Viquipèdia:Avaluació d'articles/Cèl·lula

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Cèl·lula[modifica]

Es tracta d'una traducció de l'article de qualitat en castellà Célula, amb bibliografia i enllaços externs afegits en català. Unes notes sobre l'avaluació:

  • És un dels articles que he fet en el marc del Viquiprojecte de la Selectivitat. Faríem un gran favor a molts estudiants si cadascú afegíssim un gra de sorra en el nostre camp del coneixement, perquè puguin tenir una base sòlida per preparar la selectivitat.
  • No penso presentar aquest article a ADQ fins que s'hagin resolt totes les votacions que tinc obertes actualment, car ara mateix tinc un backlog d'articles bastant dens. Això implica que teniu un bon temps per a fer propostes i suggeriments, però tingueu en compte també que potser no hi respondré amb gaire celeritat.
  • Crec que la traducció m'ha sortit de gran qualitat (tot i que se'm pot haver colat algun tipo, sempre faig errors de mecanografia); crec que la versió en català ha quedat amb un llenguatge precís, entenedor, i correcte. Tanmateix, tot just estic fent les meves primeres armes en el camp de la biologia cel·lular, per la qual cosa convindria que algú que hi tingués experiència revisés l'article.
  • Sé que hi ha molts enllaços en vermell. Com ja he dit abans, tinc un backlog dens i prefereixo donar prioritat als articles que tinc en votació o avaluació des de fa molt de temps. Quan tingui temps, de tant en tant faré algun article, però n'hi ha molts i jo només sóc una persona. Si col·laboréssiu, encara que només fos una miqueta, a crear els articles que falten (per exemple, completant la plantilla {{Cèl·lula}}, no només em faríeu un favor a mi sinó també als estudiants que he mencionat més amunt.
  • Finalment, us dono les gràcies pel temps que dediqueu a revisar l'article i pels vostres suggeriments. – Leptictidium (discussió) 22:39, 8 set 2008 (CEST)[respon]
    • En una primera repassada l'article em sembla excel·lent, encara que no és un tema que domini, el que sigui una traducció de Leptictidium sempre dóna una fiabilitat d'estar ben feta.
    • El que sigui un article de qualitat en una altra viqui és un altre punt a afegir.
    • Naturalment, amb aquest article s'obre l'oportunitat de crear molts d'altres fent els enllaços, m'uneixo a l'autor principal per demanar una mica de col·laboració a altres usuaris. Quan pugui (ara estic molt embolicada) intentaré de fer els més facilets.--MarisaLR (discussió) 12:29, 9 set 2008 (CEST)[respon]
És un article important que caldrà "mimar" i dedicar-li temps. He començat a "tornar blaus" (crear articles) alguns enllaços vermells. He afegit la llista dins un requadre, a veure que us sembla.--Peer (discussió) 17:05, 11 set 2008 (CEST)[respon]
Quan pugui us aniré ajudant a "emblavir", ara estic ocupat amb articles que tinc en votació. – Leptictidium (discussió) 20:35, 11 set 2008 (CEST)[respon]