Viquipèdia:Coordinació de concursos i viquiprojectes

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Emojione 1F4CC.svg
Coordinació de concursos i viquiprojectes
Llista de viquiprojectes i concursos en marxa organitzats per la comunitat, tant a la Viquipèdia com als seus projectes germans.
Els 10.000 articles bàsics

La Viquipèdia en català és referent mundial per la seva qualitat en els 1.000 articles essencials. Ara, planifiquem el futur per continuar líders amb la llista dels 10.000 articles bàsics i amb motiu del nostre 20è aniversari!

Concurs obert tot l'any

Wiki Loves Camino

L'objectiu és augmentar la informació i la visibilitat dels elements patrimonials vinculats amb la ruta de peregrinació del Camí de Sant Jaume.

Entre l'1 de juliol i el 15 d'agost

Viquiprojecte del Teatre Nacional de Catalunya.jpg

El Viquiprojecte TNC té l'objectiu de millorar la qualitat enciclopèdica i les metadades sobre teatre català a la Viquipèdia i a Wikidata. El Teatre Nacional de Catalunya ha alliberat per primer cop imatges per il·lustrar articles i us convida a una viquimarató presencial el 8 de juliol.

Tancat amb èxit!


Logotip - IVAM.jpg

El Viquiconcurs Institut Valencià d'Art Modern és un projecte que té per objectiu, d'una banda, incrementar el número d'entrades d'artistes i obres exposades a l'IVAM; i d'altra banda, augmentar la qualitat de les entrades de la Viquipèdia relacionades amb el Museu.

Entre el 2 i el 29 d'agost