Viquipèdia:Difondre la Viquipèdia

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Podeu difondre la Viquipèdia parlant-ne als vostres amics i coneguts, recomanant-la en fòrums de discussió a Internet, enllaçant-la en articles, blogs etc.

Si voleu difondre-la en mitjans de comunicació, podeu aprofitar les notes de premsa, que se solen fer quan la Viquipèdia assoleix alguna fita important. Pot ser una bona idea distribuir-les en els mitjans electrònics en català (Vilaweb, Softcatalà, Puntbarra, etc.).

Si sabeu de mitjans de comunicació que hagin parlat recentment de la Viquipèdia, comenteu-ho a la taverna o bé afegiu-les directament a la pàgina de notícies sobre la Viquipèdia.

Si quan esteu navegant per Internet trobeu una web en català molt completa sobre un determinat tema (un municipi, una comarca, biologia, botànica, etc.), escriviu als autors de la web per tal que coneguin la Viquipèdia i convideu-los a participar-hi.

Si allà a on estudieu o treballeu hi ha un tauló d'anuncis públic, pengeu un cartell amb quelcom així:

La Viquipèdia et necessita.
Des de l'any 2001 milers de voluntaris de tot el món estem creant una enciclopèdia lliure, en molts idiomes i amb la voluntat que contingui informació verdadera, clara i sense biaix, i volem que sigui lliure perquè tothom hi tingui accés.
Però per a continuar la nostra tasca necessitem gent com tu: visita la web http://ca.wikipedia.org i contribueix-hi amb els teus coneixements.