Viquipèdia:Avís d'exempció de responsabilitat per perills

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
USEU LA VIQUIPÈDIA SOTA EL VOSTRE PROPI RISC

SI US PLAU, ADONAU-VOS QUE QUALSEVOL INFORMACIÓ QUE POGUEU TROBAR A LA VIQUIPÈDIA PODRIA SER INEXACTE, ERRÒNIA, PERILLOSA O IL·LEGAL.

Aquest avís d'exempció de riscos ha estat enllaçat a la pàgina que estau llegint perquè qualcú ha pensat que qualque informació d'aquella plana podia crear un risc irracional pels lectors que decideixin aplicar la informació en les seves pròpies activitats o proposar usar aquesta informació a un tercer.

Cap dels autors, col·laboradors, patrocinadors, administradors, vàndals, o qualsevulla lligat a Viquipèdia, per qualsevol medi, pot ser responsable per l'ús que féssiu de la informació continguda en aquestes pàgines o enllaçada des d'ací.

Si us plau, fèu tots els passos necessaris per esbrinar que qualsevol informació que rebeu de la Viquipèdia és correcte i ha estat verificada. Comprovau les referències al final de l'article. Llegiu la pàgina de discussió de l'article i l'historial de revisions per veure si hi ha qualque disputa excepcional sobre el contingut de l'article. Comprovau la informació amb fonts independents.

Si hi ha qualque suggeriment que puga ser perillós, il·legal o immorals, recordau que qualsevol pot posar informació a la Viquipèdia. Els autors poden no estar qualificats per proveir-vos una informació completa o per explicar-vos les precaucions de seguretat adequades o els passos que heu de dar per evitar lesions, danys corporals, o altres perjudicis per la vostra persona, propietats o reputació. Si heu de menester consell específic (per exemple, mèdic, legal, gestió del risc) si us plau cercau un professional amb llicència o coneixements en aquella àrea.

La Viquipèdia no està revisada regularment per experts; si bé els lectors poden corregir errors, o treure indicacions errònies, no tenen cap obligació legal per fer-ho, i per tant qualsevol informació que llegiu aquí no té cap garantia implícita d'aptitud per a cap propòsit o per a cap ús.

No es poden demanar perjudicis a la Viquipèdia, degut a que és una associació voluntària d'individus desenvolupada lliurement per crear recursos educatius, culturals i informacions en línia i en codi obert. Aquesta informació us és donada de franc i per tant no hi ha cap acord o contracte amb la Viquipèdia sobre l'ús o la modificació d'aquesta informació més enllà de la llicència Creative Commons Reconeixement-Compartir Igual 3.0 No adaptada (CC-BY-SA) i la Llicència de Documentació Lliure GNU (GFDL).

NO CONFIEU EN CAP INFORMACIÓ QUE TROBEU A LA VIQUIPÈDIA SENSE UNA VERIFICACIÓ INDEPENDENT.