Viquipèdia Discussió:Administradors/2006

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Presa de decisions

Com que ningú no diu res en contra, he traspassat aquest debat a Presa de decisions, Viquipèdia:Presa de decisions/2006/Sobre el sistema d'elecció de nous administradors. --David () 16:56, 7 gen 2006 (UTC)

NECESSITEM MÉS ADMINISTRADORS JA!

No sé exàctament si fa falta ser un administrador per poder revertir amb rapidesa i poder blocar un vàndal (hi ha un altre tipus d'usuaris: Steward) jo propose a l'Enric, a SMP, Vriullop, hi ha més gent, però estos dos últims van participar ahir entre ahir i hui en la reversió de pàgines vandalitzades, el meu criteri és pel seu nombre d'edicions, i per què solen estar prou vegades en línia. És el tercer atac vandàlic i hem de fer alguna cosa! Pasqual · * 21:47, 21 gen 2006 (UTC)

L'Enric ja va dir que no hi estava interessat. - Llull (vostè dirà) 22:05, 21 gen 2006 (UTC)
Efectivament: la realitat és que no puc fer un seguiment constant de la Viquipèdia, i menys encara en aquesta temporada, en què tinc una feinada bestial i no m'hi puc dedicar sinó molt esporàdicament, per tant tampoc podria ser de gaire ajuda. De debò que em sap greu. --Enric 13:24, 18 feb 2006 (UTC)

Brion Vibber

Algú em pot explicar qui és Brion VIBBER? És que em rossega la curiositat saber per què tenim un administrador inactiu.--VRiullop (parlem-ne) 16:02, 21 feb 2006 (UTC)

És el programador mestre. Quan hi havia poques llengües pràcticament ell sol donava l'abast i era l'encarregat de fer manualment les feines de bricolatge que s'urgien com obrir noves versions de la Viquipèdia, actualitzar el programari, localitzar-lo i internacionalitzar-lo per les característiques especials de cada llengua. Aquí per exemple quan encara no anaven amb unicode va permetre que els títols admetessin l'ela geminada. Per això calia que fos un administrador de rang alt. Llull · (vostè dirà) 16:07, 21 feb 2006 (UTC)
Ok, gràcies. Ja he vist que segueix actiu a meta. Potser s'hauria d'afegir un comentari a la llista d'administradors: "(administrador de meta)". El seu cas es pot considerar una excepció, però penso que hi hauria d'haver alguna norma també per baixes d'administradors. Ara per ara no és un problema, però no estaria de més. Vegeu la política a meta m:Meta:Administrators#Policy_for_de-adminship. --VRiullop (parlem-ne) 16:17, 22 feb 2006 (UTC)

Votació sobre les normes

Si us sembla, aneu a la pàgina Viquipèdia:Presa de decisions/2006/Sobre el sistema d'elecció de nous administradors i voteu les normes d'elecció de nous administradors. --David ( ) 22:08, 21 gen 2006 (UTC)

Alguns dubtes

Per què es necessiten nous administradors? és a dir, quines són les tasques que s'han de fer i que necessiten ajuda? Nomes és per revertir vandalisme o també per revisar calitat dels articles...? Feu cinc cèntims, gracies.--Felato 20:17, 22 gen 2006 (UTC)

Revisar la qualitat dels articles ho pot fer qualsevol. Els administradors no tenim cap mes autoritat que els altres per decidir si un article esta be, cal millorar-lo, etc. L'unic que poden fer els administradors es esborrar articles, blocar usuaris, fer reversions rapides, etc. (coses que en general seria facil que qualsevol bretol n'abuses, i que de fet els administradors han de fer per votacio excepte en casos d'emergencia). Pot anar be que n'hi hagi algun de mes per assegurar-se que sempre n'hi hagi algun a l'abast. Xevi 20:25, 22 gen 2006 (UTC)
Jo vull nous administradors, no per revertir sinó per a frenar atacs vandàlics, per desgràcia jo m'he d'esperar uns quant mesos per poder presentar-me. Estaria encantat de poder ser, encara que fora únicament un bloquejador de IPs vandàliques, càrrec què no existeix però que podria resoldre molt bé la situació que estem soportant estos darrers dies. Supose que aplegarà un dia que ja no li farà gràcia, però sempre es presentaran gent d'esta calanya i aixó em reventa.
Pense que quants més administradors hi haja menys possiblitats de vandalisme hi haurà. Dels 6 administradors que hi ha, u no fa res per ací, supose que era un dels que va crear o ajudar a donar forma a la Viquipèdia en català, per tant realment hi ha cinc administradors i vàndals n'hi ha a pataes.Pasqual · * 20:46, 22 gen 2006 (UTC)
Com he vist que s'havia obert un procrés d'elecció per a nous administrados, he pensat que eren els administradors que volien ajuda. --Felato 22:24, 22 gen 2006 (UTC)


Votacions a nous administradors

Com que les normes per a triar nous administradors han estat aprovades amb unanimitat, recullo les darreres propostes a administradors que compleixen els requisits i les converteixo en votacions.

Recordeu que és necessari que els candidats acceptin !!

Oersted administrador

La votació ha estat traslladada a Viquipèdia:Candidatura a administrador#Oersted administrador. --VRiullop (parlem-ne) 17:34, 11 jun 2006 (UTC)

Paco (Friviere) administrador

La votació ha estat traslladada a Viquipèdia:Candidatura a administrador#Paco (Friviere) administrador. --VRiullop (parlem-ne) 17:37, 11 jun 2006 (UTC)

Jahecaigut administrador

La votació ha estat traslladada a Viquipèdia:Candidatura a administrador#Jahecaigut_administrador. --VRiullop (parlem-ne) 17:38, 11 jun 2006 (UTC)

Comentaris d'aquesta votació

Crec que necessitem més propostes a banda d'aquestos i Paco crec que no serà escollit si no dóna més senyals de vida (ha de fer més edicions). Quí més s'apunta? (que complisca els requisits, és clar) --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 13:09, 18 feb 2006 (UTC)

Accepto i dono senyals de vida. Per motius personals no he pogut col·laborar darrerament com m'agradaria i espero tornar-hi el més aviat possible.--Paco 14:31, 22 feb 2006 (UTC)
Jo proposaria a en VRiullop, que sembla molt actiu... (però no se si compleix els requisits, ni si vol ser admin) --Razor Ramon HG
Jo també crec que VRiullop seria un bon administrador, encara que no estem gens d'acord en lo de les categories, eh VRiullop? Però és un dels usuaris més actius, sempre està atent als vàndals i participa en les discussions. --Sax 13:58, 18 feb 2006 (UTC)
Haurem d'esperar al Juny per poder proposar i votar a VRiullop. Però tres mesos passen desseguida :-) --David ( ) 14:09, 18 feb 2006 (UTC)
Bandarres! Voleu donar-me més feina? Jo volia escriure sobre els mars del sud i acabo sexant els prínceps d'Armènia. Així no hi ha manera de rebaixar el viquiestrès.--VRiullop (parlem-ne) 15:08, 18 feb 2006 (UTC)
Però VRiullop, com vols que no et volguem escollir administrador si ets un castigador per els vàndals i sempre corregeixes les ficades de pota de nosaltres els novells!!!. Aquí es necessita gent que tingui una participació constant i seriosa, si no passarà el que està passant a la Wikiquote, que per allà no passa ni Déu... ;-)--Espercius 13:25, 19 feb 2006 (UTC)
"Sexador dels prínceps d'Armènia"? aquest títol fa que "sexador de pollastres" sembli divertit i tot. A més, algú que tingui això al currículum ha de ser admin. :P --Razor Ramon HG 00:19, 20 feb 2006 (UTC)

Mirem a vore quins són els que es poden nomenar, fem una llista i a vore si accepten, perquè actius que tinguen més d'un any no sé si n'hauran molts. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 14:21, 18 feb 2006 (UTC)

Abans de comensar la votacio per cada usuari, no caldria esperar que ell confirmi que accepta ser nominat ? Si no pot ser una perdua de temps... Xevi

Tens tota la raó, però si mires més amunt en Joanjoc afirma que tant en Friviere com Oersted hi estaven d'acord. --David ( ) 17:40, 18 feb 2006 (UTC)
Efectivament, quan en Joanjoc m'ho va proposar, jo li vaig dir que acceptava la proposta. Però si voleu ho repeteixo: "accepto la proposta" ;-) --Oersted 19:52, 18 feb 2006 (UTC)
En Oersted i VRiullop són importants col·laboradors molt involucrats i uns grans viquiaddictes. --Pasqual · * 20:16, 18 feb 2006 (UTC)

Jo tinc una pregunta, no sé si és el lloc adequat: sabent que la dedicació sempre serà bastant parcial, no seria millor tenir molts més administradors equiparable al rati que tenen les altres llengües del nostre nivell d'articles?--Lohen11 10:18, 22 feb 2006 (UTC)

Jo pense que hauríem de ser-ne més però com triar-los i com fer per a establir una política imparcial ... D'altra banda només pense que fan falta administradors quan veig que hi ha algun vàndal i els que estem en línia només podem revertir les seues accions sense possiblitats de blocar-lo, per altres aspectes crec que anem sobrats... o pot ser que hi haja gent que de ser un administrador canviaria substancialment la Viquipèdia? Pasqual · * 10:59, 22 feb 2006 (UTC)

Ja s'han acabat les votacions, ara què? Tenim tres administradors més? Pasqual · * 15:54, 24 feb 2006 (UTC)

???? Dalt posa que s'acaben el mes de març no en febrer. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 21:07, 24 feb 2006 (UTC)

Actualització de la pàgina

Acabades les votacions i amb dos nous administradors com pot ser que no s'hagi fet cap esmena de la pàgina principal dels Administradors? encara hi manquen els dos noms nous... i Oersted ja fa uns quants dies que ho és...--Gcm 22:59, 23 mar 2006 (UTC)

Administrador de Viquidites

No hi ha encara cap administrador en aquell projecte. Crec que en necessitem un. Si ningú ho vol ser, podeu comptar amb mi, tot i que no tinc prou coneixements d'infomàtica, però bé, tot s'aprèn. Bé, dit això, espero veure si doneu suport a la meva candidatura. Si em dieu que sí, aleshores em presentaré a [1], vosaltres direu. Gangleri2001

Si no dius ni qui ets, sera dificil que ningu et doni suport ;-) Xevi 20:23, 22 mai 2006 (UTC) ps. Perdo per l'error. Tens el meu suport per fer d'administrador. Xevi 21:13, 23 mai 2006 (UTC)
Doncs jo no ho entenc, és a l'historial es veu clar que és Gangleri2001, i en una segona reedició ho trau la seua signatura. –Pasqual · bústia 20:55, 22 mai 2006 (UTC)
Què trist!!! :-) Un que en una primera edició en que es postul·la a un càrrec i s'oblida de signar (i signa un minut després). Un altre que, quatre hores després, en lloc de mirar i respondre la darrera edició respon la penúltima, carregant-se així la signatura. I un tercer que no sap mirar historials i es pensa que el primer primer havia posat la seva signatura i després l'havia treta... :-) Per cert, he reafegit la signatura. Si us plau, quina pena. --81.38.186.231 23:01, 22 mai 2006 (UTC)
Gràcies eficaç anònim impertinent. Jo la veritat estava tant confós que he dit justament l'inversa del que he vist, però sino m'ho arribes a senyalar ni m'en adone, una vegada més, gràcies impertinent. –Pasqual · bústia 23:06, 22 mai 2006 (UTC)
M'agrada el cas que se'n fa de la meva proposta xD Gangleri2001
Això és que ningú s'hi vol presentar i estem esperant a acceptar-te a tu.--SMP (missatges) 16:59, 26 mai 2006 (UTC)

Proposta de nou administrador: Vriullop

La votació ha estat traslladada a Viquipèdia:Candidatura a administrador#Proposta de nou administrador: Vriullop. --VRiullop (parlem-ne) 17:39, 11 jun 2006 (UTC)

Candidatura a administrador d'en Daniol

La votació ha estat traslladada a Viquipèdia:Candidatura a administrador#Candidatura a administrador d'en Daniol. --VRiullop (parlem-ne) 17:41, 11 jun 2006 (UTC)

Desitjaria parlar amb algun administrador.

Hola. Voldria parlar amb algun administrador a soles. Amb el que fos.

El tema és delicat, i prefereixo no parlar-ne aquí. Prometo respectar les opinions dels administradors i complir les seves decisions finals, no cal dir-ho.

Les meves direccions:

Email: webmestrelastoa@gmail.com Msn: webmestre@lastoa.com

Salut! --cromelnordic 17:12, 2 ag 2006 (UTC)

Un administrador no té funcions per prendre decisions sense consens i, per tant, sense una discussió pública. Les seves actuacions, com les de qualsevol altre, es basen en les polítiques i normes de la Viquipèdia. De totes formes, si vols tractar algun tema en privat, alguns usuaris tenim activat el correu electrònic. --VRiullop (parlem-ne) 17:45, 2 ag 2006 (UTC)

Guia per a administradors

Estaria bé adaptar a la nostra viqui la guia d'administradors de la viquipèdia en castellà. Què us sembla? --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 17:40, 30 ag 2006 (UTC)

T'entenc perfectament. Jo m'he guiat per l'anglesa en:Wikipedia:Administrators' how-to guide. Tu mateix. --VRiullop (parlem-ne) 17:55, 30 ag 2006 (UTC)
Pensant-ho bé, és millor que ho faci algú que vegi les opcions. Ja ho faré jo mateix. --VRiullop (parlem-ne) 17:30, 5 set 2006 (UTC)

Caram tu

Companys,

Ocupem el lloc 22 al rànquing de viquipèdies. Tenim 9 administradors. Darrere nostre hi ha la viquipèdia en serbi, amb 40 administradors. Potser necessitaríem ampliar la plantilla, sense la necessitat d'emular els camarades serbis, amb alguns companys usuaris ben responsables. Proposo en Llull, en Pasqual, en Paucabot i l'SMP. Són alguns que em vénen al cap ara mateix, segur que n'hi ha més. Què hi dieu?

Vilallonga · (digui digui) 18:29, 30 ag 2006 (UTC)

Si que estaria bé ampliar el nombre d'administradors. S'hauria d'evitar que haja moments sense administradors. Però la qüestió és que Llull no vol ser-ho i tampoc vol ser-ho Pasqual i Paucabot i SMP encara no tenen el temps necessari d'un any. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 18:37, 30 ag 2006 (UTC)

Podríem tornar a plantejar-li-ho al Jahecaigut, que ja ha tornat a deixar-se caure per ací. També i segons ell mateix estaven disponibles Alonso i algú més. I jo tampoc tinc els 12 mesos complits. –Pasqual · bústia 19:34, 30 ag 2006 (UTC)

D'acord. L'Xtv i la barcelona també serien un bon couple. Vilallonga · (digui digui) 19:45, 30 ag 2006 (UTC)
Jo fins l'octubre no faig l'any :'( --Xtv (que dius que què?) 22:05, 30 ag 2006 (UTC)

No sé si ja ho vaig dir, però sembla que s'ha esborrat el meu comentari. Jo estava proposant en Jolle. --Joanot Martorell

No s'ha esborrat res, és una duplicació de la mateixa conversa. 
Algú que està en un interludi a Girona entre Suïssa i Manhattan 
ens està trastornant hehehe. A continuació deixe els comentaris
que s'han fet a l'altra discussió.

Companys,

Ocupem el lloc 22 al rànquing de viquipèdies. Tenim 9 administradors. Darrere nostre hi ha la viquipèdia en serbi, amb 40 administradors. Potser necessitaríem ampliar la plantilla, sense la necessitat d'emular els camarades serbis, amb alguns companys usuaris ben responsables. Proposo en Llull, en Pasqual, en Paucabot i l'SMP. Són alguns que em vénen al cap ara mateix, segur que n'hi ha més. Què hi dieu?

Vilallonga · (digui digui) 18:30, 30 ag 2006 (UTC)

I què tal en Jolle?? --Joanot Martorell 18:43, 30 ag 2006 (UTC)
A en Vilallonga: Potser vam fer unes normes massa estrictes, però tot i que estic segur que serien magnífics administradors, cap d'ells encara té l'any d'antiguitat necessari (llevat d'en Llull qui, aquí va manifestar que no vol ser-ho, encara que se li pot tornar a preguntar). En Jolle en canvi sí que té l'antiguitat necessària. Em sembla bé. I tu, de fet, també tens l'antiguitat necessària (encara que hi hagi un any de forat negre entre les primeres edicions i el gruix de col·laboracions ;-) ). Voldries ser-ho?--Xtv (que dius que què?) 19:28, 30 ag 2006 (UTC)
Em pensava que tots els que proposava tenien l'antiguitat... En Jolle estaria molt bé com a administrador. I tu també, Xtv. Pel que ~m proposes, et dono les gràcies, però no sé fins a quin punt vull un lligam tan fort amb la viquipèdia. Ho aniré pensant. Merci de nou. Vilallonga · (digui digui) 19:32, 30 ag 2006 (UTC)

I la Barcelona?--Xtv (que dius que què?) 19:34, 30 ag 2006 (UTC)

Un any d'antiguitat em sembla una animalada. Amb mig n'hi ha prou i de sobres per saber el tarannà d'una persona i si es creu que no, llavors encara queda el recurs de votar-hi en contra. Llull · (vostè dirà) 20:32, 30 ag 2006 (UTC)

Jo no aniria demanant a la gent tant a sovint si vol ser o no administrador quan sempre s'hi ha negat. O siga que per tornar a preguntar-li-ho al Llull més val que ens esperem un any més quan duga unes 60 mil edicions, però tant per al Llull com per al Jolle crec que el que els interessa és la Viquipèdia, no el seu funcionament, ni els usuaris, sinó els articles, l'informació, les dades, la veritat. Ho hauríem de respectar.
Per cert que a tu, Vilallonga, t'ho va dir personalment, però admeto que no tens perquè recordar-te de tot el que passa per ací, jo en sóc una excepció, amb els seus defectes, i perquè no, excepcions.
Ara, el que volia jo és tirar una llança a favor de Joanjoc, Martorell i Xevi pel càrrec de buròcrata que es quedarà, volgam o no, vacant, i perquè no, els tres. Paco, Oersted i Vriullop són massa recents, encara que els dos darrers s'ho mereixen a força de bé, i Makinal no és que faça molta presència; de Brion no comment. –Pasqual · bústia 23:04, 30 ag 2006 (UTC)
Quant a les noves candidatures repetisc els que s'han esmentat anteriorment i encaixen per tindre un any d'antiguitat i un fum d'edicions (podríem formular-los la proposta i apuntar a continuació la resposta, supose que si busquem, la llista és ampliable):
  1. Barcelona
  2. Vilallonga
  3. Jahecaigut
  4. Alonso
  5. Jolle
I hi afegiria:
  1. ArinArin
  2. KekoDActyluS
  3. Misto
  4. Peleguer (havia reaparegut, però, no sé no sé...)
Els següents, encara que amb les normes vigents no poden ser proposats, superen els sis mesos i les 300 edicions:
  1. SMP
  2. Lohen11
  3. Xtv
  4. Felato
–Pasqual · bústia 00:03, 31 ag 2006 (UTC)
Han de ser 1000 edicions en articles i 300 en pàgines que no siguin articles... (o alguna cosa per l'estil, però més de les 300 esmentades, que Déu n'hi do...)--Xtv (que dius que què?) 00:09, 31 ag 2006 (UTC)
Home, pretenia ser xifres orientatives, simplement per poder estar al agüait d'esta gent dels propers... –Pasqual · bústia 07:15, 31 ag 2006 (UTC)

Recolzo la proposta d'en Pasqual de nomenar tres buròcrates. Tots tres tenen una llarga experiència i segueixen molt actius. He estat mirant que les altres viquis de la nostra envergadura tenen 1 o 2 buròcrates. Les més grans de 3 a 7, amb una excepció sorprenent: a l'espanyola tots els administradors (bibliotecaris?) són també buròcrates. En quant a administadors, 9 és normal i les dades de la viqui sèrbia són una excepció. El problema, que ja apunta en Pasqual, és tenir-los en actiu. Per aixó em sembla bé tenir uns quants administradors més (potser 3-4 inclòs en Pepepts?). Un punt que considero important, més que la seva antiguitat o el seu historial, és la seva disposició a seguir en actiu, a banda és clar del coneixement de polítiques i tal. En aquest sentit la renúncia a mitja votació de Jahecaigut l'honra. Per mi, que es presenti ell mateix quan ho decideixi. Dels altres possibles candidats m'agradaria sentit més que la seva acceptació el seu compromís. Endavant, qui és el primer? :-) --VRiullop (parlem-ne) 08:20, 31 ag 2006 (UTC)

Jo no veuria gens malament adoptar el sistema de la viquipèdia castellanòfona que fa que tots els administradors siguin també buròcrates.--SMP (missatges) 11:47, 31 ag 2006 (UTC)
Tingam en compte que en algun cas s'ha nomenat un usuari que no s'ho mereixia o ha donat problemes i el mateix buròcrata s'en ha penedit. I un buròcrata no pot retirar-li el càrrec! –Pasqual · bústia 12:06, 31 ag 2006 (UTC)
Uns 15 administradors estaria molt bé. Actualment són nou: un no hi és mai, un gairebé mai, un altre de tant en tant i la resta són assidus. També seria bo mirar de cobrir tot l'espectre horari (menys la nit, evidentment), si es pot. Pel que fa al que proposa en Pasqual sobre moi, ho haig de pensar bé abans de dir que sí, ja que no sé quin grau de compromís vull amb la viquipèdia.
Vilallonga · (digui digui) 13:15, 31 ag 2006 (UTC)
A mi em sembla que mes que decidir un "nombre ideal" d'administradors i fer una llista de candidats, el que cal fer es senzillament que la gent vagi presentant els que cregui convenients (i els interessi) i ja s'anira votant. D'altra banda, no em sembla que calgui proposar sistematicament qualsevol persona que compleixi els criteris: hi ha molta gent que te moltes edicions i molt bona feina, pero no ha mostrat mai gaire interes en intervenir en "politica" (esborrat d'articles, discussio de normes, vigilar i millorar articles recents fora dels seus, etc.), que em sembla que hauria de ser indispensable en un administrador.
Pel que fa als burocrates: a mi no em fa cap il.lusio, si hi ha algun altre candidat(s), millor.
Xevi 17:06, 31 ag 2006 (UTC)
Crec que en Martorell és l'ideal, en Joanjoc encara hauria de dir la seua. –Pasqual · bústia 19:14, 31 ag 2006 (UTC)
A mi no em faria res ser buròcrata, al cap i a la fi, entre els admins gairebé mai (fins ara) ens hem barallat entre nosaltres fins a cap extrem (bé... potser amb el temeta del nom de la llengua, pero crec que tampoc), així que ser buròcrata bàsicament comportaria tan sols activar bots i nomenar nous admins, així que tampoc no és gaire diferència. I a sobre, el procés de nomenaments de nous admins té uns requisits tan draconians que gairebé no m'hauria de preocupar de res... Això sí, mentres no hàgem de dependre de Meta, millor. En qualsevol cas, tot i que agraïsc la confiança té Pasqual en mi, i que els demés no m'hagen posat en dubte encara, no voldria fer-ho per un simple nomenament "a dit", preferisc que es faça una votació en tota regla, seguint, de manera eventual, el mateix procés de nomenament de nous admins, en falta d'un procés específic per a buròcrates. Ara bé, també soc partidari de que tots els admins siguem buròcrates alhora, i crec que en eixa votació, s'ha de donar opció de triar a tots o de triar a uns quants admins en concret, i que es decidisca per la més votada.--Joanot Martorell 13:24, 1 set 2006 (UTC)
Perfecte, m'encanta que hi hagi voluntaris :-) Joanjoc, què hi dius? Soc de la mateixa opinió que cal formalitzar el nomenament. Les condicions i la votació poden ser exactament les mateixes que per administradors amb l'únic afegit que prèviament s'ha de ser administrador. Ja pots presentar-te tu mateix. Jo, que sóc l'últim de la llista (de moment), crec que no cal que tots els admins siguin automàticament burròcrates buròcrates o, almenys, no sense un periode de rodatge. La feina de buròcrata no és gran cosa, però s'ha de vigilar no fotre la pota per no haver de recorre a un steward. El que m'agradaria és que algú vigilés els bots i ens falta formalitzar les peticions. --VRiullop (parlem-ne) 15:02, 1 set 2006 (UTC)
Jo no crec que és necessàri que tots els administradors siguin buròcrates. Crec que ho harurien de ser com a molt 2 o 3. No crec que cap dels administradors es posi a fer ximpleries, les condicions per ser-ho són massa draconianes com perquè algú de sobte canviï de parer, però mai se sap. Al capdavall un buròcrata no és com l'administrador que es necessita que sempre n'hi hagi un de guàrdia per si ataca un vàndal. Senzillament ha de fer coses que si no es fan avui, es poden fer demà, i per tant no crec que calgui que n'hi hagi tants. Respecte les condicions per ser administrador, jo crec que són dures, però crec que és positiu: tal com he dit, no crec que algú després de complir-les, es faci enrere. En canvi amb 3 mesos és diferent. Alhora crec que està bé que tinguem més administradors, però tampoc ho crec urgent. Si mirem la llista, tal com ja es va comentar, el cas dels 40 administradors és una excepció, la resta ronden els 12. Jo crec que si ara en podem fer un parell més, el mètode que tenim fins ara va prou bé. Salut.--Xtv (que dius que què?) 15:32, 1 set 2006 (UTC)

Per cert, recolzo que en Martorell sigui buròcrata. I per ser buròcrata jo exigiria uns mesos d'antiguitat com a administrador (no cal un any, però uns 3 mesos em semblaria raonable). Hauriem de fer les votacions per determinar les condicions per assignar un buròcrata (tal com es fa amb els ads) i jo alhora mentre es fan les votacions ja aniria fent les votacions per en Martorell i si s'aproven aquestes normes que s'estan votant, ja matariem dos trets d'un pardal, o al revés. Per què sempre m'enrotllo tant?--Xtv (que dius que què?) 15:36, 1 set 2006 (UTC)

Hola :-) Perdoneu el meu silenci, estava enfeinadet... En Vriullop, m'ha proposat a la meua plana de discussió si volia ser Buròcrata, no em fa res, sobretot després de la (de moment) misteriosa desaparició d'en Plàcid... Sempre i quan hi hagi una votació com demana també en Martorell :-) S'ha parlat sobre molts temes, així que aqui van les meues humils opinions personals;

  • Crec que la nostra Viqui més de 12 administradors i més de 5 buròcrates serien masses (com a mínim fins als 50.000 articles).
  • No m'agrada la idea de que tots els administradors siguin buròcrates.
  • Ja m'estan bé les actuals Viquipèdia:Candidatura_a_administrador#Normes_per_a_l'elecció_de_nous_administradors.
  • També m'està bé que hi hagi un període d'entre 3 i 6 mesos abans que un administrador pugui passar a ser buròcrata.

--Joanjoc (discussió) 17:01, 1 set 2006 (UTC)

Administració engreixada

Hola! Jo també trobo convenient que creixi (potser no cal fins a 40 membres, però vaja, una mica sí). Jo per ara no sóc un bon candidat per contribuir a aquest engreix perquè en l'avenir (immediat i no tant proper), no sé quina serà ni la meves disponibilitat de temps ni de connexió a internet, tot i que em temo que baixa. De moment li ho he proposat a l'Alonso. Tot i que (aparentement) darrerament potser no hagin contribuït gaire en Xadaga, el David i en BSerra (ell sí, sembla) també serien excel·lents candidats...--Jahecaigut (parlem-ne) 21:28, 1 set 2006 (UTC)

Alonso administrador

Coviquipedistes,
proposo l'Alonso com a candidat a administrador. Podeu votar-hi a favor, en contra o com us plagui a Viquipèdia:Candidatura_a_administrador#Alonso_administrador. (Opino que) Ultra les seves manifestes qualitats viquipedenques, el fet que tingui uns horaris de connexió diferents als de la majoria d'usuaris és un altre argument per a la elecció: ompliria buits d'horaris dels altres administradors, podent respondre a possibles vandalismes amb immediatesa (enlloc de quedar tot empantanegat per a la jornada següent).--Jahecaigut (parlem-ne) 09:06, 3 set 2006 (UTC)

De fet les normes diuen que només es pot votar a favor o en contra i no diu que es pugui votar indeiferent, tal com de vegades es fa. S'haurien d'eliminar doncs aquestes votacions?--Xtv (que dius que què?) 12:32, 3 set 2006 (UTC)

Sobre la disponibilitat dels admins

Hola! La taula está força bé, però he pensat que potser, per a facilitar el contacte amb els viquipedistes, tots els administradors ens hauriem d'instalar el codi javascript que permet l'avís d'estat pitjant sobre uns enllaços del minipanell d'usuari de tot dalt a la dreta. Jo mateix m'ho vaig instalar, i em funciona molt bé. Amb la plantilla {{stu|usuari}} (mostra: {{stu|Martorell}} fa "Usuari:Martorell/Status: {{Usuari:Martorell/Missatge en status Usuari:Martorell/Status}}

"). Per a fer-ho, consulteu la secció específica que he redactat a la meua pàgina d'usuari explicant com s'ha de fer. --Joanot Martorell 16:42, 31 ag 2006 (UTC)

He fet també {{Caixa d'estat d'usuari}}. --Joanot Martorell 13:20, 1 set 2006 (UTC)
M'has agafat la idea eh! hahaha --SMP (missatges) 16:26, 3 set 2006 (UTC)
hehehe --Joanot Martorell 22:34, 5 set 2006 (UTC)