Viquipèdia:Versió 2001/Benvinguts A Wikipedia

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Logo antic de la Viquipèdia
Logo antic de la Viquipèdia

Benvinguts A Wikipedia

HomePage | RecentChanges | Preferences


Hola!

Benvinguts a Wikipedia. En aquest moment (Dilluns 5 de març, 11:45), tenim 1.867 pàgines a wikipedia. Amb el teu ajut, en tindrem 10.000 al final de l'estiu.

Siusplau apunta't aquesta web i entra-hi un moment tant sovint com puguis. Si ets el tipus de persona que som nosaltres, aviat seràs addicte a la pàgina RecentChanges? (últims canvis).

Una de les coses més importants que has de saber es que nosaltres (la comunitat existent) hem establert unes normes culturals que has de respectar. Primer, intentem no discutir. Tothom intenta arribar a consens sobre les entrades que es volen expressar. Segon, intentem fer les entrades tan imparcials com sigui possible, lo que significa que els articles, fins hi tot en tòpics controvertits, no es té la intenció de que siguin plataformes per qualsevol tipus de prèdica.

L'humor en els articles és acceptable, i pot fer aquest projecte més divertit i més llegible. PERÒ, això s'intenta que sigui un important recurs bàsic en totes les arees del coneixement humà, doncs siusplau, no ho tractis com si fós una gran broma. Les entrades haurien de ser animades i llegibles, i haurien d'explicar coses tant clarament com poguem.

Si creus que tot això és massa salvatge i confús, llavors probablement un projecte més seriós serà millor per tú. Intenta Nupedia?, que és en efecte molt més rigoròs i seriós. (Molts o la majoria dels Wikipedians són Nupedians que es diverteixen amb un projecte lateral que es mou més depressa, però que no te controls de cualitat--a part del fet que qualsevol pot corretgir immediatament els teus errors.)


/Talk?


HomePage | RecentChanges | Preferences
You can edit this page right now! It's a free, community project
Edit text of this page | View other revisions
Last edited March 19, 2001 4:17 pm (diff)