Viquipèdia:Introducció

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Info icon.svg IntroduccióL Aprenent.svg BenvingudaGnome-help-faq-dark.svg Guia bàsicaCurly Brackets.svg Apunts breusNuvola apps filetypes.svg Plantejament de preguntesGnome-help.svg Ajuda

Introducció Com contribuir-hi Explora la Viquipèdia Guia bàsica d'edició
Prem Modifica per tal d'editar un article!

Veus el botó Modifica a dalt de tot a la dreta? A la Viquipèdia pots modificar els articles ara mateix, fins i tot sense haver de registrar-t'hi.

Què és la Viquipèdia?

La Viquipèdia és una enciclopèdia en l'elaboració de la qual hi col·laboren molts dels seus propis lectors. Un munt de gent està constantment millorant la Viquipèdia, realitzant-hi milers de canvis cada hora que s'enregistren íntegrament en els historials de cada article i que es poden veure a la pàgina de canvis recents. Els canvis inadequats es desfan ràpidament.

Com pots ajudar-hi?

No tinguis por de modificar els articles! Qualsevol pot modificar-los, i t'encoratgem a que modifiquis de valent! Cerca qualsevol tema que t'agradi i que pensis que es pugui millorar i millora'l: per exemple, corregint faltes d'ortografia o de gramàtica, millorant la redacció, ampliant el contingut i millorant les referències bibliogràfiques. Recorda que no espatllaràs pas la Viquipèdia, ja que totes les edicions es poden revertir, arreglar o millorar. Així que endavant, ajuda'ns a fer de la Viquipèdia la millor font d'informació d'Internet! Llança-t'hi!

Prova de fer la teva primera modificació ara mateix!

  1. Vés a la teva pròpia pàgina de proves.
  2. Fes clic a la pestanya Modifica de dalt.
  3. Escriu un missatge i desa la pàgina fent clic al botó "Desa la pàgina" que trobaràs sota l'àrea d'edició de text. La teva edició ha estat desada! Igual que ho has fet a la pàgina de proves, ho pots fer en qualsevol article.
A continuació, aprèn com contribuir a la Viquipèdia >>