Viquipèdia:Avaluació d'articles/Simfonia núm. 1 (Martinů)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Simfonia núm. 1 (Martinů)[modifica]

Simfonia núm. 1 (Martinů) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) Poso en avaluació l'article. Mentre duri l'avaluació, l'aniré polint seguint les vostres aportacions, crítiques o consells.--Lohen11 (disc.) 16:13, 23 gen 2017 (CET)[respon]

Hi trobo a faltar una introducció més extensa, la considero massa bre. Estaria bé també alguna referència als enregistraments. Per la resta, em sembla que ja es podria portar a votació.--Medol (disc.) 12:08, 20 ago 2017 (CEST)[respon]
Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 16:11, 27 ago 2017 (CEST)[respon]
He fet algunes modificacions menors a l'article corregint errors de llengua i canviant alguna frase perquè s'entengui millor.
  • La primera imatge té el peu tallat: Serge Koussevitzky, director que va encarregar a través de la seva fundació aquesta simfonia a (suposo que el que falta és Martinů).
  • A l'apartat d'anàlisi, cinquè paràgraf, la frase En aquest tercer moviment, de caràcter fúnebre, la corda executa una mena d'extens himne pot ser una dolorosa elegia per l'aniquilació absoluta del poble txecoslovac de Lidice en represàlia per la mort del sanguinari Reinhard Heydrich, Protector de Bohèmia i Moràvia, assassinat per patriotes txecoslovacs. no s'acaba d'entendre.
  • Ja ho he corregit, però potser hauries d'anar una mica més amb compte amb les traduccions automàtiques: es veu que el traductor no va trobar com es diu contrafagot o trompeta en català.
--Unapersona (Missatges | xat) 16:29, 27 nov 2017 (CET)[respon]
Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 10:02, 8 des 2017 (CET)[respon]