Viquipèdia:Viquimarató Música i dansa popular

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Education icon white.svg
Viquimarató Música i dansa popular
Amb el suport de
Amical Wikimedia logo.svg

Benvinguts a la Viquimarató Música i dansa popular, que vol introduir nous usuaris en l'edició i millorar els articles de la Viquipèdia sobre aquesta temàtica.

Circle-icons-target.svg Calendari[modifica]

Dissabte 5 de desembre del 2020 durant tot el dia. A les 10 hores es presentarà l'acte i hi haurà una formació en directe per videoconferència a través de jitsi. L'adreça per connectar-se es mostrarà en aquest espai.

Circle-icons-compose.svg Llista de participants[modifica]

Anoteu l'usuari i si no en teniu el nom.

Circle-icons-swatches.svg Articles per crear[modifica]

(Entre parèntesis figuren proves d'admissibilitat)

Articles per millorar[modifica]

Curs accelerat per a novells[modifica]

Si vols un consell abans de començar, no tinguis por a equivocar-te i tingues paciència amb els comentaris o les plantilles que provenen de voluntaris que et dediquen el seu temps i volen fer-te millorar a tu i a la Viquipèdia. Pots llegir Viquipèdia:Els cinc pilars per saber on ets.

Davant qualsevol dubte, pregunta.

1. Crea't un compte d'usuari aquí.

2. Fes una petita correcció ortogràfica o gramatical a qualsevol terme. Per fer-ho primer busca alguna cosa a millorar. Necessites ajuda?.

3. A la teva pàgina d'usuari (on s'accedeix clicant sobre el teu nom d'usuari que apareix a la part superior d'aquesta pàgina) escriu unes paraules explicant alguna cosa de tu. Per exemple: "Estic participant en un viquiprojecte fent articles d'art".

4. Fes almenys un comentari en una pàgina de discussió. Si no saps què és mira't això. Per exemple, pots simplement saludar a algun altre usuari del Viquiprojecte.

5. Decideix quin article vols treballar. Assegura't que no hi tens cap conflicte d'interessos i busca almenys una font fiable aliena que en parli de manera significativa, el que voldrà dir que és un concepte admissible. Pot ser un llibre, un article, una enciclopèdia, etc. Necessites ajuda? Si no en trobes fes un altre article.

6. Per crear l'article clica sobre l'enllaç en vermell del títol de l'article i escriu almenys un paràgraf i afegeix la referència d'on has tret la informació. No pots copiar la font, es tracta de fer-la servir per referenciar. Si no t'hi atreveixes, llegeix això abans.

6. Quan cliquis publicar el teu article ja estarà a la Viquipèdia, però no s'haurà acabat la feina, retoca'l, revisa'l i amplia'l fins que tot estigui bé, que no hi hagi faltes i que s'entengui correctament.

7. Afegeix una imatge relacionada de les existents o carrega'n una que hagis fet tu o que estigui lliure de drets. Necessites ajuda?

8. Amplia l'article amb més informació. Pensa que cada paràgraf ha de comptar almenys amb una referència. Per trobar les referències pots anar a una biblioteca, o bé buscar-ho a books o on consideris oportú.

10. Pots valorar l'experiència aquí.