Viquipèdia:Avaluació d'articles/Fluorita

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fluorita[modifica]

Fluorita (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) Article sobre el mineral fluorita. Presenta la mateixa estructura dels altres AdQ sobre minerals ja publicats i el contingut és semblant al d'aquests mateixos articles.

Darth (disc.) 20:05, 10 feb 2019 (CET)[respon]

Enhorabona per un altre de la sèrie, fer articles relacionats ajuda a cobrir tot un tema i això també és indici de qualitat. I celebro que estigui amb els jaciments locals com els altres de la sèrie. El tema colors és força interessant, he llegit l'entrada que vas fer tu sobre centre de color, a veure si t'animes a ampliar-la. Potser podries afegir més informació per èpoques a l'apartat d'usos: des de quan s'empra, hi ha llocs o segles on s'abandoni o s'usi més? Bona feina!barcelona (disc.) 23:19, 30 març 2019 (CET)

Hola @Barcelona:! Gràcies pel comentari. Comparteixo amb tu l'opinió que crear articles relacionats ajuda a cobrir temes i n'augmenta la qualitat, és per això que intento que els articles que presento a AdQ tinguin els enllaços en blau (les llistes són una altra cosa ja que és més complicat); crec també que la feina feta en el context del Viquiprojecte:Minerals, malgrat que hi ha pocs usuaris que hi hagin treballat activament, és molt important en aquest sentit. He ampliat l'apartat de jaciments de l'article, així com el d'Usos tot seguint els teus consells. Gràcies novament!--Darth (disc.) 18:34, 14 abr 2019 (CEST)[respon]