Viquipèdia:Avaluació d'articles/Anzu

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Anzu[modifica]

Anzu (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)

Parcialment basat en l'article en anglés, incorpora fonts que són accesibles. Les fonts les he llegides. Les fonts crec que són fiables. Totes les afirmacions estan recolzades amb una cita a la línia. --Hienafant (disc.) 15:15, 7 jul 2015 (CEST)[respon]

En la meva opinió, llevat, pel que afirmes, de l'atribut de "La informació és precisa i verificable", hi veig bastant camp de millora per considerar-lo un article bo. De moment, suggeriria:
  • Millorar-ne l'estructura general. Per exemple, la introducció resulta massa enrevessada, quan hauria de donar una visió de conjunt, i la secció Epopeya d'Anzu té una "arrancada" un tant sobtada:"Primer es parla de...").
  • Penso que s'hauria de treballar més què és el que es posa junt, que es el que es posa separat, com s'enllacen les diverses informacions que es proporcionen, etc.
  • A la introducció es fa l'enllaç (vermell) a Epopeya d'Anzu com fi fos un altre article, però de fet ho trobem com a secció del propi article!
  • El contingut de l'"Epopeya" potser caldria fer-lo més descriptiu. Menys telegràfic.
  • Hi ha alguna desambiguació (arc) que caldria resoldre.
  • Recomanaria "compactar" la repetició de la referència al llibre de Henrietta McCALL fent servir les denominades referències curtes.
Diria que, en general, seria bo "esponjar-lo". A mi m'ha costat força llegir-lo i entendre a la primera el que s'hi diu.--FranSisPac (disc.) 20:59, 7 jul 2015 (CEST)[respon]