Viquipèdia:Comentaris sobre l'experiència d'usuari

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

inici nova discussió en pagines d'usuari[modifica]

m'he fixat que en l'aparença nova en aquelles pagines de discussió d'usuari on he posat el : Per a iniciar una nova discussió, cliqueu sobre la pestanya «+», gràcies. el text que surt al peu queda superposat (de fet queda sota) al text de l'ultim comentari. --Marc (Mani'm?) 08:34, 15 juny 2010 (CEST)

Cert. La plantilla {{nova discussió}} aprofita la línia en blanc que hi ha amb monobook entre l'última línia de text i el final de pàgina, però amb vector no hi ha cap marge i la definició d'estil "position:absolute; bottom:0" se superposa a l'última línia de text. Caldrà modificar la plantilla. Jo me l'he tret, no crec que valgui la pena demanar a bugzilla que posin una línia en blanc al final. A més, la pestanya «+» amb vector es diu «Nova secció». --V.Riullop (parlem-ne) 10:40, 15 juny 2010 (CEST)

Cerca[modifica]

En la nova versió (Vector, o per defecte) trobo una greu mancança: en el Cerca només hi ha el que correspondria en l'anterior versió al botó Ves-hi, i no hi ha l'ordre que correspondria al botó Cerca.

I això també en totes les altres wikis!. Així he retornat a la versió MonoBook, que ho conserva.

--Jmarchn (disc.) 18:08, 1 jul 2010 (CEST)

La funció del botó Cerca del monobook es fa amb vector de dues maneres: clicant sobre la lupa que hi ha a la caixa de cerca o sobre l'última opció de la llista de cerques proposades on diu "que conté..." --V.Riullop (parlem-ne) 18:40, 1 jul 2010 (CEST)
Puntualització: la lupa té una doble funció, fa de vés-hi si troba exactament la pàgina o de cerca si no hi ha cap coincidència. --V.Riullop (parlem-ne) 18:23, 2 jul 2010 (CEST)

Dos comentaris[modifica]

Dos comentaris: primer, com se signa, a les pàgines de discussió? (en aquesta pàgina, ja ho he vist). Segon comentari: utilitzeu la construcció per a que, que és sempre incorrecta. Us recomano que la substituïu per perquè o per per tal que. Podeu jugar amb les dues per tal d'enriquir el text.--Claudefà (Discussió) (disc.) 17:25, 2 jul 2010 (CEST)

1) La signatura es pot fer igual que abans: amb ~~~~ (AltGr 4, quatre vegades); però el botó corresponent de la caixa d'edició ha canviat d'icona: amb monobook és Button sig.png i amb vector és Insert-signature.png per defecte llevat que es desactivi l'opció de les preferències "Habilita la barra d'eines millorada".
2) Suposo que els per a que són de la pàgina Especial:UsabilityInitiativePrefSwitch enllaçada des dels missatges. Hi ha una còpia a Viquipèdia:Comentaris sobre l'experiència d'usuari/Noves característiques que pots modificar. A la discussió hi he afegit les instruccions per incorporar els canvis al missatge del sistema. --V.Riullop (parlem-ne) 18:13, 2 jul 2010 (CEST)
Un comentari més sobre el botó de signatura: no apareix en l'espai principal d'articles per evitar una errada comuna.--V.Riullop (parlem-ne) 18:18, 2 jul 2010 (CEST)

Viquiestris?[modifica]

Amb aquesta nova configuració no tinc accés als Viquiestris. Es poden fer servir o haig d'anar a la configuració antiga? --Bestiasonica (disc.) 11:20, 3 jul 2010 (CEST)

La resposta i la solució la tens a Viquipèdia:Aparença Vector#Els meus ginys i eines Javascript no funcionen. De totes formes, algunes eines dels Viquiestris no funcionen amb vector, cosa que només pot solucionar el responsable d'aquest programa. --V.Riullop (parlem-ne) 12:06, 3 jul 2010 (CEST)

Lentitud[modifica]

Repeteixo el que ja vaig dir a la Wikipedia en anglès quan van aplicar aquest nou disseny: ÉS LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENT!!!

I em sembla una collonada que per tornar a tenir el disseny anterior hagi d'estar registrat. No es podia fer amb una simple cookie com fa tothom?

Per cert, ja que parlem de registre: feu el favor de treure la imbecilitat aquesta d'exigir que la contrasenya compleixi una sèrie de condicions que són estúpides; que no estem parlant d'un compte bancari, collons!

Enllaços interns[modifica]

Haver de clicar a més llocs per fer un enllaç intern em sembla un retrocés considerable, era millor seleccionar i crear l'enllaç (sí que trobo que ajuda el quadre, però hauria d'estar dins d'opcions avançades i deixar el botó bàsic com abans). Es pot fer? --barcelona (disc.) 18:52, 3 jul 2010 (CEST)

Imagino que et refereixes als botons Button link.png i Vector toolbar insert link button.png. El segon fa la funció del primer, però amb dos clics, a més d'altres coses com avisar si l'enllaç existeix o no. Si prefereixes els botons anteriors, has de desactivar l'opció per defecte a preferències/caixa d'edició/Habilita la barra d'eines millorada. Una altra solució és instal·lar els Usuari:Coet/viquiestris i tindràs els dos conjunts de botons. --V.Riullop (parlem-ne) 19:45, 3 jul 2010 (CEST)


Cal dir: Noteu res de diferent? No 'alguna cosa'

Qui hi enllaça[modifica]

Ha volat la funció "Qui hi enllaça", una gran pèrdua --Lliura (disc.) 01:41, 8 jul 2010 (CEST)

Què vols dir? Sí que hi és, a la barra lateral, menú d'eines. --V.Riullop (parlem-ne) 10:06, 8 jul 2010 (CEST)

Plantilla:Simfonies de Mozart[modifica]

No sé si és el nou format, però aquesta plantilla se'n va de mare.--Lohen11 (disc.) 12:49, 22 jul 2010 (CEST)

No és el nou format. El problema és el mateix que el comentat a Viquipèdia:La taverna#Plantilles. --V.Riullop (parlem-ne) 14:22, 22 jul 2010 (CEST)