Viquipèdia Discussió:Ignoreu les normes/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Política oficial?

Segons el cartellet de política oficial, aquesta pàgina disposa d'un ampli consens dels editors i, per tant, es considera com una norma a seguir pels usuaris. Tot i així, sembla una traducció de en:Wikipedia:Ignore all rules on s'ha proposat suprimir i crec que es pot interpretar de moltes maneres. Vols dir que no caldria votar-la? o ja s'ha fet i m'ho he perdut?--Iradigalesc (discussions) 22:02, 2 jul 2007 (CEST)

No. Hi ha certes polítiques innegociables i lligades al projecte que no es poden votar. Aquesta és una d'elles. --SMP​·d​·+ 13:33, 10 jul 2007 (CEST)

Canviar la mida

Proposo canviar la mida del text, que crec que és gegantina, per la mida normal, com totes les altre viquipèdies. --Davidpar (disc.) 21:11, 22 oct 2011 (CEST)

Hi estic d'acord, no cal destacar una simple frase que ja parla per ella sola. A més canviaria el "Vegeu també" per: "El cinquè dels cinc pilars: 'La Viquipèdia no té normes inamovibles més enllà dels cinc principis generals'." --V.Riullop (parlem-ne) 22:07, 22 oct 2011 (CEST)
Fet Fet! --Davidpar (disc.) 15:40, 9 des 2011 (CET)