Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Leptictidium

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No entenc d'aquesta matèria, però m'he mirat la resta de les altres viquis i crec que la supera en molt. És un bon treball i per això ho voto. --MarisaLR (discussió) 22:12, 24 gen 2008 (CET)

És un article amb moltes qualitats: va, de molt, més enllà que cap altra wiqui, està ben fet, amb cura, amb bones referències. Tan sols tinc el dubte, per desconeixement d'aquest grup, que no es pugui desenvolupar encara més (és més aviat curt), i per això m'abstinc en l'apartat de completesa. Però una gran feinada; ben feta i amb molts detalls de qualitat.--Peer (discussió) 20:38, 29 gen 2008 (CET)

Valoració de l'article Leptictidium per part de Panellet

Crec que és un article que té tots els requisits per ésser un article destacat: està ben treballat, redactat i referenciat (he estat fent comparances del mateix article a les altres wikipèdies i ni l'anglesa ([1]), ni la francesa ([2]), ni l'alemanya ([3]) ni cap altra -llevat de la italiana ([4]) que s'hi apropa però no la supera- tracten aquest tema amb la mateixa profunditat que ho fa l'article català). A més, qui vulgui aprofundir-hi, hi té molts articles principals per poder fer-ho, i les imatges i la taula ajuden a enriquir el text. Recomano aquest article per ser article destacat.--Panellet (discussió) 19:20, 5 feb 2008 (CET)

La secció de "espècies properes" no l'entenc bé. Amb qualsevol altre article d'un ésser viu es podria fer el mateix i posar éssers que siguin del mateix grup, però no es fa, i ho trobo innecessari amb la taula on hi ha una llista de tots els grups als que pertany i que permet visitar-los amb facilitat. Aquesta informació és més per a l'article Leptictida que per a aquest. 80.30.235.235 (discussió) 19:35, 5 feb 2008 (CET)