Usuària:Lamontse

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Lamontse

La Viquiestrella del bon fotògraf
Aquest usuari fa 13 anys, 2 mesos i 4 dies que és a la Viquipèdia.

Sóc la Montse, i treballo en comunicació en Social Media a Girona. Visc a Figueres, sóc una amant del meu fill, de la professionalitat en la feina, de la sociologia i de la comunicació en general.

Vaig començar a la Viquipèdia editant ara una coma, ara un punt, ara una frase, ara un enllaç i miro de contribuir sense fer gaire soroll i respecte.

Si hi ha un moment que em produeix especial satisfacció de la Viquipèdia és la col·laboració amb la trobada Viquipedista que es va fer el 22 de setembre del 2012 a Figueres a l'entorn de l'article del Museu Dalí.

Vaig participar per primer cop en la ViquiLoves Monuments 2011 amb una sola imatge. Una aportació tan petita respecte la tasca dels viquipedistes que participen normalment en aquests tipus de reptes, no hauria de ser tan rellevant com per posar aquí, però em va ser especialment laboriosa d'aconseguir i va ser el primer cop que vaig participar en un esdeveniment de la Viquipèdia!: la Torre de Das, per la que vaig aconseguir una viquiestrella.

En l'últim #RepteMonuments vaig col·laborar en la incorporació de imatges d'Anglès i La Bisbal (amb l'ajuda de dos igers, la comunitat viquipedista i la d'Instagram poden tenir molt en comú!) i traduint articles a la Viquipèdia espanyola fins aconseguir un total de 155 punts (7ena del repte català).

Podeu trobar més informació sobre mi al meu bloc personal o seguir-me al Twitter (@lamontseferrer) o a Instagram (@lamontseferrer).

Per contactar amb mi podeu deixar-me un missatge a la meva pàgina de discussió; us contestaré el més aviat possible.