Usuari Discussió:MarcCeleiro

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

, MarcCeleiro

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:MarcCeleiro/Arxiu 2 en data 18-08-2020.

Ymm amical (discussiócontribucions)

Hola! Ens agradaria molt convidar-te a la darrera Viquitrobada 2023 al proper 25 de novembre al Prat de Llobregat, organitzada per Amical. Si no ets de la zona, no cal que et preocupis, ja que oferim allotjament per als participants.

Aquesta Viquitrobada promet ser un esdeveniment emocionant i enriquidor, amb oportunitats úniques per aprendre, col·laborar i connectar amb altres entusiastes de Viquipèdia i altres projectes wiki. Hem preparat un programa ric en continguts i activitats perquè puguis gaudir d'una jornada plena d'aprenentatge i intercanvi d'experiències, i a mida que s'apropi la data, anirem actualitzant els detalls per assegurar-nos que tot sigui el més interessant possible. Si vols participar, pots presentar la teva proposta, tens tota l'informació al Programa.

A més de les activitats principals, com els tallers i les xerrades, també tindràs l'oportunitat de conèixer i compartir amb altres membres de la comunitat wiki, fer nous amics i, amb sort, fins i tot col·laborar en projectes interessants.

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis a contactar-nos. Pots incriure't aquí.

Resposta a «Viquitrobada 2023»
Judesba (discussiócontribucions)
Resposta a «Feliç felicitat!»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Et felicito molt efusivament. Són boníssims !!

Quina capacitat de síntesi. Sempre ho fas en 50" i caldria descomptar la intro. O sigui, 3/4 de minut, màxim.

Suposo que ja hi comptes que ara et tocarà fer el segon nivell. Aquell de "com faig per saber la categoria que li haig de posar a la imatge?", o "que faig quan no ho trobo?",....

Vull dir que els vídeos són píndoles per quan saps que has de fer i ho tens preparat. Ara mancaran aquell que t'ensenyen a preparar allò que cal i els que responen als "que haig de fer si passa,....". Però ja arribarem.


Tinc un suggeriment pel vídeo de les referències en visual. Quan dius "En tots els casos reviseu les dades després d'introduir-les", aprofitant que es mostra el resultat posterior a prémer el botó insereix, podries afegir, "si hi ha algun error, preneu modificar per poder corregir-lo". Com que li obrirà el formulari i això ja s'ha explicat al vídeo anterior, serà comprensible fàcilment.

Bé, només és un suggeriment que només afecta a l'àudio. Però tal com està és molt més del que jo hauria estat capaç de fer.

Salut !!

Resposta a «Vídeoclips»
Capsot (discussiócontribucions)

Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tota la teua gent i de nou gràcies per tot el que fas, ets un crack! Probablement ja t'ho ha comentat Judith però vull convidar-t'hi personalment, organitzem gràcies a Frank/Flamenc i membres d'Amical (que es farà càrrec de les despeses de transport i àpat), una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI). Espere que pugues venir-hi, ens faria goig poder comptar amb la teua presència!:) Ja ens ho comentaràs, molt bona setmana i tant de bo continues editant molt de temps! Una abraçada! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Resposta a «Excel.lent dia Marc!»

Ha ha ha no t'escaparàs!!!! T'he vist passar... :)

3
Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia Marc! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. T'ho dic una altra vegada gràcies per tota la gran faena que fas amb gran qualitat i la teua constància! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i crec que hi tens dret de vot, si no has votat ja. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja som 6ens i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs, si encara no ho has fet i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats). De nou moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat i sobretot la faena ben bona que vas fer amb el vi'deo. Et desitge un molt bon cap de setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada còsmica! Claudi/Capsot

MarcCeleiro (discussiócontribucions)

Bon dia, Capsot! Molt ben vist! 😛

Fet! ✅ T'agraeixo moltíssim la publicació de guia Usuari:Capsot/Eleccions, no n'he tingut constància fins que he llegit el teu missatge i m'ha permès conèixer la posició de tots els candidats i candidates d'una manera molt sòlida (abans no sabia ni per on començar).

Una abraçada ben forta!

Marc

Capsot (discussiócontribucions)

De res, amb molt de goig! Gràcies a tu Campio'! Fins ben prompte! Una megasupergiga abraçada còsmica (la primera vegada que done d'aquestes!)! Molt bona setmana! Claudi/Capsot

Resposta a «Ha ha ha no t'escaparàs!!!! T'he vist passar... :)»
Capsot (discussiócontribucions)
Resposta a «Mireille Libmann...»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hello Vunjcdrh7obc80gy,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.


Cap més tema anterior