Viquipèdia:Avaluació d'articles/Art antic

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Art antic[modifica]

Poso en avaluació aquest article, traduït de la viquipèdia castellana on és article de qualitat. És un dels temes generals que es necessiten per anar ampliant els temes d'Art. --MarisaLR (discussió) 00:58, 1 feb 2009 (CET)

Cal una revisió lingüística detallada de l'article. Jo me'n puc encarregar, però amb els estudis i tot trigaré molt, així que si tens pressa, caldrà que busquis un altre revisor. Si no tens pressa, ja aniré fent. – Leptictidium (discussió) 15:02, 1 feb 2009 (CET)
Una cosa que fa lleig en una enciclopèdia i que he vist bastant en aquest article és parlar en primera persona: "s'assembla al nostre", "nosaltres considerem", etc. Cal evitar-ho i reformular les frases, per exemple "S'assembla a l'actual", "es considera". – Leptictidium (discussió) 11:51, 6 feb 2009 (CET)
  • M'ho he repassat i només he trobat una frase, ha de ser perquè tu ja les has corregides, o perquè no les sé veure... Ho tindré en compte per als pròxims articles. Gràcies per tot el teu treball. --MarisaLR (discussió) 17:30, 7 feb 2009 (CET)
Si, ja les he anat corregint. He fet les dues primeres grans seccions, aquesta setmana aniré fent... Depèn de com vagin els "moviments socials" de Perpinyà. – Leptictidium (discussió) 13:04, 8 feb 2009 (CET)
Té moltes qualitats i hi ha molta informació (tot i que aquests articles que tracten temes tan amplis sempre poden rebre crítiques d'algun expert sobre la completesa). Em sembla prou ben desenvolupat. Com a deficiències:
  • Crec que hi ha un "excés" d'imatges que el que podria ser una qualitat, en aquest cas, pren protagonisme al text; més que donar-li suport crec que sembla que el text acompanyi les imatges. Bé és la impressió que m'ha fet.
  • Tot i que n'hi ha, hi manquen referències. Per ex., en tota la introducció on es fan determinades afirmacions, no hi ha ni una referència. En aquests moments el veig més com un "bon" article bo que un de qualitat. Però em falta fer una revisió més detallada.--Peer (discussió) 18:52, 10 feb 2009 (CET)
  • Fet Fet!He posat unes quantes referències més.
  • Pots treure les fotografies que creguis oportunes.
  • Aquests articles tan genèrics, són difícils de fer. És una traducció, em va semblar que era un article interessant i que estava ben tractat i per això el vaig fer.--MarisaLR (discussió) 20:28, 10 feb 2009 (CET)
La feina que has fet és boníssima i l'article és molt important; un tema general necessari en moltes consultes. Les suposades deficiències que he comentat no es deuen a la teva tasca sinó a l'article original. El tema de les fotos és relatiu (algú li agradaran moltes fotos però jo n'he trobat en excés). No en trauria a no ser que més usuaris els semblés el mateix. La feina feta es canvia si hi ha prou consens per fer-ho ja que és una feina suplementària. El tema de les referències és més clar i ja n'has fet millores.--Peer (discussió) 22:26, 10 feb 2009 (CET)
Pel que mi concerneix, la revisió lingüística ja està acabada. Molt bon treball. – Leptictidium (discussió) 14:25, 15 feb 2009 (CET)