Viquipèdia:Viquimarató Sant Andreu de Palomar

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Plantilla:Infotaula esdevenimentViquimarató Sant Andreu de Palomar
Imatge
Data4 de febrer de 2023
Punt en el temps10h – 14h
LocalitzacióBiblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra

La Viquimarató Sant Andreu de Palomar és un projecte del Centre d’Estudis Ignasi Iglésias (CEII), amb la col·laboració d’Amical Viquipèdia, que té per objectiu millorar el contingut a la Viquipèdia sobre l’antiga vila de Sant Andreu de Palomar. Consta de dues fases: una primera, que serà un taller d’edició en tres sessions que es farà al llarg del mes de gener de 2023, i una segona que consistirà en una viquimarató d’edició d’articles, que es farà el dissabte 4 de febrer. Les dues activitats es faran a la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra.

Monument I.Iglésias.St.Andreu (2).JPG

El CEII és una associació sense ànim de lucre que té com a objectius la investigació i divulgació del passat de l’antic poble de Sant Andreu de Palomar i, per extensió, del conjunt del Pla de Barcelona com un amfiteatre formats per els pobles que envoltaren la ciutat i que des de 1897 es van annexionar a la ciutat. Fundada l’any 1982, vetlla activament per la conservació del patrimoni històric i cultural de Sant Andreu de Palomar, col·labora en la dinamització de la vida associativa andreuenca i fa tasques d’assessorament.

L’esdeveniment és obert a tothom. El taller d’edició s’adreça especialment a totes aquelles persones que vulguin conèixer com funciona la Viquipèdia i com s’editen els articles que la conformen. Donat que l’espai té unes places limitades, caldrà inscriure’s a l’adreça de correu electrònic del CEII: ceii.santandreu@gmail.com

Què és una Viquimarató[modifica]

Una Viquimarató és una activitat on un grup de viquipedistes es troben físicament en un lloc amb l’objectiu d’ampliar el màxim possible un article i/o temàtica determinada de l'enciclopèdia. És una bona manera de fer créixer un article d'una manera ràpida i també de socialitzar un viquiprojecte.

Calendari[modifica]

  • Dimarts 17 de gener, de 18 a 19.30h - Taller d’edició: introducció a la Viquipèdia
  • Dimarts 24 de gener, de 18 a 19.30h - Taller d’edició: creació d’un article
  • Dimarts 31 de gener, de 18 a 19.30h - Taller d’edició: els projectes germans
  • Dissabte 4 de febrer, de 10 a 14h – Viquimarató Sant Andreu de Palomar

La participació a la Viquimarató és lliure però el taller d’edició té places limitades. Si hi esteu interessats, podeu enviar un correu electrònic al CEII (ceii.santandreu@gmail.com).

Tant les tres sessions del taller d’edició com la Viquimarató es faran a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra:

Jardins de la plaça de Can Fabra

Carrer del Segre, 24 - Barcelona

Participants a la Viquimarató[modifica]

La participació i l'accés a la Viquimarató són lliures i no hi ha places limitades. Tot i així, per facilitar la coordinació de l'activitat, us agrairem que si esteu interessats a participar-hi afegiu el vostre nom d'usari/usuària a les llistes següents:

Vindré[modifica]

Hi participaré a distància[modifica]

Propostes d'articles[modifica]

El Centre d'Estudis Ignasi Iglésias ha elaborat una llista dels articles sobre Sant Andreu de Palomar que necessiten millores, així com d'aquells articles de nova creació que enriquirien els continguts de la Viquipèdia sobre aquesta antiga vila, per tal d'oferir una guia als i les participants. La podeu consultar aquí.

Com és costum, les persones interessades a editar articles en el marc d'aquesta Viquimarató poden afegir el seu nom d'usuari/usuària al costat de l'article que vulguin treballar per fer saber a la resta de participants la seva intenció.

Moltes gràcies per la vostra participació!

Enllaços externs[modifica]