Viquipèdia:Avaluació d'articles/Línies del metro de Barcelona

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Línies del metro de Barcelona[modifica]

Línies del metro de Barcelona (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) És un dels articles necessaris per a fer un Tema de Qualitat sobre aquesta temàtica. El que hi he afegit fins ara d'una forma força esquemàtica és:

  • Quantes línies són
  • El recorregut
  • Les operadores
  • Dades infraestructura
  • Dades viatges

Quelcom més que afegir-hi? Idees?-- Ermengol Patalín (xerrem) 22:57, 16 ago 2011 (CEST)

Jo faria una secció anomenada "Les 11 línies" (n'hi ha 11 oi?) i una breu descripció de cadascuna d'unes 5 línies i enllaçant a l'article de cadascuna amb {{article principal}}. És una idea, és que ara mateix no dius res de les línies en si mateixes.
Aprofito per felicitar-te per la gran feina que estàs fent amb el metro de bcn. És molt valuosa.--Arnaugir 23:20, 16 ago 2011 (CEST)
Gràcies per la teva aportació. De moment he fet alguna exemplificació del que proposes. No se si els tres exemple que he fet pel moment estan prou bé o si estaria millor amb més o menys informació. -- Ermengol Patalín (xerrem) 00:07, 17 ago 2011 (CEST)
Fet Fet! -- Ermengol Patalín (xerrem) 22:37, 17 ago 2011 (CEST)

La meva pregunta és si cal un article així, per a mi l'article pare de tots els altres per fer un tema de qualitat seria metro de barcelona, amb una secció sobre les línies, no trobeu? --barcelona (disc.) 11:58, 19 ago 2011 (CEST)

És una bona pregunta la que plantejes. No havia fet mai una secció d'aquest tipus dins de metro de Barcelona perquè crec que el fa massa llarg, passaria a 100.000 octets. Sense tenir en compte que ja té parts que estan fora com Cotxeres o Material rodant.
Jo crec que no està malament la existència d'aquest article, però potser més gent podria donar la seva opinió.
A la llarga el que voldria fer és que Metro de Barcelona fos tema de qualitat, però no se si pot ser. Totes les estacions haurien de ser articles bons o de qualitat?? -- Ermengol Patalín (xerrem) 13:02, 19 ago 2011 (CEST)

amb l'article genèric sobre el metro de qualitat i les línies crec que seria suficient perquè tothom votés a favor del tema, les estacions és excessiu --barcelona (disc.) 15:29, 19 ago 2011 (CEST)

Bé al menys tractaria de fer que articles com l'operador i altres fossin bons.
Sobre el tema que ens tracta, llavors que fem amb aquest article? A mi em sembla que és pot mantenir, però espero que hi diguin quelcom més usuaris. -- Ermengol Patalín (xerrem) 15:49, 19 ago 2011 (CEST)
Hola, Ermengol Patalín, felicitats per tota la feinada que estàs dedicant a tots aquests articles. Potser et pot ajudar la en:Template:Barcelona Metro lines per veure els articles relacionats amb el metro de BCN. --Davidpar (disc.) 21:26, 19 ago 2011 (CEST)
Merci! -- Ermengol Patalín (xerrem) 18:41, 21 ago 2011 (CEST)