Vés al contingut

Viquipèdia:Avís d'exempció de responsabilitat pel contingut

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
LA VIQUIPÈDIA CONTÉ REVELACIÓ D'ARGUMENTS I CONTINGUTS QUE PODEU TROBAR OBJECTABLES

En la seva funció enciclopèdica, la Viquipèdia conté milions d'articles sobre una àmplia varietat de temes. Una fracció relativament petita d'aquests temes freqüentment és censurada per sistemes de filtratge educatius, governamentals, corporatius, parentals o altres.

La política actual de la Viquipèdia és incloure tal contingut, a condició que no infringeixi cap de les nostres polítiques (especialment el punt de vista neutral), ni tampoc les lleis de les Estats Units i l'estat de Virgínia, on està allotjada la majoria de les seves servidors, o les lleis harmonitzades de la Unió Europea en el cas de la Viquipèdia en català. Els articles amb temes controvertits que poden contenir tal contingut poden tenir avisos explícits o no.

En qualsevol cas, la Viquipèdia és un treball en curs, i molts articles contenen errors, prejudicis, duplicitats, o simplement necessiten atenció. Animem els lectors a que ens ajudin a solucionar aquests problemes. La gran majoria d'articles són escrits principalment o només per individus que no són experts en la matèria, i poden mancar referències acadèmiques o professionals en l'àrea.

La Viquipèdia conté informació ambigua que no es cobriria en una enciclopèdia convencional. La cobertura de la Viquipèdia es basa en els interessos dels seus col·laboradors voluntaris. Els lectors no haurien de considerar la importància dels temes basant-se en la seva cobertura a la Viquipèdia, ni suposar que un tema és important merament perquè és el tema d'un article de la Viquipèdia.

Vegeu també