Viquipèdia:La taverna/Ajuda/Arxius/2005/10

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

De categories

A IBM he canviat la [[Categoria:Empreses d'Informàtica]] per [[Categoria:Empreses d'informàtica]] (amb i minúscula), però resulta que aquesta no existeix. El problema és que sembla que no es poden traslladar les categories. ¿Què es pot fer en aquest cas? --pieter 00:10 22 set, 2005 (UTC)

S'han d'editar tots els articles que composen la categoria i canviar-los la categoria al nou nom. Després s'ha d'avisar a algún adiministrador per esborrar la categoria errònia. Ja ho he fet tot jo. --Makinal 07:51 22 set, 2005 (UTC)

Vàndal conspicu

Hola, algun administrador pot bloquejar l'acció de l'usuari 82.198.114.15 que està vandalitzant repetidament l'article Comunitat autònoma de Catalunya i, a més, amb unes contribucions dignes de rebequeria de nen petit? Ja n'estic fins als nassos d'anar revertint... Enric 17:47 30 set, 2005

Potser ja seria hora de crear el projecte Viquipèdia:Observatori de vandalisme, o d'aquesta mena, amb tal d'anar registrant els vandalismes que es produeixen, els usuaris o ip's anònims, etc etc, per a poder controlar la situació i actuar de millor manera. --Joanot Martorell 16:05 30 set, 2005 (UTC)
Estic d'acord amb Martorell, jo ja estic també fins els nassos de revertir vandalismes en articles com País Valencià, Oriola, Baix Vinalopò, etc. Ja saps de qui parle, no Martorell? --Makinal 17:57 30 set, 2005 (UTC)
Jo també dono el meu vist-i-plau: Convé prendre mesures contra aquests elements.--Xadaga 22:43 30 set, 2005 (UTC)

Perera

Hola, sóc novell i m'he dedicat a afegir un parell de fotos a un parell d'articles, però finalment no me'n surto amb una foto de la perera. Ja havia posat la mateixa foto que a "pera" però després he pensat que fóra més interessant la foto que hi ha a la versió castellana de la wiki, però no aconseguieixo que m'apareixi. Algú ho pot fer i de passada, explicar-me com es fa, siusplau?

Nota: jo he fet el mateix procediment que quan he volgut copiar la foto anglesa: he posat el nom del fitxer a la comanda que crida la foto, però no troba la foto.

La foto és: http://es.wikipedia.org/wiki/Imagen:Peral_en_flor.jpg

I jo ja he posat a la comanda enlloc de Image, he provat amb Imagen, Imatge i totes les combinacions possibles, però no em surt. Potser és que la foto no és compartida per a totes les wikis sinó que només per la castellana, però no entenc per què hauria de ser així, i si és així... la importo a la versió catalana (i de pas li canvio el nom) o la porto a la versió anglesa i ho deixo tal com la foto de la pera?--Xtv 15:13 3 oct, 2005 (UTC)

Has d'importar-la a la Viqui catalana, o bé pujar-la als Commons. Ara aniré a Perera i hi pujaré la imatge amb el nom traduït en català. A vegades em passa a mi també, només cal copiar la imatge que vols al teu PC i llavors carregar-la a la Viqui. Que vagi bé! --Leptictidium 15:23 3 oct, 2005 (UTC)
Jo recomanaria força que ho buscara primer pel Commons, i que si no en troba i en té cap de fitxer d'imatge, que ho pujara al Commons. --Joanot Martorell 05:53 4 oct, 2005 (UTC)

contribuir

Hola, són nou en això del Viquipèdia i voldria fer una contribució però no en conec massa el fucionament, m'explico:

jo sóc l'autor de la web d'una marca de microcotxes que es va fabricar a Manresa a finals dels 50 i principis del 60 (la web és http://www.microptv.com) i voldria afegir la història d'aquest petit cotxe a la base de dades de viquipèdia, però no se massa on ho he d'enviar o com fer-ho. Algú em podria donar un cop de mà??

Moltes gràcies

Lluís

El millor es que vagis a Viquipèdia:Ajuda. Xevi 19:01 7 oct, 2005 (UTC)

Enllaço

Hi ha algú sense identificar que està posant enllaços a una cosa que li diuen biblioweb a les entrades de literatura francesa. Cap problema. El problema és que en singural està posant enllaço per enllaç. Hi ha alguna manera de fer-li arribar un missatge? --Ferran 15:01 8 oct, 2005 (UTC)

Algú de sabadell?

Hola sóc periodista del diari de sabadell (vcolomer@drac.com>). Si entre els administradors catalans de wikipèdia hi hagués algú de sabadell o el vallès occidental li faria una entrevista. A veure si hi ha sort i m´escriviu aviat. M´agradaria que wikipèdia fos més conegut per aquí. Felicitats per la vostra feina impressionant i gràcies!

Víctor Colomer 93 726 1100 diari de sabadell vcolomer@drac.com