Viquipèdia Discussió:Ambaixada

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Viquipèdia Discussió:Ambaixada/Arxiu 1 en data 30-06-2015.

Metamorforme42 (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Fet Fet! Moltes gràcies.

Resposta a «Copyvio sur Petits grans amics»
Darknessswamp8 (discussiócontribucions)
Resposta a «Article non-admissible»
84.123.32.94 (discussiócontribucions)

Hola quiero saber si en vuestros artículos se respeta la ley de protección de datos, estáis usando mi nombre y apellidos sin permiso. Gracias Un saludo

Docosong (discussiócontribucions)

Hola. ¿En que artículo/s se da el caso?

84.123.32.94 (discussiócontribucions)
Docosong (discussiócontribucions)
84.123.32.94 (discussiócontribucions)

Por favor os pediría que retiraseis mi nombre y apellidos.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Sería debatible si el nombre y los apellidos de un artista que no los hubiera divulgado previamente son información privada, pero en este caso aparecen en numerosas fuentes, incluso algunas no muy alejadas de la artista, como https://lamirador.com/funcion?nombre=patriarcado-el-organismo-nocivo. De hecho, una búsqueda rápida da fuentes que informan sobre la actividad de la artista utilizando directamente el nombre y no el seudónimo. Entonces, es información pública sobre un personaje conocido, no un dato privado.

Pere prlpz (discussiócontribucions)
84.123.32.94 (discussiócontribucions)

Esos datos de la página de patriarcado los han sacado de la wikipedia, que tampoco tienen mi permiso para divulgar mi nombre y apellido, esa página es posterior a la vuestra.

Vriullop (discussiócontribucions)
84.123.32.94 (discussiócontribucions)

Voy a escribir a todas las páginas para que lo retiren si no me informaré legalmente para ver si ese dato se puede divulgar sin permiso

Vriullop (discussiócontribucions)

Em sembla una petició legítima per VP:BPV tal com apunta Docosong, deixant de banda que s'ha fet de forma anònima, cosa que es podria formalitzar fàcilment. Hi ha dues referències: una puntual en els crèdits d'un documental, com comenta el Pere, i una altra en una tesi doctoral sense el segon cognom, se suposa que via una entrevista. Com a mínim, el segon cognom és circumstancial. Si es volia ocultar intencionadament el nom real, no ha estat al cas i no són fàcils de corregir si així ho desitja. Són dues referències menors, sense treure'ls validesa, que no tenen la mateixa repercussió que la Viquipèdia ni es pot considerar com a "àmpliament difós". Tampoc es pot considerar que es perdi context ni valor afegit.

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Sobre les altres fonts, n'hi ha que parlen de l'artista urbana Raquel Ruiz Bejarano (amb dos cognoms) , d'altres que parlen de l'artista urbana La Nena Wapa Wapa, i d'altres que parlen de l'artista urbana Raquel Ruiz Bejarano (La Nena Wapa Wapa).

Aleshores, que Raquel Ruiz Bejarano és una artista urbana que fa murals no sembla un secret, i que el seu estil i el que se'n diu és molt semblant al que es diu de La Nena Wapa Wapa també, i no hi entenc però sembla molt raonable que l'interès de la trajectòria artística de la primera tingui molt a veure amb l'obra de la segona.

A més, veient les imatges de les fonts que parlen de a Raquel Ruiz Bejarano o li fan estrevistes i les que parlen de La Nena Wapa Wapa o li fan entrevistes, sembla que a més de l'estil comparteixen la cara, el pentintat i el color del tint de cabells. I cal afegir-hi que les fonts on està més clara la coincidència semblen fonts fetes amb la col·laboració o el consentiment de l'artista.

Aleshores diria que el fet que l'artista que fa murals amb pseudònim al barri del Carme és la mateixa que amb un altre nom forma part de jurats de concursos o fa murals en congressos de partits polítics, és informació pública i enciclopèdicament rellevant (a més de ser probablement part del motiu per la que la conviden a formar part de jurats o a fer murals per partits polítics). Voler-la eliminar em sembla una cosa així com si en un determinat moment Joan Oliver hagués volgut renegar de Pere Quart i hagués demanat a tothom que deixés de relacionar-los, o com si Jaume Sisa hagués trobat més convenient per la seva promoció que no se'l relacionés amb Ricardo Solfa.

84.123.32.94 (discussiócontribucions)

Gracias, en principio se usé mi nombre y apellidos en una tesis doctoral que no se iba a publicar en internet y sólo era para consulta académica, es de ahí donde parte todo la autora me dice que no usa en ningún momento un segundo apellido, si no, no .

El resto de veces donde se me hace mención es por que sacan información de vuestra página.

No se la relevancia, que tiene ese nombre y ese apellido.

Y por favor os ruego lo retiréis.

No os he dado permiso para usarlo y ya no por algo legal si no por ética deberíais de quitar ese dato, sabiendo que además puede causarme perjuicio.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Tenim una artista que quan col·labora amb un partit polític o amb una altra institució o dóna una entrevista, el seu col·laborador o client no difon l'acció fent servir el seu nom artístic, prou conegut, sinó el seu nom real que treu de la Viquipèdia. Una cosa així com que quan Marisol era famosa amb aquest nom, algú la contractés per un concert i en comptes d'anunciar-lo com un concert de Marisol i vendre moltes entrades l'anunciés com un concert de Pepa Fernández que no coneixia ningú, amb l'agreujant de que a l'artista no li agrada que es faci servir el seu nom, però o no avisa d'això al seu client, o bé el client passa d'ella i ella hi segueix col·laborant.

No ho sé. En arribar a aquest fil (i a la discussió equivalent a la Viquipèdia en castellà) pensava que ens trobàvem davant del cas d'una artista que volia optimitzar el seu article pels seus propis interessos promocionals, però com més va més em sembla que algú està intentant amagar la personalitat de l'artista per perjudicar-la i restar-li col·laboracions.

Segurament el millor és el que està proposat més amunt: si realment és l'artista, ho tindrà fàcil per demanar als seus col·laboradors i clients que treguin el seu nom real de les pàgines on publiciten la seva col·laboració amb ella i hi posin el seu nom artístic, i per les altres fonts fiables tres quartes parts del mateix.

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

@Pere prlpz la intencionalitat de la IP, al meu parer, és secundrària. Ací la qüestió és vore si les propostes que la IP fa per millorar l'article són adients o no. A mi els comentaris del Vriullop em semblen molt assenyats, i no afecten al contingut de l'article, que al final és allò important.

Resposta a «Ley de protección de datos»
Vulcano (discussiócontribucions)

Com ho puc fer per escriura algun article a la Viquipèdia aragonesa. Ja que jo només parlo el català i el castella?? El meu emaile és raolol@yahoo.es

Pere prlpz (discussiócontribucions)

El lloc per preguntar-ho és an:Wikipedia:Tabierna/Aduya, però veig que ja ho vas fer sense èxit. La viquipèdia en aragonès té una comunitat molt petita i em temo que una taverna molt poc activa.

Si jo estigués en el teu cas, intentaria aprendre una miqueta d'aragonès o seguir el model d'altres articles existents i escriure un esborrany, a veure què passa. Si ho vols fer més prudent, pots fer-lo primer en una pàgina de proves.

L'ambaixaida (aquesta pàgina) és per la gent que no escriu en català i ens vol dir alguna cosa als de la viquipèdia en català. Dubto que hi passi ningú de la viquipèdia en aragonès.

Resposta a «Com puc escriure amb vosaltres??»
Nicolas Lopez de Silanes WMFr (discussiócontribucions)

Bonjour a toutes et à tous, Dans le cadre des projets de diversité linguistique menés par Wikimedia France, nous cherchons à accroître la visibilité qui est donnée aux langues minoritaires et régionales sur Lingua Libre notamment. En premier lieu nous avons traduit des pages d’aide Lingua Libre dans ces langues pour plus de contributions. Je joins ci-dessous un document ou les traductions ont été faites en Catalan, mais nous ne sommes pas certains de la syntaxe grammaticale. L’un.e de vous serait-elle ou il partant pour jeter un rapide coup d'œil aux traductions en Catalan et vérifier qu'il n’y ait pas de fautes grammaticales? https://lite.framacalc.org/9h88-lingualibretranslations

Merci par avance,

Vriullop (discussiócontribucions)

Bonjour. Merci pour votre projet que j'apprécie beaucoup. J'ai fait quelques corrections en ligne, notamment le traitement de vous comme en français.

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Bonjor. J’ai apporté quelques modifications, en particulier aux paragraphes 6 et 18. Salut!

Nicolas Lopez de Silanes WMFr (discussiócontribucions)

C’est génial, merci à vous deux.

Bonne soirée.

Resposta a «Correction traductions Catalan»

Contributions by บุญพฤทธิ์ ทวนทัย

1
Paul 012 (discussiócontribucions)

User:บุญพฤทธิ์ ทวนทัย is a contributor based at the Thai Wikipedia who has created machine translations of articles and spamming them over a wide range of Wikipedia languages, including here. While the subjects of the articles he has created are (mostly) notable, the mistake of creating articles in languages he does not understand has led to extremely bad quality, probably at the level of illegibility. Unless local editors are willing to start a clean-up effort, I suggest that his contributions be deleted. Someone who knows the language can later write proper articles about the subjects. --Paul 012 (disc.) 09:44, 11 nov 2020 (CET)

Resposta a «Contributions by บุญพฤทธิ์ ทวนทัย»
Data Gamer (discussiócontribucions)
Vriullop (discussiócontribucions)

Both are referenced in the same work at the same page: 14 (Philippus) Isangelus, 15 (Philippus) Macedo the Macedonian. Why do think they are the same person?

Data Gamer (discussiócontribucions)

Because Filip el Macedoni also called as Φίλιππος εἰσαγγελεύς in the article... (But not in the source.)

Vriullop (discussiócontribucions)

Probably a copy&edit problem, it was created two minuts after the previous one. I have removed the name in Greek not sourced.

Resposta a «Same person»
Vishnuvardhan leela (discussiócontribucions)

Yvette Cauchois contains references with same name. for example: <ref name="AdP">. is this common ? if not, is there any web interface to fix them ? Vishnuvardhan leela (disc.) 16:01, 31 maig 2020 (CEST)

Pere prlpz (discussiócontribucions)

It is not normal but it is neither very bad. Several statements are referenced by the same source. One of them should have <ref name="AdP"> with the full content of the reference and the other ones just <ref name="AdP" />. If the content is the same in every occurrence of the same ref name, it still works.

It can be fixed by editing the source of the page.

Resposta a «multiple reference names with same content on Yvette Cauchois»
Salgo60 (discussiócontribucions)

Sorry writing in english. ca:Wikipedia has 942 articles about Nobel prizewinners. We have now spoken with Nobelprize.org people about all the Link rot we have linking them. They have now created an unique id that for every prize winner that we now also store in Wikidata P8024 - that can be used for linking Nobelprize.org. Dont hesitate to contact me if you have questions

see also Task T251055


Vriullop (discussiócontribucions)
Salgo60 (discussiócontribucions)

Thanks for fast work I spoke this morning with Hans at Nobelprize,org and maybe we can get the name of the Nobelprize lecture in Linked data --> we could move it to Wikidata... I have played with the Nobel API 2.0 and its interesting how many articles that exists in different language versions about Nobelprize winners... see http://minancestry.blogspot.com/2018/10/nobel-data-api-test.html

Resposta a «New way of Linking Nobelprize.org»
T Cells (discussiócontribucions)

Help with translation

(I apologize for posting in English ): Dear colleagues, We are organizing a project called WPWP that focus on the use of images collected as part of various contest and photowalks on Wikipedia articles across all languages and our team needs your help with translations into the language of this community. Here is the translation link: https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Special:Translate&group=page-Wikipedia+Pages+Wanting+Photos&language=en&action=page&filter= I am sorry if I post in the won't venue. Thanks in anticipation. T Cells (disc.) 11:34, 13 abr 2020 (CEST)

Resposta a «Help with Translation»