Viquipèdia:La taverna/Propostes/Arxius/2006/10

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Pluja d'idees d'octubre[modifica]

Fotos amb la data als articles anuals[modifica]

(Copiada la conversa del mes passat)

Trobo que estaria bé que els articles dels anys estessin ilustrats amb una fotografia on aparegués la data. Les més indicades són les inscripcions que hi ha a moltes cases amb l'any de construcció. Jo ho he fet ja amb l'any 1503 i si a ningú li sembla malament ho aniré fent amb d'altres anys. Suposo que el format es podria millorar (jo no en sé més) i fins i tot incorporar-ho a la plantilla i al llibre d'estil.--Pere prlpz 12:34, 21 set 2006 (UTC)

En teniu una altra mostra a l'any 1862.--Pere prlpz 10:21, 22 set 2006 (UTC)

hola, ho trobo bona idea però els anys més allunyats en el temps no poden tenir plaques similars, llavors posaríem imatges sobre els esdeveniments que van passar, sobre el calendari o el temps en general o què? --barcelona 18:25, 23 set 2006 (UTC)
Les imatges sobre els esdeveniments solen anar a la secció d'esdeveniments (això ja ho han fet en algun any) o a la secció de naixements i morts, a la dreta del text. Pels anys reculats es poden fer servir inscripcions en d'altres sistemes cronològics, sobretot per quan el nostre encara no existia (per exemple, hi ha d'haver inscripcions romanes datades). No sé si quedaria bé si posar-hi inscripcions commemoratives posteriors (per exemple, una placa actual que recordi un fet de fa mil anys, amb la data), i no m'acaba de convèncer. Jo aniria buscant plaques, i d'aquí un temps veurem per quins anys són difícils d'omplir i què en fem. A més, els anys més allunyats en el temps, de moment, estan gairebé tots en blanc (l'article existeix, però sense contingut), i de moment potser és més urgent posar-hi esdeveniments que posar-hi ilustracions.--Pere prlpz 21:51, 24 set 2006 (UTC)

He afegit la imatge amb la data a l'any 1928. Ha estat més complicat que els altres dos anys perquè aquest article ja té força contingut i fotos, però em penso que he aconseguit fer-ho sense que la meva imatge "ornamental" tregui lloc a les imatges importants, que són les que il·lustren el contingut.--Pere prlpz 17:44, 6 oct 2006 (UTC)

una idea de la viqui anglesa[modifica]

Mireu això: és un bot que suggereix articles per editar segons els teus interessos passats http://en.wikipedia.org/wiki/User:SuggestBot , què en penseu? --barcelona 16:56, 7 oct 2006 (UTC)

Em sembla una molt bona idea. --Alonso 02:55, 9 oct 2006 (UTC)

M'agradaria proposar Joana d'Arc com a article de qualitat. Quin es el procés a seguir? Albertsab - Llibre de queixes i reclamacions 23:14, 27 oct 2006 (CEST)[respon]

En teoria, primer l'has de proposar per a ser avaluat. Un cop fet això segueixes el procediment indicat a Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article.--SMP (d·+) 13:50, 28 oct 2006 (CEST)[respon]
Li cal una bona repassada ortogràfica i un nou apartat sobre la simbologia de Joana d'Arc en èpoques posteriors. Vilallonga · (digui digui) 13:59, 28 oct 2006 (CEST)[respon]