Viquipèdia:Llibertat de panorama d'Europa/Contacta amb el teu eurodiputat

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Més Vegeu Més informació per llegir sobre la situació i com influirà a la Viquipèdia.

El moment d'actuar és ara! Posa't en contacte amb els teus eurodiputats per correu electrònic, per telèfon, visitant-los a Brussel·les, Estrasburg o a la seva circumscripció si cal.

  • Sigueu educats, encara que no estigueu d'acord amb la política d'aquest eurodiputat.
  • Expliqueu per què la llibertat de panorama s'ha de mantenir a Europa per a qualsevol tipus d'ús.
  • Expliqueu que l'esmena 421 de Jean-Marie Cavada ha de ser retirada de l'informe final.
  • Per als eurodiputats que són membres d'un partit amb diversos representants del vostre país[1] demaneu-los que comuniquin les vostres preocupacions al responsable de coordinar la posició del seu partit - això és més eficaç que posar-se en contacte amb ells directament.
  • Recordeu que com més parleu de la vostra experiència personal i per què això us importa - fent la vostra carta diferent de qualsevol altra - major impacte tindrà el vostre missatge.
  • Cada cop que un eurodiputat respongui, torneu-li la resposta - ja sigui donar-los les gràcies per ser receptiu o (educadament) explicar que no esteu satisfets amb la seva resposta.

I feu córrer la veu. Poseu-vos en contacte amb col·legis professionals, sindicats, grups d'història local, arquitectes, artistes, escriptors, editors, fotògrafs, periodistes, acadèmics... qualsevol persona que penseu que té alguna cosa a dir. Anima'ls a parlar-ne - i tot això abans del 9 de juliol de 2015, data de la votació.

  1. Els partits amb delegacions prou grans com per tenir en compte la coordinació de la seva resposta són: Conservadors, Laboristes i UKIP al Regne Unit; FN, UMP, PS-PRG i UDF-Modem a França; CDU-CSU, SPD, Die Grüne a Alemanya; Syriza i ND a Grècia; Fidesz-KDNP a Hongria; PD, FI i M5S a Itàlia; PO i PiS a Polònia; PS i Aliança a Portugal; PSD a Romania; PP i PSOE a Espanya.

Contacta amb el teu eurodiputat[modifica]