Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Andrea Dworkin

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca

Andrea Dworkin[modifica]

Proposat per: Pallares (disc.) 07:16, 29 des 2016 (CET)
Avaluació prèvia
Fa temps que no presento res aquí així que presento una nova proposta sobre una feminista radical estatunidenca. Ha estat una mica més d'un mes en avaluació però no ha rebut comentaris de millora en aquest temps, per tant anem directament aquí. Espero que no s'estigui aquí mesos. Aquest article va ser creat una mica per casualitat, una mica per encàrrec. Un dia, en una sessió de viquidones a la UPF, la Tiputini em va dir: va agafa'n un. I, a l'atzar, va sortir Andrea Dworkin. En traduir-lo de la wiki francesa, on és article de qualitat, ha servit per treballar una mica el projecte de traductor en aquestes dues llengües. A part de tot això, ha sortit un article prou ampli que potser mereix ser a la llista dels ADQ.

Valoracions

  1. Gold Medal ca.svg Qualitat Endavant, voteu o comenteu!----Pallares (disc.) 07:19, 29 des 2016 (CET)
  2. Gold Medal ca.svg Qualitat--Lohen11 (disc.) 09:30, 30 des 2016 (CET)

    Comentari Comentari He arxivat la proposta d'avaluació (quedava pendent). Molt bon article, una gran feinada! Però penso que el temps verbal hauria de ser passat al llarg de tot el text si es tracta d'una persona que ja està morta. En algunes seccions s'utilitza el present i en altres el passat; s'hauria d'uniformitzar tot l'article en passat perifràstic.Fet Fet!, tot i que no tinc clar que pertoqui a tot arreu i en pot haver quedat alguna.. Pel que fa a les citacions, totes han de començar en majúscula Fet Fet! (potser se'n podria crear una entrada a Viquidites). Per últim, trobo a faltar alguna secció sobre el seu llegat (reportatges, films, altres autors que hagin escrit sobre ella, impacte posterior de la seva obra en àmbits feministes...) El que hi ha està en l'apartat "Crítics i herència". No he trobat res més sobre això, ni a l'anglesa, on també és article de qualitat. Gràcies! --Xavier Dengra (MISSATGES) 22:35, 1 gen 2017 (CET)
  3. Gold Medal ca.svg Qualitat--Medol (disc.) 21:57, 7 gen 2017 (CET)
  4. Gold Medal ca.svg Qualitat--Tiputini (disc.) 16:16, 8 gen 2017 (CET)
  5. Gold Medal ca.svg Qualitat Bon article! Recomano canvi de verbs al passat perifràstic com comenten, apart d'una repassada general. Salutacions--Manlleus (disc.) 18:38, 12 gen 2017 (CET)
  6. Gold Medal ca.svg Qualitat--Arnaugir (discussió) 18:47, 12 gen 2017 (CET)
  7. Gold Medal ca.svg Qualitat --Xavier Dengra (MISSATGES) 20:02, 13 gen 2017 (CET)
  8. Gold Medal ca.svg Qualitat Un molt bon i complet article, si veu una gran dedicació--Vulcano (disc.) 17:43, 17 gen 2017 (CET)

Afegiu els vostres comentaris ací