Viquipèdia:La taverna/Novetats

Salta a: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Icona novetats de la taverna

A les novetats de la Taverna es publiquen novetats i anuncis de projectes, plantilles i d'altres temes d'interès, tant de funcionament intern com d'activitat externa.

Aquesta pàgina incorpora el format de discussió Flow. Vegeu els arxius anteriors i l'arxiu de l'historial (podeu recuperar els fils actius del darrer arxiu).

La taverna: Novetats | Propostes | Ajuda | Tecnicismes | Multimèdia
Townie (discussiócontribucions)

S'ha obert una nova campanya d'ORES per incorporar sistemes d'intel·ligència artificial a la Viquipèdia, especialment en el cas de patrullatge de canvis recents. Aquesta nova campanya és diferent de l'altra que es va tancar fa poc (vegeu Viquiprojecte:Viquirepte/ORES). Hi ha més lots de tasques a fer (40k!) i més tasques per lot (50, mentre que l'altre n'eren 10), però és extremadament més simple.

La nova campanya és aquí. Per començar, es demana un lot de tasques i es carregaran totes les revisions que cal etiquetar. De cadascuna de les edicions cal dir si la revertiríeu i si està feta amb bona o mala fe. I ja està. Un cop decidit, feu clic a "Desa i següent" i cal repetir el procés. És entretingut per passar estones mortes, i al final acaba viciant.

Pel que fa a la campanya que es va tancar, l'EpochFail/Halfak està fent un model que espero que aviat puguem aprofitar. Moltes gràcies a tothom!

KRLS (discussiócontribucions)

Em sumo a aquest nou repte però no acabo d'entendre perquè a les estadístiques parlen de 4232 labels a fer i no els 40k que comentes.

Townie (discussiócontribucions)

Em sembla que ho han acabat reduint, i realment només en són 4232.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

fet 1 bloc. Fàcil, tot i que trobo que fa una pregunta de més (no vandàlic, de mala fe ?)

Townie (discussiócontribucions)

Em sembla que no vandàlic fa més aviat referència a "revertiries o no". Per exemple, si algú afegeix informació de la seva associació, probablement ho fa amb bona fe, però en la major part dels casos caldrà revertir.

Resposta a «Nova campanya d'ORES»
Marcmiquel (discussiócontribucions)

Bona tarda,

Us escric perquè arran de la Viquitrobada vam comentar que potser seria interessant fer una nova enquesta als usuaris. La cinquena. La darrera, si no m'equivoco és de 2012.

En aquella ocasió, així com en dues anteriors, el sondeig va ser organitzar pel viquipedista també d'Amical, MuRe i un servidor, que vàrem publicitar a través del sitenotice i els resultats dels quals vam acabar presentant en format pòster (informe visual). L'eina que vam utilitzar per crear, obtenir dades i extreure resultats va ser LimeSurvey.

En aquesta nova enquesta faríem un format semblant. He col·locat les preguntes a: Viquipèdia:Sondeig dels usuaris/5/Preguntes

Deixo el link per si algú més hi vol posar cullerada. Ja està maquetada a Limesurvey. A punt per llançar-la el 16 de març, aprofitant l'avinentesa amb l'aniversari.

Salut,

Resposta a «Cinquena enquesta als editors i lectors»
Vriullop (discussiócontribucions)

Seguint amb el tema anunciat fa 7 mesos a Tema:Tttf9sc5aza0z5za.

A partir d'aquest mes i fins el juny, es començarà a substituir Tidy. En la primera tongada hi ha 400 wikis que tenen menys de 10 errors d'alta prioritat: phab:T184656. La majoria són wikis menors, només una en català. Aquí tenim encara més de 80.000 errors pendents: Especial:LintErrors, estadístiques de progrés a mw:Parsing/Replacing Tidy/Linter/Stats.

Per recordar què és i què implica es pot veure mw:Parsing/Replacing Tidy/FAQ i en:HTML Tidy. Les pàgines amb errors HTML no corregits tindran un nou aspecte inesperat.

Què cal fer: corregir-los. Cada error té una pàgina d'ajuda que explica el problema i la solució. Hi pot col·laborar qui tingui un mínim de coneixement de sintaxi HTML, per exemple saber que una etiqueta <div> cal tancar-la </div>. Pot ser útil Ajuda:HTML en text wiki, per exemple en el darrer apartat s'indiquen les alternatives per les etiquetes obsoletes. També qui tingui cert coneixement de plantilles wiki. Alguns casos no són senzills de trobar per estar implicades diferents plantilles, per això és recomanable començar per les plantilles, a més que tindrà major repercussió.

Sng (discussiócontribucions)

Podria ser que les llistes d'error no estiguin actualitzades? Ho dic perquè he entrat a Especial:LintErrors, he triat l'article Copa del Rei de futbol 2008-09, que és el primer de la llista d'error d'Etiqueta de taula a suprimir, i he cercat l'error que diu, en aquesta cas table, en el codi i no l'he trobat. Potser no he entès de què va tot plegat, però m'ha semblat que no hi havia res a arreglar.

Vriullop (discussiócontribucions)

La llista s'actualitza immediatament. Una vegada corregit si l'actualitzes desapareix l'article de la llista.

Si cliques sobre "edita" en la llista, et deixa marcat el codi problemàtic. En l'ajuda de dalt a la dreta de la llista explica el problema. En aquest cas:

{| width=92% |
|-
{| width="100%"

Inicia una segona taula sense definir la cel·la. La correcció crec que és:

{| width=92% |
|-
|
{| width="100%"

És a dir, expressat en HTML, inclou contingut dins de <tr> en lloc d'un <td>.

Joutbis (discussiócontribucions)

M'agafo els de les opcions de fitxer, que és fàcil de fer amb bot. Els de les taules i els tags desequilibrats seran més complicats...

Sng (discussiócontribucions)

Ara ho entenc millor. Moltes gràcies

Vriullop (discussiócontribucions)

Joutbis, si ho pots fer amb el bot et proposo un canvi massiu: Special:Diff/19506351. Hi ha tres usuaris amb aquesta signatura en moltes pàgines de discussió. A més del Pau són un altre Pau i <font color="green">[[Usuari:Judesba|Judesba]]</font>, tots tres amb el mateix tipus de signatura. És de la llista Especial:LintErrors/tidy-font-bug filtrant pels diferents espais de discussió més el Viquipèdia on també podem signar.

KRLS (discussiócontribucions)

Vriullop, estava repassant les teves darreres edicions i havia vist també el patró del Pau; llavors havia activat el bot perquè fes la neteja. Joutbis, em demano aquests canvis massius que proposa en Vicenç. :D

Joutbis (discussiócontribucions)

Tot teu!

Vriullop (discussiócontribucions)

Carles, algunes signatures més:

 1. <font color="blue">[[Usuari:Paucabot|Pau Cabot]]</font>
  diferent de l'anterior per canvi de color.
 2. <font color="blue">[[Usuari:Àlex|Àlex]] ([[Usuari Discussió:Àlex|''Discussió'']])</font>
  Cal doble substitució:
  [[Usuari:Àlex|<span style="color:blue;">Àlex</span>]] ([[Usuari Discussió:Àlex|<span style="color:blue;">''Discussió''</span>]])
 3. <font color="red">[[Usuari:Joancreus|Joancreus]]</font>
 4. <font color=blue>[[User:SMP|SMP]]</font>
 5. <font face="FreeSans, Arial, Helvetica, sans-serif" color="#E80080">[[Usuari:Josep Maria 15.|Josep Maria 15.]]</font> <font color="#E80080">[[Usuari Discussió:Josep Maria 15.|(escriu-me un missatge]]</font> <font color="#E80080">•</font> <font color="#E80080">[[Especial:Contribucions/Josep Maria 15.|veure les meves contribucions)]]</font>
  A substituir per:
  [[Usuari:Josep Maria 15.|<span style="font-family: FreeSans, Arial, Helvetica, sans-serif; color:#E80080;">Josep Maria 15.</span>]] [[Usuari Discussió:Josep Maria 15.|<span style="color:#E80080;">(escriu-me un missatge</span>]] <span style="color:#E80080;">•</span> [[Especial:Contribucions/Josep Maria 15.|<span style="color:#E80080;">veure les meves contribucions)</span>]]
  Segueix amb una altra etiqueta font sobre la data que serà variable. És obsoleta però de baixa prioritat així que ens la podem saltar de moment si no vols complicar-ho amb un regexp.

Bona feina, aquest error ha baixat de 77.000 ahir a 38.000 ara mateix i el bot segueix.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

He modificat un error de etiquetes no aparellades a la plantilla:Piràmide de població 2, però no desapareix l'error fins que no s'editen els articles que la criden. Algú pot passar el bot d'edició en blanc ?

Afegir:

Merci

Vriullop (discussiócontribucions)

Li passo. Són 23.000 inclusions.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

també Plantilla:Millorar format, please

@Vriullop + Plantilla:Caixa desplegable 4.600, merci

Joutbis (discussiócontribucions)

Com us ho feu perquè el bot corri tant? A mi em fa una edició cada 7-8 segons.

Vriullop (discussiócontribucions)

En el meu user-config li tinc posat "put_throttle = 4". Havia arribat a provar amb 0 i 1, anava com una moto però en algun moment em tallaven la sessió. La documentació diu que per defecte és 10. També es pot usar com a paràmetre -putthrottle:n dependent de la tasca. Si s'usa intensivament un steward pot arribar a estirar les orelles.

Joutbis (discussiócontribucions)

Gràcies! Ara me'n fa 15 per minut. És estrany perquè primer ho he fet al user-config.py que tinc al PYTHONPATH i no, resulta que és un altre. Qui ho entengui...

ESM (discussiócontribucions)

M'agradaria aportar el meu gra de sorra a fer les correccions que requereixen treball manual però no sé perquè el meu navegador no em marca l'error quan li demano modificar el codi. Pot ser perquè tinc activada l'opció de posar-me la sintaxi wiki amb colorets? Vaig amb Firefox 58.0.

Gràcies!

Vriullop (discussiócontribucions)

Amb el giny dels colorets activat sí que marca el codi però en aplicar els colors se'n va immediatament fora de la finestra i cal buscar-lo més avall. Firefox 57.0.4. Que quedi clar que el codi erroni només el marca des de l'enllaç edita de la llista d'errors, quan afegeix en l'url el paràmetre &lintid=xxx

ESM (discussiócontribucions)

Gràcies! Però (almenys amb el Firefox 58), ni llegint la pàgina fins al final veig l'error marcat. Com ho fa? Amb colors? Ho ressalta amb el cursor? Perdó si necessito explicacions molt òbvies, però voldria ajudar!

Vriullop (discussiócontribucions)

Millor desactiva en les preferències/ginys d'edició/"Acoloreix la sintaxi wiki en la caixa d'edició per destacar-la del text normal." Després clica aquí, hauries de veure una línia ressaltada, amb l'editor de codi. Pots tornar a activar el giny i veure la diferència.

Joutbis (discussiócontribucions)

Els que queden de fitxers ja s'haurien d'anar fent manualment. La casuística que queda és força variada, com per fer-ho massivament.

Vriullop (discussiócontribucions)

Doncs et proposo una altra tasca: Special:Diff/19605622 de Especial:LintErrors/html5-misnesting. La {{polytonic|...}} com que usa un span no es pot aplicar a diferents blocs de text. A més està millorada amb la general {{lang|grc|...}}

Joutbis (discussiócontribucions)

Fet! Alguna altra?

Vriullop (discussiócontribucions)

Doncs una altra que es repeteix sovint Special:Diff/19629154 de Especial:LintErrors/deletable-table-tag. La plantilla Cycling race/teamroster quan s'inclou en una taula ha d'estar dins d'una cel·la.

Joutbis (discussiócontribucions)

Sembla fàcil. M'ho miro.

Joutbis (discussiócontribucions)

Doncs ja està fet.

Vriullop (discussiócontribucions)

Perfecte. Els d'alta prioritat ja són menys de 2.000. Un altre que he fet amb regexp Special:Diff/19631288. Variants que he trobat, simplificant:

 1. <font (.*)>\[\[(.*)\]\]</font>
  [[\2|<font \1>\2</font>]]
 2. <font (.*)>\[\[(.*)\|(.*)\]\]</font>
  [[\2|<font \1>\3</font>]]
 3. <font (.*)>\[(.*) (.*)\]</font>
  [\2 <font \1>\3</font>]

Ups, posats a fer, font és obsolet. Caldria substituir per un span: mw:Help:Extension:Linter/obsolete-tag.

Joutbis (discussiócontribucions)

Tinc alguna cosa que havia fet pel CheckWikipedia, miraré d'aprofitar-ho

Joutbis (discussiócontribucions)

Bé, el que queda són pàgines d'usuari o de l'espai Viquipèdia, i Gare d'Austerlitz que no sé què li passa. Suposo que no cal entrar en aquests espais, no?

Vriullop (discussiócontribucions)

El problema de la gare és a plantilla:bus on el paràmetre "altres" està mal construït. Li he posat un rastreig abans de modificar-lo.

L'objectiu per ara és tenir els d'alta prioritat per sota de 10. Així que endavant amb totes les pàgines de tots els espais, és una modificació de manteniment que no altera res.

Joutbis (discussiócontribucions)

Doncs aniré fent. A veure, en aquestes pàgines hi ha més varietat de maneres d'utilitzar font, i no totes estan previstes, o sigui que algunes les esguerraré, i d'altres no es faran.

També hi ha coses estranyes, com una pàgina de discussió protegida per traspàs de l'usuari: Usuari Discussió:Cel·lí/Arxiu.

Joutbis (discussiócontribucions)

El que queda, que és molt poc, s'haurà de fer a mà: o són pàgines protegides, o no es deixen desar per spam, o són sintaxis estranyes que el bot no té previstes. Però el més gros està fet.

Vriullop (discussiócontribucions)

Ara mateix la llista no s'està actualitzant però diria que ja estan tots els de tidy bugs.

Joutbis (discussiócontribucions)

Challenge accepted!

Sng (discussiócontribucions)

Jo ho sento, però no trobo els errors. He fet el que deia en Vriullop, però no em ressalta els errors. M'agradaria ajudar, però el que faig es perdre el temps sense cap resultat. Millor em dedico a quelcom que pugui ser útil.

Vriullop (discussiócontribucions)

@Joutbis: A veure si pots amb aquest: Special:Diff/19643459. És un missatge enviat massivament on es repeteix el mateix text.

Joutbis (discussiócontribucions)

Doncs sí, n'hi havia com 120. Fet!

Joutbis (discussiócontribucions)

Però em sembla que encara hi ha més errors en el mateix missatge. Miraré de canviar l'span per div.

Vriullop (discussiócontribucions)

Amb l'edició meva va desaparèixer l'error. Però també m'he trobat que en ocasions la llista no s'actualitza immediatament.

Joutbis (discussiócontribucions)

Crec que hi ha variants del missatge massiu que tenen un altre span, que és el que també falla. El que vas arreglar tu a mà no el tenia i per això va desaparèixer. Faig una segona passada, a veure què tal.

Vriullop (discussiócontribucions)

N'he vist un parell que han fallat, com Special:Diff/19646163. No era aquest span sinó l'anterior, abans del thank you. El que ha passat és que aquí ha desaparegut el de tancament.

Un altre missatge diferent, encara que no es repeteix gaire: Special:Diff/19645923.

Joutbis (discussiócontribucions)

9, en quedaven. Ja està.

Joutbis (discussiócontribucions)

És correcte aquest canvi? Perquè queda com una petita vora que abans no hi era, però no l'he sabuda treure de cap manera. En tot cas, hauríem de canviar l'ajuda de la plantilla {{galeria}} perquè provoca justament un error de lint

Vriullop (discussiócontribucions)

Jo el veig correcte. Tècnicament és el que cal fer i la vora ja apareix usant la galeria sense taula. Ajuda modificada.

Resposta a «Errors de lint»
Resum per Paucabot

Tutorial de bots en vídeo gràcies a {{u|Joutbis}}

Joutbis (discussiócontribucions)

Hola a tothom,

 • volies assistir al Taller de bots de la Viquitrobada 2017 però no vas poder?
 • vas assistir-hi, però et va decebre que s'acabés el temps justament quan es començava a posar interessant?
 • et costa de dormir a les nits?

Si has respost que sí a alguna de les preguntes anteriors, estàs de sort. He preparat uns vídeos on faig la presentació sencera, i així els podeu mirar còmodament des de casa, mentre aneu provant coses pel vostre compte. De moment, n'hi ha tres:

Al primer, he aprofitat per fer la instal·lació del bot en un entorn Windows, cosa que no havia fet mai, i es nota una mica. De fet, em vaig trobar amb algun problema, que vaig haver de resoldre aturant el vídeo i investigant què passava. Però després explico com s'arregla.

El segon són uns quants exemples bàsics de primers programes fets amb Python, i al tercer explico les expressions regulars, i ensenyo alguns exemples més avançats.

Tinc previst de fer-ne un quart, amb tot el tema de Wikidata, però potser n'acaben sent dos, perquè hi ha molta teca.

És la primera vegada que faig de Youtuber, i és més complicat del que sembla: per tant, no us espereu gran cosa. Sí que agrairé comentaris i crítiques constructives. També em podeu utilitzar per resoldre dubtes, com si estiguéssim al taller de veritat.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Bravo !!!

A veure si trobo temps lliure després de festes i m'hi poso.

Gràcies

ESM (discussiócontribucions)

Oh! Genial! No he tocat res d'ençà de la Viquitrobada però ho tinc present, això m'anirà de primera!

Sng (discussiócontribucions)

Si, no, de vegades (rarament).

Joutbis (discussiócontribucions)

Al final, ha estat la típica trilogia que se te'n va de les mans, i n'acabes fent cinc.

Ja he acabat la part de Wikidata, amb dos vídeos més:

Espero que sigui d'utilitat, i que serveixin perquè algú s'animi a apuntar-se a la comunitat botaire.

Segur que no us funcionarà tot a la primera, i us sortiran dubtes tot mirant els vídeos. No us desanimeu: envieu-me un missatge i miraré d'ajudar-vos.

Per cert, tot fent els vídeos he descobert alguns errors a la presentació, i els he corregit. Per tant, si us vau baixar la presentació abans del dia 13, torneu-ho a fer, ara és la bona.

Paucabot (discussiócontribucions)

Gràcies per la feina, Joutbis. A veure si aquestes vacances puc fer el curs sencer.

Call for Wikimania 2018 Scholarships

1
Resum per Paucabot

beques per anar a Ciutat del Cap.

MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hi all,

We wanted to inform you that scholarship applications for Wikimania 2018 which is being held in Cape Town, South Africa on July 18–22, 2018 are now being accepted. Applications are open until Monday, 22 January 2018 23:59 UTC.

Applicants will be able to apply for a partial or full scholarship. A full scholarship will cover the cost of an individual's round-trip travel, shared accommodation, and conference registration fees as arranged by the Wikimedia Foundation. A partial scholarship will cover conference registration fees and shared accommodation. Applicants will be rated using a pre-determined selection process and selection criteria established by the Scholarship Committee and the Wikimedia Foundation, who will determine which applications are successful. To learn more about Wikimania 2018 scholarships, please visit: wm2018:Scholarships.

To apply for a scholarship, fill out the multi-language application form on: https://scholarships.wikimedia.org/apply

It is highly recommended that applicants review all the material on the Scholarships page and the associated FAQ before submitting an application. If you have any questions, please contact: wikimania-scholarships at wikimedia.org or leave a message at: wm2018:Talk:Scholarships. Please help us spread the word and translate pages!

Best regards, David Richfield and Martin Rulsch for the Scholarship Committee 20:24, 20 des 2017 (CET)

User group for Military Historians

1
Resum per Paucabot

Proposta de formació d'un grup d'usuaris d'historiadors militars

MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Greetings,

"Military history" is one of the most important subjects when speak of sum of all human knowledge. To support contributors interested in the area over various language Wikipedias, we intend to form a user group. It also provides a platform to share the best practices between military historians, and various military related projects on Wikipedias. An initial discussion was has been done between the coordinators and members of WikiProject Military History on English Wikipedia. Now this discussion has been taken to Meta-Wiki. Contributors intrested in the area of military history are requested to share their feedback and give suggestions at Talk:Discussion to incubate a user group for Wikipedia Military Historians.


Voteu les vostres peticions de funcionalitats a la Community Wishlist fins al 10 de desembre

2
Resum per Paucabot

Feis la vostra carta als reis wikimedians

QuimGil (discussiócontribucions)

La fase de votació de la Community Wishlist Survey ha començat. Llegiu les propostes i doneu el vostre suport a les vostres preferides:

https://meta.wikimedia.org/wiki/2017_Community_Wishlist_Survey

Cliqueu a les categories per a trobar les propostes. La votació finalitza el 10 de desembre.

La Community Wishlist Survey decideix en què treballarà l'equip Community Tech de la Fundació Wikimèdia. Aquest equip s'encarrega de treballar en les 10 peticions més votades, a més d'algunes altres peticions de grups més petits i altres projectes que estan fent una tasca important però no tenen el nombre de persones que els permeti arribar al top 10. La Wishlist és també emprada per desenvolupadors voluntaris i altres equips per a tenir una millor idea de les preferències de les comunitats.

Podeu llegir un resum del que Community Tech ha fet en el 2017 a m:2016 Community Wishlist Survey/Status report 1.

QuimGil (discussiócontribucions)

Els resultats: m:2017 Community Wishlist Survey/Results

Proposta de canvi de política

1
Resum per Paucabot

Demanda de més opinions per a la política de retirada de distincions d'articles.

Paucabot (discussiócontribucions)

S'ha fet una proposta per canviar la política de retirada de distincions a articles destacats: Tema:U4tdzenqb8qzg5h9. La política afecta a les propostes futures però també a dues propostes en votació encallades des de fa més d'un any. Totes les opinions seran benvingudes.

Nova edició projecte PESCAR i avaluació PESCAR 2017

5
Resum per Paucabot

Viquiprojecte

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

Durant tot el 2017 hem dut a terme el concurs PESCAR  on hem intentat fer articles relacionats amb la Política, l’Economia, la Societat, la Cultura, l’Art i la Religió per cobrir mancances temàtiques de diferents regions i èpoques. Hem organitzat el concurs per mesos, de manera que cada trenta dies canviàvem el focus, avançant per la història des dels inicis de l’escriptura fins a l’actualitat.

S’han complert els objectius principals del projecte. D’una banda, s’ha pogut mantenir un concurs de llarga durada, el primer d’aquest abast a la Viquipèdia en català, i amb una participació notable: 50 usuaris han completat la llista proposada, de 432 articles, i han afegit gairebé 300 entrades extres relacionades amb cada període. La varietat de temes suggerit ha permès incrementar la diversitat geogràfica i històrica dels articles en català, un dels eixos claus del programa d’activitats d’Amical Wikimedia. Així s’ha incidit en aspectes de zones allunyades i en segles amb poca presència prèvia, alhora que es creaven articles genèrics que es podran desenvolupar a partir dels enllaços vermells que contenen.

Es va plantejar que hi hagués diversos guanyadors, alguns per eix temàtic i altres per època històrica. Gràcies a tothom per la vostra participació i enhorabona a les persones guanyadores.

Hi ha hagut, però, alguns aspectes millorables, com ara un reglament poc precís en l’inici dels punts, que permetia que diversos usuaris tinguessin conflictes d’edició. Igualment, algunes traduccions han de ser revisades per garantir la qualitat lingüística. Un altre repte afegit era la font de les traduccions, amb massa freqüència l’anglesa o l’espanyola, per sobre d’altres versions o de collita pròpia. També es podrien haver establert mecanismes per incrementar la col·laboració dins del mateix article.

El balanç és força positiu perquè ha permès la creació de temes que d’altra forma no tindríem. L’alt seguiment ha portat a plantejar una segona edició per a l’any vinent, aquest cop centrada en el Mediterrani, amb els mateixos temes suggerits per l’acrònim. Us animareu a pescar amb nosaltres? (TEXT: Usuària Barcelona)

Sng (discussiócontribucions)

No a ple rendiment, perquè tinc una feinada de por per endavant, però alguna col·laboració meva en tindreu segur.

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

Genial! Apunta't a la llista de participants, per poder comptabilitzar les edicions :-)

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Alguna cosa farem. Però estic wikidatejat.

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

ídem! Apunta't a la llista de participants, per poder comptabilitzar les edicions :-)

Nova categoria: masclisme

1
Resum per Paucabot

Demanda de més opinions

Paucabot (discussiócontribucions)

S'ha creat la Categoria:Masclisme, que penja de Categoria:Discriminació de la dona. Podríeu donar la vostra opinió sobre aquesta nova categoria a Categoria Discussió:Masclisme? Gràcies.