Viquipèdia:Contacte/Usuaris

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Problema

Voleu conèixer els autors d'un article o posar-vos en contacte amb un usuari?

Comentaris

Els autors dels articles són usuaris voluntaris. Amb poques excepcions, no són empleats de la Fundació Wikimedia, qui hostatja la Viquipèdia, ni representants oficials d'aquesta fundació. Les seves opinions només els concerneix a ells.

Els autors s'identifiquen o bé per un pseudònim (si s'han registrat a la Viquipèdia) o bé per la seva adreça IP. Tret que els autors hagin escollit com a pseudònim el seu nom real, o que donin les seves dades personals en la seva pàgina d'usuari, no hi ha més informació sobre la seva identitat.

Degut a la política de privadesa, no es facilitarà cap informació dels usuaris registrats, com la seva adreça IP, llevat que sigui requerit per imperatiu legal. La Fundació Wikimedia té la seva seu a l'estat de Florida, EUA.

Solució

Obtenir la llista d'autors

La llista dels autors d'un article està disponible clicant sobre la pestanya "historial" situada a dalt de cada pàgina.

Posar-se en contacte amb un usuari

Tots els usuaris registrats a la Viquipèdia tenen una pàgina de discussió on els podeu deixar un missatge. Aquesta pàgina de discussió, encara que personal, és pública. Si l'usuari ha especificat una adreça de correu electrònic, podeu usar la funció "Envia un missatge de correu electrònic a aquest usuari" que trobareu a la caixa d'"eines" de la columna esquerra de la seva pàgina d'usuari (disponible només si us heu registrat).

Llista d'usuaris

Existeixen diverses llistes i mapes d'usuaris segons la seva inscripció voluntària.