Usuària Discussió:Lamontse/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Lamontse! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Signeu els documents quan parleu amb algú o en alguna discussió. Només cal que pitjeu el desè botó de dalt de la barra d'edició (), o escriviu el codi --~~~~ quan editeu i la vostra signatura apareixerà automàticament en el text.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 19:46, 15 feb 2011 (CET)

Recordatori

Recorda: No es poden copiar informacions d'altres fonts llevat que diguin explícitament que són d'ús lliure. La major part de les pàgines d'internet no diuen res al respecte, per tant, no es pot copiar text ni imatges d'aquestes pàgines. Si teniu el permís del l'autor per fer servir el text o les imatges, seguiu les instruccions de Viquipèdia:Autoritzacions.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Costa Brava. --Pere prlpz (disc.) 18:25, 28 abr 2011 (CEST)

Bon dia i suport a Wikimedia CAT

Espero que em perdonis aquesta intrusió... Em dic Lluís i sóc simpatitzant de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per mor de fer entendre que els Chapters haurien de ser oberts a totes les llengües s'ha engegat una campanya de suport i creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teua disposició per tal de posar-la a la teua pàgina d'usuari i/o signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i perdona la intrusió a la teva pàgina, fins aviat, cordialment:--Lluis_tgn (disc.) 23:05, 28 abr 2011 (CEST)

Hola Montse i benvinguda a la Viquipèdia primer de tot si tens algun dubte no hi ha problema. Clica al botó nova secció al costat de modifica per enviar-me un missatge a la meva discussió.

Sobre posar la plantilla, cal que posis {{Wikimedia CAT}} a la teva plana d'usuari i entrar al enllaç que hi posa Members and Supporters afegin la teva firma i data amb el codi --~~~~. Ja faràs més preguntes, espero. Salut! --Lluis_tgn (disc.) 09:15, 29 abr 2011 (CEST)

Costa Brava

Bones Montse, com anem? (ens coneixem, oi?) en relació a Costa Brava: pots intentar neutralitzar una mica el contingut? em refereixo a seccions i frases com:

  • "Imprescindibles: Platges, monestir de Sant Pere de Rodes, Teatre-Museu Dalí de Figueres. Suggeriments: Compatibilitzat el turisme de sol i platja amb visites puntuals a les molt properes joies culturals de la zona; turisme esportiu; turisme familiar."
  • " La flora es converteix en espectacle per ella mateixa..."

Caldria fer un redactat una mica més enciclopèdic. També estaria bé afegir enllaços interns ([[així]]) cap als llocs geogràfics, els museus, etc. Jo aviat acabo exàmens i l'article de la Costa Brava és un dels que tinc a l'agenda per millorar. Fins aviat! --Arnaugir 17:13, 9 juny 2011 (CEST)

Ah, i me n'oblidava, per qualsevol cosa ja saps on sóc, correu o pàgina de discussió...--Arnaugir 17:16, 9 juny 2011 (CEST)
No cal que enllacis cada vegada que surt un terme interessant (tipus La Selva, l'Alt Empordà, etc). Amb dos o tres cops al llarg de l'article n'hi ha prou. (ho dic en relació a aquesta edició). --Arnaugir 12:04, 26 juny 2011 (CEST)

Hola montse! Per carregar-les potser et seran d'ajuda les pàgines Ajuda:Carregar un fitxer i Ajuda:Carregar un fitxer a Commons. Segur que són lliures de drets, oi? perquè si són extretes de la web del patronat http://www.costabrava.org/ tenen copyright. Per qualsevol cosa estic a la teva disposició.--Arnaugir 20:08, 7 jul 2011 (CEST)

Hi ha algun lloc que digui que el Patronat les cedeix lliures de drets? La veritat és que no sóc massa expert en el tema imatges, però. Potser convindria que demanessis ajuda a un usuari realment experimentat: et recomano Vriullop. Exposa-li això, que les fotos són del Patronat i les cedeixen lliures de drets. Potser caldrà demanar una autorització a OTRS. En fi, això de les imatges és tot un món, no t'hi estressis!--Arnaugir 18:04, 9 jul 2011 (CEST)

Hola, Montse. Tenim registrada una autorització a la pàgina Viquipèdia:Autoritzacions/Costa Brava però és sobre els continguts dels webs (per cert, si ja s'han utilitzat caldria deixar constància a la pàgina de discussió dels articles enllaçant a aquesta autorització). Caldria enviar un altre correu similar sobre aquestes fotos. La llicència que recomanem és CC-BY-SA-3.0. Si no hi ha problema en que el Patronat cedeixi les fotos sota aquesta llicència (o alguna altra similar), pots carregar les fotos a commons:Commons:Upload/ca; selecciones "És d'un altre lloc"; poses com autor al Patronat; en el camp "autorització" copies i enganxes el text de sota "{{OTRS pending|month=July|day=13|year=2011}}"; selecciones la llicència "Reconeixement i Compartir-Igual 3.0" (o la que correspongui). Finalment cal enviar un correu a "info-ca﹫wikimedia.org" amb un enllaç complet a les imatges carregades ("http://commons.wikimedia.org/wiki/File:...") i amb la declaració per part del responsable de que disposa dels drets d'autor i que accepta la cessió de la llicència. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 12:04, 13 jul 2011 (CEST)

Enllaços externs de Costa Brava

Hola Montse,

et comento això perquè veig que ets la que més està ficada a l'article Costa Brava. He vist que aquest article té moltíssims enllaços externs. Al meu parer n'haurien d'haver 3, 4 o 5 com a màxim. Si vols, llegeix-te Viquipèdia:Enllaços externs o Viquipèdia:Allò que la Viquipèdia no és. Jo trauria els enllaços a festivals, jardins, associacions; i deixaria els dos primers.

Merci per la feinada que estàs fent amb l'article;) ! --Davidpar (disc.) 09:36, 18 jul 2011 (CEST)

Gràcies :) ! --Davidpar (disc.) 15:48, 20 jul 2011 (CEST)

Bon vespre Montse, sisplau, ajuda'ns!

Benvolguda companya, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 20:12, 29 març 2013 (CET)

Francesc Grau

Hola Montse! Referent a l'article Francesc Grau i Güell, recorda que només s'accepten "fonts fiables i independents del subjecte". Per tant, no pots referenciar que el 2004 crea la primera web divulgativa de Relacions Públiques en català o que treballa per Conzentra o Unbreak amb una referència a la pròpia web, ja que no és independent del subjecte. Haurien de ser notícies, publicacions, etc. ;-) --Davidpar (disc.) 21:08, 23 abr 2013 (CEST)

Per assegurar-nos que (1) la informació que hi ha és certa i (2) que és "rellevant", aquesta informació ha d'estat treta de "fonts fiables i independents del subjecte": notícies, entrevistes, publicacions, etc. Si no saps com referenciar-ho (és a dir, no hi ha referències) les frases amb l'etiqueta "[cal citació]" tard o d'hora s'esborraran... Cal tenir en compte que això és un article de la Viquipèdia i que no ha de ser igual que un CV o una pàgina web personal... :$ :-( --Davidpar (disc.) 22:38, 23 abr 2013 (CEST)
N'he `proposat l'esborrat atès que considero que hi ha encobriment de la manca d'admissibilitat, és un currículum, i no és neutral. --Panotxa (disc.) 06:05, 3 nov 2016 (CET)

Recordatori d'admissibilitat de: Pirineu de Girona

Hola Lamontse/Arxiu 1,

Entre tots volem fer la millor enciclopèdia possible. Per això, és important que els articles aportin referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article i, d'aquesta manera, complir amb els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»).

Si no s'aporten referències de terceres parts independents, l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament per no seguir els criteris de la Viquipèdia esmentats. Si tens algun dubte, pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la Taverna o directament al xat.

(disc.)  20:4, 2315 jul 2014 (CEST)
Hola, Montse. Si t'hi fixes, jo només vaig afegir la nota al capdamunt de l'article fent esment del tema de la manca de referències externes, donat que no hi ha cap referència que no sigui d'una publicació vostra, fet que fa que l'article, segons el meu parer, no compleixi els criteris_d'admissibilitat marcats. S'hi haurien d'afegir un bon grapat de referències a recursos externs que confirmin el que diu l'article. Del tema que veig a la discussió, i al que tu em refereixes, no en dic res perquè no tinc el coneixement de causa necessari. Salut. (disc.) 18:24, 15 oct 2014 (CEST)

Guardó Repte Monuments

Estrella d'edició
Repte 2014 Monuments
Repte 2014 Monuments
Hola Lamontse!

Moltes gràcies per haver participat en el Repte Monuments de setembre 2014, esperem que t'ho hagis passat bé. Com a participant en el projecte et concedim aquest guardó que pots lluir amb orgull per haver col·laborat en la difusió del patrimoni.

Pots veure el nostre informe final. Si tens oportunitat d'assistir a la Viquitrobada 2014 de Tarragona podrem comentar aquest i altres projectes de la Viquipèdia.

En nom de l'equip organitzador, el nostre agraïment.

--V.Riullop (disc.) 14:24, 7 oct 2014 (CEST)

Moltes gràcies

Hola Montse. Moltes gràcies per a la seva contribució a Hatice Özgener. Com és d'imaginar no sap molt bé la orto i grama. Si tens temps me plaera molt que m'ajudeix amb la revisió dels altres articles meus també. Salutacions més cordials. --E4024 (disc.) 09:10, 8 ago 2016 (CEST)

Wiki Loves Monuments 2016

Bon dia, com a participant en edicions anteriors, et contacto per informar-te que demà comença WikiLovesMonuments 2016. El 2012 i 2013 ens vam centrar en compilar el major nombre de fotografies possibles de monuments catalogats en territoris de parla catalana. El 2014 i 2015 vam intentar crear el màxim nombre d'articles corresponents. L'objectiu del 2016 és tapar forats: aconseguir fotografies i articles de tots aquells monuments catalogats que encara no en tinguin. T'hi esperem! --Kippelboy (disc.) 10:57, 31 ago 2016 (CEST)

Hola! He vist que has començat a penjar fotos de monuments que no tenien imatge per al WLM d'enguany. Comptabilitzes un punt per cada foto, però en aquest concurs només compta un punt el monument nou; és a dir, si d'un nou monument has fet tres fotos (o vint, posem per cas), només val un punt. Hauries de refer la llista i eliminar les que sobren. De tota manera, bona feina! --Enric (discussió) 11:51, 5 set 2016 (CEST)
Endavant les atxes! --Enric (discussió) 08:59, 6 set 2016 (CEST)
Bona tarda, Montse: Et recomano que quan pugis les teves fotos ho facis sempre des de la mateixa llista dels monuments, clicant a "Puja una foto". Si haguessis pujat Mas del Sastre d'aquesta forma, a la descripció, a més a més de la ID del monument, hi sortiria una petita línia de text i a la Categoria constaria "Cultural heritage monuments in Torroella de Fluvià" i no "...in Alt Empordà". Les primeres fotos crec que les vas pujar així, ara no sé com ho fas. No costa res de fer-ho i facilita feines posteriors de caracterització. Fas molt bé afegint les teves fotos a les llistes de monuments. Un saludo.--Isidre blanc (disc.) 16:43, 15 set 2016 (CEST)
Montse: Et faig avinent que la foto de Llampaies [1] no és del carrer de l'Església, 11, sinó de Can Gener. He corregit les dades, però ara em queda buida la casella de "Casa al carrer de l'Església, 11", que cau entre Can Gener i Can Salleres. Si tens l'ocasió de passar per Llampaies, treu una foto i penja-la (clicant a la llista de monuments).--Isidre blanc (disc.) 22:42, 7 oct 2016 (CEST)
Un altre cas semblant: la foto [2] no és de Can Sastregener, sinó de la casa que hi ha justament enfront seu. No crec que sigui de cap casa de la llista. Trec la ID i l'explicació i queda el forat buit. És un error corrent. També jo més d'una vegada he fet fotos de la casa equivocada. Si poguéssim veure quantes fotos d'aquestes són a les llistes de monuments! És casual que un tercer se n'adoni de l'error.--Isidre blanc (disc.) 20:15, 8 oct 2016 (CEST)
La foto [3] és de la parroquial, no la de l'església vella. Et vaig comentant les incidències per si vols omplir el espais que van quedant buits.--Isidre blanc (disc.) 10:00, 9 oct 2016 (CEST)

Wiki Loves Monuments 2016

Wiki Loves Monuments 2016
Moltes gràcies per la teva participació!

Moltes gràcies per la teva participació en l'edició d'enguany. Ja pots consultar qui són els guanyadors del concurs. --Kippelboy (disc.) 16:54, 5 oct 2016 (CEST) (Amical Wikimedia)

Quinzena de la Qualitat de 2016

El 16 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Et convido a participar, i a apadrinar, si ho creus convenient, alguna categoria específica. Per al millor seguiment del volum d'edicions es recomana incloure #QQ16 en el resum d'edició Si creus que hi ha coses a millorar, encara estem a temps! --Panotxa (disc.) 09:56, 4 des 2016 (CET)

Viquimarató Enderrock dissabte a Girona

Ei dissabte organitzem això: Viquimarató Premis Enderrock 2017. Vindràs? Apunta't-hi! :-)--Kippelboy (disc.) 06:56, 28 feb 2017 (CET)