Viquipèdia:La taverna/Novetats

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Novetats

A les Novetats es publiquen propostes i anuncis de projectes, plantilles i d'altres temes d'interès, tant de funcionament intern com d'activitat externa.

(Vegeu els arxius anteriors i l'arxiu de l'historial)

La taverna:
Novetats | Propostes | Ajuda | Multimèdia | Tecnicismes

[36a setmana] El diumenge de les referències

12
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia a tothom. La setmana passada, 36 articles sobre tractats internacionals que no tenien referències van ser referenciats durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 1.057 articles de diferents temes.

La trenta-sisena edició comença demà, però ja he dut a terme el «sorteig» de la categoria per si voleu anar fent via. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Transport a Catalunya. Podeu consultar aquí els articles sense referències sobre el tema (51 en el moment d'escriure aquestes línies).

Notifico els participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera: i @Davidpar:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Participant en aquest projecte es descobreixen coses increïbles, com ara articles que no només tenen referències ben posades a fonts fàcilment accessibles sinó que les segueixen tan al peu de la lletra que són copyvio, però que tot i així a algú se li ha ocorregut posar-hi la plantilla de manca de referències.

Jordi escarre (discussiócontribucions)
Alvaro Vidal-Abarca (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)
Laurita (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
Amortres (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

24 de 51, gairebé la meitat, ja de bon matí. Ahir, quan vaig fer el sorteig, la @Laurita: ja em va dir que creia que seria un tema popular, però no m'esperava que ho fos tant!

Resposta a «[36a setmana] El diumenge de les referències»
Capsot (discussiócontribucions)

Bon dissabte companys i amics (i "companyes i amigues" per als més reacis als plurals d'aquesta mena),

En nom d'Amical, vos vull assabentar que estem posant en marxa l'edicio' 2021 de la Viquitrobada que es farà a la Catalunya del Nord (sobretot a Elna). Encara som a la fase organitzativa però l'Ajuntament d'Elna mostra gran entusiasme per a acollir-nos i a més, ja ho sabeu, és el 20é aniversari de la Viquipèdia! Representa doncs una fita que s'ha de commemorar degudament! Alhora fa molt de temps, en part per culpa de la pandèmia, que no hem tingut l'oportunitat de veure'ns, xarrar, compatir i passar una estona simpàtica junts. Personalment em farà molt de goig veure-vos-hi tant els que ja conec com els altres que encara no he vist mai! Aleshores comenceu ja a traure la maleta de l'armari (llevant-li la pols i les teranyines) i a triar la roba (calenteta probablement) per a fer via cap al nord del nostre territori el mes vinent (el 20 i 21 de novembre)! :)

Ja anirem omplint i millorant l'esborrany de les pàgines de la Viquitrobada a poquet a poquet (Viquiprojecte:Viquitrobada_2021) però esperem poder comptar amb molts de vosaltres per a reviscolar i relligar la nostra gran comunitat. Si voleu presentar-hi quelcom perfecte vos ho agraim, però també podeu vindre-hi només per a veure/descobrir qué hi fem! I si no heu vingut mai, veniu a descobrir-nos! I si voleu ajudar-hi millor encara :)

Molt bon cap de setmana! Fins ben prompte! Una abraçada a tots!

Resposta a «Viquitrobada 2021»

Comitè de Redacció de la Carta del Moviment - Les eleccions comunitàries se celebraran de l'11 al 24 d'octubre

8
Oscar . (WMF) (discussiócontribucions)

Aquest és un missatge curt per actualitzar el procés de la Carta del Moviment. La convocatòria de candidatures per al Comitè de Redacció es va tancar el 14 de setembre, amb una gran diversitat de candidats i candidates. El comitè estarà format per 15 membres, que hauran de ser elegits per tres vies diferents.

Els 15 membres del Comitè hauran de ser seleccionats en 3 passos:

  • Procés d'elecció perquè les comunitats del projecte triïn 7 membres de comitè.
  • Procés de selecció dels afiliats i afiliades per elegir 6 membres del comitè.
  • Procés de la Fundació Wikimedia per nomenar 2 membres del comitè.

Les eleccions comunitàries se celebraran entre l'11 i el 24 d'octubre. L'altre procés es desenvoluparà en paral·lel, de manera que tots els processos estaran acabats l'1 de novembre.

Per conèixer el context complet de la Carta del Moviment, la seva funció, així com el procés de la seva creació, si us plau, consulteu a Meta. També podeu posar-vos en contacte amb nosaltres en qualsevol moment per Telegram o per correu electrònic: (wikimedia2030@wikimedia.org)

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Com sempre que hi ha eleccions no li acabo de veure la importància, però si hi ha algú que sí que li veu la importància i té ganes de mirar-se els candidats, és probable que sigui fàcil convèncer-me. A mi, i suposo que a uns quants més, veient com van anar les eleccions al board de la Fundació.

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Hola Pere, intente respondre't. Arran de l'Estratègia 2030 (més concretament, la segona fase), es va decidir de crear un organisme global, elegit per les comunitats i que estiguera per damunt de la WMF: el Consell Global.

Un any després encara no hi ha consell global, i de fet s'ha estat uns quants mesos en un "punt mort" on es veia que res no anava cap avant. Al final, la WMF va presentar una proposta (a les reunions periòdiques per a la gent interessada en el tema), que fou acceptada i que és l'elecció que ens presenta Oscar, amb aquell format pel qual es votaran 7 membres com a la fase anterior, i Amical pot participar en l'elecció d'altres sis.

L'elecció no és per al Consell Global, que encara no existeix, sinó per a la Carta del Moviment, una espècie de Constitució del Moviment Wikimedia. Una vegada hi haja Carta, tindrem consell Global, segurament amb noves eleccions.

En resum: estem elegint a los "Padres de la Constitución".

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Gràcies però la pregunta no era aquesta. La pregunta era sobre quin candidat votar.

De tota manera entenc perfectament que tu i els altres que tinguin una opinió formada sobre el tema vulgueu mantenir en secret el vostre vot, no sigui cas que algú altre voti pel mateix candidat.

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Pots preguntar al @B25es: per les seues impressions, que deu de ser de les persones a nivell europeu que més ha format les seues preferències (pel que desprenc de converses amb altra gent, la gent no s'ho prepara massa).

Jo tinc les meues preferències, òbviament. Les puc compartir per privat. De simpaties conegudes, Li-Yun Lin i Anass Sedrati per diferents motius.

B25es (discussiócontribucions)

He repassat la llista i he fet una mena de "reducció" llevant a alguna gent. Dels 72 candidats hi ha alguns que no tenen cap experiència a Wikimedia (Vikipèdies, Commons, Data ... cap). Fins i tot hi ha un -Alvonte- que porta ara mateix 115 edicions i que es va obrir l'usuari el 13 de setembre d'enguany. Aleshores eixe ni el considere. Hi ha gent amb molt poca experiència, amb idees més o menys extranyes (no passa en aquest cas, però recentment hi hagué un candidat que com experiència oferia ser oficial de l'exercit del seu país ... res en contra però no és això el que busquem, caldríen altres coses més).

Com diu Taronja, es tracta de fer un comité per a redactar un document fundacional. Per aixó m'agradaria una certa varietat de gent present. És un problema perque vull rojos i blaus, alts i baixos, majúsculs i minúsculs, i és complicat. He reduït la llista a 29 persones; no estic d'acord amb totes; no desitje d'igual manera que guanyen totes. Per exemple, Chris Keating o Galder González els he ficat perquè vull que surtin elegits. Tinc casos com Runa Bhattacharjee, que pense que té avantatges i desavantatges, però que en conjunt m'estime més que estiga ella que no algú del grup de "no tenen ni idea / no entenen el problema / ¿què fa ací un paio amb cent edicions?" La meua llista reduïda és (in alphabetical order):

Ad Huikeshoven
Adel Nehaoua
Alek Tarkowski
Alice Wiegand
Anass Sedrati
Chico Venancio
Chris Keating
Ciell
Dennis Raylin Chen
ellif d.a
Galahad
Galder Gonzalez
Gergő Tisza
Gnangarra
Ian Ramjohn
Irvin Sto. Tomas
Jamie Li-Yun Lin
Josh Lim
Manavpreet Kaur
Marie-Louise Aembe
Michał Buczyński
Ravan J Al-Taie
Richard
Richard Knipel
Runa Bhattacharjee
Sadik Shahadu
Tito Dutta
V M
Yair Rand

Torne a repetir-ho, no és que tots em semblen superguai. Si penseu que cal afegir o llevar a algú de la llista, estic realment molt interessat, perquè la informació és escassa i l'he feta combinant experiències personals variades amb la lectura de les seues declaracions d'intencions, que per descomptat són "les millors" (mai no dirien que van a destrossar-ho tot, és clar!). Si en teniu més llistes, benvigudes siguen.

Una qüestió addicional és que vaig mirar als candidats un per un, però tampoc no recorde individualment cada decisió: són sis dotzenes i tinc altres coses en el cap. Regireu, remireu, rellegiu.

¡¡¡¡¡AAAAAAHHHHHH!!!!! MOLT IMPORTANT. Es vota ficant a la gent en ordre. Vol dir que si fiqueu a algú en la possició p.ex. 17ena pot semblar que no ixirà mai o que el vot no és important. Però és possible que arribada l'hora sí tinga importància. (Eixe és el motiu de ficar en la cua, però amb número d'ordre dolent, a gent de qui no tinc una idea molt elevada, però que considere que són millors que els que he eliminat).

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Home, de gent que entén, com a mínim, t'has deixat a Christophe Henner i a Daria Cybulska.

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia a tots,

Gràcies pels vostres comentaris, i sobretot per la teua contribucio' Llui's que m'ajudarà a veure-hi millor ja que no tinc temps per a mirar-me els candidats (perdoneu els accents, encara use el teclat francés sense la part lateral que em permet picar els accents). Perdoneu que no haja tingut temps de contribuir com ho vaig fer l'altra vegada, però no tinc gaire temps i alhora no entenc ben bé el rol o més aviat la posicio' d'aquesta nova entitat... de fet trobe que la multiplicacio' d'entitats contribueix a més confusio' encara quan de fet s'hauria d'anar cap a més transparència i definicio' clara dels rols; ara bé admet que no m'ho he llegit en detall, però és la impressio' que en tinc....

En nom d'Amical vos vull dir que estem organitzant la Viquitrobada (ara mateix penge l'altre missatge) i que esperem poder comptar-hi amb tots vosaltres tot tenint-hi gran abundància de valencians que fan coses molt grans al sud del pai's!

Que vos vaja tot molt bé. Molt bon cap de setmana! Una abraçada

Resposta a «Comitè de Redacció de la Carta del Moviment - Les eleccions comunitàries se celebraran de l'11 al 24 d'octubre»

Labels de professions a Wikidata que no NO estan en català i es fan servir en articles VP

3
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Aquí teniu un centenar: https://w.wiki/4DSD

El límit està en 100 perquè no es pengi i sigui ràpid. A mida que es vagin corregint, aniran sortint de nous cada cop que s'executi la consulta.

Recordeu que no esteu corregint articles, sinó el nom de la professió. Per tant, cada canvi afecta a tots els articles que el fan servir.

Bona feina !!

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Aprofitem i omplim també la versió femenina.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

I tant !!.

He arribat a fer això arran del missatge anterior amb deures de feminització. I ara vaig, i m'oblido.

Gràcies, @Cataleirxs !!

Resposta a «Labels de professions a Wikidata que no NO estan en català i es fan servir en articles VP»

La votació per a l'elecció pels membres del comité redactor de la Carta del Moviment ja ha començat

5
Oscar . (WMF) (discussiócontribucions)

La votació per a l'elecció pels membres del comité redactor de la Carta del Moviment ja ha començat. En total, 70 Wikimedistes d'arreu del món s'han presentat i s'elegiran 7 seients en aquestes eleccions.

La votació està oberta de l'12 al 24 d'octubre de 2021 (A qualsevol lloc damunt Terra).

El comitè consistirà de 15 membres en total: El vot de les comunitats en línia elegeix 7 membres, 6 membres seran seleccionats pels afiliats del moviment Wikimedia a través d'un procés paral·lel, i 2 membres seran fixats pel Wikimedia Fundació. Es preveu que es tindrà tot el comitè l'1 de novembre de 2021.

Pots saber més sobre cada candidat i així votar amb coneixement de causa i en la llengua de referència.

S'està posant en pràctica una aplicació que ajuda a votar per aquesta elecció. Podeu fer click a través de l'eina per a veure quin candidat és més proper a la teua posició!

Votar a SecurePoll.

Atentament,

KajenCAT (discussiócontribucions)

He emès el meu vot, tot i que m'ha sigut bastant més difícil que l'anterior vegada per la quantitat de candidats que hi ha.

Paucabot (discussiócontribucions)

Jo he posat en primera posició Theklan (kaixo!) i he usat l'eina que ajuda a votar per omplir els sis llocs següents amb els candidats que més percentatge de coincidències tenien amb les meves respostes.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

És una molt bona opció: actiu, defensor de petites VPs, multicultural (parla català), innovador (ens copiem mútuament les millores de les infotaules), bona persona i amic nostre.

Theklan (discussiócontribucions)

Gràcies Paucabot! Ja t'enviaré els bombons ;)

Resposta a «La votació per a l'elecció pels membres del comité redactor de la Carta del Moviment ja ha començat»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Com suposo que sabeu, a WD les etiquetes de les professions requereixen que s'hagi informat la Forma femenina de l'etiqueta (P2521) per tal que a la infotaula es mostri correctament declinat segons el gènere.

La majoria d'ocupacions ja la tenen, però cal controlar-ho regularment. Us passo una query per obtenir aquelles que no tenen encara la versió catalana. Trobareu que surten falsos positius que simplement heu d'ignorar, o bé perquè no li cal (ex.: artista, cantant, llevadora,..) o bé perquè, en realitat no és una professió, sinó el nom de l'activitat (biblioteconomia, història local,..).

Partim de 2.439, a veure si ho rebaixem.

Bona feina !.

https://w.wiki/4C8B

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Penseu també a completar la part de dalt de la fitxa de WD (etiqueta i descripció de l'item) en català.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

NOTA !!. He canviat l'enllaç per tal que mostri la versió anglesa en els casos que no hi hagi ni tant sols el label català. Com molt bé apuntava en @Cataleirxs, en aquests casos hauríeu d'aprofitar per posar la versió catalana del label i descripció. Gràcies !!

Cataleirxs (discussiócontribucions)

N'he fet una cinquantena llarga. Animeu-vos!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Un dubte, quan la forma és invariable (captaire, artista...) suposo que té poca importància si hi ha Forma femenina de l'etiqueta (P2521). Ara bé, és millor que hi sigui o que no hi sigui? La pregunta és perquè estic mirant una forma de pujar les dades més ràpid i aquestes poden ser ràpides de copiar.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Penso que tant és, ja què l'accés és fa sempre que el gènere ho suggereix i deu ser tant car en recursos trobar P2521 com no. Desconec si hi ha algun procés batch que rastregi específicament la P2521 per construir una llista, diccionari o similar. Si et resulta més còmode posar-les per la càrrega que estàs pensant, penso que no deu fer mal.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

El procés que estic pensant és un full de càlcul (i quickstatements), per evitar la feina d'entrar a cada item, tot i que estic veient que només serveix pels casos evidents, que tampoc són tants. Ara bé, amb aquest procés seria ràpid de posar Forma femenina de l'etiqueta (P2521) i Forma masculina de l'etiqueta (P3321) quan siguin iguals al label, tot i que quan realment són interessants és quan són diferents.

Per altra banda, potser hauríem de posar també Forma masculina de l'etiqueta (P3321) quan el label no es refereix a una persona sinó a l'activitat (biblioteconomia, etc.).

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Per si algú el vol aprofitar, el procés és en aquest full de càlcul. Només cal baixar el resultat de la consulta que ens ha passat l'Amador en TSV, copiar-ne el resultat en un full de càlcul, omplir els camps de forma femenina de l'etiqueta i de l'etiqueta, i les fórmules del full produeixen les instruccions per copiar-les i enganxar-les al Quickstatements. Si en voleu entrar gaires i el resultat és evident a partir de l'etiqueta anglesa o catalana, és més ràpid que obrir cada element.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Però si ho muntes amb un excel, pots ser més selectiu a la càrrega i evitar carregar el que no toca. Lo de posar forma masculina quan hi ha activitat, no estic d'acord, ja que l'activitat no és la professió. Surten a la selecció que he fet, perquè filtra per P31=Ocupació (Q12737077) i algunes activitats ho tenen -crec que erròniament- com a segon o tercer valor de P31

Pere prlpz (discussiócontribucions)

He intentat carregar només les ocupacions que eren professió d'alguna dona i s'esgotava el temps d'execució. De fet, la intenció inicial havia estat limitar-ho a les dones amb article a cawiki, que encara seria més lent.

No sé si hi ha manera d'optimitzar la cerca, però és més fàcil no fer cas dels falsos positius. El que sigui un full de càlcul afecta poc en això perquè l'etiqueta s'ha de posar igualment a mà i si no hi és les fórmules ignoren l'element.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

A més, suposo que quan hàgim fet net de les 2300 ocupacions que queden hauríem de veure què fem amb els 118.000 càrrecs: https://w.wiki/4CAE

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ho he rebaixat a 90.020.

Dels 28.000 feminitzats, a quasi 17.000 li he afegit també el label ca (cas "mayor of")

No he fet aquells que no tenen label ca, perquè per fer-ho massivament, l'etiqueta femenina la construïa amb fórmula des del label. És a dir, que amb fórmules més afinades per fer traduccions, s'aconseguiria avançar més.

També m'he saltat aquelles situacions impossibles, com ara càrrecs religiosos que no tenen dones o càrrecs que ja no existeixen i mai els ha ocupat una dona com Diputat del Reichstag de l'Alemanya nazi (Q17856046).

Per últim: Resten 345 càrrecs sense femení amb article a cawiki, que penso que no es poden millorar, però potser se m'ha passat algun, perquè ja tinc els ulls plorosos....

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Bravo !!!. Ja ho demanarem el dissabte vinent. Hahaha

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Torno a la pregunta de més amunt: quan la forma femenina (o la masculina) de l'etiqueta sigui igual al label, posar les propietats bo, indiferent o perjudicial?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Entre indiferent i perjudicial.

Per l'ús que en fem nosaltres, resulta indiferent.

Ara bé, si totes les llengües ho fessin així, estaríem engrandint innecessàriament la mida de l'item recuperat, provocant més ocupació de memòria (tot i no fer servir aquesta propietat). Per tant, "potencialment" perjudicial. Però bé, suposo que no morirem per afegir una vintena de bytes.

Resposta a «Feminització d'ocupacions a WD»

[35a setmana] El diumenge de les referències

13
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia a tothom. La setmana passada, 41 articles sobre la geografia de Croàcia que no tenien referències van ser referenciats durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 1.057 articles de diferents temes.

La trenta-cinquena edició comença demà, però ja he dut a terme el «sorteig» de la categoria per si voleu anar fent via. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Tractats internacionals. Podeu consultar aquí els articles sense referències sobre el tema (63 en el moment d'escriure aquestes línies).

Notifico els participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera: i @Davidpar:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Castellbo (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)
Laurita (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
Amortres (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

25 de 51 a mig matí, un més i ja passem de la meitat!

Leptictidium (discussiócontribucions)

Encarem la recta final amb 26 de 51 fets, més un bon grapat retirats de la llista per altres motius. Arribarem a 30 avui?

Jordi escarre (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Al final en van ser 36, més de dos terços. Una altra setmana amb bons resultats gràcies a tots els participants. Ens veiem diumenge que ve!

Enhorabona, també, a en @Cataleirxs:, que entra en el top 5.

Resposta a «[35a setmana] El diumenge de les referències»

[34a setmana] El diumenge de les referències

16
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia a tothom. La setmana passada, 38 articles sobre l'Ivy League que no tenien referències van ser referenciats durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 1.016 articles de diferents temes.

La trenta-quatrena edició comença demà, però ja he dut a terme el «sorteig» de la categoria per si voleu anar fent via. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Geografia de Croàcia. Podeu consultar aquí els articles sense referències sobre el tema (63 en el moment d'escriure aquestes línies).

Notifico els participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera: i @Davidpar:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Jordi escarre (discussiócontribucions)
Laurita (discussiócontribucions)
Castellbo (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)
Castellbo (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Amortres (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

A mig matí en portem 21 de 63, exactament un terç. A veure si avui arribem als 1.050 en total!

Vallue (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

26 de 63 a l'hora de dinar. Bona feina, seguim així!

Leptictidium (discussiócontribucions)

Encarem la recta final amb 35/63, ja més de la meitat. Ànims!

Leptictidium (discussiócontribucions)

En vam fer 41 de 62, pràcticament dos terços. Amb algun altre article que es va referenciar, però que l'autor no ha penjat aquí, sí que arribem als dos terços.

Enhorabona a la @Laurita: per entrar al top 3 i el @Jordi escarre: per entrar al top 5.

Bona feina i fins diumenge que ve!

Resposta a «[34a setmana] El diumenge de les referències»
Whatamidoing (WMF) (discussiócontribucions)

Hello, all. I have good news about the mw:Talk pages project. Si us plau, ajudeu a traduir-ho al vostre idioma

The Reply tool, which puts the [respon] button on wikitext talk pages, will be deployed here next week. When this change happens, everyone will have the Reply tool turned on. You will be able to turn it off in Special:Preferences#mw-prefsection-editing-discussion. You can read more about it at mw:Help:DiscussionTools.

You can try it out now by turning on "Eines de Discussió" in Special:Preferences#mw-prefsection-betafeatures. That will also add a [subscriu-m'hi] button to each ==Level 2 section== on a talk page. If you subscribe to the section, then you will get Special:Notifications if someone adds a new comment to that section (but not if they fix typos or edit other parts of the page). This can be very helpful on busy pages, especially if you only want to follow one conversation. Please try it out and share your thoughts at mw:Talk:Talk pages project/Notifications. (Only the Reply tool will be turned on for everyone next week. Other tools, such as the subscribe button, are still being tested.)

Please let me know if you have any questions.

Whatamidoing (WMF) (discussiócontribucions)
Resposta a «Reply tool for everyone»

Select You the 10 / 110 question statements for candidates of Drafting Committee Movement_Charter

1
Dušan Kreheľ (discussiócontribucions)
Resposta a «Select You the 10 / 110 question statements for candidates of Drafting Committee Movement_Charter»