Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Bifenil policlorat

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Molt bon article

Doncs em sembla que sí que s'hauran de posar les referències després de la puntuació, i no al revés com estan ara, si es vol que l'article (que sembla molt ben fet, per cert) sigui considerat de qualitat.--Climent Sostres (disc.) 01:45, 10 gen 2012 (CET)
Aquest tema l'acabo de solucionar jo. Gràcies.--Qaubg6jmr (disc.) 15:29, 10 gen 2012 (CET)

A les taules els noms del països jo els alinearia a l'esquerra en comptes del centre, perquè en tenir diferent mida dóna una imatge desordenada.--amador (disc.) 16:24, 15 gen 2012 (CET)

Gràcies. Penso que ara deu estar millor.--Qaubg6jmr (disc.) 15:22, 17 gen 2012 (CET)

Molt bon article, però una cosa en la primera línia, trobo que caldria enllaçar amb articles o almenys explicar-ho en referències o notes sobre "compostos aromàtics organoclorats sintètics". Ja sé que si et llegeixes l'article de dalt a baix i tens alguns coneixements en el tema segur que se't passa per alt o es pot trobar ambigu explicar, però no seria el cas per a la majoria de lectors que intenten llegir l'article per primer cop o que tenen coneixements bàsicament simples en compostos químics. Gràcies.--Manlleus (disc.) 19:56, 16 gen 2012 (CET)

Gràcies. Com a estudiant mediocre que sóc, entenc que hi hagi conceptes de química difícils d'entendre per qui no en sap. Això també complica la tasca dels qui ho intentem explicar i segurament és un dels motius pels que les viquis són molt pobres en articles de química. De tota manera, penso que amb l'aclariment que acabo de fer al primer paràgraf, tot quedarà més clar.--Qaubg6jmr (disc.) 15:32, 17 gen 2012 (CET)
Molt bona feina! Potser així, fa més entenedor, en la mesura de lo possible el que s'explica també al llarg de l'article. Esperem més contribucions teves en química!!--Manlleus (disc.) 18:58, 17 gen 2012 (CET)