Viquiprojecte:Traducció d'articles de qualitat

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: VP:TA)
Traducció d'articles de qualitat
Viquiprojecte de traducció d'articles de qualitat

Benvinguts al Viquiprojecte de traducció d'articles de qualitat. L'objectiu d'aquest viquiprojecte és promoure i facilitar la coordinació d'aquells usuaris que es dediquen a traduir articles de qualitat d'altres versions lingüístiques de la Viquipèdia.

La nostra tasca no es limita únicament a buscar traductors adequats per cada article, sinó que col·laborem en l'avaluació i poliment dels detalls posteriors. L'ideal seria que cada article traduït també aconseguís la distinció de qualitat a la nostra Viquipèdia.

Els cinc passos del Viquiprojecte:
Drecera:
VP:TA
  1. Tria un article de qualitat en una altra Viquipèdia
  2. Tradueix-lo al català amb correcció i precisió
  3. Participa en l'avaluació dels teus articles i els dels altres
  4. Presenta l'article per ser distingit
  5. Enhorabona! Ja tenim un nou article de qualitat.

modifica
Actualitza la pàgina

Article del mes

Un antioxidant és una molècula capaç d'alentir o prevenir l'oxidació d'altres molècules. L'oxidació és una reacció química en què es realitza una transferència d'electrons d'una substància a un agent oxidant. Les reaccions d'oxidació poden produir radicals lliures, els quals inicien reaccions en cadena que poden danyar les cèl·lules. Els antioxidants interrompen aquestes reaccions llevant elements intermedis del radical lliure i d'aquesta manera inhibeixen altres reaccions d'oxidació, oxidant-se ells mateixos. Per aquest motiu els antioxidants, com per exemple tiols o polifenols, són sovint agents reductors.

continuació...></p

Articles amb distinció de qualitat

Antioxidant · Arqueobacteri · Artemisia Gentileschi · Barroc sicilià · Cromatòfor · Cèl·lula · Compsognathus · Evolució · Expedició Endurance · Gat · Guerra de Creta · Integració · Fòssil · La Gioconda · Mercuri (planeta) · Mitocondri · modifica .

Anna Frank · Blade Runner · Cúpula · Deng Xiaoping · El jardí de les delícies · Hemicordat · Humà · Matsuo Bashō · Nebulosa de l'Ull de Gat · Nombre real ·

modifica

Avaluant-se

Art (A) ·

modifica

Traduccions sol·licitades

modifica

Traduccions en curs

modifica

Enllaços útils

Plantilla

Plantilla de col·laborador

Ajuda

Articles de qualitat en altres wiquipèdies

Eines de traducció

modifica

Participants


modifica