Viquipèdia:Comentaris sobre l'experiència d'usuari/Noves característiques

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Mostra de la nova interfície de navegació de la Viquipèdia (amplia)
Mostra de la interfície d'edició bàsica de pàgines (amplia)
Mostra de la nova caixa de diàleg per introduir enllaços

L'equip d'experiència d'usuari (User Experience Team) de la Fundació Wikimedia ha estat treballant amb voluntaris de la comunitat per fer-vos les coses més senzilles. Estem ansiosos per compartir algunes millores, incloent-hi un nou aspecte i la simplificació de les funcions d'edició. Aquests canvis estan pensats per a que els nous col·laboradors ho tinguin més fàcil per començar i estan basats en les nostres proves d'usabilitat fetes durant l'any anterior. La millora de la usabilitat dels nostres projectes és una prioritat de la Fundació Wikimedia i compartirem més actualitzacions en el futur. Per a més informació vegeu el missatge publicat al bloc de Wikimedia.

Això és el que hem canviat[modifica]

  • Navegació: Hem millorat la navegació per la lectura i modificació de pàgines. Ara, les pestanyes de la part superior de cada pàgina defineixen més clarament si esteu veient la pàgina principal o la de discussió, i si esteu llegint o modificant una pàgina.
  • Millores en la barra d'eines d'edició: Hem reorganitzat la barra d'eines d'edició per a que sigui més fàcil d'utilitzar. Ara, donar format a les pàgines és més senzill i més intuïtiu.
  • Assistent per a enllaços: Una eina fàcil d'utilitzar us permet afegir enllaços a altres pàgines wiki, així com enllaços a llocs externs.
  • Millores en la cerca: Hem millorat els suggeriments de cerca per trobar més ràpidament la pàgina que esteu cercant.
  • Altres característiques noves: També hem introduït un assistent per fer més fàcil la creació de taules i una funció de cerca i reemplaça per simplificar la modificació de pàgines.
  • Logotip de la Viquipèdia: Hem actualitzat el nostre logotip. Vegeu més informació al bloc de Wikimedia.

Teniu comentaris a fer?[modifica]

Ens agradaria saber-los. Podeu visitar la nostra pàgina de comentaris o, si esteu interessats en les tasques en marxa per millorar el programari, visiteu el nostre wiki d'usabilitat per a més informació.