Usuari Discussió:Xacòina

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Xacòina! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Si disposeu d'un lector RSS podeu ser avisat de canvis en una pàgina. Per fer-ho aneu a l'historial de la pàgina que voleu vigilar i al requadre "eines" pitjeu sobre RSS o Atom, depenent del sistema que utilitzeu. Aixó es molt útil per a ser avisats de canvis a la vostra plana de discussió.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 00:09, 20 ago 2008 (CEST)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 749.783 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Joaquín Peris Fuentes.


--Pau Cabot · Discussió 20:19, 22 ago 2008 (CEST)[respon]

Ningú neix ensenyat. Si necessites res més, demana. fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 21:00, 22 ago 2008 (CEST)[respon]

Recordatoris[modifica]

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Joaquín Peris Fuentes.


Recorda: Les categories que posem a un article no han de ser redundants. Per exemple, si un article està a la categoria Categoria:Esportistes mallorquins, no fa falta posar-lo a la categoria Categoria:Esportistes, ni a la Categoria:Mallorquins. Pots trobar més informació aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Joaquín Peris Fuentes.


--Pau Cabot · Discussió 21:25, 22 ago 2008 (CEST)[respon]

Format[modifica]

Siusplau, abans de crear més articles mira de copiar el format de la primera part de l'article Michelle Clunie, així no haurem de passar-hi al darrere teu. Endavant amb la feina!--Lohen11 (discussió) 22:59, 11 oct 2008 (CEST)[respon]

Categories per orientació sexual[modifica]

Hi ha una discussió a la taverna que potser t'interessarà, perquè afecta a la categorització d'alguns dels articles que has fet darrerament. Et deixo l'enllaç per si vols fer-hi un cop d'ull o afegir-hi alguna cosa: Viquipèdia:La_taverna/Arxius/Polítiques/Recent#Categories_per_orientaci.C3.B3_sexual.--Pere prlpz (discussió) 11:08, 18 oct 2008 (CEST)[respon]

El vostre vot compta[modifica]

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:34, 6 març 2009 (CET)[respon]

Més salutacions cordials personals[modifica]

L'usuari Targum t'envia una salutació cordial i t'agraeix la teua ajuda en alguns dels seus articles!!

Viquiprojecte:Cinema[modifica]

He vist que has editat en articles relacionats amb el cinema. S'ha engegat una campanya de moment per ampliar tots els esborranys d'aquesta categoria a Viquiprojecte:Cinema. Quan s'acabi ja en farem d'altres. T'agradaria participar-hi?--Lohen11 (disc.) 11:13, 7 feb 2010 (CET)[respon]

Plantilla Wikimedia CAT[modifica]

S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta es mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com de altres projectes, si no es molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina--Gus.dan (disc.) 16:28, 3 maig 2010 (CEST)[respon]

Bon dia, suport a Wikimedia CAT[modifica]

Espere que em perdonaràs aquesta intrusió... Em dic Claudi Balaguer i sóc membre de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per mor de fer entendre que els Chapters haurien de ser oberts a totes les llengües s'ha engegat una campanya de suport i creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teua disposició per tal de posar-la a la teua pàgina d'usuari i/o signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, fins prompte, cordialment i que tingues unes festes de Nadal esplèndides! Claudi/Capsot (disc.) 22:34, 6 des 2010 (CET)[respon]

Gràcies pel teu suport, si necessites alguna cosa sobre dialectologia, occità o Catalunya del Nord, no dubtes en demanar-m'ho. Que et vaja tot molt bé i que tingues unes festes plenetes de felicitat, prosperitat i salut i un 2011 perfecte! Fins prompte, Claudi/Capsot (disc.) 22:41, 16 des 2010 (CET)[respon]

Eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation[modifica]

Benvolgut,em permeto posar-me en contacte amb tu, perquè com veuràs a la taverna [[1]] hi ha eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation.

La meva comunicació amb tu la realitzo perquè segons el teu historial de contribucions veig que tens dret a vot i molt poca gent llegeix la taverna. Em permeto comentar-te que seria molt interessant poder portar membres de la nostra comunitat al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation, però certament tots nosaltres votem individualment i en consciència.

Cada vot és molt important. A les eleccions de l'any 2009 la diferència entre ser escollit o no va ser de 60 vots i aquest any està votant menys gent. Et demano disculpes anticipadament si consideres aquesta comunicació incorrecte, rep una cordial salutació.

Pots trobar instruccions de com fer-ho per votar [2] --Gus.dan (disc.) 17:12, 11 juny 2011 (CEST)[respon]

Vicent Rios Enrique[modifica]

Bones Xacònia! Aquest senyor es deia "Rios" sense accent, o "Ríos" amb accent? Si és la segona, caldria reanomenar l'article. També he arreglat el tema de les imatges, que es veia força desigual, i l'he enllaçat amb Josep Aixa Íñigo, que ja el teníem a casa nostra des de fa temps. Salut! --Judesba (digues...) 22:02, 22 juny 2013 (CEST)[respon]

Gràcies/Thank you[modifica]

Viquimarató 35 hores a la Fundació Miró (abril 2013) / 35-hour edit-a-thon at Miró Foundation (April 2013)
Viquimarató 35 hores a la Fundació Miró (abril 2013)
35-hour edit-a-thon at Miró Foundation (April 2013)

Hola, gràcies a la teva firma donant suport a la nostra associació. El passat dia 5 de juny Amical Wikimedia (Associació Amical Viquipèdia) va ser reconeguda pel Consell d'Administració de la Fundació Wikimedia com a Organització Temàtica. Pots veure el comunicat de l'associació en català aquí o el comunicat de la WMF en anglès aquí. Per a la nostra associació és una fita molt important, portàvem 5 anys demanant ésser un organisme oficial. Nosaltres continuarem la nostra tasca de promoció al carrer i a les institucions de la Viquipèdia i els seus projectes germans arreu dels territoris de parla catalana.

Hello, thanks for your signature giving support to our association. Last 5th of June Amical Wikimedia (Associació Amical Viquipèdia) was recognised by the Wikimedia Foundation Board of Trustees as a Thematic Organization. You can read the news bulletin of our association in Catalan here or the WMF's bulletin in English here. For our association, this is a very important achievement: we have been pursuing the official recognition for the last 5 years. We are going to continue the task of promoting Wikipedia and its sister projects all around the Catalan-speaking regions.

Moltes gràcies, Thank you --Davidpar (disc.) 14:01, 15 jul 2013 (CEST)[respon]

feina[modifica]

em passo per la teva pàgina per suggerir-te un possible article. Ens falta teletreball (fr:Télétravail com a possible inspiració), un article bàsic avui dia. Et ve de gust crear-lo?--barcelona (disc.) 11:35, 28 oct 2013 (CET)[respon]

Coalició Democràtica Unitària[modifica]

Hola Xacòina. Li podries donar una repassada al format de l'article Coalició Democràtica Unitària? Gràcies, salut! --Lluis_tgn (disc.) 00:32, 5 oct 2015 (CEST)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: Si tradueixes un article d'una altra viquipèdia, encara que només sigui un fragment, cal reconèixer-ne els autors originals posant la plantilla {{traduït de}} a la pàgina de discussió de l'article. Pots seguir l'enllaç per veure les instruccions de la plantilla. --Kette~cawiki (disc.) 17:12, 30 gen 2016 (CET)[respon]

Viquiconcurs Magnànim i Viquimarató a la Fira del Llibre de València[modifica]

Fins el diumenge 14 de maig pots participar al Viquiconcurs Magnànim, un repte per a difondre la Cultura Valenciana de la mà de les publicacions de la Institució Alfons el Magnànim.

El concurs culminarà amb una Viquimarató a la Fira del Llibre de València el diumenge 30 d'abril a partir de les 11 h. al Museu de Ciències Naturals, al Jardí dels Vivers de València.

T'esperem! pacopac (disc.) 23:29, 27 abr 2017 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Emmett Honeycutt»[modifica]

Hola Xacòina,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Emmett Honeycutt», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 22:38, 7 set 2017 (CEST)[respon]

Categorització[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. Si no fos així, costaria molt de trobar-lo entre 749.783 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Raion de Tbilísskaia.

Pau Cabot · Discussió 23:22, 11 abr 2020 (CEST)[respon]

Articles sense referències suficients[modifica]

Hola, Xacòina. Veig que has creat diversos articles de poblacions d'Etiòpia dels que només tens una referència que, a més, està desfassada, inactiva i només es troba (sense apuntar de forma directa a les dades citades) a la WayBack Machine. Si us plau, incorpora-hi referències vàlides i sòlides o seran susceptibles d'esborrat. Moltes gràcies.--Papapep (disc.) 14:37, 12 abr 2020 (CEST)[respon]

Enviam[modifica]

Hola! T'has apuntat per rebre una de les màscares amb motius viquipèdics. Necessitem informació sobre la ubicació on vols que l'enviem. Escriu-nos un correu electrònic a secretaria@wikimedia.cat amb el teu nom i cognoms, usuari a la Viquipèdia i adreça postal. Les teves dades seran usades únicament per enviar-te la màscara i seran eliminades després de l'enviament. El tractament de les dades és a càrrec de l'Associació Amical Wikimedia. Salutacions- --Willy31igd (parlem?) 14:12, 17 feb 2021 (CET)[respon]

Si poguessis tenir en compte això ...[modifica]

Bon dia, Xacòina.

Si poguessis tenir en compte el que es comenta aquí, m'estalviaries una bona feina. Moltes gràcies! Pau Cabot · Discussió 17:51, 24 oct 2022 (CEST)[respon]

Revisió de traduccions[modifica]

Bon dia, Xacòina. Si poguessis fer una repassada fianl als articles que tradueixes, ens aniria molt bé. Per exemple, Ievhen Muraiev no té infotaula (has d'afegir-li {{Infotaula persona}}) i té categories en vermell que hauries d'eliminar. Si tens dubtes de com fer-ho, demana el que faci falta.

Gràcies! Pau Cabot · Discussió 12:41, 20 nov 2022 (CET)[respon]

Gràcies per l'ajuda.
Ho acabe de fer, tot i que no sé ben bé com,ha,ha,ha... Xacòina (disc.) 20:18, 20 nov 2022 (CET)[respon]

Manquen referències a Županja[modifica]

Hola Xacòina,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió o traslladar-lo a la La taverna
Aquest recordatori és en motiu de l'article Županja.

Pau Cabot · Discussió 18:31, 29 nov 2022 (CET)[respon]
Hola! Que hi ha qualcú? Pau Cabot · Discussió 19:35, 30 nov 2022 (CET)[respon]
@Paucabot Demà mire de fer-ho, però ja té dic que el cap de setmana passat vaig intentar-ho i no em vaig eixir massa bé .
Mira el castell de Maús i voràs. 🤔 Xacòina (disc.) 20:00, 30 nov 2022 (CET)[respon]
Aniria molt bé que no fessis tants articles i que els repassassis una mica més, sinó ens dones molta feina al que miram de d'estandarditzar els articles. Gràcies per la teva comprensió. Pau Cabot · Discussió 20:03, 30 nov 2022 (CET)[respon]
Gràcies pels consells miraré de fer-ho millor. Xacòina (disc.) 17:50, 1 des 2022 (CET)[respon]
Fet. Xacòina (disc.) 17:49, 1 des 2022 (CET)[respon]

Categories redundants[modifica]

Recorda: Les categories que posem a un article no han de ser redundants. Per exemple, si un article està a la categoria Categoria:Esportistes mallorquins, no fa falta posar-lo a la categoria Categoria:Esportistes, ni a la Categoria:Mallorquins. Pots trobar més informació aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Diversitat sexual a Ucraïna.

Pau Cabot · Discussió 12:18, 3 des 2022 (CET)[respon]
Ha tornat a passar a Gazolatz. Pau Cabot · Discussió 17:37, 6 des 2022 (CET)[respon]
Gràcies ho mire Xacòina (disc.) 10:07, 7 des 2022 (CET)[respon]

Canvis als articles[modifica]

Per favor, mira els canvis que et faig als articles per tal de poder evitar aquests errors en el futur. Moltes gràcies. Pau Cabot · Discussió 20:31, 9 des 2022 (CET)[respon]

Mira els canvis que t'he fet a Ilià Iaixin: Special:diff/31044977/31046330. Per favor, mira de repassar la traducció dels teus articles, que l'article compleixi el llibre d'estil, que no tengui categories en vermell, etc. No té gaire sentit tenir molts articles amb problemes: en té més tenir més pocs articles però que estiguin almanco revisats. Pau Cabot · Discussió 07:03, 13 des 2022 (CET)[respon]

La Quinzena de la Qualitat[modifica]

Bon dia, com cada any per aquestes dates arriba la Quinzena de la Qualitat, que fem del 16 al 31 de desembre, estàs més que convidat a participar-ne. Moltes gràcies! --Amortres (disc.) 10:08, 10 des 2022 (CET)[respon]

Hola Xacòina,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió o traslladar-lo a la La taverna
Aquest recordatori és en motiu de l'article Districte municipal de Semionovski.

Pau Cabot · Discussió 21:44, 13 des 2022 (CET)[respon]
Gràcies per dir-me-ho. Xacòina (disc.) 17:06, 14 des 2022 (CET)[respon]

Bon dia. En aquest article hauries d'aportar referències a fonts externes (que no siguin altres viquipèdies, vaja). Per indicar que l'article prové d'una traducció, no ho has de fer a l'article mateix, sinó a la discussió, usant la plantilla {{Traduït de}}. Pau Cabot · Discussió 07:56, 15 des 2022 (CET)[respon]

Fet Xacòina (disc.) 16:46, 18 des 2022 (CET)[respon]

Bon dia de nou. Aquest article està gairebé sense referenciar. Pau Cabot · Discussió 08:03, 15 des 2022 (CET)[respon]

Recorda: Les categories que posem a un article no han de ser redundants. Per exemple, si un article està a la categoria Categoria:Esportistes mallorquins, no fa falta posar-lo a la categoria Categoria:Esportistes, ni a la Categoria:Mallorquins. Pots trobar més informació aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Serralada Stanovoi.

Pau Cabot · Discussió 08:08, 15 des 2022 (CET)[respon]

Manquen referències a Districte d'Admiralteiski[modifica]

Hola Xacòina,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió o traslladar-lo a la La taverna
Aquest recordatori és en motiu de l'article Districte d'Admiralteiski.

Pau Cabot · Discussió 08:24, 15 des 2022 (CET)[respon]

Cosetes[modifica]

Hola, Xacòina,

Primerament, l'enhorabona per la feina que estàs fent. Tot i així, he detectat diverses "cosetes" en les teves edicions, que ara no recordo, però les darreres han estat aquestes a l'article del matrimoni homosexual; aquí hi veuràs les meves correccions. Primerament, en català és Mont-real; altres versions d'aquest nom corresponen a altres idiomes. L'altra cosa és la que fa referència als enllaços interns: no cal fer coses com [[Transsexual|transsexuals]] si podem fer [[transsexual]]s i que hi enllaci igual (transsexuals i transsexuals, respectivament), estalviant-nos codi innecessari. Vull dir que ja estava ben escrit tal com estava.

Bé, era això. Si recordo alguna altra "coseta" ja t'avisaria. :-)

Salutacions. -- Judesba (digues...) 16:59, 17 des 2022 (CET)[respon]

Gracies pels consells perque estic una miqueta verd en estes coses.
Si mires un moment al nomenclator mundial de IEC voràs que el nom correcte de Montreal no duu ja el -
https://nomenclator-mundial.iec.cat/cerca.asp?opcio=1&pclau=Hirske&button=Cercar
https://www.ara.cat/llengua/nomenclator-mundial-catala-munic-ucraina_1_4574765.html Xacòina (disc.) 17:15, 17 des 2022 (CET)[respon]

Recordatori categoritzar[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. Si no fos així, costaria molt de trobar-lo entre 749.783 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Perevalsk.

Pau Cabot · Discussió 08:34, 18 des 2022 (CET)[respon]

«Kíev/Kíiv» en contextos històrics[modifica]

Bon dia. He hagut d'invertir un temps i un esforç gens negligibles per desfer els teus reanomenaments erronis d'articles relacionats amb la Rus de Kíev. És una discussió que ja hem tingut, amb el consens que en contextos històrics mantenim la forma «Kíev». Entenc la bona voluntat i les ganes d'aplicar la font més recent, però si es fa amb massa impetuositat i sense aturar-se a ponderar els casos específics, pot acabar fent més mal que bé i generant feina innecessària a altres usuaris. Gràcies. —Leptictidium (digui) 11:01, 18 des 2022 (CET)[respon]

Per cert, aquí trobaràs la guia per transcriure noms del ciríl·lic ucraïnès, amb una secció on pots posar el text en ciríl·lic i et transcriu automàticament el nom al català. Salut.—Leptictidium (digui) 17:40, 18 des 2022 (CET)[respon]

Gràcies i Viquimarató[modifica]

Ep, bon vespre! Espere que et vaja tot molt bé. Gràcies per les millores i correccions a l'article sobre Khàrkiv. Mira, no sé si vius a Barcelona o a prop però organitzem aquest diumenge una Viquimarató sobre Ucraïna. Espere que hi participaràs almenys virtualment tot i que ens faria goig si vingueres! :) Molt bona faena. Que et vaja tot molt be! Fins ben prompte! Claudi/Capsot (disc.) 20:37, 23 gen 2023 (CET)[respon]

Ipe, bona vesprada! Visc al País Valencià, però miraré de connectar-me virtualment.
Gràcies Xacòina (disc.) 20:49, 23 gen 2023 (CET)[respon]
Xe, perfecte aleshores! No oblides d'inscriure't a la pàgina. Tant de bo hagueres pogut tastar el borxtx i els varèniki. Per una altra vegada company! Que et vaja tot molt bé, a la millor terreta del mo'n. Molts saluts des del nord! Fins ben prompte! Claudi/Capsot (disc.) 14:46, 25 gen 2023 (CET)[respon]

Romní[modifica]

Bon dia. A Romní hi ha un error a les referències. Fes-hi una ullada. Pau Cabot · Discussió 18:28, 5 feb 2023 (CET)[respon]

Ara he vist que els articles que tradueixes necessiten una bona repassada de la llengua. Potser en lloc de fer més articles, podries mirar de fer una més profunda revisió als que ja has traduït ... Pau Cabot · Discussió 18:33, 5 feb 2023 (CET)[respon]
Hauries de fer una ullada també a Oleksí Réznikov. Pau Cabot · Discussió 21:03, 7 feb 2023 (CET)[respon]

Viatxeslav Xapovalov[modifica]

He marcat l'article amb la plantilla Sr-a6. aLZiNous: deixa'm un missatge. 08:36, 11 feb 2023 (CET)[respon]

Recordatori categorització[modifica]

Bon dia, Xacòina. Recorda que hem de categoritzar els articles en la categoria més específica que els escaigui. En els cas dels pobles ucraïnesos, millor Categoria:Entitats de població d'Ucraïna que Categoria:Ucraïna. I si els poguessis classificar per oblast, encara millor. Gràcies! Pau Cabot · Discussió 10:51, 23 feb 2023 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Michael Novotny»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Michael Novotny», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:59, 18 març 2023 (CET)[respon]