)

Val.--Peer (disc.) 00:07, 16 juny 2009 (CEST)

Tàmil

Ara mateix hi ha altres articles que tenen prioritat. Quins articles de novo penses fer? – Leptictidium (discussió) 12:43, 16 juny 2009 (CEST)

Ja m'he "menjat" la núcula. Ara mesura 4.698. – Leptictidium (discussió) 00:27, 23 juny 2009 (CEST)
Abans ho feia al revés i m'oblidava de fer la redirecció. Ara, així no me n'oblido. – Leptictidium (discussió) 14:16, 6 jul 2009 (CEST)

mercat de les flors

Bastant divertit, em poses de deures que posi deures! Per què no els encarregues tu mateix? De totes formes tranquil, ja està creat --barcelona (disc.) 09:52, 22 juny 2009 (CEST)

espero que sigui una caiguda i no estiguis enfadat... --barcelona (disc.) 12:13, 22 juny 2009 (CEST)

Bandera de Mont-ras

El món estava mal centrat. Ja ho he corregit. --Xavigivax - (Parla amb mi) 11:20, 22 juny 2009 (CEST)

Escuts nous

El problema es que no descriu l'ample del paó. Jo he fet servir un disseny una mica més ample que el que ha fet servir la DGAL. A l'heràldica no s'informen les mides ni la forma, és per això que un blasonament produeix multiples dissenys, però a la vexilologia si que hauria d'estar tot molt més definit. Quan et trobis una bandera blanca, afageix aquesta plantilla a la descripció: {{easy-border|flag}} --Xavigivax - (Parla amb mi) 10:42, 23 juny 2009 (CEST)
Veient el disseny de la bandera que hi ha al Municat, és possible que la descripció, quan diu al primer terç, es refereixi a l'eix del paó (és a dir, dividint la bandera en tres parts a l'ample, agafant la línia de la primera partició com a eix on col·locar el paó), perquè realment tan arraconat com està ara fa angúnia, pobrissó. –Enric (discussió) 11:47, 23 juny 2009 (CEST)
No crec que volguessin dir "centrat", sinó "desplaçat cap a l'esquerra", i no se'ls va acudir res millor que posar-ho d'aquesta manera. A més a més, si no ha canviat la seva manera d'actuar de fa poc, al Municat el que publicaven a la fitxa del municipi (l'escut i la bandera) ho treien directament del dibuix que els passava l'Armand de Fluvià (bé, suposo que no ell directament, sinó la gent que treballés per a ell). A mi precisament em va dir si sabia dibuixar, perquè tenien molts problemes a l'hora de fer escuts... Això abans, quan els programes informàtics de disseny no estaven tan estesos com ara. A mi m'havia ensenyat els folis amb l'escut dibuixat; estava fet sobre una plantilla en blanc amb l'escut caironat i la corona que pertoqués, i llavors l'interior el dibuixaven a llapis, el passaven a ròtring i el pintaven. I això és el que duien a publicar. Els del Municat no reben el blasonament de l'escut o la descripció de la bandera i en fan la seva interpretació gràfica particular, sinó que el dibuix ja els arriba fet i l'únic que fan és penjar-lo a la web. Per tant, segurament el que està mal feta és la descripció. Jo els he fet veure diversos errors als del Municat, de quan un blasonament no coincideix amb el dibuix que ofereixen; els ho escrius, s'ho miren, ho envien al consell d'heràldica i, si veuen que l'han cagada, al cap d'un temps surt la correcció d'errada al DOGC. Així van modificar, per exemple, l'escut de Sunyer, on al blasonament deia que els ulls tenien la pupil·la de sable, sense esmentar l'iris; i com aquest, molts casos més. – Per cert, no sé què li passa al nou escut d'Isil i Alós, que tant a l'article sobre l'EMD com a l'article de l'escut apareix tot allargassat, romboïdal com una pastilla Juanola! En canvi si cliques sobre la imatge, el fitxer resultant es veu bé, amb la forma de cairó, és a dir un quadrat aguantat en un dels seus angles. –Enric (discussió) 14:06, 23 juny 2009 (CEST)
Carles, el que jo cregui no te cap tipus d'importancia. Aquesta consulta s'ha de derivar a la Generalitat. Tu mateix pots fer-ho aquí: rlopezcARROVAgencat.cat . Es diu Rocio i contesta bastant ràpid. Comentali sobre el dubte, si va el paó centrat al primer terç o si el centre del paó va al primer terç, o sigui, centrat als dos primers terços. --Xavigivax - (Parla amb mi) 14:51, 23 juny 2009 (CEST)
Oi que sí que feia pensar en una pastilleta d'aquelles de regalèssia? Si a dins hi posessin un xaiet embanderolat encara en vendrien més, hahaha. I pel que fa als blasonaments i la seva representació gràfica, el més lògic seria crear primer el blasonament de l'escut i la descripció de la bandera, però el que s'acostuma a fer és partir d'una representació gràfica i llavors descriure de què es tracta. I, és clar, n'hi ha que hi tenen més traça que altres... Fixa't si no en els blasonaments dels escuts que aprova la Generalitat Valenciana, la majoria dels quals fan més pena que altra cosa, i a més a més són una tradició literal del castellà, i molt sovint amb poc encert (al document que van publicar sobre Escuts i banderes de la Comunitat Valenciana, que ja té uns anyets, van arribar a l'extrem que a la versió catalana –perdó, valenciana– hi deia un esmalt i a la castellana un de diferent, i el dibuix sempre corresponia al que deia la castellana, tot i que aquesta apareixia en segon terme...). Au, ja m'he esplaiat fa l'ulletEnric (discussió) 15:22, 23 juny 2009 (CEST)

Escut d'Alàs i Cerc

Hola,

Entre el Xavigivax i jo hem fet l'escut vectoritzat d'Alàs i Cerc, així que ja es pot eliminar la imatge del municat.

--ESCJosep (disc.) 12:24, 23 juny 2009 (CEST)

Acabo de penjar a Commons l'escut SVG de l'EMD d'Isil i Alós.

--ESCJosep (disc.) 12:25, 23 juny 2009 (CEST)

Re: Bandera de la Jonquera

Està al DOGC 1408. --Xavigivax - (Parla amb mi) 13:14, 23 juny 2009 (CEST)

Més concretament: [3] --ESCJosep (disc.) 17:59, 23 juny 2009 (CEST)

Maria Pia

Hi; could you, please, check my editions at the article above? The user 84.90.92.195 has political intentions to promote Maria Pia as the legitimate heir of the Portuguese throne, stating some affirmations, at least, polemic. Read the English article to have a better idea about the matter. Thanks in advance. --Tonyjeff (disc.) 21:32, 28 juny 2009 (CEST)

Hi; thanks for your help. I put the same templates at Soraya Lúcia Sayda Tecla Poidimani, Simone Joska Poidimani and Krystal Isabel Poidimani. Cheers. --Tonyjeff (disc.) 21:51, 28 juny 2009 (CEST)
Thanks for your help. I've written a message to the administrators here. Cheers! --Tonyjeff (disc.) 22:09, 28 juny 2009 (CEST)

Notes pròpies

Promocionar els projectes germans

Molt bones, KRLS,

T'haig de comentar que últimament s'està vivint una situació força preocupant als nostres projectes germans, especialment a Viquillibres. No sé si als altres projectes com a Viquitexts és tan greu com a allà, però necessitaríem promoure els altres projectes per tal de que no es perdin.

La cosa és que si comparem les estadístiques de Viquillibres o Viquinotícies i de la Viquipèdia, podràs adonar-te que a enlloc no hi treballa quasi ningú (jo faig el que puc amb Viquillibres). Ni els administradors es passen per allà. Al Viccionari, més o menys el mateix. I als Viquitexts, sort que hi sou tu i l'Aleator...

Com veus, mentre la Viquipèdia millora cada cop més, els altres cauen en picat. Per això he pensat promocionar els altres projectes als usuaris, i a veure si es poden fer "transfusions voluntàries de viquipedistes" als altres llocs. Ja ho he parlat amb en Pau Cabot, i m'ha dit que una bona idea seria comentar-ho a la taverna, però jo crec que es pot fer més.

He contactat amb tu perquè com ets administrador d'aquí i també de Viquitexts, potser també veus per on vaig. Si estàs interessat en col·laborar per donar a conèixer els altres projectes i que no caiguin en l'abandó, avisa'm i parla amb altres usuaris com l'Aleator, a veure si hi podem fer alguna cosa.

Espero comptar amb tu. Att; --Xavier Dengra (disc.) 15:54, 29 juny 2009 (CEST)

Després de parlar amb tu, en Paucabot i en Vriullop, i rumiar una solució, he pensat a crear una pàgina del Comitè de Promoció dels Projectes Germans, el qual incitaria a treballar en els altres projectes. Al meu laboratori he ideat un esquema amb la informació que hi podria aparèixer. Seria bo afegir l'enllaç de la pàgina a la pestanya dels projectes germans i a la benvinguda dels usuaris. Què en penses? Si vols pots modificar-la i afegir-hi informació, cap problema.
Perdona si t'estic enfeinant massa amb tot això... Si no hi vols participar de veritat que no passa res. Att; --Xavier Dengra (disc.) 12:01, 30 juny 2009 (CEST)
També he pensat d'icentivar la col·laboració als altres projectes otorgant la distinció "Contribuidor del semestre a...(nom del projecte)". Crec que això captaria a molts usuaris, però tranquil que d'això si vols ja m'en ocupo jo. Què et sembla?
A reveure! Att; Xavier D. Digues-me! 20:47, 1 jul 2009 (CEST)
Molt bona idea. Ocuparia espai a la portada i promocionaria força (si necessites ajuda per fer-ho, pots comptar amb mi!). Però la pàgina que t'havia proposat al final la duem a terme? Es podria posar al mateix lloc del que m'has proposat. Aquí està la informació que hi hauria de sortir. Què n'opines?
Puc veure com serà la nova portada? hahaha Att; Xavier D. Digues-me! 11:37, 2 jul 2009 (CEST)
Molt bé, doncs em poso mans a l'obra per començar la pàgina. Quan l'acabi ja t'avisaré i si vols t'hi inscrius (com a mínim que no hi estigui jo sol). Xavier D. Digues-me! 12:38, 2 jul 2009 (CEST)

Examen

Home, moltes gràces per l'enhorabona. Estava per donar suport a la proposta de derogació dels pronoms febles pero ara mateix hauria de tornar a pensar-m'ho-lo-li-la... Ben cordialment! Ferbr1 (disc.) 15:36, 30 juny 2009 (CEST)

Traspasso

Lohen11. En KRLS em demana L'ISBN per la pagina ANARQUISTES; però no trobo la manera de possar-me en contacte amb ell. Li pots pasar per favor. És el següent

ISBN 84-239-4502-2 (Tomo 2)--Vulcano (disc.) 17:27, 1 jul 2009 (CEST)

Traduït de

Això no ho sabia, però aquesta etiqueta l'he de ficar cada vegada que creo un article que és copiat i/o en aquests dels 1000 que fico uns 15000 octets iguals? Mbosch (disc.) 10:02, 2 jul 2009 (CEST)


kagunlou

Los servidores de la Fundación Wikimedia están teniendo dificultades técnicas. Este problema es temporal y esperamos arreglarlo cuanto antes. Por favor intenta acceder nuevamente dentro de unos minutos.

Puedes obtener más información en el canal #wikipedia-es de la red IRC FreeNode.

La Fundación sin ánimo de lucro Wikimedia aloja algunos de los sitios más visitados en Internet, incluyendo Wikipedia, y necesita comprar hardware nuevo constantemente. Si deseas ayudarnos, haz por favor una donación.



Si informas de este error a los administradores del sistema, por favor indica los detalles siguientes.

Request: GET http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:KRLS, from 208.80.152.45 via sq33.wikimedia.org (squid/2.7.STABLE6) to () Error: ERR_SOCKET_FAILURE, errno (98) Address already in use at Thu, 02 Jul 2009 20:43:45 GMT

Xpo!

Arbre

Ja tens l'arbre amb flors i tot. Que li passa al server de la wiki? MMM--XpoferenS (disc.) 22:43, 2 jul 2009 (CEST)

Escuts nous

Eleccions

Salutacions de nou, Krls,

Et comunico que m'he presentat com a administrador de Viquillibres. M'agradaria comptar amb el teu suport. Les bases de la votació són aquí.

Atentament; Xavier D. Digues-me! 11:40, 3 jul 2009 (CEST)

Això no és spam intern? --Xavigivax - (Parla amb mi) 11:50, 3 jul 2009 (CEST)

Bloqueig d'un mes

Hola Carles, he vist que heu bloquejat a mafoso per 1 mes per una disputa amb un altra usuari, que ha quedat totalment indemne. No creus que us heu passat 3 pobles? hi ha vàndals que reben un càstig molt menor. --Xavigivax - (Parla amb mi) 12:07, 3 jul 2009 (CEST)

Llano de la Encomienda

He trucat per telèfon personalment a l'Ajuntament de Betxí, i m'han confirmat que el general Llano de la Encomienda, efectivament NO va néixer a Betxí. Per tan canvio Betxí per Ceuta. Però esbrinaré d'on bé l'error en una enciclopèdia tant important. Ho potser que Betchi, sigui una barri de Ceuta--Vulcano (disc.) 11:17, 7 jul 2009 (CEST)

Traducció

M'encanta veure que s'estén l'ús de car :D

Tot i ser una tempesta feble, torbonades situades a l'est del seu centre van generar ràfages amb la força de tempestes tropicals sobre aigües obertes, i van deixar precipitacions moderades a febles arreu de l'oest de la Costa del Golf.

Leptictidium (discussió) 18:41, 7 jul 2009 (CEST)

Per cert, i aquesta afecció sobtada pels huracans? – Leptictidium (discussió) 18:43, 7 jul 2009 (CEST)
Ah sí, crec que ja m'havies parlat del teu gust per la meteorologia. Sobre el portal, només una cosa... Totes les imatges de la portada són huracans! Una mica de varietat aniria bé. Potser quan sigui vell, tingui nèts i per fi hagi acabat totes les espècies de mamífers del món, aleshores m'animaré a fer huracans! Això sí, no et pots queixar, a la viqui anglesa hi trobaràs piles d'articles de qualitat per traduir. Bé, espero que no tinguis ni un núvol al Camí de Sant Jaume, meteoròleg! – Leptictidium (discussió) 18:58, 7 jul 2009 (CEST)
El sistema de baixa pressió a l'atmosfera superior situat per sobre de la panhandle de Florida va augmentar la convecció en aquesta àrea, i el 18 de setembre el sistema va començar a travessar Florida. Estant inicialment molt desorganitzades, les pressions de superfície es van reduir gradualment arreu de la regió, i el 19 de setembre s'hi va desenvolupar un feble sistema de baixa pressió.. – Leptictidium (discussió) 15:31, 22 jul 2009 (CEST)
Els traductors, quan ens trobem amb un terme així, en què el diccionari no ens ofereix una traducció completament adequada, el que fem és buscar "textos paral·lels" – textos similars però escrits en la llengua de sortida (en aquest cas, el català, perquè estàs traduint al català) – i mirar quin terme s'hi ha fet servir. Per aquest cas en concret, en català no he trobat res, però en castellà sembla que sí que s'utilitza desorganizada. La millor opció de les que has proposat em sembla irregular, i no em sembla que contradigui el "limitada". – Leptictidium (discussió) 11:21, 23 jul 2009 (CEST)
"Aloft'"' significa "a sobre". Per tant, em sembla que és redundant: una àrea de baixa pressió atmosfèrica, per força ha d'estar a sobre! Ho traduïria com a Malgrat una estructura general irregular, amb una circulació pobrament definida i una àrea de baixa pressió, el National Hurricane Center va començar els avisos. – Leptictidium (discussió) 21:56, 23 jul 2009 (CEST)

article número 3.000.000 en la Viquipèdia en anglès

Hola, només volia preguntar-te a veure si sabies com se sabrà quin és exactament l'article número 3.000.000 en la Viquipèdia en anglès? --Davidpar (disc.) 21:04, 10 jul 2009 (CEST)

I a on està aquest registre? --Davidpar (disc.) 12:29, 23 jul 2009 (CEST)

De / del

Contestaré alhora a vosaltres dos (KRLS i LouPeter) ja que m'heu plantejat la mateixa qüestió. Després de prendre'm uns dies per consultar llibres i preguntar a filòlegs sobre la forma correcte d'anunci d'un esdeveniment datat (preposició + article o article), m'han exposat el següent:

  • Ambdues formes són correctes, des del punt de vista normatiu.
  • L'opció amb la preposició respon a un registre més formal (vegeu per exemple un extracte bancari o un text de l'Administració Pública).

La polèmica sorgí especialment a partir de l'any 2000 ja que fonèticament dóna més joc acompanyar-lo de preposició més article, mentre que els anys anteriors sembla que fonèticament estigui més acceptat l'ús de la preposició.

A nivell personal, crec que l'ús de preposició + article dóna una perspectiva present a l'esdeveniment, com si hagués succeït darrerament. Malgrat sigui així en els anys que portem de segle XXI, crec que la Viquipèdia, com a projecte enciclopèdic rigorós ha de donar una perspectiva històrica uniforme a l'hora d'utilitzar la gramàtica (especialment en la conjugació dels verbs).


És per això que l'ús exclusiu de la preposició, tot i ser més o menys amable fonèticament, és fonamental, segons el meu criteri, en la redacció d'un text enciclopèdic amb rigor històric (ex: Terratrèmol de Sichuan de 1978).

Demano disculpes per no poder aportar bibliografia que verifiqui la meva tesi, seguiré buscant.--Jove (discussió) 02:47, 12 jul 2009 (CEST)

Josep Pla

Els de la wiki es el tenen com a article de qualitat, nosaltres no (i hauria de ser millor que el seu), potser voldràs afegir-ho a la teva llista i fer una feina tan maca com la de Rodoreda (on encara tens pendents demandes de la meva avaluació hehehe) o encarregar-li a algú altre (fitxa més amics!) --barcelona (disc.) 20:21, 16 jul 2009 (CEST)

Enllaços a municat

No se si t'has adonat, però a la viqui han deixat de funcionar tots els enllaços a municat. A la wiki en castellà ja fa temps que ho vam solucionar. Els canvis a fer són aquests: es:Wikipedia:Bot/Solicitudes/Archivo/2009#Cambios masivos en enlaces externos de los municipios de Cataluña. D1! --Xavigivax - (Parla amb mi) 10:10, 17 jul 2009 (CEST)

Ajuda en referències

Hola, espero que estiguis tenint un bon estiu. anant al gra: estic retocant l'article dels decibels, (que encara té moltes errades) i m'he trobat en el tema de les referències -mirant l'article en anglès com a referència-, en català no en trobo cap, la qüestió és: com podria indicar a lo de les referències que és en anglès? --Jacquard (disc.) 15:11, 18 jul 2009 (CEST)

Em sembla que ja ho he trobat! Si pots passat per l'article Decibel i fes-li una repassada pel que fa a notes, referències no sigui cas que -segurament- l'hagi espifiada. --Jacquard (disc.) 15:19, 18 jul 2009 (CEST)

Freginals

Ves amb compte amb l'escut de Freginals. Vaig fer dos versións:

Segons la Generalitat, el correcte és el segon. El DOGC està malament, però no l'han corregit. --Xavigivax - (Parla amb mi) 11:24, 20 jul 2009 (CEST)

Cognom Colom o Colón ..

Hola Faig aquesta consulta a en Krls, Vriullop i Lohen (així com a en Xpo i en Mafoto) per tal de definir quin tractament hem de donar al cognom Colom. Hi ha dos arguments sobre la taula: per una banda moltes enciclopèdies i obres que posen el cognom Colón als descendents d'en Cristòfor. Per altra banda hi ha prou obres en català que posen la versió catalanitzada dels noms: Colom. Per tal d'evitar controvèrsies us demano l'opinió per tal d'arribar a un consens. Us plantejo dues opcions:

  • Emprar Colom a tot arreu (amb l'argument que hi ha prou obra escrita en català com per poder emprar-la)
  • Emprar Colom per l'almirall i germans i la Resta de descendents com Colón (ja que en la gran majoria de documents oficials apareixen els fills i descendents com a Colón)

--Marc (Mani'm?) 23:08, 20 jul 2009 (CEST)

Escuts nous

De moment tinc fixació pels escuts. No he fet gaires banderes, però ja arribaràn. L'emblema, crec que no podrem pujar-ho a commons. --Xavigivax - (Parla amb mi) 10:35, 21 jul 2009 (CEST)

Fussió

No és que sigui important però crec que no s'han de fusionar: una cosa son la família i l'altra el seu país. seria com fusionar als Bordons i el comtat de Borbó, per exemple.--joc (disc.) 21:03, 21 jul 2009 (CEST)

Usuari:Davidpar/Actualitat

Bon dia,

m'agradaria molt que participessis en la votació per a una nova versió de Viquipèdia:Actualitat: Usuari:Davidpar/Actualitat. Moltes gràcies. --Davidpar (disc.) 14:24, 23 jul 2009 (CEST)

Colom

El paràmetre era {{Clear}}. La plantilla, però, i no sé perquè, té el desplegable duplicat ... Pau Cabot · Discussió 19:38, 23 jul 2009 (CEST)

Ara veig que he arreglat una cosa i n'he espenyada una altra ... Revertesc. Pau Cabot · Discussió 19:40, 23 jul 2009 (CEST)
En Vicenç o en Pasqual en saben una mica més que jo, de plantilles ... Pau Cabot · Discussió 19:44, 23 jul 2009 (CEST)

Categoria:Gurp

Hola KRLS:

He vist que has mogut la categoria. Hi havia un altre usuari que tenia objeccions. No t'ho prenguis malament, però potser s'ofèn, ja que la categoria s'ha traslladat sense assolir un consens. Personalment no m'hi oposo, però al meu entendre s'hauria hagut de deixar un cert marge per a que s'exposessin més clarament els altres arguments que en defensessin el manteniment.

Salut!

--Bestiasonica (disc.) 18:58, 24 jul 2009 (CEST)

Cap problema, errar és d'humans. Qui té boca s'equivoca. O com deien els Butthole surfers més val lamentar-se d'una cosa que s'ha fet que fer-ho d'una que no s'ha fet. Salut! --Bestiasonica (disc.) 12:01, 25 jul 2009 (CEST)

Referent a VPD:1000C: no se m'acut una manera fàcil d'afegir i eliminar articles sense entrar amb discussions interminables en què les dues parts tenen part de raó. Com te sembla que podríem organitzar-ho? Propostes d'addició i extracció votables? He mirat com ho feien a meta:List of articles every Wikipedia should have i no acab de veure-ho clar, fan canvis 1X1? Pau Cabot · Discussió 20:15, 25 jul 2009 (CEST)

Ara he vist Viquipèdia:Llista dels 1000 articles fonamentals/1-04-08. Què te sembla si ho feim així? Pau Cabot · Discussió 20:28, 25 jul 2009 (CEST)
Ok. Em sembla beníssim. I respecte a Obrint Pas, no en dubt pas que hagi tengut èxit. Això sí, respecte de l'èxit internacional i que sigui el grup més important de la història del rock en català i no n'hi ha hagut res paregut abans, no s'han aportat referències ni a la discussió ni a l'article. Crec que les vendes de discos aclaririen una mica el tema (tot i que està clar que ara es venen menys discos que en l'època de Sau i Sopa de Cabra). Jo també conec agrupacions de ball de bot que han actuat a més de vint països i no tenen ni article a la Viquipèdia ... Pau Cabot · Discussió 23:19, 25 jul 2009 (CEST)

Pàgines dels escuts

Hola,

He creat quatre pàgines d'escuts (que actualment són esborranys), que segons un wikipedista que no sembla que estigui registrat, no són per a la Viquipèdia. M'ho pots confirmar? Si és així no m'hi esforço ni un segon més.

Són aquestes:

El seu comentari el pots trobar a la discussió de la pàgina dels escuts de les EMD.

Gràcies! --ESCJosep (disc.) 11:08, 26 jul 2009 (CEST)

Pantalla

Moltes gràcies igualment. Ho he aconseguit solucionar amb el millor sistema de tots... Mantenir CTRL apretat i anar tocant tecles a l'atzar! Fins aviat. – Leptictidium (discussió) 12:12, 26 jul 2009 (CEST)

Analisi

Mira't els resultats a Viquiprojecte:Els 1000 Articles sobre la cultura catalana que tota viquipèdia hauria de tenir/analisi. –Pasqual · discussió · xat 17:43, 27 jul 2009 (CEST)

Arxiu de L'Alguer

Hola company! Se sap alguna cosa dels nous llibres que volien alliberar per a copiar-los a Viquitexts? Salutacions. -Aleator (disc.) 00:18, 30 jul 2009 (CEST)

Re: Bandera de Sant Feliu de Pallerols

Ja he pujat una nova versió. Els colors eren correctes (blau clar, blanc, groc i vermell corresponents a la paleta proposada per la FIAV i que fem servir al THV de la wiki en castellà). L'únic que he tret ha estat el contorn de les estrelles, que dubto molt que la bandera que tenen a l'ajuntament el tingui i les he recolocat. --Xavigivax - (Parla amb mi) 08:49, 30 jul 2009 (CEST)

Viquipèdia:Actualitat

Bon dia,

m'agradaria que tu, com a administrador, poguessis canviar els codis de Viquipèdia:Actualitat perquè els mesos d'abril, agost i octubre vagin amb apòstrof, ja que jo no domino aquest tema. Moltes gràcies!

--Davidpar (disc.) 14:07, 1 ago 2009 (CEST)

Problema solucionat!
Però com que tenen el mateix sentit, he preferit posar "de 2009" ja que, jo crec que és més formal. --Davidpar (disc.) 15:17, 5 ago 2009 (CEST)
Doncs així, ara haig de canviar els articles a la forma "del" !?!?
OK! --Davidpar (disc.) 15:25, 5 ago 2009 (CEST)

No hi ha imatge lliure

Hola KRLS,

La intenció és mostrar una imatge de l'Ashley com a concursant del programa televisiu "Survivor: China", i no n'hi ha cap que pogui aconseguir i que mostri el mateix.

Disculpes

Només volia disculpar-me, per aquí també, pel meu comentari en la proposta de qualitat[7] de l'article de Deng Xiaoping. Labor em va sonar extrany i a castellanisme i, gran error meu perque sempre consulto el DIEC, no ho vaig comprovar. Mea culpa. --Edustus (disc.) 22:18, 3 ago 2009 (CEST)

Articles que "falten"

Buf, encara queda molta feina perquè aquesta funcionalitat sigui perfecta. El que fa el bot és mirar a quines categories està l'article, i aleshores se'n va a les categories equivalents en altres viquipèdies i mira quins són els articles més importants que aquí no hi són. Així doncs, si no hi ha interviquis, el bot es pensarà que ens falta encara que no sigui cert. El problema que dius tu (que no hi veus cap enllaç) també deriva del fet que el bot busca segons les categories i no pas segons els enllaços en vermell; segurament el bot ha mirat altres novelistes catalans o alguna cosa així. Intentaré anar-ho millorant, si se t'acut alguna idea digues-m'ho. Bona nit. – Leptictidium (auderiense) 23:32, 3 ago 2009 (CEST)

Estic intentant trobar la manera que comprovi els enllaços en vermell. Si ho aconsegueixo, també el voldria fer servir per fer llistes dels articles més enllaçats des dels AdQ. – Leptictidium (auderiense) 16:43, 4 ago 2009 (CEST)

Plantilla huracà

Hola KRLS

De moment només he aconseguit que funcioni la primera part dels danys, fent que aparegui el text "cap" "mínims" "desconeguts" o la xifra concreta (si es posa un valor pelat, sense $ al davant), però em falla la segona part, que és la inflació, ja que no aconsegueixo que funcioni correctament. A veure si un altre dia hi trobo la solució.

De moment ho torno a deixar com estava ja que si només deixo la primera part, els articles existents que contenen dues xifres donen error.

(Una altra qüestió és si mantenir-ho en dòlars americans (com a l'original). No sé si seria millor posar-ho en euros, o é preferible deixar-ho en dòlars americans tenint en compte que la majoria de dades s'obtindran en aquesta moneda. Ja diràs què en penses. En tot cas, la plantilla original ho posa en milions i bilions de dòlars. Un bilió americà (mil milions) no és el mateix que un bilió europeu (un milió de milions). Potser seria qüestió de posar una nota en algun lloc per aclarir-ho o adaptar-ho. Això si aconsegueixo solucionar el tema de la inflació...)

Un altre dia miro de trobar la solució :-) --Puigalder (disc.) 00:09, 4 ago 2009 (CEST)


Diria que he trobat la peça que faltava: la funció "US Inflation".
No sabia trobar com funcionava la variable "US Inflation" i finalment avui he vist que en realitat és una funció que tenen implementada a la viqui en anglès, que calcula l'IPC dels EUA. De manera que també l'he creada a la viqui en català.
Allà també he vist que s'ha creat una variable sobre la inflació que no és només dels EUA, sinó que funciona amb altres estats. Potser més endavant es pot mirar de retocar la plantilla perquè accepti diverses monedes. (La plantila original sobre huracans només contempla USD)
A la plantilla actual, de moment ho he deixat en dòlars americans.
He afegit també la nota aclaridora sobre els bilions americans, i he afegit l'opció que puguis posar "Desconeguts" al camps dels danys i ho reconegui com a vàlid (a l'original posa només "desconeguts" si ho deixes en blanc).
Pots mirar com queda a l'article Depressió tropical Fourteen (1987). Ara falta actualitzar la resta, que han quedat "desmanegats" en modificar la plantilla. (No he fet el canvi a la resta d'articles a l'espera del que es decideixi en el darrer punt que et comento a continuació)
Un tema important que queda per decidir és com deixem la notació dels milers i els decimals. Els americans fan servir la coma pels milers i el punt pels decimals. De moment ho he deixat així, tot i que queda una mica estrany veure que els danys van ser de "1.802 milions" el 1987, i una equivalència de "3 milions" el 2009 (potser seria millor posar-ho amb una coma i que quedés "1,802" i "3".)
El que això representaria és que quan s'agafi una xifra d'un article en anglès s'haurà de tenir en compte de canviar el punt per una coma, (També s'haurà de canviar a la Plantilla:Inflació EUA, però això es fa en un moment.)
Ja em diràs què creus millor. --Puigalder (disc.) 22:44, 4 ago 2009 (CEST)
Espero que no hi hagi problemes amb la conversió. El que sí que és trobat (i ja he solucionat) és una altra cosa que se m'havia escapat.
Provo de canviar això de les comes i els punts --Puigalder (disc.) 23:41, 4 ago 2009 (CEST)
El tema de les comes i els punts aquí és més embolicat del que esperava. Ho deixo per un altre dia. ¿Tornem a deixar la plantilla tal com era abans, per no haver de canviar tots els articles restants o canviem els que falten i que de moment vagin amb l'anotació americana (Ho dic per no deixar-ho ara amb articles "desmanegats") ? --Puigalder (disc.) 00:14, 5 ago 2009 (CEST)
D'acord. Modifico els que falten. --Puigalder (disc.) 00:23, 5 ago 2009 (CEST)
Ha costat una mica de descobrir com funcionava correctament el {{formatnum:}} amb totes les possibilitats de barreja de punts i comes que feien el que volien però, una vegada descoberta la refotuda "R" :-), em sembla que ara la plantilla ja és operativa.
Deixo per una altra estona el fer que la frase explicativa sobre el bilió americà només aparegui si les xifres s'expressen en bilions.
També he trobat un petit "bug" que és originari de la plantilla en anglès. Si mires per exemple l'article anglès en:Tropical Depression One (1992) , prova de posar els "damages" a "0.02", deixant la inflació a "1" i prem Show preview (SENSE DESAR-HO). Veuràs com el valor inflacionat que dóna té un punt i una coma ...
Per tant, i de moment, a la plantilla en català això també passa. Potser el que la va fer en anglès no es va adonar d'això ja que si el valor de la variable Inflació és "0", això no passa. Una solució seria especificar que si el valor dels danys és menor que 0 (per exemple 0,2 = 200.000 dòlars) aleshores el valor de la variable inflació només pot ser "0" (si es fa servir). Un altre dia es pot mirar de trobar una solució a aquest bug.
Fes les proves que creguis oportunes a la plantilla en català, per comprovar-ne el funcionament i si trobes algun error, m'ho fas saber.
D'altra banda, hi ha encara algunes coses dels altres camps de la plantilla que no estan traduïts. Vaig traduir les escales dels ciclons i alguna cosa més, però millor que ho acabis de traduir tu, que sembles més entès en el tema. Si no, ja miraré de fer una immersió en aquesta qüestió (que sembla prou interessant) per fer la resta.
--Puigalder (disc.) 10:22, 8 ago 2009 (CEST)

Avis

  • 1 La discusió ja havia acabat, i altres cops m'heu dit que a les pagines de discusió personals s'es mes tolerant. M'agrada el canvi de criteri.
  • 2 Lo dels apartats pendents a la pag de discusió: projecte, mort, testament i adn, ja t'he possat els meus comentaris. Aplica'ls si vols i tanca tema i obre altres.
  • 3 Lo de ampliar el llegat, em sembla be, pero no se com, potser que ens donesin mes pistes, perque estic en blanc.
  • 4 Els propers apartats jo els discutiria en dos blocs, tria quin fem primer
  • els viatges : copiats del meu esborrany:
2.5 Els viatges a les Índies (1492-1504)
2.5.1 Primer viatge
2.5.3 Segon viatge
2.5.4 Tercer viatge
2.5.5 Quart viatge
  • els subapartats:
2.5.2 Colom a Barcelona
2.5.2.1 L'ampliació de l'escut d'armes
2.5.2.2 La Carta de la Primera Navegació
2.5.4.1 La investigació de Bobadilla
2.5.4.2 Altres viatges (Els viatges menors o andalusos), si escau possar-lo.

--XpoferenS (disc.) 12:22, 4 ago 2009 (CEST)

Re: Imatges

En algunes imatges molt velles hi ha el problema de que la informació és poc precisa. El Fitxer:Florencia.jpg té el problema d'origen poc concret. Jo no l'he sabut trobar. És probable que l'esborressin en origen. No es pot carregar a Commons amb la informació que tenim, i a més n'hi ha allà de similars i molt millors. Crec que es pot esborrar per falta d'informació. --V.Riullop (parlem-ne) 01:11, 5 ago 2009 (CEST)

Imatge: Fitxer:DonDokken.JPG

Per mi, ja pots esborrar-la. Algú la penjat a Commons i l'article que tenim aquí ja agafa aquesta imatge. Gràcies!--Manlleus (disc.) 09:56, 5 ago 2009 (CEST)

Localització de Puertomingalvo

El Fitxer:Localització de Puertomingalvo.png (http://ca.wikipedia.org/wiki/Fitxer:Localitzaci%C3%B3_de_Puertomingalvo.png) l'he creat jo mateix, a partir de la imatge Fitxer:Localització de Manzanera.png (http://ca.wikipedia.org/wiki/Fitxer:Localitzaci%C3%B3_de_Manzanera.png), per tant, la imatge l'he creat jo. Que és el que tinc que fer ara?

Persones

Què te sembla Categoria:Llistes d'antics grecs i Categoria:Llistes de romans? Pau Cabot · Discussió 17:53, 5 ago 2009 (CEST)

Balears

COmpany, em dirigeixo a tu com especialista en escuts. He començat l'entrada http://ca.wikipedia.org/wiki/Escut_de_les_Illes_Balears perquè he vist a la portada que no existia, i em brobo que al arxiu d'imatges hi ha un escut estrafolari, sense corona i amb una orla horrorosa http://ca.wikipedia.org/wiki/Fitxer:Escudo_de_las_Islas_Baleares.svg . Es correcte aixó? --XpoferenS (disc.) 18:13, 6 ago 2009 (CEST)

No veig on es correcte aquell amb la orla que no se quin origen o explicació te. Ni aquest tampoc http://ca.wikipedia.org/wiki/Fitxer:Escudo_del_Reino_de_Mallorca.PNG Un escut d'un regne ha de dur corona reial. --XpoferenS (disc.) 19:13, 6 ago 2009 (CEST)

Si ja coneixia el web de l'amic Bibiloni, pero no es cert que l'escut neix el 1985. Molt abans ja existia un escut diferenciat per Balears/Mallorca. La banda blava es almenys del s XV. --XpoferenS (disc.) 20:15, 6 ago 2009 (CEST)

Por si te sirve de algo, KRLS, el escudo de las baleares ya está creado por el taller de heráldica de la wiki-es, este. Y aquí está la ley, legal, que lo regula (buscad en el pdf poniendo Baleares). Un saludo. Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 20:38, 6 ago 2009 (CEST)

L'escut http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Escut_de_Balears.svg esta malament. Ni l'ample de la banda, ni l'ample dels lambrequines, ni la forma ni el color son els del oficial http://www.orfeomayurqa.com/IMAGENES/logo%20govern.jpg Pero no em preocupen els escuts de las "comunidades autonomas" que la majoria son un nyap (començant pel català), sino els escuts històrics, dons jo trobo que a partir del s XIV l'escut es quarterat, amb dos quarters amb un castell sobre mar. (actual de Ciutat de Mallorca), i no tinc tant clar que fossin diferents l'escut de la capital de la bandera del regne. Segueixo cercant....--XpoferenS (disc.) 22:22, 6 ago 2009 (CEST)

La wikipedia no "copia" escudos oficiales, entre otras cosas porque es ilegal. El taller de heráldica ha hecho el escudo perfecto, aunque no le guste al sr. XpoferenS, entre otras cosas porque el taller de heráldica de la wiki se rige por las normas de la heráldica tradicional, no de los diseños "oficiales" que hagan los gobiernos de turno, por tanto en ese aspecto el realizado por el taller de heráldica de la wiki es mucho mejor que ese del gobierno de las Islas, al menos en dos cuestiones, la estética y las formas que cumplen a rajatabla con todas las proporciones. Saludos. Y perdón KRLS por usar tu página de discusión. Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 22:36, 6 ago 2009 (CEST)


Dons el vostre dibuix no quadra amb LA LEY: La anchura de la banda azul tendrá la proporción de 1,5 respecto de la de las barras rojas. b) Alrededor del escudo se colocarán como adorno unos lambrequines de hojas de acanto de color dorado, de una anchura sensiblemente igual a la de las barras rojas. Si no saps definir el color or amb CMYK, m'ho demanes i et dire com. Pero a mi m'es indiferent l'escut de la comunidaz autonoma.No es aixó el que em preocupa --XpoferenS (disc.) 23:19, 6 ago 2009 (CEST)

Els colors són els que marca el FIAV (Federación Internacional de Asociaciones Vexilológicas)--KRLS , (disc.) 09:54, 7 ago 2009 (CEST)
Dons l'or no es or, no se si es culpa de la Sra FIAV (http://es.wikipedia.org/wiki/Wikiproyecto:Ilustraci%C3%B3n/Taller_de_Her%C3%A1ldica_y_Vexilolog%C3%ADa/Convenciones_para_banderas#Colores_nominales_a_c.C3.B3digos_FIAV)o del sr Pantone ( i d'aixó si en tinc bastanta idea). Les proporcions de la "llei" estan malament, tant al ample de la banda blava com al ample dels "lambrequins"... pero ei, que a mi m'es igual,.. insisteixo no em preocupa l'escut "autonom" sino els històrics.--XpoferenS (disc.) 10:37, 7 ago 2009 (CEST)
Se equivoca de convenciones, las de los escudos son estas: http://es.wikipedia.org/wiki/Wikiproyecto:Ilustraci%C3%B3n/Taller_de_Her%C3%A1ldica_y_Vexilolog%C3%ADa/Convenciones . Saludos. Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 10:57, 7 ago 2009 (CEST)


COLORS
  • oR OFFSET : CYAN 0%; MAGENTA 20%; GROC 60%; NEGRE 20% ; oR PANTALLA : RED 204; GREEN 153; BLUE 51.
  • OR DEFINICIO CONVENCIÓ escuts: RED 234 GREEN 193 BLUE 2 = CORRESPONDENCIA OFFSET CYAN 0%; MAGENTA 16%; GROC 91; NEGRE 8%
  • OR DEFINICIO CONVENCIÓ banderes: RED 202 GREEN 179 BLUE 19 = CORRESPONDENCIA OFFSET CYAN 0%; MAGENTA 9%; GROC 72; NEGRE 21%
  • Es evident que els colors definits a les "convencions" estan erronis. El dels escuts es un groc brut, el de banderes s'acosta mes pero no ho aconsegueix. Pero no es aixó el que em preocupa.Deixem-ho. Si jo imprimis llibres amb aquest "or" m'els fotrien pel cap, i n'estic fent un que nomès te 1000 escuts redibuixats.

--XpoferenS (disc.) 12:10, 7 ago 2009 (CEST)

La Societat Catalana de Genealogia, Heràldica,. Sigil·lografia i Vexil·lologia defineix els colors seguint el codi de color internacional Pantone Matching System, i no la RGB ni la HTML. Potser a la wiki catalana s'haurien de seguir les seves directrius.--XpoferenS (disc.) 12:19, 7 ago 2009 (CEST)

Esto es web, no papel escrito, por tanto los colores deben ser HTML. Ni más ni menos, no somos una imprenta. Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 12:22, 7 ago 2009 (CEST)
Em sembla que se diferenciar el paper del web, i ja fa molts anys que ho se. Per aixó m'he adonat que estan malament les correspondencies. Pots fer servir el freehand o el coreldraw per comprobar-ho. Poses or pantone, i despres el converteixes a CMYK, i de CMYK a RGB el corel també fa la conversió.--XpoferenS (disc.) 12:30, 7 ago 2009 (CEST)
Abans d'opinar sobre un escut heràldic, potser s'hauria de saber una mica d'heràldica... L'heràldica és una ciència molt més antiga que cap de les formes modernes de definir els colors, com el sistema pantone, rgb o el que sigui. Quan es parla de color or, es refereix a un color groc viu que ha de ser fàcilment diferenciable dels altres esmalts. Això invalida qualsevol imposició sobre com ha de ser un color segons les formes modernes de definir-los. Segona, les normes heràldiques son les mateixes per tothom i t'equivoques al dir que la SCGHSV diu com han de ser els colors, ells nomes proposen una forma vàlida de representar-los. Tercera, som una enciclopèdia independent, ens guiem per la veritat, no per organismes oficials. La descripció de l'or es un groc viu, al igual que la del gules es un vermell intens. Perquè hauríem d'adoptar els proposats per la SCGHSV i no els proposats oficialment per dissenyar l'escut d'Espanya? o les recomanacions de qualsevol altra associació que tingui com a tema l'heràldica... Suposo que estaràs d'acord que l'escut de les Balears, agafa les armes de la senyal reial d'Aragó, feta servir durant l'edat mitjana, quan et puc assegurar que no existia ni el CorelDraw, ni el RGB, ni el CMYC ni el pantone. I per últim, crec que hauries de dir la viquipèdia en català, ja que la viquipèdia catalana pot donar a entendre altres coses que no haurien de ser. --Xavigivax - (Parla amb mi) 01:51, 8 ago 2009 (CEST)
Algú vol una cervesa o quelcom? És perquè us sentiu encara més còmodes a la meva plana de discussió. xD--KRLS , (disc.) 08:56, 8 ago 2009 (CEST)

Lo de la cervesa es bona idea, pero que sia una estrella dorada i no groga. Molt corporativisme heraldista, pero l'escut esta malament, l'orla (c11 m23 g95)es tant groga com el fons (c11 m23 g95) de l'escut,ni viu ni mort, igual, l'ample de la faixa blava no es 1,5 el dels pals sino molt mes, els "lambrequines" no han de tocar l'escut i han de tenir un ample igual a un pal vermell i no un 25% mes com te. Si a la wiki no es pogues opinar de res sense ser "especialista de saló" ja podem plegar tots, perque aqui gent que redacti de temes de la seva especialitat profesional hi han quatre. Com deia aquell "Eppur si muove " que aplicat a aixó es, si si, el que volgueu, pero l'escut està malament. --XpoferenS (disc.) 18:07, 8 ago 2009 (CEST)

A mi lo que me alucina es que el sr. XpoferenS se crea especialista en cualquier campo. Con todo el respeto de lo último que acaba Ud. de decir no ha dicho ni una sola cosa cierta. Las medidas están correctas según la ciencia heráldica, piense ud. lo que piense, ya que no se trata de "opiniones" se trata de una ciencia, la heráldica. Por cierto, tanto el lambrequin como el fondo especifica la fuente claramente "oro", por tanto no tiene porque haber ninguna diferencia, y esto tampoco es opinable, simplemente es así y punto, porque así lo dictamina la ciencia heráldica. Por cierto otra más, ¿quien dice que los lambrequines no pueden tocar el escudo? El escudo simplemente no està malament, está perfectamente, aplicando las normas heráldicas, ni más, ni menos. Por cierto, la cerveza, muchísimo mejor cualquier Cruzcampo, si es con alcohol, y San Miguel 0,0 , si es "sin". Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 18:50, 8 ago 2009 (CEST)
Val tu et quedes amb la Cruzcampo, que jo em veuré una A. K. Damm! --Xavigivax - (Parla amb mi) 19:50, 9 ago 2009 (CEST)

Huracans

En el moment de la seva designació, la depressió consistia en una gran àrea d'activitat tempestuosa, amb elements bandats corbats i un eflux en expansió. Tanmateix, es preveia que les condicions ambientals aviat esdevindrien desfavorables. La depressió es va moure erràticament i lenta vers l'oest, amb cisallament del vent a totes les intensificacions significatives. A finals del 13 d'agost, va "començar a semblar un Irene-júnior a mesura que experimentava cisallament mitjà vers el sud-oest, per sota d'un patró d'eflux superior altrament favorable." S'esperava que el cisallament del vent remetés en les 48 hores següents, fent que alguns models de previsió suggerissin que la depressió acabaria assolint l'estatus d'huracà.

Voilà! – Leptictidium (auderiense) 22:10, 6 ago 2009 (CEST)
Per algun motiu en concret? – Leptictidium (auderiense) 15:50, 23 ago 2009 (CEST)
El que fa és canviar espais dobles escrits per error per espais normals, que és com hauria de ser. Res de malèvol. Tot i que és cert que tinc el mal costum de no especificar, hauria de canviar-ho. – Leptictidium (auderiense) 15:58, 23 ago 2009 (CEST)

re

Potser tinguis raó. Jo pense que hi ha molta hipocresia quan es parla sobre aquests temes, i practicament tothom argumenta unes coses quan en realitat pensa unes altres i busca uns reslutats molt diferents dels explicitats. L'actitud dels usuaris que voldrien que eswiki desaparegués, o fos la pitjor de totes les viquipèdies, o aprofiten qualsevol fet per tal de fer-se unes rialles o fer-ne crítiques lapidàries pot amb la meva paciència. Ferbr1 (disc.) 00:28, 7 ago 2009 (CEST)

Ja se que també passa a l'altra banda de la barrera, mai no he dit que siga una característica diferenciadora de cawiki. Ferbr1 (disc.) 12:36, 7 ago 2009 (CEST)

català i gai, solució per en Colom?

http://translate.google.com/translate?hl=ca&sl=es&tl=ca&u=http://www.lavanguardia.es/ --XpoferenS (disc.) 10:21, 7 ago 2009 (CEST)

¿Cual es el limite?

KRLS perdona que te moleste, una vez más, pero como he hecho en el título te pregunto, en esta edición (la respuesta a mi), ¿no crees que aún no ha llegado este sr. al limite? Un saludo. Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 15:49, 10 ago 2009 (CEST)

Problema amb el nom oficial de l'Uruguai

Hola, Krls. Vaig fer una ullada a aquesta categoria i em vaig adonar compte que quan parla de l'Uruguai diu que el nom oficial és República Occidental de l'Uruguai. Ara bé, aquest és un problema seri, ja que aquesta denominació és completament inexistent i errònia, mai l'havia vist ni sentit en ma vida, i el pitjor de tot és que, segons el que he pogut veure, està present en tots els articles de la mateixa categoria (uns 100). M'he posat a canviar el nom en alguns però són molts tristesa! No pots utilitzar el teu bot per a canviar "occidental" per "oriental" on calgui? T'ho agrairia molt. Salut, --Josep Gustau - Discussió 05:07, 11 ago 2009 (CEST)

Home, disculpa, estava bromejant amb en Gustau :-P. Era molt clar d'entendre per a un riuplatenc, i no imaginava que podia ser tan críptic per a un gringo. No hi ha cap baralla; la República Occidental de l'Uruguai no ha existit mai. (Discussió)

Re: Alguer

Com són les coses! Fa deu dies que era a Càller. Està contestat, però no validat. Pel que em vas comentar espero que se solucioni. --V.Riullop (parlem-ne) 16:23, 11 ago 2009 (CEST)

Escuts nous

tat-xááán!!!

bon estiu, feia temps que no passava per aquí, que t'anava a dir, he afegit coses a la pàgina de la catalanitat de l'article que potser n'estàs fins on no sona... si et poguessis passar per allà i donar-li un cop d'ull (temes de revisions ortografiques ho deixo per més endavant quan ja estigui tot), enllaços, referències PD: tinc problemes amb una cosa crec que greu, no es cap tema de les llaaaaargues discussions, és potser més greu, et puc enviar un mail per mirar de què carai es pot tractar?? --Jacquard (disc.) 01:41, 12 ago 2009 (CEST)

article en castellà de la catalanitat d'en colom

(Missatge enviat a Pasqual i KRLS) Estic traduïnt l'article de la catalanitat d'en colom a la wiki en castellà, i ahir, desprès d'ampliar-lo, l'usuari Gusgus, l'ha esborrat, i no puc fer res més. No sé si he de agafar i cabrejar-me dir-li el nom del **** i que m'expulsin de la wikipedia...

He estat fora per vacances, i, l'ultim que voliar fer en les meves vacances era acabar un article a la wikipedia, però he de suposar que hi ha gent que no pensa d'aquesta manera. Tot i que l'article duia el cartell de mal traduït, un usuari que coneixeu,

Agraïria si un dels dos poguessiu intercedir per evitar que el tornin a esborrar mentres l'acabo de traduïr (que mira que és llarg). --Jacquard (disc.) 15:55, 12 ago 2009 (CEST)

Re:Board

Gràcies, company. L'any que ve serà un altre, sí. De totes maneres, no ha estat malament, pràcticament igualat amb els tres candidats que em van avantatjar per pocs vots de diferència. M'he divertit intentant-ho. Gràcies infinites pel suport! hahaha Salut, --Josep Gustau - Discussió 23:24, 12 ago 2009 (CEST)

Wettin

Hola; si posible, por favor mire la discussión que ocurre aquí. Gracias. --Tonyjeff (disc.) 21:39, 15 ago 2009 (CEST)

Sub-seccions

Bona tarda, KRLS.

He vist que has corregit els encapçalaments de tercer nivell que havia fet malament. Gràcies. --Judesba (disc.) 15:12, 17 ago 2009 (CEST)


Hola KRLS!

Ei! Gràcies per tot! M'anoto això de les plantilles, a vegades em costa trobar la que vull...


LATINUS TRADUCTORUM AUTOMATICUS

Nanu, saps on puc trobar un traductor a internet de parrafades en llati encara que sigui al apañó Tic liat amb alló encara --XpoferenS (disc.) 12:36, 20 ago 2009 (CEST)

Distinció de qualitat

Hola, KRLS,

Només dir-te que ja pots presentar a la votació d'article de qualitat l'article Depressió tropical Ten (2005). Salut! --Xavier D. Digues-me! 21:58, 21 ago 2009 (CEST)

Felicitats també per l'entrevista a la ràdio! --Xavier D. Digues-me! 21:58, 21 ago 2009 (CEST)

Mira el que ha posat en Plàcid

Nota de premsa, amb motiu dels 200.000 articles de Viquipèdia. Tauro (disc.) 10:39, 22 ago 2009 (CEST)

Citació Rodoreda

Jo crec que per tots. L'afirmació és prou important per a referenciar-la, no? Per cert, enhorabona per l'article. És molt bo. Hi he trobat a mancar una cosa, però: la tornada de l'exili el 1972 no va ser problemàtica? el règim no hi digué res? Se'n va assegurar de no tenir problemes abans de tornar? Crec que seria bastant interessant contextualitzar la seva tornada a l'Estat Espanyol, que ara es despatxa en una frase... Pau Cabot · Discussió 19:38, 24 ago 2009 (CEST)

Ostres, no havia vist que les citacions hi eren però més tard ... Així, rectific: evidentment que no fa falta. Pau Cabot · Discussió 19:46, 24 ago 2009 (CEST)
Per cert, que els quatre o cinc arguments que falten de les seves obres s'haurien d'afegir, no? Sinó, sembla un article inacabat ... Pau Cabot · Discussió 20:03, 24 ago 2009 (CEST)
Ok. Pau Cabot · Discussió 20:22, 24 ago 2009 (CEST)
Ja m'imaginava que era degut a la relaxació general del règim. En tot cas, pots indicar-ho d'una forma genèrica ... Pau Cabot · Discussió 21:37, 24 ago 2009 (CEST)
No, si no estam segurs que va ser així, no ho hem de posar. He estat cercant per internet i tothom diu més o manco el mateix sense ser gaire explícits. L'única manera de confirmar-ho és amb una biografia en paper, que deu aprofundir més sobre el tema, però jo no en tenc cap a mà. I tu? Pau Cabot · Discussió 22:02, 24 ago 2009 (CEST)
Disculpeu la meva intromissió, però mentre es resolen aquests dubtes i els agruments de les obres teatrals, crec que seria adient parar la proposta de l'article, o si més no allargar el període de votacions per proporcionar més temps per solucionar aquests petits afers. Fins aviat! --Xavier D. || A disposar! 23:32, 24 ago 2009 (CEST)
Ja he arxivat l'article. Enhorabona per la feina. Qualitat --Peer (disc.) 02:01, 26 ago 2009 (CEST)

Aniversari

Moltíssimes gràcies! Avui res de festa perquè demà treballo d'hora, però no et preocupis que divendres passat ja vaig celebrar-ho de valent! Bona nit. – Leptictidium (auderiense) 22:16, 25 ago 2009 (CEST)

Erepublik és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Erepublik. --Bestiasonica (disc.) 10:47, 27 ago 2009 (CEST)

Re:Terra Baixa

Ho dius pel llibre de Viquitexts, oi? D'acord, suposo que per demà al matí ja t'ho hauré enviat per correu electrònic. No se m'oblida, però fins que torni de vacances (marxo dilluns i no tornaré fins el dia 14) no podré avançar res del llibre. Si et sembla bé, de moment t'envio el que queda de l'acte primer. Fins aviat! --Xavier D. || A disposar! 12:17, 27 ago 2009 (CEST)

Evidentment et dono suport amb aquest periodista que t'ha faltat el respecte sense saber el funcionament d'aquest projecte. Ànims amb la Viquipèdia i no t'afebleixis amb aquesta gent! --Xavier D. || A disposar! 15:47, 27 ago 2009 (CEST)
Gràcies per el vídeo de Wikimania, l'estic veient ara mateix, però encara no diuen res de Wikinoticias. A veure si dins d'una estona xD. Espero que abans d'anar a dormir et pugui escanejar algunes planes del llibre, però espero que em disculpis si no em dóna temps. --Xavier D. || A disposar! 21:32, 27 ago 2009 (CEST)
Gràcies pel vídeo. Respecte el llibre ara estic provant d'escanejar-te algunes pàgines, però veig que no em funciona l'escàner. Durant el llarg del dia ja faré mans i mànigues per enviar-t'ho, tot i que només siguin 4 o 5 planes. --Xavier D. || A disposar! 12:08, 28 ago 2009 (CEST)
Com puc adjuntar fitxers a Special:Envia Missatge/KRLS? O per fer-ho haig d'enviar-t'ho a un correu tipus hotmail o gmail? --Xavier D. || A disposar! 12:24, 28 ago 2009 (CEST)
Disculpa'm, però no acabo d'entendre a què et refereixes exactament amb allò. --Xavier D. || A disposar! 12:28, 28 ago 2009 (CEST)
Fet Fet! --Xavier D. || A disposar! 12:35, 28 ago 2009 (CEST)
Fet Fet! Planes enviades! --Xavier D. || A disposar! 13:16, 28 ago 2009 (CEST)

Viquidescans

Necessite relax, m'entregue massa i després passa el que passa. Hauràs de disculpar-me. No sé quan de temps aguantaré sense entrar.

Gràcies per haver-ho intentat, eixe és el KRLS que conec :) . Algun dia experimentaré amb el php i les consultes SQL que són més apropiades per a l'assumpte que em sol·liciten Pallares i altres. –Pasqual · discussió · xat 20:01, 27 ago 2009 (CEST)

curiositat

Bé abans de marxar et volia obsequiar amb estes pàgines de les llistes general, temàtica i transparent dels 1000C. Veig que en esta darrera eixen 1001, mentre que en les altres ens dóna 1000... –Pasqual · discussió · xat 13:45, 28 ago 2009 (CEST)

Molt bona feina. En realitat, ja l'havia vista i havia modificat VP:1000C ([8]) ja que el recompte ha estat erroni per Ciutadella, Eivissa, Ramon Muntaner, Cava i Inca, ja que són pàgines de desambiguació. A veure com podem anar fent-hi feina ... Pau Cabot · Discussió 18:06, 28 ago 2009 (CEST)

Bot per bellugar puntuació a referències

És una primera aproximació, i de vegades l'ha espifiada (ahir, a Documents Colombins, es va carregar un :*; en principi, ho he arreglat). Estic investigant Beautiful Soup, que sembla que és l'eina més adient per remenar tags, però mentrestant, aquest script funciona pel 95% d'articles.

En concret, falla quan hi ha un "<" dins de la referència.

Vaig per la E, si de cas comença per baix.

# -*- coding: utf-8 -*- 
import wikipedia,re,unicodedata,sys 

def main():
 for pagina in sys.stdin :
 pag=pagina.rstrip() 
 #pag = sys.argv[1] 
 #txt = text(pag) 
 wiki = wikipedia.getSite()
 tit = unicode(pag,'utf-8')
 page = wikipedia.Page(wiki, tit)
 try:
 txt = page.get()
 except wikipedia.IsRedirectPage:
 page = page.getRedirectTarget()
 txt = page.get()
 except wikipedia.NoPage:
 continue

 i=0
 txt1=""
 while 1:
 txt1 = re.sub(r'\s?(\<ref[^<]*?\</ref\>)[ \t]?([,:;.])',r'\2\1',txt)
 txt1 = re.sub(r'\s?(\<ref name[^/]*?/\>)[ \t]?([,:;.])',r'\2\1',txt1)
 txt1 = re.sub(r'\.\.\<ref','.<ref',txt1)
 txt1 = re.sub(r'\,\,\<ref',',<ref',txt1)
 txt1 = re.sub(r'\:\:\<ref',':<ref',txt1)
 txt1 = re.sub(r'\;\;\<ref',';<ref',txt1)
 i=i+1
 if txt1 == txt:
 break
 else:
 txt = txt1

 if i==1 : #txt == txt1 :
 print "no hi ha canvis"
 else :
 #wikipedia.showDiff(txt,txt1)
 page.put(txt1,comment=u'Robot treu puntuació penjada després de referències')

main()
Prova: Usuari:KRLS/referències.py –Pasqual · discussió · xat 17:30, 2 set 2009 (CEST)
T'he fet unes modifs segons exigències. Està preparat per a començar per la "M", si vols per a una altra lletra, canvia first="M" –Pasqual · discussió · xat 02:23, 3 set 2009 (CEST)

Mansana vs Illa

Si us plau, mira't la meva proposta i, si vols, vota. Gràcies per la teva col·laboració.--amador (disc.) 20:28, 28 ago 2009 (CEST)

Cervantes

Carles, He ampliat considerablement les referències del Cervantes. Mira't-ho ara i si trobés quelcom que creguis que encara cal referenciar, possa-li el {{CN}}, tal com havies proposat. Si ja et sembla prou bé, vota-li. Merci,--amador (disc.) 09:44, 29 ago 2009 (CEST)

Si puc opinar respecte al Cervantes

  • trobo a mancar la cita a la ciutat de Barcelona del Quixot:Barcelona, archivo de la cortesía, albergue de los extranjeros, hospital de los pobres, patria de los valientes, venganza de los ofendidos y correspondencia grata de firmes amistades, y en sitio y belleza única, i a les Vides Exemplars "Admiróles el hermoso sitio de la ciudad, y la estimaron por flor de las bellas ciudades del mundo, honra de España, temor y espanto de los circunvecinos y apartados enemigos, regalo y delicia de sus moradores, amparo de los extranjeros, escuela de la caballería, ejemplo de lealtad y satisfacción de todo aquello que de una grande, famosa rica y bien fundada ciudad puede pedir un discreto y curioso deseo."
  • Els historiadors castellans tampoc estan molt d'acord en que la suposada partida de naixença d'un tal Caravantes (amb un Miguel escrit al marge,correspongui a ell.
  • Per altra part comentar el quixot nomès com a un tebeo del s XVI em sembla "primari". El Quixot es una critica fortissima al rei, entre altres moltes coses: politica, social, els jueus, els moriscos,etc etc. La noveleta nomès es l'espinada per enredar l'inquisició.
  • mes http://www.webislam.com/?idt=2300
  • http://www.hagshama.org.il/es/recursos/view.asp?id=1906el comentari anterior sense signar és fet per XpoferenS (disc.contr.) 19:08, 30 ago 2009 (CEST)

--XpoferenS (disc.) 17:40, 30 ago 2009 (CEST)

L'he k-gat

Carles, mira si pots arranjar aixó. (eliminar l'entrada) http://ca.wikipedia.org/wiki/Monestir_Sant_Jeroni_de_la_Murtra Hi havia un link malament, i vaig entendre que l'entrada no existia. L'entrada correcta es a http://ca.wikipedia.org/wiki/Sant_Jeroni_de_la_Murtra Malgrat jo pensi que si en totes les entrades de monestirs incluim la paraula monestir com part de l'entrada alguna cosa no es del tot correcta. No ho se. Si pots possar el meu dibu dels reis catatonics, el posses. Gràcies --XpoferenS (disc.) 17:40, 30 ago 2009 (CEST)

Llocs d'interés

Aquí pots veure on és guia de bcn, és a dir que és diferent del Parc Central ja que està al litoral, ho he tingut que buscar ja que crec que els parcs els vaig copiar d'una plantilla exclusiva de parcs i ho vaig "transferir" aquí.--Vilar (Vine i xerrem) 18:34, 30 ago 2009 (CEST)

Escuts nous setembre

Vaja, així que has estat tu! jo anava a pujar el fitxer però no em deixava. Creia que era per un error de programari ara que estant fent l'actualització i l'he acabat pujant amb un altre nom... File:Escut de Baix Pallars 2009.svg tot i així, aquest escut es nou, i aquesta llista li fem pq elimini la copia antiga treta de municat. Per cert, també he creat les 3 banderes que sortien avui publicades...
No es un escut, però he creat la bandera de Tremp, que també te una imatge no lliure aquí. Xavigivax - (Parla amb mi) 17:13, 17 set 2009 (CEST)

Tornados

Hum... Doncs jo diria al revés, el 1r és correcte però el 2n no. Ho traduiria així:

En una reanàlisi es va descobrir que la circulació baixa de la depressió tropical Ten s'havia separat i dissipat completament; només la circulació mitjana restant va continuar movent-se i es va fusionar amb la segona ona tropical.

Els termes circulació baixa-mitjana-alta són els correctes, així que el 1r era correcte. D'altra banda, fixa't que en anglès es diu the remnant mid-level circulation i no pas the remnants of the mid-level circulation; per tant, es tradueix per l'adjectiu "restant". – Leptictidium (auderiense) 16:50, 31 ago 2009 (CEST)

Torna'm a ensenyar la frase completa plis. – Leptictidium (auderiense) 11:02, 1 set 2009 (CEST)
Ah val, ja l'he trobat. Era outflow, no overflow. I "eflux" és el substantiu de "efluir" (quelcom que flueix des d'un lloc). – Leptictidium (auderiense) 11:05, 1 set 2009 (CEST)
Crec que ambdues formes són vàlides, una ve directament del llatí (eflux) mentre que l'altre ha anat evolucionant amb el català al llarg dels segles (efluència). Potser sí que quedaría una mica més natural posar "efluència". – Leptictidium (auderiense) 13:29, 1 set 2009 (CEST)

Hurricane

  • Això del bilió diria que sí, perquè el que fa la plantilla és mirar si la xifra és més gran de 1.000 (milions) i si és així, divideix entre mil i hi afegeix la paraula bilió.
  • La nota la vaig treure jo. Vaig estar fent proves perquè només sortís si la xifra era en bilions, però només em sortia si hi havia bilions sense la inflació o si els bilions eren amb la inflació, però en els dos casos, no. Al final de les proves em devia quedar fora. Si convé es podria tornar a posar, però és millor l'altra cosa que comentes.
  • Això que dius de "passar" dels bilions i deixar la xifra en 1.000 milions també ho vaig pensar, però la veritat és que el tema d'aquesta plantilla el vaig deixar una mica de banda. A veure si hi torno a pensar. De fet només faria falta que no dividís entre mil i posés directament la xifra que s'introdueix (ara mateix no tinc clar què passaria amb el "punt" dels milers). M'ho miraré alguna estona. --Puigalder (disc.) 21:30, 31 ago 2009 (CEST)
Si he entès el que volies dir, diria que ara ja funciona correctament en el sentit que deies.
He afegit un comentari perquè es posin punts i comes correctament. I un comentari que tenia pendent, ja que cada any s'haurà d'anar actualitzant la plantilla de la inflació (No sé si a la viquipèdia hi ha alguna llista amb "tasques que s'han de fer anualment", per incloure una referència al fet que algú o altre hauria d'actualitzar-la cap a principis d'any, quan surti la xifra de la infració dels EUA)
Fes les proves que consideris oportunes, i si alguna cosa no funciona o no era aquesta la idea, m'ho dius. --Puigalder (disc.) 21:57, 31 ago 2009 (CEST)

Cisallament

1 Cisallament del vent. Salut, --Josep Gustau - Discussió 06:12, 1 set 2009 (CEST)

Banderes noves

Problemes de visualització de svg

Podria ser que tiguessis algun tipus de zoom activat al teu navegador? Amb firefox, amb les tecles Ctrl més + aumentes el zoom i amb Ctrl més - fas que es vegi tot més petit. Quan amplies, distorisiona una mica els pngs resultat de la visualització d'un svg. També podria ser que un fitxer tornat a pujar no el visualitzessis bé per problemes de refresc a commons, però no et passaria amb tots... El que si que et puc dir, que jo amb Windows XP + Firefox 3.5 i Ubuntu + Firefox 3.5 els veig perfectament. --Xavigivax - (Parla amb mi) 09:11, 1 set 2009 (CEST)

Gràcies per l'aclariment d'eflux. Al DIEC no em sortia però no havia buscat per efluir. Limitacions del DIEC. Estic dubtant de votar perquè entenc els vots dels AB i també veig que podria ser un atípic AQ. Ara per ara, però, caldrien 7 vots més de qualitat per compensar els 4 AB. Es pot arxivar com AB, o podem esperar per si hi ha algun canvi en els vots. Tampoc hi ha cap pressa.--Peer (disc.) 14:30, 1 set 2009 (CEST)

RCR Aranda, Pigem i Vilalta arquitectes

Merci per avisar-me de la discussió. Porto uns dies un pèl desconnectat... Salut !! --Gcm (disc.) 18:52, 1 set 2009 (CEST)

1000C 1.0

He començat la feina i vaig una mica de cul. El que jo havia pensat és començar a fer feina amb el que teníem ahir, però seguir millorant la llista ja que presenta incongruències importants. Ara mir de fer la llista definitiva. (1.0). Pau Cabot · Discussió 17:35, 2 set 2009 (CEST)

La 1.0 té 1001 articles i problemes importants que hauríem d'anar polint. Jo no veig molt clar com fer-ho ... Pau Cabot · Discussió 17:52, 2 set 2009 (CEST)
La llista ja té 1000 articles (se m'havia colat Ç). Les meves reflexions sobre els problemes d'aquesta llista les pots veure a Usuari:Paucabot/1000. Pau Cabot · Discussió 18:15, 2 set 2009 (CEST)

Reanomenar categories

Hola KRLS,

Estic intentant reanomenar la [per que quedi ben escrit en majúscula, però no sé com fer-ho. L'única manera que se m'acut és canviar tots els articles un per un, crear la categoria i esborrar l'antiga. Els administradors teniu alguna eina que permeti fer-ho més ràpid?--RR (Què n'has de dir?) 19:55, 2 set 2009 (CEST)

Gràcies!--RR (Què n'has de dir?) 20:08, 2 set 2009 (CEST)

Temporades d'opera

Bé que decideixi en Lohen. Era una proposta. De fet la opinió sobre els articles del Barça me la reservo per a la Viquitrobada. A veure si ve Felato. --Bestiasonica (disc.) 19:20, 3 set 2009 (CEST)

R3R

Acabo de contestar un correu d'otrs relacionat, entre altres coses, amb un bloqueig. Li he explicat que el motiu concret és VP:R3R. T'ho dic per evitar utilitzar qualificatius, a mi també m'ha passat, quan es simplement una qüestió tècnica. --V.Riullop (parlem-ne) 13:33, 4 set 2009 (CEST)

Fotos

Potser t'agradaria votar a Viquipèdia:Imatge del mes/2009/08? --espencat (disc.) 15:15, 4 set 2009 (CEST) Ah sí, perdó, no t'havia vist el vot. Coses de l'edat... :-) --espencat (disc.) 15:27, 4 set 2009 (CEST)

Nova Cançó

Hola, veig has començat a refer les referències a l'article. Si vols acabar-ho perfecte!; sinó digue-m'ho i m'ho faig jo. Com vulguis.--JoanCa (disc.) 21:05, 6 set 2009 (CEST)

Viquiprojecte:Actualitat

Hola KRLS,

com que has creat Consulta per la independència de Catalunya a Arenys de Munt, t'animo a que t'agreguis al Viquiprojecte:Actualitat per crear articles d'actualitat que actualment manquen a la Viquipèdia en català. --Davidpar (disc.) 16:09, 7 set 2009 (CEST)

fotos mes

Hola Carles, No sóc massa afeccionat a aquesta secció, però com que he carregat un grapat de les meves vacances per documentar la Ribagorça, doncs m'he animat. A veure si, a més, guanya alguna d'elles. Salut !. --amador (disc.) 06:05, 8 set 2009 (CEST)

Dar coba

Hola. Es cierto, por eso he dicho al final que no les iba a dar más coba, pero entiéndeme, creo que algo podríais decir alguna vez, me siente solo y sin defensa, y encima que tenga que aguantar esos mercenarios, tiene guasa. Porque todos sabéis que estos son los de siempre, los que me acosaron durante u tiempo. Lo otro ya queda menos, anoche hice algunas cosas más, a ver si puedo terminar esta noche. Un saludo. Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 11:41, 10 set 2009 (CEST)

Caiguda de Constantinoble

Tens raó i entre les dues opcions per caiguda de Constantinoble trio la de treure-la d'avaluació. (Tanmateix a la VQ castellana, insisteixo, està com article de Qualitat!)--JoanCa (disc.) 17:34, 10 set 2009 (CEST)

KRLS et demano una coseta quan puguis: treu-me l'article d'avaluació (jo no me'n surto). Gràcies.--JoanCa (disc.) 12:03, 12 set 2009 (CEST)

Consulta d'Arenys

No presentaràs l'article per ser de qualitat? (Tu dic a tu per ser qui l'ha creat i el que ha editat més). L'article en si ja està acabat, ara només hi ha petites edicions de continguts que s'haurien de donar en avaluació.Mbosch (disc.) 14:11, 17 set 2009 (CEST)

Pregunta

Hola, perdona que et pregunti aquí, però no sabia on fer-ho: ¿Com em puc fer una pàgina d'usuari, de forma senzilla?

Problema amb el bot

Pots mirar si al teu bot també li passa això? A mi m'ha començat avui, però l'EVA sembla que fa setmanes que s'hi troba.--Joancreus (discussió) 23:29, 17 set 2009 (CEST)

Nicolás de Cardona

Ja sé que en Català és Nicolau però amb às - ás ja no sé ón soc--Mcapdevila (disc.) 17:54, 19 set 2009 (CEST)

D'accord! sembla lo més raonable

de fet hi ha ambdues entrades per a deasmbiguació el tema era sobre quina editar el text que ha de ser una sola ho faré sobre la "Nicolás" i l'altre tindra el "redirect"--Mcapdevila (disc.) 21:29, 19 set 2009 (CEST)

3 anys!

Abans de felicitar-te pels teus 3 anys a la viqui, et tocarà patir un suplici fins a la nit.... Però primer haurem d'esperar a que hi siguem tots a la festa...xD

Prepara't! fa l'ullet --Xavier D. || A disposar! 14:14, 20 set 2009 (CEST)

Felicitats pels 3 anys i pels que estan per venir. ;)Mbosch (disc.) 14:23, 20 set 2009 (CEST)

Ara que ja t'hem fet la brometa i t'hem torturat una mica al xat, et felicito de tot cor a la viqui, i espero que en siguin molts més! Gràcies per introduir-me al xat i fer-me endinsar a Viquitexts. T'estic molt agraït. Tot i així, encara és d'hora per saber certs aspectes sobre mi... xD. FELICITATS!!! --Xavier D. || A disposar! 23:39, 20 set 2009 (CEST)
Apa noi!, Per molts anys!! t'ha agradat el regal ... Hem vaig divertir molt veient com estaves desconcertat vers qui era el programador ... XD --Marc (Mani'm?) 13:49, 21 set 2009 (CEST) Pd: li has de fer alguna classe més a la gochy que anava més peix que tu!

Què curiós, jo vaig començar exactament el mateix dia a la viqui en castellà... --Xavigivax - (Parla amb mi) 16:46, 22 set 2009 (CEST)

Exactament, la meva primera edició va se a les 13:32, així que sóc una mica més gran (la teva va ser a les 15:57) jajajaja. --Xavigivax - (Parla amb mi) 16:55, 22 set 2009 (CEST)

Ets massa ràpid

Quan estava editant el "Dispositiu intrauterí", ja m'has enganxat la llufa de que calia una revisió ortogràfica del text, i amb això he perdut les referències bibliogràfiques que estava enganxant de la versió castellana (procedent de l'anglesa).

Ara ja està arreglat.

Fins una altra!.

--Jmarchn (disc.) 22:37, 21 set 2009 (CEST)

Lluismil

Si us plau, passat per la discussió d'en Luis Mil Usuari Discussió:Lluismil, ha plantejat un dubte que potser li pots resoldre. --Bestiasonica (disc.) 10:54, 22 set 2009 (CEST)

200000 articles!

Què et sembla la imatge Fitxer:Wikipedia-logo-ca-200000v.png per posar-la de logo????

Imatges

Llegeixo que vols que pengi les imatges meves a Commons, doncs be:
1) Es massa complicat, perdo massa temps buscant la llicencia i la categoria i al final no l'encerto mai, i no entenc prou l'angles tècnic per manejar-me allà. Els de commons, a més de soberbis i ufans en general, són molt sapastres i els formularis estan mal fets amb ganes, i encara que els retoquen sovint no ho encerten mai, i no hi ha manera de carregar fàcil si no ets un expert
2) Quines imatges?, no tinc ni idea de quines imatges meves cal carregar a Commons, ni on trobar-les, ni com fer-ho per trobar-les. Vaig perdre un disc dur i moltes imatges anteriors al 2007 no les tinc ja al meu ordinador, però només de banderes tinc entre 300.000 i 400.000 imatges, com puc saber quines he de carregar?.
3) Crec que hi ha un sistema de trasllat d'imatges, però requereix d'un password que no es dona a ningú (no recordo si no el donen o el que donen no es valid, però pel cas és el mateix), per tant no es pot passar directe de la wiki en catala a Commons, les hauria de localitzar, passar al meu ordinador i després carregar a Commons: si fossin mitja dotzena encara, pero si són més és impossible, és massa feina.
4) Si tens alguna altra solució o saps com fer-ho tens el meu permís per passar totes les meves imatges a Commons.--joc (disc.) 20:10, 23 set 2009 (CEST)

Viquitrobada

Suposo que si. Si no passa res urgent. Compteu-me a taula. Qui se n'encarrega del "jamar"? --Bestiasonica (disc.) 17:26, 26 set 2009 (CEST)

Revisió dels 100

Crec que a la llista dels 100 s'han de replantejar alguns articles; quan es va fer la llista, amb molt encerts, no s'havia produït l'actual desenvolupament dels 1000 i altres projectes germans. Crec que els 100 han de ser majoritàriament una selecció dels 1000 i l'apartat dels catalanoparlants, una selecció dels 10 més destacats de VP:1000C/1.0. Ara n'hi ha 38 que no són dels 1000, i alguns són llistes o desambiguacions que haurien de desaparèixer. Bé, digueu la vostra a la pàgina dels 100. Aquest missatge l'he enviat a tots els que esteu com a col·laboradors dels 100.--Peer (disc.) 19:32, 27 set 2009 (CEST)

Sinex

En Sinex torna a fer de les seves, potser un blocatge de 24 l'ajudaria a reflexionar. --Bestiasonica (disc.) 18:47, 28 set 2009 (CEST)

Assistència a la Viquitrobada

D'acord, ara ja m'ha quedat tot clar! (tenia una visió d'aquesta viquitrobada una mica diferent a la real doncs. M'imaginava una trobada de gent entre 35 i 60 anys on les persones només farien que llegir articles en veu alta o alguna cosa així xD). Llavors aquest event pinta més interessant del que m'esperava, per a la pròxima compteu amb mi!--Layonard, Viquiparlem? 22:06, 28 set 2009 (CEST)

Vandalisme

Crec que coincideixen diverses coses: els bots no van, la tornada al cole (a l'estiu baixa moltíssim), la viquipèdia cada vegada és més popular i una forma fàcil de fer el gamberro de forma anònima, i, sobretot, que alguns usuaris que patrullaven els CR ja no ho fan o almenys ho fan menys. Dues coses més: enhorabona per l'article de la consulta i a Figueres feu una cervesa a la meva salut.--Lohen11 (disc.) 22:28, 28 set 2009 (CEST)

Pont del Dragó

Que creus que s'ha de fer amb aquest article? Pont del Dragó --Bestiasonica (disc.) 23:06, 28 set 2009 (CEST)

Darrerament m'estic tornant menys sever pel que fa als articles de centres educatius i aquest en concret em sembla notable per la seva peculiaritat (no sembla un CEIP/IES qualsevol). Tinc dubtes de presentar-lo a un procés d'esborrament i veient el que em dius tu encara en tinc més. Brrrr, i l'usuari que l'ha creat passa de tot... Li torno a enganxar un avís i si d'aquí a uns mesos no ha fet res pot ser que el presenti a veure com respon la colla pesigolla, vull dir la "comunitat". ;-) --Bestiasonica (disc.) 23:28, 28 set 2009 (CEST)
Hehehe! Ho he notat fins i tot jo que he deixat de patrullar activament els canvis recents (em feia mala sang...). Per cert, ara que ho dius ja deu fer tres mesos de la darrera elecció d'admins. S'ha fet alguna avaluació de si en fan falta més? --Bestiasonica (disc.) 23:35, 28 set 2009 (CEST)
a veure si hi pots parlar perquè els activi. --Bestiasonica (disc.) 23:55, 28 set 2009 (CEST)

Cita del carnaval

Ep KRLS! he vist que vas traduir una cita que vaig introduïr a l'article del Carnaval de Solsona, del castellà al català. Com a "norma" general s'acostumen a traduir si la cita va ser feta textualment en castellà? Gràcies!! --Solde (disc.) 08:53, 29 set 2009 (CEST)

Armes

Sorry, acabo de veure ara el missatge que em vas deixar fa una setmana: – Leptictidium (auderiense) 12:51, 29 set 2009 (CEST)

  1. Intratec TEC-DC9
  2. Carrabina Hi-Point 995
  3. Escopeta de bombeig Savage 67H
  4. Escopeta retallada de doble canó Stevens 311D

Figueres

No, no puc. I ja m'hagués agradat, ja. Aquest principi de curs tenc massa coses en marxa ... Bé, tot això que s'estalvia l'associació ... ;)

De totes maneres, ja miraré de seguir-vos. Que us ho passeu molt bé! Pau Cabot · Discussió 15:18, 30 set 2009 (CEST)

Ok. Pau Cabot · Discussió 15:37, 30 set 2009 (CEST)

Mapa de Catalunya

Veig que has realitzat un mapa molt interessant on surten els municipis de Catalunya i el seu posicionament respecte a la qüestió de les consultes populars. Bé doncs, et proposo que tant a la pàgina de Commons com a l'article en si apareixes en requadre amb la llegenda on els colors no s'expressin en lletres sinó en colors, tal i com es pot veure al marge dret d'aquest article. Jo mateix me'n podria encarregar però necessitaria el codi de referència de cada color per no errar. Moltes gràcies i segueix endavant!! --Jove (disc.) 15:40, 30 set 2009 (CEST)

Ja ho tinc fet, a veure que et sembla. Si no agrada desfaig canvis. Tot i així no he pogut fer servir els codis de colors que m'has passat perquè no me'ls ha acceptat, ni a Commons ni a Viquipèdia. El color taronja és lleugerament diferent però no he sabut trobar el nom exacte.--Jove (disc.) 00:54, 1 oct 2009 (CEST)

Discussió:Cànnabis

He introduit la referència a l'article original que has citat respecte al deteriorament de la memòria ocasionada pel cannabis. En el primer paràgraf d'Efectes neuropsicològics.

--Jmarchn (disc.) 23:17, 30 set 2009 (CEST)

Quin problema

hi ha amb aquesta edició? Estic comprovant tot, i no veig cap errada. Salutacions cordials. Ferbr1 (disc.) 23:40, 30 set 2009 (CEST)

Vaig utilitzar el reemplaçament automàtic del processador de textos per tal de reemplaçar els dobles espais per espais simples i es veu que quan vaig pegar el text de la Depressió tropical vaig canviar inadvertidament alguna cosa. Ara ja crec que està bé. Ferbr1 (disc.) 10:02, 1 oct 2009 (CEST)

Gràcies per l'adreça

Però no n'hi he trobat cap de convincent. Tu sí?--Bercany de Sinobé (disc.) 15:10, 2 oct 2009 (CEST)

Ucraïna

Ep! com que ja apareixea en verd... però tranquil, que el tinc a la llista de països per seguir treballant (de fet, tinc força apartats a "mitges"). Gràcies per l'avís però. --Solde (disc.) 15:14, 2 oct 2009 (CEST)

Fet Fet! Tot i que encara l'he d'ampliar un xic... --Solde (disc.) 09:29, 4 oct 2009 (CEST)

Re: acabat

Sé que t'haurà quedat de conya, molt sort i que vagi bé! fa l'ullet --Xavier D. (A disposar!) 09:48, 3 oct 2009 (CEST)

La Viquipèdia, respectable i puritana...

Bona tarda, heu tornat bé? Aquí ja tens feina per quan t'hi vulguis posar: Viquiprojecte:Sexualitat/Articles demanats. – Leptictidium (auderiense) 00:27, 4 oct 2009 (CEST)

Això no vol dir absolutament res. – Leptictidium (auderiense) 15:13, 4 oct 2009 (CEST)

Depressió...

La depressió d'en Ten ja té la distinció de qualitat. Enhorabona.
Si t'animes vota Nova Cançó, article que coneixes i està pendent d'algun volt per ser arxivada.--Peer (disc.) 17:54, 4 oct 2009 (CEST)

Gràcies

Gràcies Carles, de tant en tant una frase d'ànims sempre s'agraeix. Els teus articles també m'agraden molt hehe!! (sensa coña) --MarisaLR (disc.) 22:44, 4 oct 2009 (CEST)

Revisió sistemàtica de tots els AQ

Mirat això i digues la teva (tot i que has estat el primer en participar).--Peer (disc.) 16:36, 5 oct 2009 (CEST)

Fotos

Hola, a veure si em pot ajudar. Tinc entès que les fotos de flickr es poden carregar a commons, m'equivoco? totes? cal demanar algun permís? com es fa? es a dir, què poso a l'usuari, a les llicències i permissos? I com ho faig, em descarrego primer la imatge a l'ordinador i desprès la carrego com si fos meva, no? Es saps alguna cosa? Gràcies.--Slastic (disc.) 14:39, 7 oct 2009 (CEST)

Vale, però segueixo sense saber què haig de posar a cada apartat del formulari de commons per a carregar-les, com a autor poso el nom del flickr? i si m'han donat un permís per correu, on ho mostro? i com? sinó, les llicències dels símbols es corresponen a les propossades pel formulari? és un pal haver de tenir mil pàgines obertes alhora per comparar tot, no hi ha cap procès més senzill?--Slastic (disc.) 15:39, 7 oct 2009 (CEST)

Ja veig.--Slastic (disc.) 15:46, 7 oct 2009 (CEST)

Escuts existents vectoritzats (octubre)

O el títol o el contingut d'aquest article és incorrecte. Per ser coherents amb el contingut, s'hauria de dir Símbols de Sanaüja, o bé crear un article diferent per la bandera. El que no pot ser, es que un article que es digui "Escut de Sanaüja" parli sobre la bandera com si es tractes del mateix tema.--Xavigivax - (Parla amb mi) 11:23, 9 oct 2009 (CEST)

Guardó

Mig guardó, la part crítica... Et concedim aquest guardó doble per aquests 3 anys fent el gandul...
... i tot i així, haver sabut dirigir admirablement la Viquipèdia i
als penques del xat com un bon capità.
L'altra meitat del guardó, la positiva!

Felicitats! Te'l mereixes! fa l'ullet --Xavier D. (A disposar!) 23:56, 9 oct 2009 (CEST)

A mi perquè m'han pressionat eh, tampoc et pensis qui sap què... :P (és broma naturalment, felicitats!) --Miquel Puig i Pey (disc.) 23:58, 9 oct 2009 (CEST)

eps!: jo hi estic en contra ... no passes de contramestre!!... gracies per tot --85.58.18.113 (discussió) 21:42, 12 oct 2009 (CEST)

Article de les consultes municipals i plànols

Bones! He vist que tu t'has encarregat del plànol on hi han pintats els municipis que han aprovat / rebutjat mocions i tota la pesca. Veig que vas atrafegat per actualitzar-lo. Si vols et puc ajudar. He estat fent unes proves a partir de l'última versió del plànol editant-lo amb l'inskcape. Em trobo que amb l'eina d'omplir espais no se m'omplen correctament i veig que a tu et queda perfecta, he estat provant amb diferents valors però res...

En tot cas tinc una versió del plànol amb tots els municipis que teniu llistat a l'apartat de discussió afegits si vols tot i que com et comento no acaba d'estar pintat del tot bé tot i que has de fer força zoom perquè es noti. En tot cas potser es podria refer correctament si em dius com fer-ho jo puc anar-ho actualitzant i revisant.

L'altre dubte és com pujar el fitxer de manera que passi a ser l'última versió. Tinc poca experiència a la viquipèdia. Sé que es pugen a commons però poca cosa més.

Imatge del mes

Gràcies. Feia molts mesos que no em presentava i s'havia de recuperar el temps......--amador (disc.) 09:06, 12 oct 2009 (CEST)

Hola

¿Com puc fer una infobox a Bilbeny's completeta? Sempre que ho he intentat copiant d'alguna altra (per exemple, la de Prokofiev), dades com el naixement o les influències, per exemple, no m'hi apareixen--Bercany de Sinobé (disc.) 14:34, 12 oct 2009 (CEST). Gràcies per la informació de l'infobox. I com ho has fet per introduir les obres principals de Prokofiev a l 'infobox? --Bercany de Sinobé (disc.) 12:04, 21 oct 2009 (CEST)

Pisces

D'acord! I gràcies! Qualsevol altra "millora", no dubtis a comunicar-me-la.--Panellet (disc.) 16:31, 12 oct 2009 (CEST)

Cobertura de la Viquipèdia

Hi pots ficar cullerada ... Pau Cabot · Discussió 21:37, 12 oct 2009 (CEST)

projectes germans

Carles, En Xavier Dengra diu que es vol presentar a administrador del Viquidites i em demana el meu suport. Penso que l'hauries de situar sobre les conclusons de la trobada, ja que he mirat les notes de la Barcelona i són massa "politicament correctes". --amador (disc.) 21:23, 13 oct 2009 (CEST)

De la taverna a la discu

Gràcies per la part que em toca!! i per estar tan atent Una abraçada --MarisaLR (disc.) 19:35, 15 oct 2009 (CEST)

Colom

Krls: he penjat el segon viatge a l'article (es:Descubrimiento de América hi manca un repas de noms, que ja faré); a la discu hi tens el 3er i 4art, he posat lo de pa pagina d'en XPo i he comprovat que a can Es ho tenen si fa no o fa igual ( a ), si et sembla bé els pots pujar a l'article i passar a consensuar altres apartats. El dia 20 acaba el bloqueig d'en Miguel. --Marc (Mani'm?) 14:25, 16 oct 2009 (CEST)

Re

Gràcies pel teu comentari. La veritat és que no tinc paraula, tot i que estava convençut de la meva decisió. Ferbr1 (disc.) 01:31, 20 oct 2009 (CEST)

l'Odisfera mereix la seva entrada!

KRLS l'odisfera mereix tenir la seva entrada a la wiki... molta demagògia de ser d'esquerres i sou els més fatxes, esborrant el que escribim sense més dicussió.

correu

Has rebut un correu que et vaig enviar a @gmail?--Pallares (disc.) 12:32, 22 oct 2009 (CEST)

Pagesos i patates

Vídeo interessant, però per algun motiu en concret? – Leptictidium (auderiense) 10:41, 25 oct 2009 (CET)

Bueno, mentre encara sigui aquesta mena de vídeos! El bot es posa a arreglar els desperfectes. – Leptictidium (auderiense) 10:57, 25 oct 2009 (CET)
M'ho rumiaré. En qualsevol cas, no serà tot seguit, els propers vuit articles propis que vull fer ja els tinc pensats. – Leptictidium (auderiense) 22:03, 30 oct 2009 (CET)
"Aquell mateix migdia, el govern va declarar una alerta d'huracà entre Cabo Rojo i Veracruz, i va estendre l'alerta de tempesta tropical cap al nord fins a Cabo Rojo.". – Leptictidium (auderiense) 13:52, 31 oct 2009 (CET)
A mi tampoc no m'acaba de convèncer, però el govern de Florida ho tradueix al castellà com a "alerta de huracán": [9]. – Leptictidium (auderiense) 15:25, 31 oct 2009 (CET)
Per cert, fas tota la meteorologia o només huracans? Perquè ens falten bastants articles generals de meteorologia, els pots fer si vols. – Leptictidium (auderiense) 15:47, 31 oct 2009 (CET)
Em referia a crear els articles que falten, no pas ampliar meteorologia o el que sigui. Em semblen esborranys acceptables sempre que tinguin la taula i com a mínim una informació específica sobre l'huracà en qüestió (per exemple, amb els mamífers intento no posar només la filiació taxonòmica, sinó també el pes i la longitud del mamífer en qüestió). Però és el que et dic, mentre tingui una taula completa i un parell de línies, per mi és acceptable. – Leptictidium (auderiense) 16:13, 31 oct 2009 (CET)
Per exemple: raig globular, nucli de condensació, estratocúmul (i altres tipus de núvols), etc. – Leptictidium (auderiense) 16:32, 31 oct 2009 (CET)
Em sembla bé, només canviaria "d'ample" per "de diàmetre". – Leptictidium (auderiense) 21:09, 12 nov 2009 (CET)
Pel que he vist, totes les llengües romàniques properes a la nostra fan servir "pressió central" o el seu equivalent (tret del francès), i també ho he trobat en català. La pressió central és la pressió màxima en un anticicló o la pressió mínima en una depressió (és a dir, és la pressió més extrema). Per cert, pot ser que avui t'hagi vist anant en bici pel carrer Tuset? – Leptictidium (auderiense) 20:47, 23 nov 2009 (CET)

Temes de qualitat

Bona tarda. Com que tu ets un dels usuaris que ha presentat com a mínim un article de qualitat en aquest any 2009, el meu mestre m'ha enviat perquè et convidi a fer una ullada a fer un projecte de temes de qualitat. Es tractaria de donar una distinció especial als temes que tinguin múltiples articles de qualitat, per fer col·leccions d'articles de temàtica similar amb una qualitat alta. Pots veure l'esbós de les regles aquí. Pots dir-hi la teva, amb idees, crítiques o suggeriments.

Saluts mecànics,

EVA (missatges aquí)

Windward Island

Hola, he vist que preguntes el nom de les Windward Islands. No ho tinc clar del tot, però potser serien "Illes de Sobrevent". En italià la traducció de Windward Islands és "Isole Sopravento meridionali""

Sobre el tema també es pot mirar l'article Illes de Sotavent on parlen de diversos arxipèlags amb el nom de sotavent repartits per diversos oceans. Allà s'esmenta el nom de Sobrevent com a contraposició de sotavent. --Puigalder (disc.) 23:55, 29 oct 2009 (CET)

També em sembla el millor nom :-) --Puigalder (disc.) 15:26, 30 oct 2009 (CET)

Acestridium

Hola! Prenc nota del que dius, però ara m'estic centrant només en crear articles sobre les diferents famílies i espècies de peixos (entre d'altres, n'he fet les del gènere Acestridium, les quals no són les subespècies que tu dius: constata-ho a Loricàrid). Els gèneres els faré posteriorment ja que em suposen molta més feina i no rendeixo tant en la producció d'articles.--Panellet (disc.) 15:19, 31 oct 2009 (CET)

Escuts nous vectoritzats (novembre)

viquibalear

Pots passar un moment pel xat?--Gomà (disc.) 19:40, 3 nov 2009 (CET)

traduccions ttwinkle

A vore si entre el que has deixat al resum d'edició i la teua crida al xat sé interpretar-te...

Primer que res no he vist el teu missatge alxat perquè estava com a Pasqual|laptop i no com a Pasqual|on, i això al geni li difícil de saber, així que no he rebut l'avís.

I al tema, diria que volies preguntar-me que estàs traduint, doncs són simples 'resums d'edició' que es voran quan deixem un avís en una pàgina de discussió d'usuari/ària. Aleshores no es tracta d'imperatius. –Pasqual · discussió · xat 01:35, 9 nov 2009 (CET)

Enke

En la biografia de Robert Enke apareix automàticament la categoria de persones vives. Malauradament no és així. Pots dir-me com es canvia? Gràcies! Salut!--Jey (disc.) 17:52, 11 nov 2009 (CET)

D'acord! Gràcies de nou! --Jey (disc.) 19:00, 11 nov 2009 (CET)

Re: Banderes

Potser en faig alguna molt de tant en tant, però tinc altres coses a fer. Ja t'avisaré en quant en faci una. L'usuari Cameta va fent bastantes més que jo. --Xavigivax - (Parla amb mi) 10:14, 12 nov 2009 (CET)

N'he fet una perquè et treguis el mono d'eliminar banderes d'allà. És la d'Albesa. --Xavigivax - (Parla amb mi) 10:46, 12 nov 2009 (CET)

trobada

Com et localitze jo? Tens un missatge de correu noi! xD –Pasqual · discussió · xat 12:29, 14 nov 2009 (CET)

Mapa municipal de Catalunya consultes independentistes.svg

Hola,

m'agradaria que actualitzessis el mapa amb les noves consultes en la província de Girona. Consulta aquesta imatge i completa el mapa amb els municipis que hi manquin, que no són pocs...

Espero que aquesta aportació es serveixi per completar millor l'article Consulta per la independència de Catalunya. --Davidpar (disc.) 15:01, 15 nov 2009 (CET)


Ei, He editat el mapa afegint un grapat de municipis de la Garrotxa però no puc penjar-lo. Com te'l puc fer arribar? (He afegit: Argelaguer, Maià de Montcal. Santa Pau, Sant Ferriol, Sant Aniol, Tortellà i Olot). Si vols també puc afegir els del Pla de l'Estany.

Gràcies!

--Cortsenc (disc.) 11:20, 24 nov 2009 (CET)

Arxivant la Consulta d'Arenys de Munt

He arxivat l'avaluació de la Consulta per la independència de Catalunya a Arenys de Munt per descarregar la pàgina d'avaluacions més antigues. Si ho consideres, el proposes per alguna distinció.--Peer (disc.) 19:10, 16 nov 2009 (CET)

Ens coneixem

Em fa bastanta il·lusió, què em coneguis. Pot ser què sigui per la meva passada carrera vandalista fa molt de temps, i sincerament, vull fer el bé. Però lohen11 m'ha agafat mania(castellanisme, no conec la traducció) i no sé com dir-li que em perdoni, i que vull ser un bon viquipedista com ell. Tu podries fer de intermediari, oi?--88.17.203.248 (discussió) 22:08, 24 nov 2009 (CET)

Encara que no ho creguis, admiro a en lohen, i penso què és un magnífic viquipedista. No pretènc (dubto de la correcció d'aquesta paraula)fer-li mal, diguem-ho vandalisme a la pagina de discussió, només vull fer les paus.--88.17.203.248 (discussió) 22:11, 24 nov 2009 (CET)
D'acord, però em faré una nova conta, no vull ser un IP. Encara què crei la nova conta, podràs saber que sóc jo, en 88.17.203.248, oi?--88.17.203.248 (discussió) 22:14, 24 nov 2009 (CET)
Ja la crearé demà, que ara tinc que he d'estudiar. Bona nit.--88.17.203.248 (discussió) 22:19, 24 nov 2009 (CET)
Sóc jo--Godexists (disc.) 00:00, 14 des 2009 (CET)

Una altra tempesta de qualitat

He arxivat Tempesta tropical Marco (2008) amb la distinció de qualitat. Felicitats.

Replace.py

Ei! Era mòn per món. N'hi ha molts!!!--Edustus (disc.) 14:23, 28 nov 2009 (CET)

Rodoreda

Ai! perdona, estic traduint el teu article per l'és., l' ho he esborrat sense voler, naturalment. Salutacions --MarisaLR (disc.) 13:17, 5 des 2009 (CET)

vandalisme

Hola, sabries dir-me perquè aquesta edició ha durat més de 3 hores? Si conté insults s'haurien de filtrar automàticament no? Gràcies!--Jey (disc.) 20:07, 6 des 2009 (CET)

Enllestir la feina

Bon dia,

ja queda menys d'un mes per a que s'acabi l'any i hauríem d'acabar la llista d'articles sol·licitats de 2009 del Viquiprojecte:Actualitat. Entre tots la podem fer desaparèixer. --Davidpar (disc.) 11:37, 7 des 2009 (CET)

Història de l'electricitat

Si vols te'n puc traduir un tros de 3.000-5.000 octets. Com et pots imaginar, la base de dades que he fet fins ara està especialitzada en biologia i enginyeria aerospacial, i la història de l'electricitat tindria moltes coses noves que afegir. Així doncs, tres opcions:

  • et faig 3.000-5.000 octets per començar (més endavant, es podria fer més perquè la base de dades ja inclouria més terminologia sobre aquest camp)
  • et faig l'article sencer, però t'encarregues de revisar-lo (no recomanat, ara mateix tindries molta feina)
  • si saps fer anar una eina de TAO, et puc passar l'enllaç per descarregar-te el programa, les instruccions que faig servir jo, i la base de dades que he creat fins ara. T'explicaria com es va creant el sistema i a partir d'aquí ja el podries anar millorant tu.

Com vulguis. – Leptictidium (auderiense) 14:00, 8 des 2009 (CET)

Així doncs, assumeixo que saps com funciona la TAO? Si és així, comença per descarregar-te el MemoQ free. – Leptictidium (auderiense) 21:06, 8 des 2009 (CET)
És el compte que faig servir des d'ordinadors que no són el meu, no tinc confiança per deixar la meva contrassenya por ahí. Ja vaig dir fa temps que aquest compte era una "titella", no ho vaig pas amagar. --13XIII (disc.) 17:15, 10 des 2009 (CET)
Tingui vostè: Fitxer:Fruites_i_verdures.PNG. – Leptictidium (auderiense) 19:54, 10 des 2009 (CET)
A Jammin'... Euh, vull dir, d'acord! – Leptictidium (auderiense) 17:55, 24 des 2009 (CET)
PS: Suposo que et deus referir només que repassi l'apartat de precursors, no? – Leptictidium (auderiense) 17:57, 24 des 2009 (CET)
Fet Fet! L'alcohol és per dissabte :) – Leptictidium (auderiense) 18:06, 24 des 2009 (CET)

Pólvora catalana

He sol·licitat l'esborrat de la pàgina Pólvora catalana i Corona catalano-aragonesa el redactor, abans d'esperar el resultat de la votació ha mogut la pàgina fins a pàgines personals Usuari:Mcapdevila/Pólvora catalana i Usuari:Mcapdevila/Corona catalano-aragonesa, cosa que trobo de molt mal gust, doncs calia esperar al resultat de la votació abans de fer res, i ho ha fet sense avisar a la pàgina de discussió de l'esborrat ni a perquè hi estiguem al tanto. Aquest usuari es dedica a fer de tant en tant articles pamfletaris de teories sense referències per utilitzar la viquipèdia per fer d'altaveu a l'Institut Nova Història: La catalanitat de la celestina, pòlvora catalana, Institut Nova Història, Corona catalano-aragonesa. Cal revertir perquè s'acabi la votació o s'arxiva la votació per quan ens despistem i reanomeni de nou els articles? --Panotxa (disc.) 07:09, 11 des 2009 (CET)

Vandalisme encobert

M'agradaria saber la teva opinió sobre aquest missatge.--Lohen11 (disc.) 09:32, 13 des 2009 (CET)

Percentatges

Hola Krls. Els percentatges es posen només amb un decimal.--Lohen11 (disc.) 20:49, 13 des 2009 (CET)

Amb menys números tens la mateixa informació i quan n'hi ha tants, això s'agraeix. De fet, dóna la mateixa informació 25,34 que 25,3. El segon decimal és insignificant i no es posa mai. Els de decidim.cat cauen en el mateix error, doncs.--Lohen11 (disc.) 21:25, 13 des 2009 (CET)
Ho sento, és per defecte professional. A més a més, els números sempre van a la dreta, és a dir posa-hi style="text-align:right". T'ho dic i no ho faig jo, per no crear-te un conflicte d'edició.--Lohen11 (disc.) 21:42, 13 des 2009 (CET)

Consultes per la Independència

Perdona, la meva intenció era ajudar sense cap mala fe... Em sap greu. Ja no toco res mes, tu... (No sé si he escrit la resposta al lloc adequat, si de cas, esborra aquest missatge. Intento col·laborar de tant en tant però no domino del tot la Viquipèdia...)

Autoconfirmed User

Com puc ascendir a aquesta categoria?--Godexists (disc.) 22:31, 15 des 2009 (CET)

Com ho puc saber?--Godexists (disc.) 18:46, 16 des 2009 (CET)
Ah, jo ho deia per poder pujar imatges. Si m'he confòs, quina és la categoria, doncs, necessaria per poder fer-ho?--Godexists (disc.) 18:55, 16 des 2009 (CET)

Bioquímica

Ja hi he fet bastanta feina. De totes maneres, m'estim més avisar-los amb recordatoris que "arreglar-los" l'article. Potser així aconseguirem que ells mateixos arreglin el que falta. Ara me'n vaig a dormir, però demà hi estaré atent. Pau Cabot · Discussió 23:13, 15 des 2009 (CET)

Ah, això no ho sabia. Ja anirem fent idò ... Això pot servir Pau Cabot · Discussió 23:19, 15 des 2009 (CET)

Fibromiàlgia

Hola,

Veig que has col•laborat en l'article i has corregit algunes cosetes... Ufff!! És que em faig tal embolic!! Ja m'ha costat trobar el lloc per poder escriure't!! Veig les coses, o els missatges i desprès els perdo, no els sé tornar a trobar, no sé qui m'ho ha escrit... Bé, poc a poc, suposo.

De totes formes, moltes gràcies per l'ajuda i fins aviat! --Mertxe Fernández (disc.) 12:09, 20 des 2009 (CET)

Petició de traducció

La vostra petició de traducció de l'article Usuari:KRLS/Proves3 no es pot fer degut a que no existeix la pàgina sol·licitada en l'idioma origen.

Gos de muntanya dels Pirineus

Hola, KRLS, t'agraeixo les teves aportacions a l'article Gos de muntanya dels Pirineus, i volia comentar-ne una amb tu. Concretament l'eliminació de l'adjectiu "majestuós". Entenc que ho hauràs fet perque sembla una valoració subjectiva impròpia d'un contingut enciclopèdic.

Però pel que sembla, aquest adjectiu (i/o la referència a una "certa elegància") forma part de la definició de la raça [10], [11], [12] (ja de passada, mirant les referències me n'adono que no van ni la meitad dels enllaços... :-P). En resum: vist que aquestes "valoracions" formen part de la descripció de la raça, no ho hauríem de deixar a l'article? Potser citant literalment el paràgraf anomenat "Descripció general", per tal de deixar clar que és una opinió expressada pels criadors? Com ho veus?

Salutacions, --Richy (disc.) 13:14, 23 des 2009 (CET)

Bones festes

Bon Nadal i Any nou !! --MarisaLR (disc.) 12:44, 24 des 2009 (CET)

Si no ens veiem pel xat, et desitjo Bones festes i un agradable 2010! fa l'ullet --Xavier D. (A disposar!) 14:00, 24 des 2009 (CET)

Bon Nada, company! Ferbr1 (disc.) 17:23, 24 des 2009 (CET)

Bon Nadal i bon any 2010, wikicamarada!
Fitxer:Wikisanta-no motto.png

Si sota abric i barret
i amb bufanda ben nuada
oblides que al parapet d'avançada
uns homes lluiten pel dret
de la terra amenaçada
i tens fred,
quin fred al cor, camarada!

Pere Quart
--Panellet (disc.) 18:20, 24 des 2009 (CET)

Bones festes, company! --Josep Gustau3 anys - Discussió 18:54, 24 des 2009 (CET)
Bon Nadal --Cameta (disc.) 20:19, 24 des 2009 (CET)

Petició de traducció

La vostra petició de traducció de l'article Usuari:KRLS/Proves3 s'ha completat amb èxit.

La primera vegada no havia funcionat perquè havies posat malament la plantilla i això ha fet avortar el bot. Encara està pendent de fer que si el nom d’usuari no és correcte ho detecti i actuí en conseqüència. La sintaxi correcta és:

Tu havies posat: On hi ha dos errors:

  1. Li demanes que faci servir la pàgina Usuari:Jrgoma/fr-er per millorar la traducció i aquesta és una pàgina escrita per traduccions de francès de matemàtiques. Probablement en comptes de millorar hauria empitjorat. Però no passa res més.
  2. No has signat al paràmetre corresponent de la plantilla. EL bot ha intentat obrir una pàgina d’usuari que no existeix i ha avortat. Això està pendent de fer, quan estigui acabat no farà la traducció i modificarà la plantilla per posar la pàgina en una categoria de peticions errònies perquè es pugui mirar qui ha fet la petició i arreglar-ho.

Les plantilles no les ha treduit perquè no hi ha feta la descripció de com cal traduirles. Aquí hi ha la llista de les que ha detectat, si mires com està fet en frances pots definir-ho tu mateix per l'espanyol.--Gomà (disc.) 14:31, 25 des 2009 (CET)

Dear KRLS,

I am very much interested in your fine map Fitxer:Mapa municipal de Catalunya consultes independentistes.svg. Since I am not able to speak either Catalan or Castellano I would like to ask you if you provide a translation of the map's legend

  Municipi on s'ha fet la consulta i ha guanyat el sí.
  Municipi on la corporació municipal ha donat suport a la consulta, sense que s'hagi fet per ara.
  Municipi on la corporació municipal ha refusat donar suport a la consulta, el que no vol dir que no es faci.
  Municipi on s'ha fet la consulta i ha guanyat el no.

into English?

As I understand it this maps shows support or non-support for conducting the referendum. Do you perhaps intend to construct a map that shows the results of the referendum?

Greetings --Furfur 16:49, 26 des 2009 (CET)

Bot de suport a les traduccions

L’amical-bot resultat del taller de bots ja està funcionant . Encara queden millores per fer a la llista de tasques pendents i encara pot ser que tingui errors. Però els resultats que dóna ja són prou bons per estalviar molta feina en les traduccions. Abans de presentar-lo en societat aniria bé fer una prova restringida per acabar de polir els errors i per omplir les pàgines de traducció de plantilles. Si vols ajudar a la pàgina del bot hi ha les instruccions. Merci.--Gomà (disc.) 23:56, 27 des 2009 (CET)

Nous mapes de localització.

Hola KRLS! Què tal? Has vist quin regal de nadal que he fet a la Viquipèdia amb els nous mapes de localització? :D Ja sé que cal consens, però digues-hi tu també la teua, no? T'agrada? En qualsevol cas, no veig que hi haja un desgavell preocupant en la resta de les plantilles amb els canvis fets. Bona nit i Bon Nadal! --Joanot Martorell 01:06, 28 des 2009 (CET)

Petició de traducció

La vostra petició de traducció de l'article Usuari:KRLS/Proves3 s'ha completat amb èxit.

Hola, te hablo en castellano porque he leído en tu página de usuario que tienes un nivel comparable al de un hablante de lengua materna castellana, si por lo que sea te molesta, dímelo, y te traduciré lo puesto, por supuesto, me da igual como me contestes, porque el idioma lo entiendo perfectamente. Desde hace unos días he editado en la página de Sergio Busquets Burgos, pidiendo conforme a la convención de títulos de viquipedia en catalán que se utilizara el nombre más corriente en lengua catalana, que era Sergio Busquets Burgos, en lugar del minoritario nombre Sergi Busquets i Burgos que es el que tiene actualmente el artículo, he dado pruebas de que es Sergio Busquets Burgos y han pasado los días, y nadie me ha rebatido las pruebas, esta mañana he decidido cambiar el nombre, y esta misma mañana, un usuario que anteriormente había dicho en la discusión de la página que no vale la pena contestar a usuario como yo, y me acusó de manipulación, ha revertido mis cambios. Todo esto por supuesto está en la página de discusión de Busquets. No quiero provocar una guerra de ediciones, así que te pido como bibliotecario, si puedes redactar el artículo de la manera que más se ajuste a la convención de títulos o decir en la página como bibliotecario, cual debe de ser el nombre según la convención de títulos. Un saludo--Álvaro ¡ARRIBA ESPAÑA!|(Háblame) 11:07, 29 des 2009 (CET)

Vegueria de Tarragona

Hola, avui s'ha creat un article sobre la vegueria de tarragona quan encara la llei no esta en vigor, que s'ha de fer? l'article Vegueria de Tarragona es un resum de les reclamacions dels polítics de Tarragona, és molt poc neutre. s'ha de eliminar perque la llei encara no esta en vigor?. Gràcies--Lluis_tgn (disc.) 19:54, 30 des 2009 (CET)

Bon any

Que tingues un any 100. –Pasqual · discussió · xat 17:38, 31 des 2009 (CET)