Viquipèdia:Petició als administradors/Arxiu 8

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Reanomenament de categoria

Hola. He creat la categoria "arquetip" amb un error, s'hauria de reanomenar arquetips. Cordialment, 18:51, 1 oct 2008 (CEST).

Una categoria no es pot reanomenar. Posa-hi l'avís {{Moure}}. Hi ha bots que de tant en tant se n'encarreguen. --V.Riullop (parlem-ne) 19:00, 1 oct 2008 (CEST)

Falsetto

Caldria reanomenar l'entrada Falsetto coma Falset (categoria:Veu), però Falset ja existeix com a poble.el comentari anterior sense signar és fet per Carlets (disc.contr.) 06:20, 2 oct 2008 (CEST)

Fet Fet!. Ho he arreglat redirigint a Falset (veu) i posant polisèmia a Falset.--Lohen11 (discussió) 07:35, 2 oct 2008 (CEST)

Trencavent

Hola, Soc Narcís Miranda, hem tret un Disc, sobre la Història dels Almogàvers, del grup TENCAVENT, si voleu podeu possar l'enllaç(en l'apartat d'enllaços) en la vostra pàgina:MYESPACE.COM/TRENCAVENT Salutacions i gràciesel comentari anterior sense signar és fet per 79.155.137.166 (disc.contr.) 12:42, 5 oct 2008 (CEST)

No fet No fet! Mira't VP:EE i proposa-ho a la pàgina de discussió de l'article on creus que hi pot anar. --V.Riullop (parlem-ne) 12:52, 5 oct 2008 (CEST)

Reanomenar Hel·lena a Helena

S'ha de reanomenar Hel·lena a Helena d'acord amb l'Enciclopèdia i amb més referències que són a la discussió. Cal la intervenció d'un administrador perquè Hel·lena és una redirecció amb algunes edicions.--Pere prlpz (discussió) 21:25, 7 oct 2008 (CEST)

Fet Fet! per la discussió, i anterior redirecció sense historial significatiu. --V.Riullop (parlem-ne) 09:32, 8 oct 2008 (CEST)

Canvi de dates

L'usuari Bussy 1 ha vandalitzat totes les pàgines que ha pogut, canviant les dates de diversos esdeveniments. --Meldor (discussió) 23:50, 9 oct 2008 (CEST)

Fa dies que s'ha aturat. Avisat a la discussió.--Lohen11 (discussió) 08:21, 10 oct 2008 (CEST)

Vàndal reincidient

212.145.55.244 ha tornat a la seva activitat... --Meldor (discussió) 13:09, 15 oct 2008 (CEST)

Fet Fet! blocat.--Lohen11 (discussió) 13:14, 15 oct 2008 (CEST)

Vàndal

Especial:Contribucions/88.27.80.220. Avui n'hi ha uns quants i sembla que el bot està poc actiu.--Pere prlpz (discussió) 22:10, 16 oct 2008 (CEST)

Jehovà

Hola,

La pàgina Jehovà s'hauria de reanomenar Jahvè, tal com s'havia creada. Jehovà fa referència als testimonis de Jehovà. Font: consultar l'article "tetragrama" al DIEC o els articles "Jehovà" i "Jahvè" a l'enciclopèdia catalana. --Tretx (discussió) 00:30, 17 oct 2008 (CEST)

Fet Fet! --the Dúnadan 01:18, 17 oct 2008 (CEST)

Canvi de redirecció de Pneuma a Neuma.

Jo mateix vaig fer fa temps la redirecció contraria, però mirant les pàgines de discussió crec que és més correcta fer la redirecció al revés. Així és l'entrada principal al diccionari de l'IEC. Hi ha consens entre diferents usuaris per fer el canvi.--Mgclape (discussió) 04:09, 24 oct 2008 (CEST)

Fet Fet!--Lohen11 (discussió) 08:46, 24 oct 2008 (CEST)

Loís Pimentel

L'escriptor gallec Luís Pimentel no és conegut per Loís Pimentel, nom al qual es redirigeix l´entrada Luís Pimentel. A més, la forma Loís és incorrecta en gallec. En tot cas, caldria que fos Lois, sense accent.el comentari anterior sense signar és fet per Petru Stoica (disc.contr.) 08:36, 26 oct 2008 (CET)

Traslladat a la pàgina de discussió per si hi ha més comentaris. --V.Riullop (parlem-ne) 10:29, 26 oct 2008 (CET)
Fet Fet!, sense objeccions. --V.Riullop (parlem-ne) 21:50, 15 nov 2008 (CET)

Discussió Ferbr i Imagcat: sobre edicions polèmiques,acusacions de no neutralitats, posar o llevar plantilles inadequadament, acusacions d'insults

Imagcat (discussió contribucions registre), que ja va ser bloquejat per insults, una altra vegada va llevar una plantilla d'avisament de no neutralitat. Si algú comprova el registre d'edicions d'Imagcat, podrà comprovar que edita un o dos dies cada dos o tres mesos, i sempre amb edicions com la que descriu al títol, a més de fer acussacions d'inmoralitat i eixes cosses cap a usuaris que no pensen com ell. Ara l'ha pres amb mi, com fa temps la va prendre amb Barcelona, amb Jove, etc. En fi, en aquesta viquipèdia no hi ha practicament problemes de viquipetiqueta, i crec que ja hi ha prou, ja vaig soportar massa les acussacions de "vandalisme", "fraude", etc. Ferbr1 (discussió) 13:32, 28 oct 2008 (CET)

La primera actuació, treure una plantilla de neutralitat, no em sembla injustificada vista la pàgina de discussió. Els altres dos enllaços sobre les relacions amb altres usuaris són d'abans del bloqueig. Si us plau, posa els difs on es puguin comprovar les acusacions. --V.Riullop (parlem-ne) 14:45, 28 oct 2008 (CET)

[1], [2], [3]. No crec que tingui cap obligació de llegir que jo: "actuo de forma provocadora i gens col·laborativa", "obstaculitzo el treball positiu", "faig vandalismes", "sabotetje sistemàticament articles", "tinc actitut xulesca", "utilitzo en forma extremadament fraudulenta i parcial la Viquipèdia", faig "mentides, maquillatges i manipulacions", "manipulo els articles continuament", tinc una "actuació vandàlica", en fi...

A més, vaig oblidar abans que també es va meter amb Jordicollcosta; en l'últim diff acussa a en Jorde de "blocatge irregular i ilegítim ha de perdre la capacitat de mediar quan es demostra que no es capaç de valorar amb objectivitat els fets i es decanta tant clarament cap a la part que fa trampes" (va ser desprès del seu blocatje).

Per altra banda, l'acció de llevar una plantilla de no-neutralitat sense consens és molt irregular, i l'edició que jo vaig considerar no-neutral està plena d'afirmacions categòriques que no es corresponen a l'estil de "Punt de vista neutral". De tota manera, lo que cal és que Imagcat accepti que ha de respectar l'etiqueta. Ferbr1 (discussió) 17:25, 28 oct 2008 (CET)

He demanat l'opinió de l'usuari implicat. --V.Riullop (parlem-ne) 17:47, 28 oct 2008 (CET)

Demanar-li la seva opinió està bé..., però podries també demanar-li que si no està d'acord amb les meves edicions o el meu pensament (o el de qualsevol, perquè jo no soc el primer objecte de les seves descalificacions personals), es limités a escriure "no estic d'acord amb la teva edició", "no estic d'acord amb tu", i deixar de fer descalificacions personals. O que? Jo també tinc una opinió de qui demonitza a Israel o al sionisme (i és molt, molt, molt negativa), però no estic fent valoracions personals insultants en les meves edicions a pàginas de discussió, perquè no és correcte. És tan simple com que Imagcat faci les edicions que vulgui i es limiti a escriure "no estic d'acord amb tu per tal i tal motius". No és tan difícil. Ferbr1 (discussió) 13:19, 29 oct 2008 (CET)

Ferbr1 no t'escudis amb altres usuaris amb els quals hem tingut alguna discussió, ja tancada, perquè tu n'has tingut unes quantes amb diversa gent. Sobre les meves afirmacions de manca d'objectivitat i manipulació per part teva, crec que són fàcilment demostrables, només cal veure la teva dèria a perseguir les meves aportacions i retallar-les, posar-los etiquetes o revertir-les de manera sistemàtica sense demostrar mai el que afirmes, sense discutir mai una font ni aportar-ne mai cap d'alternativa. De la mateixa manera és prou evident que que tu actues en base als teus prejudicis o posició ideològica (ho reconeixes aquí mateix). Jo ja explico quan no estic d'acord amb un article, tu no, tu l'edites directament i després ho dius (mai argumentant-ho), quan jo em limito a revertir la teva actuació vandàlica en l'article (perquè això que fas entenc que és vandalisme) i explico perquè aleshores vas a queixar-te a algun altre usuari, això se'n diu doble moral i és bastant poc civilitzat. Si ets incapaç de fer un esforç per argumentar i documentar les teves opinions, no pots canviar els articles per la cara i a sobre després anar-te queixant de que no t'ho acceptin. A banda hi ha el tema de l'enorme temps que dediques a estigmatitzar, fiscalitzar o difamar altres usuaris que no t'agraden. Això només demostra el teu escàs esperit constructiu i el caràcter censor de la teva actuació a la viquipèdia. Tu afirmes que no estàs disposat a aguantar el que entens que són insults, i et penses que jo sí? que potser trobes que tens algun dret per sobre els altres? Respecte als 'càrrecs' concrets, 1:Polèmic ho pot ser qualsevol cosa, la qüestió és que s'argumenti i es documenti cada cosa; 2: La teva percepció de neutralitat no té categoria d'estàndard universal, per molt que et molesti; 3: la plantilla que he llevat l'havies posat per la cara sense consens i ja vaig explicar per què la treia; i 4: jo no insulto, he qualificat les teves actuacions de manera que a mi em sembla adient, com tu fas amb les d'altra gent i jo no hi estic d'acord però no em dedico a anar queixnt-me a altres usuaris --Imagcat (discussió) 12:46, 30 oct 2008 (CET)

Ah, i per cert, quan diguis coses que he dit no te les inventis, i també pots citar tot el context de la discussió, si no no té gaire validesa agafar unes expressions fora de context i fer-ne una llista, al marge de cada situació en que s'ha dit cada cosa. Això és una manipulació. (Veus, per exemple aquí l'expressió té un sentit, si la treus del context sembla que sigui gratuïta, en canvi descriu perfectament el que fas). Jo, si tingués ganes de dedicar-me a això, i poc respecte per la viquipèdia i l'esperit de col·laboració, i vulgués manipular el que dius, podria anar a buscar totes les paraules "malsonants" que hagis escrit i fer una llista per venir aquí i dir : 'mireu que dolent és Ferbr1, ha dit tot això'. No ho faré, és clar.--Imagcat (discussió) 13:31, 30 oct 2008 (CET)

Per acabar, vull fer constar que si fos per mi no dedicaria més temps a omplir les pàgines de discussió de la viquipèdia de polèmiques amb Ferbr1, a mi el que m'interessa és fer, millorar o ampliar articles, i no haver de malgastar temps responent a les seves acusacions, o desfent tots els canvis injustificats i sempre destructius que fa a les meves aportacions. Ja ho vaig dir una vegada, em sembla prou inútil i descoratjadora aquesta guerra de desgast inacabable. Ara, si pretén condicionar o fer desaparèixer determinats continguts que a ell no li agraden, jo no penso deixar de fer la meva aportació mentre pugui.--Imagcat (discussió) 13:40, 30 oct 2008 (CET)

El tema és que aquest usuari va ser bloquejat per violar una política prou clara. No només no es va disculpar amb mi per aquestes violacions a la Viquipetiqueta, sinò que va fer un molt fort atac a un usuari com Jordicollcosta, i desprès va continuar fent tota una serie d'atacs personals cap a mi. Jo no insulto a ningú, i tampoc no faig valoracions personals de ningú. Ferbr1 (discussió) 13:55, 30 oct 2008 (CET)

Abans de res, aquí no es tracta de donar la raó a un o altre, sinó de veure si cal l'actuació d'un administrador en benefici del projecte. Tampoc es tracta "d'anar a queixar-se a altres usuaris", sinó que l'opinió d'una tercera part o una mediació poden ser mecanismes per resoldre conflictes. Sobre els punts en concret:

  1. Treure un avís de falta de neutralitat és irregular si no hi ha consens, però pot no ser-ho si es considera injustificat. Depèn de la pàgina de discussió i no hi ha més remei que discutir-ho entre les parts, especificant quins són els punts controvertits i com es poden reflectir tots els punts de vista que tinguin unes referències fiables. Si us plau, concreteu els punts a millorar quan es posa un avís de falta de neutralitat. La discussió no és una pèrdua de temps sinó un mecanisme per poder millorar.
  2. Per poder discutir-ho és imprescindible mantenir el respecte mutu. No es pot parlar de vandalisme quan es tracta d'una diferència d'opinions i no d'una intenció expressa de danyar el projecte. Cal centrar-se en els arguments i no en les intencions. Els arguments ad hominem no ajuden en res a arribar a un acord. Considero que no hi ha hagut cap actuació greu i que no cal cap actuació per part d'un administrador, però sí que hi ha una falta de respecte per part d'Imagcat. Demano a l'usuari que pressuposi bona fe i no parli de vandalisme injustificadament; que s'abstingui de fer judicis d'intencions i de qualificar els usuaris en lloc del tema en discussió. Com que ja existeixen precedents, cal seguir escrupolosament Viquipèdia:Viquietiqueta.

--V.Riullop (parlem-ne) 10:07, 31 oct 2008 (CET)

Que quedi clar que jo no he revertit cap canvi que fos documentat, referenciat o escrit seriosament encara que no estés d'acord amb l'enfocament, ni m'he negat a incloure altres punts de vista que qualsevol pot pensar que falten en qualsevol article, només he revertit aquelles edicions, en aquest cas de Ferbr1 que es limitaven a retallar, etiquetar o reescriure coses sense més justificació que una vague opinió personal sobre el que era o no 'neutral'. --Imagcat (discussió) 13:43, 31 oct 2008 (CET)

Mediació

Algun administrador vol mediar en Naji al-Ali, Front Popular per a l'Alliberament de Palestina i Sionisme? Ferbr1 (discussió) 14:46, 31 oct 2008 (CET)

Atacs personals...

En aquesta edició Imagcat diu (negretes meves):

  1. "cita Ferbr1 (per cert, excloent de forma manipuladora -com en ell és habitual- les parts que no li convenen)".
  2. "Ferbr1 torna a utilitzar de forma fraudulenta les eines de regulació de la wikipedia com a instruments per a sabotejar (...) la seva limitada concepció antiàrab".

A Viquipèdia:Viquietiqueta es pot llegir:

« Mai feu atacs personals

Àdhuc quan estem en profund desacord amb el contingut d'un article, procedirem amb respecte, mai posant adjectius a l'autor de l'article, sinó criticant l'article mateix, proposant solucions i editant.

Els atacs personals són una forma de fal·làcia: pareixen donar suport a la nostra posició però en lloc d'això desvien les raons que podríem tindre en l'argument.

»

A Viquipèdia:Com mantenir-se calmat en un conflicte es pot llegir:

« # Si esteu emprenyat, penseu-ho dues vegades abans de clicar desa la pàgina. Si és necessari, preneu-vos el vostre temps en lloc de postejar o editar. Torneu-hi al dia següent o a la setmana. Potser trobareu que algú ha canviat o comentat el que anàveu a fer.
  1. No etiqueteu o doneu noms a la gent en les seues edicions.
»

A més, en aquesta mateixa pàgina, l'usuari ja va ser advertit que canviés la seva actitud.

Demano l'ajuda dels administradors, no tinc perquè seguir llegint insults ni descalificacions cap a mi. Torne a dir-lo: Jo no insult a ningú!. Ferbr1 (discussió) 16:14, 10 nov 2008 (CET)

Blocat per tres dies. --V.Riullop (parlem-ne) 19:46, 10 nov 2008 (CET)
El blocatge ha estat injust, aquests fragments que treu de context són descripcions del que fa aquest usuari, utilitza eines de regulació quan no està justificat i amb falses acusacions per tal de boicotejar certs continguts de l'enciclopèdia: això és utilització fraudulenta, reescriure i tergiversar frases és manipular, no són atacs personals, em sembla increïble que Vriullop li doni la raó. O no s'ha llegit bé la discussió o simplement es limita a donar-li la raó sense estudiar bé cada cas, hauria de demanar discuklpes pel perjudici ocasionat per la seva mala actuació com a administrador. És indignant el que està fent Ferbr1 constantment i el dany que fa a la viquipedia la seva actuació completament inacceptable. --Imagcat (discussió) 13:06, 18 nov 2008 (CET)
Està contestat en paral·lel a la teva pàgina de discussió, i entenc que aquest comentari és previ i no posterior. --V.Riullop (parlem-ne) 14:14, 18 nov 2008 (CET)

Torna del bloqueig, i, de nou, atacs personals

En quan torna del bloqueig, les primeres edicions són (negretes meves):

  1. [4],
« No és un problema, un moviment civil és aquell en que no hi ha implicats militars, a això es refereix, almenys de part palestina, encara que per a les finalitats de propaganda i tergiversació històrica que alguns fan servir la wikipedia »
  1. [5]
« Crec que el comportament de Ferbr1 de manipulació i utilització inadequada de les eines de la viquiepdia hauria de ser penalitzat »
  1. [6]
« Crec que has actuat injustament, sense llegir amb atenció els explicacions i donant per bones les mentides de Ferbr1. »
  1. [7]
« El blocatge ha estat injust, aquests fragments que treu de context són descripcions del que fa aquest usuari, utilitza eines de regulació quan no està justificat i amb falses acusacions per tal de boicotejar certs continguts de l'enciclopèdia: això és utilització fraudulenta, reescriure i tergiversar frases és manipular, no són atacs personals, em sembla increïble que Vriullop li doni la raó. »

(En aquest diff, a més, i com ja va dir en relació a Jordi Coll Costa, afirma que Vriullop no fa el seu treball voluntàri com administrador).

Aquest usuari ja va ser bloquetjat dues vegades per la seva manca d'educació. Mai em va demanar disculpes, mai va deixar de fer-me atacs personals (està obsesionat amb mi. En la vida real podria demanar una ordre d'allunyament; ací, al món virtual, he de soportar-ho tot), i mai, també, va deixar de tenir una altra oportunitat per a canviar la seva conducta.

Demano, també, que algun administrador comprovés la seva manca de esperit negociador, i la seva manca de desseig de que les coses tornin a un cabdal lògic i acceptable per tothom. Aquesta edició, també, és inacceptable. L'usuari va rebre repetidament els enllaços de les polítiques que justifiquen la inclusió de la plantilla de no-neutralitat, i actua com si ningú li hagués informat mai d'elles. Ferbr1 (discussió) 18:01, 18 nov 2008 (CET)

Tal com li he dit a l'usuari, ja que ha posat en dubte durament el meu criteri a pesar de les explicacions, ho deixo a decisió d'un altre administrador. --V.Riullop (parlem-ne) 09:30, 19 nov 2008 (CET)

És evident que estem donant voltes al problema real, que és que l'usuari Ferbr1 intenta editar tots els articles referits al conflicte israelianopalestí per adequar-los a una versió més d'acord amb la propaganda sionista o proisraeliana, però ho fa sense documentar mai i retallant arbitràriament allò que no li agrada, primer, o bé acusant de no neutralitat, fent servir expressions com "..una altra edició no neutral" i coses per l'estil, mai demostrant cap de les afirmacions que fa. Quan reverteixo les seves edicions aleshores vé cap aqui a queixar-se i demanar blocatges. Aquest és el problema, i suposo que continuara fins que deixi la seva actitud intransigent de reescrpiptura de determinats articles.--Imagcat (discussió) 18:27, 19 nov 2008 (CET)

Si jo dic que Ferbr1 fa acusacions falses i utilitza inadequadament les eines de la viquipedia estic faltant al respecte i si ell m'acusa d'insultar i de no respectar al neutralitat (quan no és cert) no? quina mena de joc és aquest? Jo de bona fe en pressuposo sempre, fins que es demostra el contrari, haig de posar l'historial de revisions sistemàtiques, falsificacions de fets històrics i vulneracions de la neutralitat que ha fet Ferbr1 perquè deixeu de considerar vàlides les seves acusacions falses? Això d'haver de fer una mena de curs de dret wikipedic i un judici cada veagda que entro i intento que Ferbr1 no destrossi els articles i haver de perdre tanta estona per evitar que aconsegueixi blocar-me, per poder seguir contribuint és molt esgotador, no sé si us adoneu de a manera com això perverteix el funcionament de la viquipedia.--Imagcat (discussió) 18:13, 19 nov 2008 (CET)

Després de que Vriullop hagués dit que Imagcat mereixia un altre bloqueig, l'usuari fa aquesta edició en la que torna a afirmar que jo sóc un mentider:

« Crec que has actuat injustament, sense llegir amb atenció els explicacions i donant per bones les mentides de Ferbr1

És exactament el que ha passat.--Imagcat (discussió) 18:27, 19 nov 2008 (CET)

»

A més a més d'esborrar un comentari de VRiullop en la mateixa edició. Ferbr1 (discussió) 20:18, 19 nov 2008 (CET)

Això és cert, va ser per error, no volgudament.--Imagcat (discussió) 11:30, 20 nov 2008 (CET)

Ferbr1 s'ha dedicat a esborrar les respostes a les seves acusacions tant aquí com a pàgines dediscussió d'articles polèmics, respostes que NO modificaven els seus comentaris sinó que els responien punt per punt. A més, ha fet gravíssimes acusacions d'antisemitisme (discussió e l'article sobre sionisme).--Imagcat (discussió) 11:06, 20 nov 2008 (CET)

La diferència entre tu i jo, és que jo, les opinions que pugui tenir subre tu me les guarde. Si jo pense que tu ets un antisemita o no pense això, no és algo que jo vulgui escriure en ningun lloc. Primer, disculpa't per tots els insults que m'has dit (mentider, fraudulent, manipulador, boicotetjador, vandal, en fi...), i després podries fer elucubracions sobre ho que jo vaig voler dir o no en les meves argumentacions. Ferbr1 (discussió) 16:50, 20 nov 2008 (CET) PD)I per favor escriu les teves respostes baix, com fa tot el món.
No sé com pots seguir tant alegrement insistint en això dels insults. I a sobre afirmes et guardes coses.. que no et guardes de res, aquest insult tant greu que has l'has dit ja una altra vegada encara que ara pretenguis dissimular-ho o no t'atreveixis a reconèixer-ho. Em sembla que és una reacció desesperada davant la incapacitat d'argumentar i ni tan sols d'acceptar que algú discuteixi la teva visió idealitzada d'una realitat que et negues a contrastar amb fets que no siguin els que accepta una de les parts beligerants, l'única que consideres fiable, ni amb cap altre punt de vista, cosa que et porta a considerar que qualsevol discrepància és fruit d'un prejudici o posició malèvola. Tot i aquest insult que has fet (és molt més greu acusar d'una cosa tant repugnant com antisemitisme que afirmar que algú manipula o falta a la veritat quan de fet és així, encara que sigui una pràctica tant lamentablement habitual per fer callar qualsevol crítica a les vulneracions de drets humans d'Israel) no has rebut cap mena d'advertència dels administradors. Jo en canvi no t'he fet mai cap qualificació de racista, encara que podria tenir motius sobrats vista la gran quantitat de prejudicis antiàrabs que semblen indicar els teus comentaris, no sé si ho ets i a més, no serveix de res alhora de discutir el contingut d'un o altre article. --Imagcat (discussió) 14:01, 27 nov 2008 (CET)

Aquesta edició és acceptable, tenint en compte Viquipèdia:Viquietiqueta, Viquipèdia:Pressuposeu bona fe? (negretes meves):

« Jo en canvi no t'he fet mai cap qualificació de racista, encara que podria tenir motius sobrats vista la gran quantitat de prejudicis antiàrabs que semblen indicar els teus comentaris »

I aquesta edició? (negretes meves):

« És una llàstima l'actitud de Ferbr1 de no colaboració, que ell mateix reconeix que és incapaç de superar els seus prejudicis i biaxos ideològics per intentar millorar la viquipèdia. »

Lo dic una altra vegada: Tot i que un administrador ja va dir que Imagcat mereixia un nou bloqueig, avui dia aquesta reclamació encara no està tancada, i el resultat més evident és que Imagcat torna a fer acussacions molts greus, i torna a utilitzar, una altra vegada, els atacs personals com argumentacions... Ferbr1 (discussió) 15:10, 27 nov 2008 (CET)

Ferbr1 fa una cita d'un comentari de Vriullop que després havia estat contestat i tancat, i cita fragments d'altres opinions -de dos paràgrafs més amunt!- sense el context complet que les expliquen, trobo molt greu que segueixi agafant arbitràriament part de les discussions, això no és legítim per a demostrar res! L'únic fet més que evident i pel qual encara no ha donat cap explicació és que Ferbr1 ha passat a l'insult i la difamació--Imagcat (discussió) 18:08, 1 des 2008 (CET)

Demano que Ferbr1 sigui advertit com correspongui per, a més de fer acusacions falses i molt greus, reconèixer que no té cap intenció de treballar col·laborativament a causa dels seus prejudicis i insultar greument acusant d'antisemitisme un altre viquipedista pel fet de no acceptar les seves edicions inadequades i falsificacions dels articles respecte Israel, i discutir les seves maniobres i edicions de nombrosos articles. Ja ho he exposat en altres llocs i crec que mereixereia resposta aquesta actitud tant destructiva i nociva de Ferbr1 contra la viquipèdia. --Imagcat (discussió) 18:08, 1 des 2008 (CET)

Reanomenament

El Chihuahua del Beverly Hills -> Beverly Hills Chihuahua. Cal deixar el títol original mentre es desconegui si es traduirà en català. No sé si caldria esborrar la traducció "suposada" o bé deixar-ho com a una redirecció (no sé si seria del Beverly o de Beverly...). --ToNToNi (discussió) 20:13, 28 oct 2008 (CET)

Fet Fet! --Lohen11 (discussió) 20:16, 28 oct 2008 (CET)

Reanomenar

Caldria reanomenar Puig de l' a puig de l'Àliga (Sant Pere de Torelló). El nom "Puig de l'" suposo que ha aparegut quan en Solde intentava reanomenar puig de les Àligues a puig de l'Àliga o puig de l'Àliga (Sant Pere de Torelló), que ja existeixen (són la pàgina de desambiguació i una redirecció). El nom "puig de l'Àliga" és el que surt als mapes de l'ICC, mentre que "puig de les Àligues" no té referències.--Pere prlpz (discussió) 21:33, 28 oct 2008 (CET)

Fet Fet! --SMP​ (+ disc. xat) 23:31, 28 oct 2008 (CET)

Reanomenar cap a terme redireccionat

Caldria reanomenar Endocarp (terme incorrecte) com Endocarpi, però ja existeix la redirecció inversa. Podria moure el contingut manualment però es perdria l'historial ... potser cal esborrar endocarpi i després redireccionar?. --LouPeter (discussió) 14:48, 2 nov 2008 (CET)

Fet Fet! Podria ser que endocarp també fos correcte? al termcat l'empren, encara que no a l'article principal ... Pau Cabot · Discussió 15:01, 2 nov 2008 (CET)
Gràcies. No sóc lingüista però fonts primàries com el DIEC o el GREC només esmenten endocarpi. Tampoc a una web de referència, en quan a terminologia científica, com és la web de la llengua de la Xarxa d'Universitats Institut Joan Lluís Vives apareix endocarp com a terme català. --LouPeter (discussió) 15:35, 2 nov 2008 (CET)

bloqueig de la meva sol·licitud d'alta

Bon dia, Soc Xavier De Yzaguirre i Maura i estic intentant crear un compte nou, per poder donar d'alta articles en relació amb les activitats i el fons d'embarcacions tradicionals del Consorci El Far. Quan intento l'alta, usant el meu usuari habitual: xdeyzaguirre, i desprès d'entrar la pasword i el text del gràfic, em sur el següent missatge, que no se interpretar:

Error d'inici de sessió

The user name "Xdeyzaguirre" has been banned from creation. It matches the following blacklist entry: .*[A-ZÁĆÉÍĹŃÓŔŚÚÝŹÀÈÌÒÙÂĈÊĜĤÎĴÔŜÛŴŶÄËÏÖÜŸÃẼĨÑÕŨỸÇĢĶĻŅŖŞŢĐǤĦƟŦÅŮǍČĎĚǏǨĽŇǑŘŠŤǓǮĀĪŌŪȲǢĂĔĞĬŎŬĊḂĊḊĖḞĠİṖṠṪŻĄĘĮǪŲḌẸḤỊḶḸṂṆ ṚṢṬỤŁØŐŰƁƊƘĿÐÞǷȜƎƏƐŊƩƷÆIJǶŒ]{10,}.*

Sembla que algú n'ha feta alguna de grossa usant aquest mateix usuari. Te solució el tema?el comentari anterior sense signar és fet per 62.57.46.211 (disc.contr.) 23:45, 3 nov 2008 (CET)

Ja està solucionat. És una protecció contra la creació de noms que compleixin determinats paràmetres, però per un canvi del programari no estava funcionant correctament. A més, miraré de traduir l'avís i de fer-lo més explícit i entenedor. Nota: MediaWiki:Usernameblacklist s'ha traslladat a MediaWiki:Titleblacklist amb l'etiqueta <newaccountonly>. Faltava afegir casesensitive ja que estava impedint la creació de noms d'usuari amb més de 10 caràcters en lloc de 10 majúscules. --V.Riullop (parlem-ne) 09:41, 4 nov 2008 (CET)

Gràcies, ara em dono d'alta.el comentari anterior sense signar és fet per 62.57.46.211 (disc.contr.) 23:35, 4 nov 2008 (CET)

Semiprotegir Elvis Presley

Per algun motiu que se m'escapa, Elvis Presley ha estat objecte de moltes edicions vandàliques els darrers mesos, fins al punt que una edició va aconseguir incloure-hi una sèrie de barbaritats que només es detecten llegint críticament l'article, com ha fet en Joan, i que s'han mantingut durant gairebé dos mesos. Crec que aniria bé protegir l'article contra edicions d'anònims.--Pere prlpz (discussió) 16:44, 12 nov 2008 (CET)

Semblen edicions aleatòries, que s'han produït també en altres articles, i no crec que una protecció ho solucioni. L'última és de fa 9 dies. Si et sembla bé, ho deixem en observació uns dies més. --V.Riullop (parlem-ne) 18:27, 12 nov 2008 (CET)

Vila closa i Vilaclosa

Existeixen dues pàgines idèntiques de contingut, si bé una conté més text que l'altra. Caldria eliminar vilaclosa, que és clarament un error (no apareix enlloc escrit d'aquesta manera; sí, en canvi, separat en dos mots, nom i adjectiu: vila closa).--Claudefa (discussió) 01:22, 13 nov 2008 (CET)

Primer s'han de fusionar i després demanar la destrucció del que quedi buit.--Lohen11 (discussió) 08:55, 13 nov 2008 (CET)
El procediment està explicat a Viquipèdia:Fusió. --V.Riullop (parlem-ne) 09:41, 13 nov 2008 (CET)

Vandalisme reincident

Hi ha un usuari, 213.96.54.62 que ha vandalitzat l'article ocell. El seu historial recull alguns actes vandàlics puntuals al llarg del temps. Ja ha rebut bloquejos, el més recent de l'octubre de 2008. Crec que caldria actuar de manera més contundent.--Peer (discussió) 17:39, 20 nov 2008 (CET)

Blocat per tres mesos per reincidència, quart bloqueig. --V.Riullop (parlem-ne) 18:20, 20 nov 2008 (CET)

El sr. Xpoferens esta vandalizando

El admin Pasqual me pidió que sobre el trabajo realizado por el en Usuari:XpoferenS/Cristòfor_Colom, yo fuese corrigiendo y exponiendo los datos que yo creyera, sin quitar nada, solo tachando y añadiendo colores a lo que yo realizara. Pues bien este señor está borrando todo ese trabajo por que le viene en gana. Eso unido a los constantes ataques y subidas de tono en Discussió:Catalanitat_de_Cristòfor_Colom creo que ya rebasa los limites de la paciencia. Saludos. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 18:27, 20 nov 2008 (CET)

Crec que el més adient seria que cadascú ho fes en una subpàgina pròpia. Vull dir que no em veig gaire disposat a reprendre un usuari que no accepti propostes d'altres usuaris en les seves subpàgines. --SMP​ (+ disc. xat) 18:33, 20 nov 2008 (CET)
Abans que s'arxive, he de dir que fou un malentés per part del MiguelAngel fotografo, no li vaig dir que editara la pàgina d'un altre usuari, sinó que editara una pàgina (subentenent-se del seu espai personal) des de la darrera edició que hi havia a Usuari:XpoferenS/Cristòfor_Colom. –Pasqual · discussió · xat 19:21, 31 des 2008 (CET)
Reconec que potser no em vaig expressar bé. –Pasqual · discussió · xat 19:29, 31 des 2008 (CET)

Petició de semiprotecció

Un o diversos usuaris (són diferents IP però sospito que és la mateixa persona, l'usuari Gertajatstyle, que ha estat bloquejat dos cops, i pressumptament entra ara amb altres IP) s'està dedicant sistemàticament a treure de l'article Jatstyle, sense fer-hi cap millora, les plantilles de millora que diversos usuaris i jo mateix hem anat reposant. Seria possible semiprotegir l'article de manera que només usuaris registrats puguin editar -i millorar- l'article? Gràcies.--Quico (discussió) 20:00, 24 nov 2008 (CET)

Fet Fet!. Pau Cabot · Discussió 20:05, 24 nov 2008 (CET)

PERQUE M'HAN BLOCAT?

  • Benvogut Pascual, no m'ha estat possible enviarte cap mail ni editat la meva entrada
  • Encara no entenc per quin motiu s'em va blocar
  • M'estar comparant amb un senyor, que a cada intervenció, tracta sense respecte als seus interlocutors. que amenaça continuament per autentiques tonteries, i que esta omplin les entrades d'arguments de la seva conveniencia (PInzon co-descubridor d'Amèrica, jajaja http://ca.wikipedia.org/wiki/Mart%C3%ADn_Alonso_Pinz%C3%B3n ).
  • Aquest home, utilitza la wikipewdia per a fer publicitat turistica del seu municipi, omplint totes les entrades relacionades d'un exces d'informació que desvirtua l'entrada. Bon exemple d'aixó ha estat l'entrada de Cristofor Colom http://ca.wikipedia.org/wiki/Crist%C3%B2for_Colom , que n'era plena d'informació de Palos de Moguer (la Frontera), impedint a qualsevol que vulguès col.laborar el fer-ho, i revertint constantment les aportacions d'altres editors. Fastiguejat finalment vaig fer un esborrany de l'entrada a la meva pagina d'usuari, on ell, despree de tres mesos d'esperarlo es va limitar a tatxar i possar banderonles http://ca.wikipedia.org/wiki/Discussi%C3%B3:Crist%C3%B2for_Colom#Esperar_para_la_fusi.C3.B3n . Finalment un altre usuari, en KRLS, esta intentant fer una versió mixta, cosa imposible dons el terrorista cultural està constantment remenant per aconseguir tornar a on erem fa sis mesos http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Usuari:KRLS/Proves2&action=history , revertit tota altra participació d'altres editors. Sembla mentida que despres de tota aquesta experiencia encara li concediu cap credit. La culpa de tot aixó no es d'ell sino de qui li permet.
  • No penso copiarte aqui totes les intervencions del TERRORISTA CULTURAL, si tu nomès has vist algunes meves, pero no has investigat que era el que ho provocaba, has fet malament la teva feina. No estic emprenyat amb ell, sino amb tots els asministradors que heu permes constantment el seu to prepotent,despectiu i mal educat i heu atès les seves esttupides reclamacions sense investigar que era ell mateix qui les provocaba.
  • Li heu permès fins i tot VETAR en una pagina tesi de la catalanitat, la teoria d'en Bilbeny de que COlom va salpar de Pals d'Empordà. Us costa menys treball acceptar les seves condicions que convencer-lo de que es una tesi-teoria i quan ames s'explicitaba erronia. En canvi ell pot anar fent i desfent al seu gust afirmant fins i tot que els Pinson eren CO-descobridors d'amèrica, i aqui, l'argument de reconeixença per la comunitat historiografica se la passa ell mateix per l'angonal. M'he equivocat no defensant Bilbeny, un home amb molta ms feina feta i amb 5 llibres publicats, cosa que el seu historiador local no li arriba ni a la sola de la sabata. Mai mes ho faré aixó de cedir per aconseguir un consens o una centralitat amb algú que no fa mai el mateix esforç, o que ho fa de manera truculenta com ha estat el cas.
  • Que un usuari participi a la wikipedia en català usant el castellà es una manca de respecte als catalanoparlans que a cap altra wikipedia es permetria, especialment per als catalanoparlants que no coneixen , ni tenen perque, el castellà, que no son pocs, i aixó es una altra mancança dels administradors, per no haverli demanat el primer cop
  • Per tant, consecuentment amb els teus actes, solicito sigui esborrat el meu user, la meva entrada, y totes les intervencions en pagines de discusió o contribucions meves a tots els articles, i totes les fotografies.
  • Si el que voleu es aixó, permetre constantment l'insult, el menyspreu i les amenaces del terrorista, continueu així, JA US HO FAREU.
  • I no se com va la lupa, o sigui que perdona les faltes

= DESAUTORITZO EXPRESSAMENT a wikipedia a fer us de cap informació dels meus webs o dels meus treballs. --XpoferenS (discussió) 08:37, 28 nov 2008 (CET)

En Pasqual ha explicat els motius i et pot fer més aclariments si fa falta. Em limito a contestar els últims punts. No és possible esborrar un compte d'usuari, entre altres motius perquè no pugui ser usat per algú altre. Pots veure Viquipèdia:Contacte/Comptes d'usuari#Voleu esborrar el vostre compte?. Si així ho vols sí que es pot esborrar la teva pàgina d'usuari i subpàgines. M'espero a que ho confirmis per assegurar-me que no és un rampell transitori. Les contribucions no es poden esborrar sense un motiu justificat. La llicència GFDL és irrevocable i en virtut de la mateixa llicència existeixen moltes còpies de la Viquipèdia fora del nostre control. Sobre les fotografies, no n'he trobat cap carregada a la Viquipèdia. Si són a commons ho hauries de demanar allà, però normalment no accepten com a motiu un canvi de pensament. --V.Riullop (parlem-ne) 10:54, 28 nov 2008 (CET)
¿Que dice Ud. de que el Sr. Julio Izquierdo no llega a la suela de qué a quien? Anda hombre, el sr. Julio lo que pasa que no se mete a sensacionalista como el pseudo-investigador (que no es mas que filólogo) del Bilbeny. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 10:51, 28 nov 2008 (CET)
Dic el que dic, que el teu sr Izquiero es un historiador local del teu poble, i el sr Bilbeny que te la carrera acabada d'història (pero no el doctorat, per motius que no venen al cas) ha publicat ja 5 llibres sobre el tema, l'ultim d'ells el best-seller Cristòfor Colom, Prícep de Catalunya, i tu no tens cap dret a insultar-lo constantment nomès pel fet que no hi estiguis d'acord.

Xpoferens

Ya veo, parece que ambos tienen los mismo estudios: Licenciado Geografía e Historia, Doctorado Historia General y Doctorado Historia Moderna por la Universidad de Sevilla. Doctorado en Historia Moderna por la Universidad de Huelva. Casi lo mismo. Un saludo. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 14:08, 2 des 2008 (CET)

SRS ADMINISTRADORS

  • No discuteixo la normativa de wiki.
  • Nomès demano que llegiu les seguents pagines de discusio :
  • http://ca.wikipedia.org/wiki/Discussi%C3%B3:Crist%C3%B2for_Colom
  • http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:XpoferenS
  • http://ca.wikipedia.org/wiki/Discussi%C3%B3:Catalanitat_de_Crist%C3%B2for_Colom
  • http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:KRLS/Proves2
  • http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:XpoferenS/Crist%C3%B2for_Colom
  • I voreu la quantitat de cops que l'usuari mafoto tracta sense cap tipus de respecte ni mirament als demes redactors, i no ha passat res. I com jo m'he aguantat mes de quatre mesos sense respondre amb els mateixos modes que ell.
  • ¡¡Venga ya!!, perdona .... he tardado en levantarme del suelo, de la risa que me ha dado
  • ¿Tu te crees que me chupo el dedo o soy tonto?
  • actúas de mala fe tratando de hacerte la victima y corderito
  • Empecé a leer alguna cosa, pero leyendo lo que leía, me pase a mirar un programa del corazón. Desde entonces no pierdo el tiempo en tonterías
  • mejor dicho intenta desinformar, como buen colombinista, y difunde las manipulaciones realizadas por Colón
  • Já já já já já já, esto si que es bueno, no hace mucho el sr. Xpo ......... Já !! Permítame la osadía ¿Ud. quien se ha creído que es?
  • ¿Ud. vió el "barrio sesamo"? ¿conoce la diferencia entre "arriba y abajo", "estar en alto o al nivel del mar"? ja ja ja ja ja ja, me parto, ja ja ja ja ja ja ja ja. Por favor, lo que hay que oír. Bah, lo dejo ya
  • pues no pienso perder el tiempo con anónimos instigadores trolls
  • ¿quién es el "lumbreras" que dice que Palos no ha estado fortificado?
  • no de las estupideces que sostienen personas como Bilbeny y los que le creen
  • no tiene desperdicio las barbaridades que puede llegar a decir el ser humano en estado de embriaguez
  • Xpo, dos cosas, la primera, miente Ud., lo cual demuestra o su maldad
  • Deje de insultar, le digo lo mismo que el Rey a Chavez
  • Já, já, já. Ud. no ha leído los cuatro tomos del P. Ángel Ortega ¿verdad?, no ha leído al profesor Manzano y sus 3 tomos sobre los Pinzón ¿verdad?, y así podría seguir. EL problema de los colombinistas es siempre el mismo, sean del lugar que sean, Colón debería estar en un altar y el resto de los malvadísimos castellanos ardiendo en las calderas de Pedro Botero. "Si ej que no pué sé"
  • En nomès aquestes cinc pagines trobareu manques de respecte, prepotencia o insults d'aquest senyor mes de 50 cops. 50.!.. i cap administrador li ha parat els peus.

Per tant, a la vista de tot aixó, s'em fa bastant dificil entendre el meu blocatge. com comprendreu, i menys per una ironia o doble sentit, com deia en Pascual. Salut XPo

A mi no em ve gens degust fer un anàlisi del que ha passat fins ara, però estic fart de llegir tanta tonteria i que embruteu la viquipèdia d'aquesta manera. Per tant, que sapigueu que us poso en seguiment i que cada vegada que no us sapigueu comportar rebreu un blocatge doblat respecte l'anterior.--Lohen11 (discussió) 14:12, 2 des 2008 (CET)

Em sembla injusta la pluralització que fas, pero t'agrairé que compleixis amb aquest seguiment. --XpoferenS (discussió) 15:23, 2 des 2008 (CET)

Bé, en breus paraules tot el que ha dit en XpoferenS és fals. Per als que no hagen seguit aquest assumpte em dispose a realitzar un informe detallat a la seua pàgina de discussió, on li reiteraré els motius del seu segon bloqueig.
Em sap greu que, de nou, este assumpte tinga que captar l'atenció d'altra gent. –Pasqual · discussió · xat 00:56, 3 des 2008 (CET)
Tot fals? Tots els insults i desprecis que hi han mes amunt mels he inventat?

Deixemho correr. Ja ho veig clar. Responc a la meva pagina d'usuari. Salut i perdoneu les molesties XpoferenSel comentari anterior sense signar és fet per 77.210.91.186 (disc.contr.) 14:20, 3 des 2008 (CET)

Solicito nuevamente el bloqueo de XpoferenS

SOlo hay que leer lo que ha puesto en el mensaje anterior, me llama expresamente terrorista cultura (y con mayúsculas), aparte de volver a denominar malamente a mi ciudad, cuando se le ha dicho hasta la saciedad que mi pueblo se llama Palos de la Frontera y que nunca se ha llamado de esa manera que el pone, y que además, para los que habitamos esta ciudad es un insulto que la denominen así. Por todo lo expuesto, vuelvo a solicitar su bloqueo. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 10:26, 28 nov 2008 (CET)

Ets un histrionic, si a mi em bloquen una setmana a tu t'han de blocat per una eternitat. Aixó sería lo just. --XpoferenS (discussió) 13:55, 2 des 2008 (CET)

Pàgina de discussió penjada

Hola, es va eliminar la pàgina Viquipèdia:Tutorial sobre gràfics, però la pàgina de discussió segueix existint. Ja que només hi vaig fer un comentari jo, demano que s'elimini Viquipèdia Discussió:Tutorial sobre gràfics. Gràcies--Ssola (discussió) 17:47, 6 des 2008 (CET)

Fet Fet! contingut no significatiu i demanat per l'autor. --V.Riullop (parlem-ne) 18:27, 6 des 2008 (CET)

Frízer

Avera. Com sempre, problemes amb un anònim; hi tornem en el article del personatge fictici de Bola de Drac, en Frízer. Os explico: jo vaig editar el article com a font fiable del manga, que a paraules del propi Frízer al seu pare en el volum 22, pàg. 227, de la Edició definitiva del manga en català de Bola de Drac, que el seu poder li ha augmentat respectivament des de el seu viatge a Namek. En el anime en català de Bola de Drac notifica que el seu poder li ha augmentat 10 vegades.

De moment el article es va quedar així, amb les dues fonts fiables de Bola de Drac en català. Recordeu que estem en l'enciclopèdia en català, per tant, per nosaltres, aquestes son les fonts fiables i úniques. Tot i així, i a un problema amb un anònim - que tinc que a dir a sobre que m'ha faltat el respecte, que m'ha tractat d'ignorant, però aquest cop o passaré per alt, de moment - que no para d revertir les meves edicions i vol produir d'aquesta manera una guerra d'edicions amb mi. Jo ja vaig notificar, que passava de fer-ho i que a la pròxima que revertís les meves edicions, os avisaria a vosaltres, els admin. Per tant, sis plau, procediu lo més ràpid que poguéu, i os o deixo en les vostres mans, perquè estic una mica cansat d'aquestes continues discussions sense sentit amb usuaris anònims. Moltes gràcies. --Zant (discussió) 11:20, 10 des 2008 (CET)

Sis plau, procediu lo més ràpid que poguéu. Gràcies. --Zant (discussió) 20:21, 15 des 2008 (CET)

Reanomenament

Voldria reanomenar Viven a Alive ja que el primer és el títol en espanyol d'una novel·la que originalment és en anglès amb el títol "Alive" (vegeu la pàgina d'Amazon), i no ho puc fer perquè Alive ja existeix, però és solament una redirecció. Gràcies.--Quico (discussió) 20:32, 24 des 2008 (CET)

De moment ho he portat tot cap Viuen, ja que l'article també tracta de la pel·lícula, que ha estat doblada. Quan es desambigui, si el llibre no s'ha traduït, pot quedar en anglès.--Lohen11 (discussió) 13:01, 25 des 2008 (CET)