Viquipèdia:Taller gràfic/Peticions

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Viquipèdia:Taller gràfic      Inici Peticions Consells peticions Consells grafistes Tutorials Programari

Es tracta de modificar el mapa de les comarques xurres per incloure municipis que queden fora d'aquesta cartografia.

Estem col·laborant Taronjasatsuma i Pacopac a més. Ens hem de tornar a posar en contacte, he estat recopilant fonts d'informació per fer millor aquesta tasca.

Peticions

Aquí s'hi poden fer les peticions que es vulguin. Pots demanar la creació, millora o retoc d'imatges pitjant el botó de sota. Si vols col·laborar resolent peticions, presenta el teu resultat o comentari. Si creus que ho pots fer però tardaràs una mica, pots indicar que hi estàs treballant i així no es fa dues vegades la mateixa feina.

Nova petició
Us recomanem que llegiu els consells per a peticions abans de fer-ne!

Nota: si vols treballar i no hi ha cap petició, pots col·laborar també buidant la Categoria:Imatges per traduir!

Nou![modifica]

Necessitaria una icona que digués "nou" o "nou!" per substituir la que ara hi ha a VP:QQ16. Havia pensat en Fitxer:Emojione 1F195.svg o qualcuna similar de commons:Category:New (word). Més informació a Tema:Tgn1ne496jjdm1am. Pau Cabot · Discussió 18:06, 6 des 2016 (CET)

Fet Fet! @Paucabot: Fitxer:Nou!.svg, quedaria així Nou!.svg. Si vols alguna altra versió, canvi de colors o el que sigui, no et tallis! – Townie (Discussió) 18:36, 6 des 2016 (CET)
Gràcies! Ara mir de substituir-lo. Pau Cabot · Discussió 18:44, 6 des 2016 (CET)
Yes check.svg Tancat

Esquemes dels processos de fitoremediació[modifica]

Hola! M'agradaria demanar la conversió a .svg dels fitxers següents, que de fet són el mateix esquema:

Prometo aprendre'n i provar-ho jo mateix quan estiguin a punt els tutorials! Gràcies. --Xavier Dengra (MISSATGES) 22:18, 6 des 2016 (CET)

@Xavier Dengra: Ja tinc motivació per seguir fent els tutorials :P Els resultats són aquests:
Si vols algun retoc o quelcom més, tu manes! – Townie (Discussió) 17:10, 7 des 2016 (CET)
@Xavier Dengra: No sé si ho has vist, et torno a fer ping. – Townie (Discussió) 16:00, 9 des 2016 (CET)
@Townie: Mil gràcies! No ho havia vist, se'm devien passar les mencions o no vaig caure en respondre en el moment que ho vaig veure. Han quedat molt bé! Uns detalls del text, però:
1. Creus que es podria centrar el text dins les caixes?
2. La lletra podria ser menys "dura"? Si no s'amplia al màxim, es mostra en una tipografia i negreta poc agradables... Desconec si és només a mi a qui li passa, però només es veu la lletra normalitzada si el poso a màxima resolució.
3. L'etiqueta de la fitoestabilització toca els dibuixets dels contaminants, es podria evitar?
4. Tinc dubtes si el verd de l'arbre podria ser més claret o els contaminants d'un color més ataronjat. Ara mateix sembla que costa distingir-ne les tonalitats dins la capçada (compte que sóc una mica daltònic... si no és així no estic boig xD)
Espero no ser massa torracollons. T'agraeixo un munt que hagis engegat aquest taller i la teva disponibilitat! --Xavier Dengra (MISSATGES) 00:05, 13 des 2016 (CET)
@Xavier Dengra: No et preocupis! He fet els retocs que m'has demanat a File:Phytoremediation Process - svg.svg (si et sembla bé, ja faré les altres versions), diria que no m'he deixat res. Si vols alguna cosa més, no dubtis en comentar-ho. – Townie (Discussió) 16:56, 13 des 2016 (CET)
@Townie: Magnífic, gràcies! Vaig a canviar-lo a la wiki anglesa. Quan tinguis els altres avisa'm i els canvio a l'article en català. Salut! --Xavier Dengra (MISSATGES) 20:54, 13 des 2016 (CET)
@Xavier Dengra: Fet Fet! Ho he pujat a sobre dels mateixos fitxers. Si vols alguna cosa més, no dubtis en reobrir el tema. – Townie (Discussió) 21:03, 13 des 2016 (CET)
Per cert, sense voler havia deixat "Pollutants" en negreta, ja ho he corregit. – Townie (Discussió) 21:06, 13 des 2016 (CET)
Yes check.svg Tancat

Distintiu de qualitat[modifica]

Bones de nou,

El nostre Fitxer:Distintiu de qualitat.png fa molts anys que volta en .png i és molt millorable. Com veuries fer-li un rentat de cara i ulls mantenint-ne l'essència? A Commons n'hi ha de molt semblants, com per exemple Fitxer:Gold Medal IT.svg. Gràcies! --Xavier Dengra (MISSATGES) 21:18, 13 des 2016 (CET)

@Xavier Dengra: He fet una versió ràpida d'aquest fitxer, però no em convenç gaire (Fitxer:Gold Medal ca.svg). És molt discret. Segueixo provant. – Townie (Discussió) 22:04, 13 des 2016 (CET)
@Townie: De moment està prou bé, tot i que a mi m'agrada més la forma de la peça de puzzle que tenim ara (la veig més autèntica). Fins i tot crec que és més "nostra" la ç que la à. A criteri teu tot plegat :) --Xavier Dengra (MISSATGES) 22:16, 13 des 2016 (CET)
@Xavier Dengra: Nova versió! He agafat la part del puzzle de l'actual, he canviat l'"à" per una "ç". – Townie (Discussió) 22:35, 13 des 2016 (CET)
@Townie: Ei, molt millor! Detalls que hi podria veure:
  1. El color més daurat i el reflex de la versió italiana dins la peça li donaria un toc més acabat.
  2. La ç la faria una mica més grossa i gruixuda.
  3. De la bandera, els costats ara són desiguals (l'esquerra és més rodoneta que la dreta, que és més recta)
  4. La reixeta difuminada de la bandera que tenia la versió italiana també li donaria un acabat més guai.

--Xavier Dengra (MISSATGES) 22:41, 13 des 2016 (CET)

@Xavier Dengra: Fet Fet! Potser és una mica massa petit, però. – Townie (Discussió) 16:28, 14 des 2016 (CET)
@Townie: Perfecte! Si la ç no tapa el reflex per la part d'abaix i la mous un pelet a l'esquerra i a dalt, jo crec que ja es pot començar a substituir pel .png d'ara. Ets un crac! --Xavier Dengra (MISSATGES) 17:19, 14 des 2016 (CET)
@Xavier Dengra: Fet Fet! Gràcies a tu per la paciència! Abans de canviar-ho, ho comentem a la Taverna? – Townie (Discussió) 17:27, 14 des 2016 (CET)

Retallar espai sobrant[modifica]

Hola,

Es podria retallar l'espai blanc sobrant superior de Fitxer:Escut de Cornellà de Llobregat.svg? Mil gràcies i bon any! --Xavier Dengra (MISSATGES) 23:19, 1 gen 2017 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 07:33, 2 gen 2017 (CET)

Heràldica[modifica]

És possible fer peticions d'escuts heràldics per il·lustrar articles de cognoms i llinatges? --Xavier Dengra (MISSATGES) 14:11, 6 gen 2017 (CET)

@Xavier Dengra: Jo no ho he fet mai, però intentaré fer el que pugui. --Townie · discussió 17:10, 6 gen 2017 (CET)

Asteroide[modifica]

Es podrien eliminar els colors i contrastar Fitxer:Stub asteroidi.svg per tal de fer-lo més similar a les altres icones de Viquiprojecte:Adaptació de plantilles a Wikidata/infotaules? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 14:02, 9 gen 2017 (CET)

@Paucabot: Fet Fet! Fitxer:Icona asteroide.svg. Si vols algun retoc o quelcom, avisa! --Townie · discussió 21:14, 9 gen 2017 (CET)
Gràcies, Townie! Pau Cabot · Discussió 21:24, 9 gen 2017 (CET)

Icona d'una tele[modifica]

Linecons television-outline.svg

Necessitaria una icona d'una tele en blanc i negre i molt contrastada més similar a les altres: menys traços, més gruixats i més negres. La que utilitz ara per {{Infotaula sèrie de televisió}} no s'assembla gaire a les altres, que tampoc no estan gaire unificades, però bé... Gràcies, Pau Cabot · Discussió 20:45, 22 gen 2017 (CET)

TV icon.svg
@Paucabot: Fet Fet! TV icon.svg, si vols algun retoc o qualsevol cosa, avisa. --Townie · discussió 22:04, 22 gen 2017 (CET)
Moltes gràcies per la rapidesa. Seria molt demanar menys detalls per adaptar-lo als 22 px que necessita la plantilla? I una mica més d'aire als costats, podria ser? Pau Cabot · Discussió 22:22, 22 gen 2017 (CET)
@Paucabot: He simplificat la icona i he afegit un marge a la plantilla. --Townie · discussió 16:29, 23 gen 2017 (CET)
Moltes gràcies. Li he fet els traços més gruixats perquè es vegi més clar a la mida súperpetita que l'hem d'usar. Gràcies de nou! Pau Cabot · Discussió 06:39, 24 gen 2017 (CET)

Crear noves versions de gràfics amb dones no caucàsiques[modifica]

Bon dia, fa uns mesos vaig actualitzar el portal del viquiprojecte Viquidones amb icones lliures de dones que vaig trobar a Wikimedia Commons. El problema és que totes són caucàsiques i "blanques". Els fitxes són vectorials SVG. Hi hauria alguna possibilitat de que creeu alguna possibilitat que feu noves versions de dones amb altres tons de pell? Ho dic per ser més inclusiu. Els dibuixos són bastant neutrals pel que no caldria tocar la resta de trets. La idea seria poder tenir versions dels mateixos fitxers amb altres tons de pell (com passa als emojis del Whatsapp) per tal de fer la imatge del projecte el més inclusiva possible. Ho podeu fer? Gràcies per endavant!--Kippelboy (disc.) 11:14, 30 gen 2017 (CET) Els fitxers són aquests: (cal canviar tot de pell i cabells)
Creative-Tail-People-women.svgCreative-Tail-People-asistante.svgCreative-Tail-People-girl.svgCreative-Tail-People-police-women.svgCreative-Tail-People-woen-2.svg

@Kippelboy: He començat a fer-ne. He mirat els colors que fa servir WhatsApp pels seus emojis i he seguit el model. Ha quedat així:

Creative-Tail-People-women-skintone1.svgCreative-Tail-People-women-skintone2.svgCreative-Tail-People-women-skintone3.svgCreative-Tail-People-women-skintone4.svgCreative-Tail-People-women-skintone5.svgCreative-Tail-People-women-skintone6.svg

Segueixo amb aquest model o vols que hi faci algun canvi? Merci, --Townie · discussió

oh! Genial! Si poguessis fer un parell de models més (nena+ infermera o policia) seria genial. Si no pots, amb això ja en tinc prou. Mil gràcies!
Hola! Perdoneu que intervingui; potser a les noies més negres de pell estaria bé posar-los un fons més clar per guanyar contrast. --Xavier Dengra (MISSATGES) 02:22, 31 gen 2017 (CET)

Creative-Tail-People-asistante-skintone1.svgCreative-Tail-People-asistante-skintone2.svgCreative-Tail-People-asistante-skintone3.svgCreative-Tail-People-asistante-skintone4.svgCreative-Tail-People-asistante-skintone5.svgCreative-Tail-People-asistante-skintone6.svg

Creative-Tail-People-police-women-skintone1.svgCreative-Tail-People-police-women-skintone2.svgCreative-Tail-People-police-women-skintone3.svgCreative-Tail-People-police-women-skintone4.svgCreative-Tail-People-police-women-skintone5.svgCreative-Tail-People-police-women-skintone6.svg

Creative-Tail-People-girl-skintone1.svgCreative-Tail-People-girl-skintone3.svgCreative-Tail-People-girl-skintone4.svgCreative-Tail-People-girl-skintone5.svgCreative-Tail-People-girl-skintone6.svg

@Kippelboy, Xavier Dengra: Fet Fet! Què tal ara, Xavier? Voleu algun retoc més? --Townie · discussió

Sou molt bons!! Moleu molt!!!--Kippelboy (disc.) 07:08, 1 feb 2017 (CET)

Bibliowikis Valencianes[modifica]

BiblioWikis.svg
BiblioWikis2.svg
BiblioWikis3.svg

Bon dia amigatxos. Com ja sabreu alguns, fa uns mesos es va parlar de la possibilitat de fer una enganxina genèrica de les BiblioWikis per a les que tenim actives al País Valencià (i malauradament, crec que l'actualitat ho fa més necessari que mai). És a dir, un model d'enganxina que, sense el logo de la Generalitat -de cap Generalitat- siga alguna cosa com "Ací, Bibliowiki". Ja sabeu, per allò del català occidental i tal. Crec que en Papapep es va arribar a oferir voluntari fa mesos. En Kippelboy va suggerir d'agafar Aquest fitxer com a model.--TaronjaSatsuma (disc.) 11:24, 6 feb 2017 (CET)

@TaronjaSatsuma: Ara m'hi poso! -- Townie · discussió 16:41, 6 feb 2017 (CET)
Hola! millor si feu dues versions, una on digui "ací #bibliowikis" i una altra on digui aquí "#bibliowikis" > en nom el fem servir en plural, sempre, per expresar grup i comunitat, i fer servir la mateixa etiqueta o hashtag arreu. Gràcies per portar-ho, Taronja. Fa setmanes que ho teniem pendent. I treure els logos de qualsevol gene, així ens serveix arreu.--Kippelboy (disc.) 18:08, 6 feb 2017 (CET)
@Kippelboy, TaronjaSatsuma: He fet una primera proposta. Què us sembla? --Townie · discussió 18:19, 6 feb 2017 (CET)
Feta Feta una segona proposta. --Townie · discussió 19:19, 6 feb 2017 (CET)
A mi m'agrada, tot i que potser seria millor seguir el disseny original. Ara a vore què diu la resta de la gent.--TaronjaSatsuma (disc.) 19:44, 6 feb 2017 (CET)
@TaronjaSatsuma: A mi potser també em convenç més l'original. Quins retocs hi faries tu? --Townie · discussió 20:18, 6 feb 2017 (CET)
De moment, he fet una nova versió amb l'"Ací" basant-me en la versió del Davidpar. --Townie · discussió 20:49, 6 feb 2017 (CET)
@TaronjaSatsuma, Townie, Kippelboy, Davidpar: Bones! Perdoneu que fiqui el nas on no em demanen, però m'agrada molt el tema de dissenys i us n'he portat un parell. Caldria escollir el punt de llibre que ens agradi més i passar-lo en ambdós variants lingüístiques a .svg (Townie, ho tinc en Powerpoint per si fos possible vectoritzar-lo des d'aquest format). Com ho veieu? --Xavier Dengra (MISSATGES) 00:47, 7 feb 2017 (CET)
(Faig notar que jo prefereixo la segona opció). --Xavier Dengra (MISSATGES) 00:48, 7 feb 2017 (CET)

M'agrada més el punt de lectura de la dreta, i he de dir que m'encanta tot. Ja li ho passe a les bibliotecàries i veiem com ho fem ;)--TaronjaSatsuma (disc.) 10:46, 7 feb 2017 (CET)

@TaronjaSatsuma: Ei, no t'avancis enviant-lo a biblioteques encara! Espera't a que ho resolem en .svg i decidim el model definitiu abans d'enviar-ho. Així tindrem un model unificat per a totes --Xavier Dengra (MISSATGES) 11:01, 7 feb 2017 (CET).
Sí, tranquil. Sols ho compartisc amb la bibliotecària del meu WiR per a que ho veja ;).--TaronjaSatsuma (disc.) 12:02, 7 feb 2017 (CET)
@Xavier Dengra: Wow, m'encanta! He vectoritzat el fitxer, però no sé per quin motiu el color és d'una tonalitat més clara. M'ho seguiré mirant.
Adhesiu Bibliowikis.svg

(Per cert, intentaré acabar el llibre d'Inkscape que tinc a mitges, si vols et passo uns tutorials exemple que em van ajudar a aprendre a fer servir el programa) Si la vectorització us sembla bé, faré versions per "Ací #bibliowikis" i una altra de només "#bibliowikis". --Townie · discussió 16:37, 7 feb 2017 (CET)

@Townie, Kippelboy, TaronjaSatsuma: He repensat un model per evitar el punt de llibre negre tan gran. La lletra d'aquí/ací som i de #biblio és Calibri (cos) i wikis és Linux Libertine O. Els 4 llibres són representatius de les 4 barres de tots els territoris de parla de llengua catalana. No sé com el veieu, el podem tenir i si l'hem de fer servir arribats el moment ja tindrem el nou model. --Xavier Dengra (MISSATGES) 16:24, 10 feb 2017 (CET)

A mi m'agrada. Jo crec que al Museu Valencià d'Etnologia utilitzarem dos models... ja vos diré.--TaronjaSatsuma (disc.) 10:04, 11 feb 2017 (CET)

Em faria falta la versió amb "ací", clar ;)--TaronjaSatsuma (disc.) 10:05, 11 feb 2017 (CET)

Xiquets, recordeu que per parts d'Alacant fan servir la paraula "aquí" en lloc d'"ací"

Retallar[modifica]

Hola, es podria retallar la part de dalt de Fitxer:Escut de Castellví de Rosanes.svg? Gràcies! --Xavier Dengra (MISSATGES) 15:52, 14 feb 2017 (CET)

La majoria dels municipis del Baix Llobregat tenen l'escut .svg amb una franja d'espaiat al damut. Quan ho sàpiga fer ja aniré passant-los. --Xavier Dengra (MISSATGES) 15:55, 14 feb 2017 (CET)

Ulls rojos[modifica]

Mireu-me açò, per favor, que sembla que a les Pilotaires les haja posseït el dimoni!--TaronjaSatsuma (disc.) 11:55, 28 feb 2017 (CET)

Fet (amb l'ajuda del tutorial) a la tercera foto, les altres dos sembla que no tenen "arreglo".--TaronjaSatsuma (disc.) 18:00, 1 març 2017 (CET)
@Taronja Satsuma: Amb l'Anna Puertes ha quedat prou bé (si t'hi acostes es veu que ha passat alguna cosa, però de lluny no queda malament). Amb la Noèlia Puertes, de lluny tampoc queda malament, però aquest cas era realment complicat. Hi havia un ull on la cosa era prou acceptable, així que l'he clonat a l'altra banda. Seguiré intentant de millorar-ho. --Townie · discussió 20:47, 1 març 2017 (CET)
Gran! Gràcies.--TaronjaSatsuma (disc.) 21:04, 1 març 2017 (CET)

Icona galàxia[modifica]

Hola! Necessitaria una icona d'una galàxia espiral tipus Fitxer:Milky Way Galaxy.jpg o Fitxer:ARP 1.png per a {{Infotaula d'objecte astronòmic}}. Hauria de ser només d'un color i transparent, com la resta. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 18:55, 22 abr 2017 (CEST)

@Paucabot: Fet Fet! Fitxer:Galaxy_icon.svg. --Townie · discussió 09:55, 30 abr 2017 (CEST)
Gràcies Townie! Ja l'he posat a la plantilla {{Infotaula d'objecte astronòmic}}. Pau Cabot · Discussió 10:01, 30 abr 2017 (CEST)

Substància química[modifica]

Es podria modificar Fitxer:Ben test tube.svg per a {{ICQ}} per tal de deixar-la més o manco similar a les altres (alt contrast, sense colors, etc)? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 16:17, 9 jul 2017 (CEST)

@Paucabot: Fet Fet! Fitxer:Test tube icon.svg --Townie · discussió 17:43, 9 jul 2017 (CEST)
Gràcies, què ràpid! Pau Cabot · Discussió 17:48, 9 jul 2017 (CEST)

Infotaula personatge[modifica]

Ens ajudes? Pau Cabot · Discussió 23:40, 17 jul 2017 (CEST)

Domini de primer nivell[modifica]

Em podries fer una icona contrastada per a {{Domini de primer nivell}}? Pot estar basada en la que hi ha ara o no. No he trobat res més adequat a Commons. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 18:11, 3 ago 2017 (CEST)

Mapa atac a Rambla de Barcelona[modifica]

Bona tarda, algú pot fer mapa amb trajecte de la furgoneta a la rambla, des de plaça catalunya fins a mosaic de pla de l'os? Similar a l'existent a articles atemptat de niça, Berlin o Londres--Kippelboy (disc.) 20:05, 17 ago 2017 (CEST)

Wikiconcurso Ilustra o Día das Letras[modifica]

Cartel Wikiconcurso Ilustra o Día das Letras 2017.png

(Perdó, traducció automàtica) Hola a tots, volia anunciar que en la Galipedia estem organitzant un gl:Wikipedia:Wikipedia:Wikiconcurso Ilustra o Día das Letras per aconseguir un retrat de la major qualitat possible de l'escriptora homenatjada en el Dia de les Lletres Gallegues de 2018, María Victoria Moreno. Us animanos a participar creant una il·lustració sobre aquesta autora i a participar en el concurs. Si coneixeu a altres persones, wikipedistes o no, que puguin estar interessats, us agraïm que difongueu aquesta activitat. Salutacions, --Elisardojm (disc.) 17:47, 23 set 2017 (CEST)

Esmena cartografia mapa comarques xurres[modifica]

El mapa d'aquesta pàgina representa comarques del País Valencià, i llavors els canvis realitzats a l'adjudicar el municipi de Sinarques a la Plana d'Utiel la cartografia és incorrecta, ja que és poble xurro i no figura com a tal, si bé és cert que el text de la pàgina si que fa referència. És possible indicar açò correctament i modificar el mapa? Les comarques actuals no corresponen al 100% amb les històriques i d'ahí l'errada. El mateix cas amb el municipi d'Abejuela, actualment província de Terol des de la demarcació provincial de mitjans s XIX però poble de la Serrania fins eixe moment, i per la qual cosa és xurro igualment, element cartografiat al mapa

Taula comarques xurres[modifica]

D'igual manera, la taula que acompanya aquesta pàgina de "Comarques Xurres" hauria de fer referència als municipis de Xera, Abejuela i Sinarques d'alguna manera. Ja veig que són representades les comarques i no els municipis, però tal i com està actualment la taula, estos dos municipis estan exclosos i formen part igualment de l'àmbit geogràfic tractat. És possible indicar a la taula que inclou estos dos municipis a la Serrania, al cap i a la fi comarca de la que formen part històricament i modificar les dades?

Fitxer:ORES edit quality flow.svg[modifica]

Podeu traduir això al català? Estic preparant una campanya per ORES

Crec que es pot millorar (jo no som un expert), però a veure si et serveix: Fitxer:ORES edit quality flow ca.svg. Pau Cabot · Discussió 11:59, 11 gen 2018 (CET)

Tetraedre[modifica]

Necessitaria un tetraedre per a {{Infotaula de políedre}}. Moltes gràcies, Pau Cabot · Discussió 19:54, 18 gen 2018 (CET)

@Paucabot: He fet Fitxer:Pyramid icon.svg. Què et sembla? --Townie (discussió) 20:22, 18 gen 2018 (CET)
Perfecte! Ja l'hi he posat. Gràcies Townie! Pau Cabot · Discussió 20:37, 18 gen 2018 (CET)

Talgo Alaris[modifica]

Hola. Em fa falta el logo del Talgo Alaris similar a File:Renfe Altaria.svg. El disseny exacte es pot veure a File:Barcelona-EF - 2011-06-27 05 - JTCurses.jpg. Merci,

@Amadalvarez: Fet Fet! --Townie (discussió) 12:17, 12 oct 2018 (CEST)
Instal·lat Instal·lat Alaris (Q575911). Merci, --amador (disc.) 12:41, 12 oct 2018 (CEST)

Icona cromosoma[modifica]

Hola. Necessitaria una icona d'un cromosoma per a {{Infotaula cromosoma}}. Gràcies!

Fet Fet! Fitxer:Chromosome_icon.svg --Townie (discussió) 09:48, 30 set 2018 (CEST)
Gràcies! Pau Cabot · Discussió 09:59, 30 set 2018 (CEST)

icona inversa[modifica]

Em cal una imatge inversa (fons blanc i perfil de la figura humana i la catifa en negre) de c:File:Tapis_roulant_sign_inv.svg afegint-li un marc negre com el de c:File:Italian_traffic_signs_-_icona_skilift.svg. Merci amador (disc.) 19:39, 30 set 2018 (CEST)

@Amadalvarez: Fet Fet! Fitxer:Tapis roulant sign inv v2.svg. --Townie (discussió) 22:11, 1 oct 2018 (CEST)
Merci, @Townie:. Mira La Molina (estació d'esquí). Tot des de WD !. amador (disc.) 09:54, 2 oct 2018 (CEST)

Contrastar[modifica]

Antu application-vnd-google-earth-kml.svg

Es podria contrastar aquesta imatge per fer-la més similar a la resta de Viquiprojecte:Adaptació de plantilles a Wikidata/infotaules? Gràcies! Pau Cabot · Discussió 21:23, 7 oct 2018 (CEST)

@Paucabot: Fet Fet! Fitxer:Antu application-vnd-google-earth-kml-black.svg --Townie (discussió) 22:14, 7 oct 2018 (CEST)

Gràfics, taules i esquemes article Classificació de les roques ígnies[modifica]

Hola, l'article Classificació de les roques ígnies està en avaluació per a AdQ i m'han proposat de passar els gràfics i esquemes a svg. El problema és que al passar-los amb l'Inkscape se'm superposen lletres o es veu malament. M'han dit que fes una petició aquí, a veure si us ho podríeu mirar. També si veieu alguna opció per a l'esquema gran que hi ha al començament; no se m'ocorre com fer-lo més petit sense perdre informació o que es vegi bé. Moltes gràcies per la vostra ajuda!!--Darth (disc.) 20:06, 17 des 2018 (CET)

Edito: tots els gràfics que apareixen a l'article tenen el mateix problema amb l'svg.

@Darth vader 92: Fet Fet! pel primer. Cal seleccionar tots els requadres de text, i al menú Camí, selecciones "Objecte a camí". Així deixa de ser un requadre de text per convertir-se en un conjunt de formes. --Townie (discussió) 20:43, 17 des 2018 (CET)

Figures Classificació de les roques ígnies[modifica]

Bona nit,

Si us plau, em podríeu ajudar a convertir les imatges png a svg? Faig servir inkscape, però a l'hora d'exportar-les només em deixa l'opció de fer-ho amb png i en pesar massa les imatges a vegades no carreguen bé a l'article. Moltes gràcies!

Serien aquestes dues:

Classificació de les roques ígnies plutòniques segons Streckeisen 1978.jpg
Classificació de les roques ígnies volcàniques segons Streckeisen 1978.jpg