Viquipèdia:Coordinació de concursos i viquiprojectes

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Emojione 1F4CC.svg
Coordinació de concursos i viquiprojectes
Llista de viquiprojectes i concursos en marxa organitzats per la comunitat, tant a la Viquipèdia com als seus projectes germans.
ViquiPAU 2021

El mes de maig millorem els continguts avaluables a les proves PAU d'arreu del territori catalanoparlant al Viquiprojecte:ViquiPAU 2021. Convertim la Viquipèdia en recurs docent públic, participatiu, de qualitat i en català! Posa-hi el teu gra de sorra!


Tot el maig

Figuereta Volantinera Frontal.png

El Viquiprojecte:Muixeranga naix arran de la col·laboració entre L'ETNO - Museu Valencià d'Etnologia, Amical Wikimedia, Wikimedia España i la Federació Coordinadora de Muixerangues amb motiu de l'exposició temporal que L'ETNO inaugurà el dia 24 de març de 2021 sobre el món muixeranguer i que té com a títol "Muixerangues al cel".

Entre el 3 de maig i el 30 de juny

Còmic i Manga

Enguany celebrem una edició més d'aquest viquiprojecte per tal de seguir redactant, millorant i ampliant articles relacionats amb el 9è art!

Concurs d'edició en línia del dilluns 24 al dilluns 31 de maig

Els 10.000 articles bàsics

La Viquipèdia en català és referent mundial per la seva qualitat en els 1.000 articles essencials. Ara, planifiquem el futur per continuar líders amb la llista dels 10.000 articles bàsics i amb motiu del nostre 20è aniversari!

Concurs obert tot l'any

Wikipedia20 animated cake 1MB.gif

Celebra els 20 anys de la Viquipèdia demanant de franc una màscara de la Viquipèdia com a obsequi per la teva participació al projecte!

Obert fins a exhaurir les màscares disponibles