Viquipèdia Discussió:Contacte/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La/el costum

a L'ou com balla es parla de 'la costum' i hauria de ser 'el costum'

ara no tinc manera d'inscriure'm el meu Windows és preparat per a no rebre cookies tot seguit que en pugui rebre, m'inscriuré

lletraferit@telefonica.net

Corregit. A l'apartat "Per als lectors" hi ha un enllaç a Viquipèdia:Contacte/Errades que explica què es pot fer en aquests casos. --V.Riullop (parlem-ne) 12:47, 25 feb 2009 (CET)

Vasos comunicants

A "vasos comunicants" s'afirma categòricament que els romans no coneixien el principi dels vasos comunicants. A la versió en castellà afirma el contrari i atribueix la no aplicació (aqüeductes per transportar l'aigua) a problemes tècnics de pressió suportada per les canonades de plom. "Els romans per dur l'aigua d'un punt a un altre situat al mateix nivell però separats per una vall varen construir aquest aqüeducte (l'aqüeducte de Segòvia), desconeixent que l'aigua, pel principi dels vasos comunicants, arribaria al mateix nivell que el primer punt, és a dir l'aigua estaria al mateix nivell als dos punts." Salutacions cordials.

Més d'un

Hola. A la pàgina diu "Teniu un projecte de col·laboració." enllaçant a la web d'Amical Viquipèdia. A hores d'ara seria més correcte posar "Teniu diversos projectes de col·laboració", amb els enllaços a Amical Viquipèdia i Wikimedia Espanya. Salutacions. --Millars (disc.) 12:36, 5 maig 2011 (CEST)

En el cas d'Amical Viquipèdia es va haver de prendre una decisió prèvia per consens de la comunitat per tal que no es considerés vandalisme per spam. --Gomà (disc.) 22:36, 13 maig 2011 (CEST)
Gràcies per la resposta, però crec que no és del tot correcta, ja que la decisió crec que va ser esta:
« Posar a la pàgina del portal comunitari de viquipèdia un espai amb dades de la associació, les activitats i un enllaç a la pàgina web.
Posar al portal principal de viquipèdia, al quadre d’ajuda una frase més dient:
Voleu ajudar a fer créixer la Viquipèdia d’altres maneres que escrivint? Col·laboreu amb la associació Amical Viquipedia.
»
I açò no és el portal comunitari, sino una pàgina d'informació per al lector de com posar-se en contacte. Seria amagar informació, o sesgar-la o donar prioritat a una associació front a un altra, quan qui ha de triar és el lector. De totes formes, i encara que haguera sigut correcte posar-ne només un, posar "teniu un projecte de col·laboració" porta a confusió perque no és del tot cert, ja que hi han més d'un i per la redacció pareix que tan sols n'hi ha un. --Millars (disc.) 14:42, 14 maig 2011 (CEST)
Com a redactor d'aquesta frase, haig de dir que aquesta no era la intenció. Hi he afegit un interrogant ja que va dirigit al lector. Segurament es pot millorar. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 16:01, 14 maig 2011 (CEST)
Millars: El cas és que primer es va aprovar l'autorització d'enllaçar amb les pàgines d'Amical Viquipèdia i després es va incloure aquest enllaç entre d'altres. Si consideres que l'autorització s'ha d'interpretar de forma restrictiva limitant-la a les pàgines concretes tractades en aquell moment, no hi veig cap inconvenient en obrir una presa de decisió on es defineixi àmpliament la vinculació que la Comunitat d'editors de la Viquipèdia en català vol tenir amb Amical Viquipèdia. El que no pot ser és que qualsevol organització pretengui posar un enllaços cap a la seva pàgina web sense cap autorització prèvia de la comunitat. --Gomà (disc.) 11:43, 15 maig 2011 (CEST)

Sol·licitud de modificació protegida 12-08-2014

{{modificació protegida}} Podeu actualitzar l'enllaç de viquimedia.cat a Wikimedia.cat? Gràcies!--Kippelboy (disc.) 17:47, 12 ago 2014 (CEST)

Fet Fet!. Gràcies a tu. --V.Riullop (parlem-ne) 12:55, 8 set 2014 (CEST)