Viquipèdia Discussió:Esborrar pàgines

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Viquipèdia Discussió:Esborrar pàgines/Arxiu 1 en data 30-06-2015.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

A les darreres hores hi ha hagut una edició que ha desmuntat la pàgina, no sé com, i un parell que hem intentat reconstruir-la. Em penso que ara no s'ha perdut res, però si algú vol comprovar que dins d'aquesta dif està tot bé, quedarem més tranquils.

Resposta a «Edicions que han barrejat votacions»

Plantilles esborrament

2
Resum per Metralleta95

Pregunta pel procediment de finalització de proposta esborrament i es respón a la pregunta

Metralleta95 (discussiócontribucions)

@Panotxa:, @Paucabot:, @CarlesMartin: la plantilla d'esborrament en un article porta a una votació de la proposta d'esborrament, m'agradaria saber quan' es decideix que una vitació s'ha resolt per a poder procedir en esborrament o procedir en treure la plantilla i qui és l'encarregat de poder treure una plantilla i/o finalitzar una votació. Salut i gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Hi ha una cosa que féiem i que ja no feim i que potser podríem recuperar: mirar de que l'administrador que tanqui la proposta no hagi participat en el debat. És cert que, a hores d'ara, la cosa normalment es limita a comptar vots i no sol tenir gaire discussió però crec que, igualment, queda molt més estètic que sigui qualcú que no hagi participat al debat que ho faci. Què us sembla?

Gerardduenas (discussiócontribucions)

A mi em sembla molt bé, tot i que d'aquesta manera estàs limitant la participació dels administradors (ja sé que no hi ha molt participació normalment en les dicussions).

Paucabot (discussiócontribucions)
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Francament no ho acabo de veure. Les tasques d'administració són purament burocràtiques; el fet que un usuari pugui opinar a favor o en contra d'una proposta no hauria de ser motiu per vetar-lo d'una tasca que li ha estat encomanada per la comunitat.

Paucabot (discussiócontribucions)

Pega una ullada a VP:SA#Tancament de propostes d'esborrat.

Ara mateix em venen a la memòria les darreres eleccions a administradors on sembla que un es va autoexcloure voluntàriament del debat per poder-ne fer el tancament. No és res tan estrany: a d'altres viquipèdies no fa falta que el que faci el tancament sigui un administrador sempre que no hagi participat al debat, precisament.

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Estic d'acord en que seria millor que l'administrador que tanqui el tema no hi hagi participat. Suposo que ara que som prou administradors això és possible. Suposo també que si proposem modificar aquest punt de la política, hi haurà debat.

Resposta a «Tancament»
CarlesMartin (discussiócontribucions)

Des d'on es genera la capseta flotant "escrutini"?. Vriullop? És que ara que no hi ha cap proposta processable, perquè totes les votacions estan obertes, mostra un "Propostes processables: no hi ha cap." que fa mal d'ulls, i voldria canviar-ho per "Propostes processables: no n'hi ha." o "Propostes processables: cap." o "Propostes processables: zero." o qualsevol cosa que no atempti contra els pronoms febles.

Vriullop (discussiócontribucions)
CarlesMartin (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, Vriullop, ja podia anar buscant.

Resposta a «Escrutini»
Kippelboy (discussiócontribucions)
Resposta a «Curiositat:»
Cap més tema anterior