Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Associació Lliure de Sindicats d'Alemanya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Penso que es podrien reordenar les fotos una mica. Ara per ara veig que hi ha un espai de ben bé quatre dits entre la primera secció ("Antecedents") i on comença el text ("Segons Angela Vogel i Hartmut Rübner, ..."), i més avall, a "Revolució de Novembre i refundació com a FAUD", també passa el mateix (amb no tant d'espai en blanc entremig). Això és per com s'ordenen els fitxers. L'estètica d'un article també és molt important. Penseu que la gran majoria d'articles, han d'entrar pels ulls, que és el primer sentit que fem servir. Un cop reestructurat no tindré cap problema per votar-lo. Ah! També hi ha una altra cosa, els punts "Radicalització i Expulsió de l'SPD" i "Revolució de Novembre i refundació com a FAUD" (que precisament són els que tenen una conjunció en el nom ["i"]) penso que es podrien reestructurar en dos apartats (o en dos subapartats) perquè es veuen massa llargs. Per exemple:

Radicalització i Expulsió de l'SPD ----->

Radicalització

Explusió de l'SPD

Revolució de Novembre i refundació com a FAUD ---->

Revolució de Novembre

Refundació com a FAUD

Així, ordenant el text en grups més petits, la lectura no es fa tan pesada. Espero que les meves idees i propostes serveixin d'ajuda. Que vagi bé. --Catalaalatac (Parlem-ne) 17:12, 7 gen 2011 (CET)

Molt bon article

Déu n'hi dó quina currada d'article! Encara me l'estic llegint, i et vaig fent algun retoc, que no em costa gens, en lloc de criticar. Sí que em voldria afegir al comentari sobre les imatges, que trobo que estan posades una mica anàrquicament sobre el text (i perdona la redundància conceptual). Jo suggeriria que els fitxers s'inseríssin preferentment a l'inici de cada apartat, just després del titolet, i alternant dreta i esquerra, potser. En el cas del fitxer d'àudio, podria quedar millor, i no alteraria la composició del text, a l'inici del segon paràgraf de la introducció, per exemple. També dóno suport a la petició de repartir els apartats més llargs per facilitar-ne la lectura i, si això fos possible enmig d'una votació (jo no ho sé), demanaria canviar el títol de l'article, d'Associació... per Federació..., que em sembla més encertat.--Climent Sostres (disc.) 00:08, 8 gen 2011 (CET)

L'enhorabona per l'article. El fet que per fi acabi sent AdQ no ens ha d'impedir seguir repassant-lo perquè acabi sent "perfecte".--Climent Sostres (disc.) 22:42, 13 gen 2011 (CET)

Plantilla de l'anarquisme

Particularment trauria la plantilla de l'anarquisme. A part, que porta a categories omple massa espai i fa que es vegi un espai en blanc (just on hi ha el fitxer de so) que queda malament. --Catalaalatac (Parlem-ne) 12:15, 14 gen 2011 (CET)