Usuari Discussió:Sguastevi

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Sguastevi/Arxiu 1 en data 22-04-2017.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola, com estàs? Estic començant a bastir un vpj sobre música brasilera i potser em podries ajudar una mica amb la tria d'articles (perdona l'atracament...). Si pots mirar aquestes dues llistes:

Dels enllaços vermells que hi surten, tu saps on es pot consultar si hi ha algun nom que ja existeixi traduït al català? Creus que falta algun instrument o gènere?

La meva idea és proposar aquests, més cantants/grups i alguna cançó. Com ho veus?

Moltes gràcies!

Sguastevi (discussiócontribucions)

Hola! Aqusts dies m'ho aniré mirant, al Museu comptem amb enciclopèdies, diccionaris i llibres d'instruments i músiques en general i alguns del Brasil. Si veig instruments que ja hi són o que hi poden ser fàcilment m'hi dedicaré!

Haurà de ser a finals de setmana, que ara vaig tan de bòlid que no té prou hores el dia!

Felicitats per la iniciativa!

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Ostres, moltes gràcies. No hi ha molta pressa, en pcpi havia pensat preparar-ho per la primera quinzena d'abril, però potser el deixo per la primera de maig. Ja em diràs el què, bona nit.

Sguastevi (discussiócontribucions)

Per cert, no m'he oblidat de tu, he mirat alguns llibres, però ara tenc una mini temporada de ritme frenètic, estic esperant que baixi una mica per posar-m'hi!

Cataleirxs (discussiócontribucions)

OK, merci

Cataleirxs (discussiócontribucions)
Sguastevi (discussiócontribucions)

Bon dia! Abans de publicar el viquiprojecte, vaig crear/traduir alguns articles d'instruments musicals. Ara n'he traduït un del gènere baion, però no sé com inserir-lo a la taula de gèneres musicals del Brasil, per si pots donar-me un cop de mà: https://ca.wikipedia.org/wiki/Baion_(m%C3%BAsica)

Resposta a «Viquiprojecte Música del Brasil»
Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia.

Si poguessis tenir en compte el que es comenta aquí, m'estalviaries una bona feina. Moltes gràcies!

Sguastevi (discussiócontribucions)

Pau, ho desconeixia, ho tindré en compte per properes traduccions! Gràcies per l'avís!

Resposta a «Si poguessis tenir en compte això ...»
Capsot (discussiócontribucions)

Espere que et vaja tot molt bé i moltes gràcies per tota la faena que fas! Organitzem amb companys viquipedistes i membres d'Amical Wikimedia (la nostra entitat que es farà càrrec de les despeses de transport i àpat), una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI). Espere que pugues venir-hi, ens faria goig poder comptar amb la teua presència!:) Ja ens ho comentaràs, molt bona setmana i tant de bo continues editant molt de temps! Una abraçada! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Sguastevi (discussiócontribucions)

Bona tarda, Claudi! Moltes gràcies per convidar-me! A veure, jo aquell cap de setmana tenc una trobada familiar fora de Barcelona, però no està confirmada en ferm, així que pot variar tot plegat... supòs que ho sabré uns dies abans, i ja miraré de confirmar assistència si es donés que sí puc venir! Salut!

Capsot (discussiócontribucions)

Bon vespre! Perfecte! Gràcies! Fins ben prompte i tant de bo pugues venir! :) Claudi/~~~~

Sguastevi (discussiócontribucions)

Bon dia, Claudi, al final no podré venir, hauré d'esperar a la següent! Gràcies, però, per la proposta! Salut i viquipèdia!

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia, vaja em sap molt de greu. T'esperem per la Viquitrobada que s'ha de fer a finals d'any aleshores! Que et vaja tot molt bé. Fins ben prompte! Una abraçada! :) Claudi/Capsot

Resposta a «Bon vespre!»
Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Hola, @Sguastevi, voldria presentar-te el Viquiprojecte Lieder, un projecte de la Viquipèdia per a la catalogació de (tots?!) els lieder, que acabo de començar. T'envio aquest missatge perquè un moment o altre has fet una col·laboració rellevant en algun Lied i m'agradaria que formessis part d'aquest projecte. Tot just comencem i hi ha moltes coses a decidir i fer i la teva ajuda seria molt valuosa. Pots contactar amb mi a la meva pàgina de discussió o la mateixa pàgina de discussió del viquiprojecte. Moltes gràcies i fins aviat!

Resposta a «Presentació del Viquiprojecte Lieder»
Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. Gràcies per tota la gran faena que fas amb gran qualitat i la teua constància! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i crec que hi tens dret de vot, si no has votat ja. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja hem assolit un 25% de participacio' i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs, si encara no ho has fet i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna on es diu diverses coses sobre les eleccions (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats o directament al meu enllaç: Usuari:Capsot/Eleccions). De nou, moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge una molt bona setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon vespre!»
Mcapdevila (discussiócontribucions)
Sguastevi (discussiócontribucions)

Gràcies!

Resposta a «Mandora Fet!--»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hello Vunjc1qfklj3o1jd,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.


Resposta a «We sent you an e-mail»

He ampliat el cataleg d'obras de Guinjoan

4
AlvarezGomez (discussiócontribucions)

del article en castellà Per si vols afegir-ho al article en catalá.

Sguastevi (discussiócontribucions)

Fet! Gràcies! El que hauré de buscar ara són els títols originals, alguns en català, altres en castellà, francès o anglès...

AlvarezGomez (discussiócontribucions)

He respectat els títols segons la ref de la seva web.

Sguastevi (discussiócontribucions)

Llavors així queda!!!

Resposta a «He ampliat el cataleg d'obras de Guinjoan»

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 02:47, 20 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey»

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 03:38, 13 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey»