Viquipèdia:Dia de Brion Vibber

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El Dia de Brion Vibber és l'1 de juny, en homenatge a Brion Vibber, el programador en cap de Wikimedia i se'n recorda el vessant esperantista. El primer Dia de Brion Vibber es va celebrar en 2004. El dia de Brion Vibber va ser proclamat per Jimbo Wales amb el següent missatge:

Saluton!

I hereby decree, in my usual authoritarian and bossy manner, that today (June 1st) shall forever be known as Brion Vibber day. Wikipedians of the distant future will marvel at his incredible dedication and hard work, without which the project should have collapsed a long time ago. Tonight at dinner, every Wikipedian should say a toast to Brion and his many inventions.

On Brion Vibber day, Wikipedians everywhere greet each other in Esperanto.

Dankon, Brion.

Bondezirojn,
--Jimbo
Saluton!

Amb aquest missatge proclamo, segons la meva manera autoritària habitual, que el dia d'avui (l'1 de juny) serà sempre conegut com a Dia de Brion Vibber. Els viquipedistes del futur llunyà es maravellaran davant la seva increïble i constant dedicació sense els quals el projecte hagués col·lapsat ja fa molt de temps. Aquesta nit durant el sopar cada viquipedista hauria de brindar a la salut de Brion i de les seves moltes invencions.

Durant el Dia de Brion Vibber, els viquipedistes es saluden a tot arreu en esperanto.

Gràcies, Brion.

Amb els millors desitjos,
--Jimbo