Viquipèdia:Viquimarató Joan Miró 2011

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Viquipedistes en acció
Viquipedistes editant articles relacionats amb Joan Miró

El dia 14 de setembre de 2011 es va realitzar la Viquimarató del Viquiprojecte:Miró, entre les 10:30 i les 14:30. Després la Fundació ens va convidar a un dinar de germanor.

Assistents confirmats[modifica]

Llista definitiva d'assistents a la Viquimarató

 1. Kippelboy
 2. KRLS
 3. Barcelona
 4. Crislo33
 5. Dvdgmz
 6. Isabm edRa
 7. Jaumefr edRa
 8. Altemporda edRa
 9. Joan Manel edRa
 10. Nucumar
 11. Vàngelis Villar
 12. CRPU Mascançà
 13. Gomà
 14. Mvro
 15. Amadalvarez

Programa[modifica]

 • 10:30 - Benvinguda i desplegament d'ordinadors sobre les taules
 • 10:45 - Presentació i benvinguda institucional
 • 11:00 - Inici de la Viquimarató
 • 14:30 - Dinar de germanor

Repartiment de tasques[modifica]

Usuari Articles Per fer si sobra temps...
KRLS Pintures damunt masonita i Constel·lacions (Miró) Recull d'obres de cada sèrie (detall amb títols, mides, ciutat, museu, et al...) Fer taula amb la Informació facilitada a la biblioteca -via llista o bibliografia- com la que hi ha a L'esperança del navegant. Si sobra temps, mirar i millorar referències i format dels articles del VP
Crislo33 L'esperança del condemnat a mort Ampliar amb referències especialitzades de la Fundació. Llista dels principals llocs on s'han exposat les obres, com el de l'article La masia (Miró)
Nucumar Dona nua pujant l'escala Ampliar amb referències especialitzades de la Fundació. Falta ampliar l'apartat història i crear l'apartat Anàlisi Llista dels principals llocs on s'han exposat, com el de l'article La masia (Miró)
Vàngelis Villar Maig 1968 (Miró) Ampliar amb referències especialitzades de la Fundació. Fer apartat Context històric on s'expliqui una mica el Maig francès. Llista dels principals llocs on s'han exposat, com el de l'article La masia (Miró)
isabm Mans volant cap a les constel·lacions Fer l'article seguint la estructura dels articles similars (Història, descripció, anàlisi...) Fer una llista dels principals llocs on s'han exposat, com el de l'article La masia (Miró)
Altemporda Sa Majestat el rei Fer l'article seguint la estructura dels articles similars (Història, descripció, anàlisi...)
Joan Manel EdRa Sa Majestat la reina Fer l'article seguint la estructura dels articles similars (Història, descripció, anàlisi...)
dvdgmz Sa Altesa el príncep Fer l'article seguint la estructura dels articles similars (Història, descripció, anàlisi...)
Jaumefr L'esperança del navegant Ampliar amb referències especialitzades de la Fundació. Fer apartat Història i Amàlisi. Si es pot trobar perquè la sèrie no perdura junta ja seria genial
Barcelona Noucentisme Ampliar l'article Joan Miró, La masia (Miró) i Miró altre. Revisió de l'article. Patrullar canvis recents viquimarató.
Gomà Suport tècnic Donar suport a editors novells Mirar la categoria en fr:Catégorie:Tableau de Joan Miró i pasar un Amical-bot als quadres que no estiguin traduïts al català.
Kippelboy Cap de pagès català i Vicenç Nubiola Arreglar l'article. Actualment representa una obra quan es tracta d'una sèrie. Donar suport a d'altres editors.
Mvro Natura morta del sabatot Ampliar l'article (descripció i anàlisi...) amb la informació del museu Fer una llista dels principals llocs on s'han exposat les obres, com el de l'article La masia (Miró)
Amadalvarez Josep Lluís Sert i López i Interiors holandesos Potser és més interessant ampliar informació sobre arquitecte de renom molt vinculat a Miró. Ampliar l'article i si pot ser fer articles sobre els pintors holandesos i/o les seves obres.
CRPU Mascançà Josep Llorens i Artigas i/o Joan Prats i Vallès Millorar els articles i afegir referències. Club Cobalto 49
dvdgmz Art contemporani Traduir i/o ampliar l'article. Actualment la versió en català només té 3.500 octets. Revisar biografies de personatges relacionats.

Altres tasques[modifica]

 • KRLS : Anar fent livetweet des del compte de Twitter.
 • Gomà : Suport tècnic a tots aquells usuaris novells o amb dubtes d'edició.
 • Amadalvarez : Fer fotos de l'esdeveniment, de l'edifici i de les obres que hi ha al terrat.

Bibliografia de consulta[modifica]

Enllaços externs[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Viquimarató Joan Miró 2011