Viquipèdia:Avaluació d'articles/Llista de persones que s'han dirigit a les dues cambres del Parlament del Regne Unit

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Llista de persones que s'han dirigit a les dues cambres del Parlament del Regne Unit[modifica]

Llista de persones que s'han dirigit a les dues cambres del Parlament del Regne Unit (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)

Llista de qualitat traduïda de l'anglès. Espero que us agradi!--Arnaugir (discussió) 23:26, 18 nov 2014 (CET)

Llista interessant i curiosa. Molt bona feina. Dues cosetes:
  1. A la Viquipèdia en català, encara no tenim cap política escrita sobre el tema, però a la pràctica tendim a seguir un criteri molt similar al que s'explica a en:Wikipedia:Manual_of_Style/Linking#Year_linking. En altres paraules, no enllacem a articles de dates i anys tret que tinguin una relació directa i clara amb el tema de l'article, més enllà de simplement marcar una data. Com et dic, no tenim cap política escrita, així que si et vols saltar el meu consell, salta-te'l, però crec que tots els enllaços a dates i anys fan més nosa que servei i s'haurien de treure.
  2. Hi ha dates a les referències encara sense traduir. —Leptictidium (digui, digui) 08:15, 20 nov 2014 (CET)
Pel que fa al primer punt, sempre segueixo la regla, però en el cas de la llista crec que no hi sobren pas; a part, amb la plantilla dts (que és la que es fa servir) no funciona el paràmetre per treure l'enllaç (m'ho he de mirar amb calma). Pel que fa al segon, hauria d'haver passat l'arnaubot, no sé per què no ho ha fet. Ara ho miro.--Arnaugir (discussió) 22:01, 26 nov 2014 (CET)
Fet Fet! ja ha passat l'arnauet.--Arnaugir (discussió) 23:25, 27 nov 2014 (CET)

Hola! Veig que és una traducció de l'anglès i que allà l'han fet AQ però em costa veure l'admissibilitat d'un article/llista com aquesta. Sota el meu punt de vista crec que necessita una secció d'introducció o context més llarga per demostrar que és rellevant tenir-la (i que per exemple una que es digui "persones que s'han dirigit al parlament vestides de color groc" no seria admissible). Perdoneu si faig d'advocat del diable, respecto molt la feina de l'autor però crec que cal plantejar-se aquesta qüestió. Salut! --Jey (disc.) 20:55, 20 nov 2014 (CET)

Penso que l'admissibilitat ve donada especialment per la referència 3 (de la Casa dels Comuns), a part altres referències també fan menció especial al fet que la compereixena sigui conjunta, cosa que crec que ja fa que la llista sigui admissible. En tot cas estic d'acord que és complicat a vegades veure l'admissibilitat de llistes com aquesta. Tens alguna font que parli de persones que s'han dirigit al parlament de color groc? Perquè si la tens, estaré encantat de fer l'article :)--Arnaugir (discussió) 23:38, 27 nov 2014 (CET)
OK queda clar! En aquest cas el que comentava és que jo afegiria un parell de frases que diguessin que és extremadament rar que això passi, que és un honor reservat a pocs oradors, que la dinàmica bicameral del parlament no ho permet normalment, ... ¿? També diria que la reina s'hi dirigeix cada any (almenys un cop de color groc :D) en el discurs d'obertura i que molts altres oradors s'han dirigit a les dues cambres, encara que no de forma simultània. Amb això jo crec que ja ho tenim. Gràcies! --Jey (disc.) 00:22, 28 nov 2014 (CET)
Hi estic d'acord, cal incidir en per què és especial. Aviam si trobo alguna cosa, però sembla complicat.--Arnaugir (discussió) 00:31, 28 nov 2014 (CET)