Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Kitsune

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Encara hi ha detalls en la redacció que caldria polir. HI ha algunes frases que costen d'entendre: per ex., "Existeix un debat sobre l'origen dels mites dels kitsune; alguns destaquen en fonts estrangeres o en idees indígenes japoneses..."; o aquesta frase "en la qual Nozaki ho pren com a evidència d'una tradició establerta i d'origen propi de la benevolència de la guineu en el folklore japonès". Intentaré fer les millores que pugui.--Peer (disc.) 10:19, 24 des 2010 (CET)

Fet Fet!--Mbosch (会話) 15:58, 24 des 2010 (CET)


He votat qualitat, perquè és una bona traducció, tot i que cal vigilar més amb la llengua: he corregit algunes incorreccions de concordància de gènere o nombre, típiques de les traduccions,(i segurament una lectura més pausada en detectaria més), i que hi ha algunes frases difícilment entenedores, com ara "L'esdeveniment és considerat un bon auguri, però els kitsune obtindran venjança de qualsevol que no va ser convidat." (referència: 63). La traducció d'aquesta frase és impecable, del castellà, però és que en castellà tampoc no s'entén!. --Carles (enraonem) 06:40, 26 des 2010 (CET)
He fet una altra repassada a la llengua, em sembla que el nivell de llengua ja és prou bo. Hi ha encara algunes frases de construcció dubtosa, però no m'atreveixo a tocar-les perquè, fet i fet, el meu desconeixement total del tema de fons no em permet de reescriure-les amb sentit.--Carles (enraonem) 00:44, 29 des 2010 (CET)