Viquipèdia Discussió:Gran Quinzena Anual de la Qualitat/2018

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Categoria:Municipis amb coordenades a més de 5 km de les de Wikidata

2
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Jo trauria de la quinzena la Categoria:Municipis amb coordenades a més de 5 km de les de Wikidata perquè a hores d'ara bàsicament conté falsos positius, o sigui, municipis grans en que es poden donar per correctes tant les coordenades de Wikidata com les nostres. No és una categoria a buidar del tot, sinó que més aviat es buidarà sola quan s'eliminin les dades locals i es xucli tot de Wikidata.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Som a temps de treure aquesta categoria que ja està buida (a efectes pràctics) i tornar-hi a posar la d'articles mancats de coordenades?

Resposta a «Categoria:Municipis amb coordenades a més de 5 km de les de Wikidata»
Paucabot (discussiócontribucions)

Havíem comentat que enguany miraríem de fer una selecció de les tasques que consideràssim més prioritàries per tal de concentrar esforços i, en altres anys, concentra-los en altres tasques. Jo havia proposat seleccionar 10 tasques, que es podrien ampliar a 20, però veig que estam tornant a fer un llistat inacabable.

Torn a proposar fer una selecció. Si no poden ser 10, ho podríem deixar en 20 en lloc de 40?

Paucabot (discussiócontribucions)
Townie (discussiócontribucions)

Jo crec que és bo conservar la selecció per potenciar aquelles categories que ens interessin, però no em fa res si la gent vol fer manteniment d'altres categories; al cap i a la fi és més manteniment.

Paucabot (discussiócontribucions)

Els meus arguments crec que tenen sentit: concentrar esforços en tasques de manteniment que quasi ningú mai no fa (com la millora de les traduccions) i en la feinada que duu armar i actualitzar tota la taula.

Si ho feim com sempre, no em sembla malament i és una altra opció, però estaria bé discutir-ho abans aquí.

KRLS (discussiócontribucions)

No havia vist la teva proposta en aquella pàgina de discussió. Personalment, m'agrada que el menú possible sigui el més ampli possible, perquè es pugui engrescar el màxim nombre d'usuaris. La meva idea era anar basculant entre les 6 o 7 tasques relacionades amb Wikidata amb un retorn a la Viquipèdia. Em semblaria interessant que hi hagués una llistat destacada a l'inici de la quinzena on s'indiqués que aquest és el repte especial d'enguany.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

La idea d'unes quantes categories destacades està bé, però crec que està bé tenir una llista llarga encara que sigui sense seguiment, per:

  • Que hi hagi prou ventall que cadascú trobi una categoria del seu interès.
  • Diria que hi ha usuaris que els agrada apadrinar una categoria "seva" i veure com baixa, i l'esforç col·lectiu els motiva menys. No sé si són gaires, però per aquests va bé una llista ampla.
  • Tot fa falta. Les edicions que van a una categoria no destacada no es perden.

Hi afegeixo que ja tenim una dotzena de categories apadrinades (mitja dotzena si excloem en KRLS). Sembla que la dispersió atreu gent.

Resposta a «Selecció»
Sorneguer (discussiócontribucions)

Hola, ahir a la viquitrobada vaig comentar al grup d'admissibilitat que un dels temes que em semblen més preocupants de la viqui és la gran quantitat d'articles que no tenen ni una sola referència (en un mostreig aleatori, me'n van sortir 19 sobre 50!!). En comentar-ho, em van suggerir que ho proposés com a mesura per a la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. I aquí estic :)

Paucabot (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)
Sorneguer (discussiócontribucions)

Em sembla bé arreglar els que porten l'avís des de 2014, perquè fer gaire més és inabastable. Mirant una mica per sobre, la llista de 2014 s'hauria d'actualitzar, perquè n'hi ha que ara mateix ja disposen d'alguna referència. Ho faig extensiu a més gent, perquè opinin: @Townie @Arnaugir @Barcelona

Arnaugir (discussiócontribucions)

Està clar que és un tema que hem d'anar atacant poc a poc.

Una cosa que havia pensat és fer un bot que avisi el creador (o contribuïdors principals de l'article) amb un recordatori, que té un article que va crear en el seu dia sense referències, i que si el pot millorar. Com ho veieu? (volia fer el mateix amb els articles a mig traduir que duen la plantilla Traducció).

D'altra banda, @Sorneguer, què vols dir que la llista s'hauria d'actualitzar? La categoria s'omple automàticament amb els articles que duen la plantilla FR.

Paucabot (discussiócontribucions)

Això del bot potser pot ajudar, però en la majoria de casos supòs que acabaríem avisant editors inactius. Es pot fer una prova amb 50 articles?

Respecte dels articles que duen l'avís i no l'haurien de dur: he mirat els deu primers articles de la llista. Li he llevat l'avís a Adam, que més o manco té referències. Hi ha altres articles més o manco llargs que només tenen referències que verifiquen una petita part del text. En aquests, els l'he deixat. En tot cas, retirar avisos fossilitzats també és una feina que es pot fer dins de la quinzena.

Resposta a «articles sense referències»
Barcelona (discussiócontribucions)

Jo afegiria les fusions, que sempre reben i perden plantilles o s'arreglen en aquestes dates. Em sembla bé llista reduïda

Paucabot (discussiócontribucions)

Hi he afegit les propostes d'enguany. Si vols afegir, les d'anys passats, tu mateixa.

Resposta a «Fusions»
Cap més tema anterior