Viquipèdia Discussió:Esborrar imatges/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Esborrar imatges

Crec que caldria afegir que si una imatge té alguna imatge semblant a la commons, s'hauria de substituir la que no té llicència per la lliure de la commons, i després marcar la d'OD amb la plantilla {{destrucció}} --Joanjoc (discussió) 23:17, 14 jul 2006 (UTC)

L'únic acudit és que la Viquipèdia no hauria de parlar de trencament de copyright, més bé hauríem de dir “suposat trencament de copyright”, o “dubtes en relació al copyright”, car aquella forma de parlar suposa un judici (i prejudici) dels fets, cosa que està fora del nostre abast.

Les imatges no usades o redundants, en el sentit de que un mateix motiu pot rebre molts de tractaments diferents, jo no parl d'una imatge repetida, amb el mateix format informàtic, et coetera; parl de imatges similars amb un tema semblant, però d'autors diferents, o feta a llocs diferents, o amb coses de la mateixa categoria, però lleugerament distintes. Aquestes imatges semblants haurien d'anar a commons, sempre que compleixin les altres condicions, per si qualcú ho troba adient per explicar millor qualque cosa. Plàcid Pérez Bru 20:53, 24 ag 2006 (UTC)

D'acord amb el copyright. Són formes de parlar que s'han de vigilar més. Podria ser "drets d'autor sense autorització". Sobre les imatges sense ús es poden distingir les imatges no lliures, d'ús legítim que si no s'usen no pot ser legítim ni es poden carregar a commons, i les imatges lliures. Ja que en Joanjoc ha creat la plantilla {{Moure a Commons}} es pot utilitzar per marcar les imatges lliures sense ús, i evitem esborrar-les. --VRiullop (parlem-ne) 21:36, 24 ag 2006 (UTC)