Vés al contingut

Viquiprojecte:Bibliowikis/1Lib1Ref/2020

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Drecera:
VP:1L1R
1 bibliotecari, 1 referència (de l'anglès, One Librarian, One Reference) és una campanya internacional on bibliotecaris d'arreu del món fan servir la seva expertesa per afegir una referència bibliogràfica en un article de la Viquipèdia. La campanya forma part del projecte Bibliowikis i és promoguda per Amical Wikimedia. Treballem amb biblioteques, arxius i individuals d'arreu del territori per fer-ho possible. Tothom hi és benvingut de participar, tot i que no sigui expert.

En línia, del 15 de gener al 5 de febrer de 2020
Campanya finalitzada i rècord d'èxit sense precedents. Gràcies!

81
Participants
totals
1013
Referències
afegides
5a posició
Llengües
participants
417
Rècord
anterior (2019)
Per què?

La Viquipèdia ha esdevingut la porta d'accés digital al coneixement global. Això vol dir que és imprescindible que tota la informació que hi apareix estigui recolzada d'una bibliografia fiable, traçable i el més veraç possible. Els bibliotecaris són professionals que treballen ordenant i proveïnt documentació de qualitat, per la qual cosa per cada referència bibliogràfica que un bibliotecari afegeixi a un article de l'enciclopèdia lliure, la propera persona que el llegeixi podrà disposar de les millors fonts compartides amb el conjunt de la ciutadania. Ajudeu-nos-hi! La Viquipèdia és la suma de les contribucions de voluntaris; aporteu el vostre gra de sorra a la suma de tot el coneixement humà!


Com funciona?

Quan una persona que edita o llegeix la Viquipèdia troba informació no referenciada en un article, hi afegeix l'etiqueta [cal citació] ({{Citació necessària}} o {{Citació necessària}}) al text afectat o una plantilla com la següent a l'encapçalament: {{Falten referències|data=2019}}

Aquestes etiquetes indiquen el marge de millora a l'article; malgrat sigui quelcom poc rellevant o un breu esborrany, tot el contingut d'una entrada hauria d'estar citat. En el fons, aquestes etiquetes són molt similars a les preguntes que un bibliotecari pot rebre diàriament al taulell de consultes: la ciutadania demanant informació validada per una font fiable. Com que és un projecte fet per voluntaris i per tant imperfecte, hi ha centenars d'articles a la Viquipèdia en català amb aquesta etiqueta —i milions mundialment en el conjunt de versions lingüístiques del projecte. Imagineu si cada bibliotecari del planeta dediqués 10 minuts a contestar una d'aquestes sol·licituds de citació. La qualitat de la Viquipèdia i l'accés a informació verificada seria impressionant! Us hi animeu, doncs?


Una campanya puntual...?

No pas! Aquesta campanya s'emmarca dins del Viquiprojecte Bibliowikis, una iniciativa de l'associació Amical Wikimedia que vol apropar la Viquipèdia i els seus projectes germans a la ciutadania i al món professional de les biblioteques. Va començar el 2012 i des de llavors hi ha més de 200 biblioteques actives arreu del territori catalanoparlant. Enguany en celebrem la 5a edició d'aquesta campanya!

Enguany la campanya tindrà lloc, com en les edicions anteriors, del 15 de gener al 5 de febrer, ambdós inclosos.


Com participar

  Si no en teniu, creeu-vos un compte d'usuari. Ha de ser personal, no us creeu un compte institucional de la biblioteca.
  Inicieu la sessió amb el vostre compte.
  Seleccioneu quin article voleu millorar: ja sigui de temàtica local (per fomentar l'ús i difusió dels fons i arxius municipals) o de qualsevol àrea que us interessi. A la Categoria:Articles sense referències hi ha indexats tots els articles amb mancances.
  Escolliu amb criteri les fonts bibliogràfiques que vulgueu afegir a l'article en qüestió i assegureu-vos que teniu les dades bàsiques (autor, any, publicació, editorial, etc.).
  Editeu l'article i afegiu-hi la referència en qüestió amb el botó Cita () de la barra d'eines. Més avall trobareu un vídeo i un manual del bibliotecari detallat sobre com fer-ho.
  Abans de desar la pàgina, escriviu l'etiqueta #1lib1ref al resum de modificacions, de manera que poguem resseguir automàticament la vostra participació i veure les edicions totals.
  Compartiu les vostres edicions a Twitter i a altres xarxes socials amb l'etiqueta #1Lib1Ref i citeu el compte oficial de @Viquipedia. Així engrescareu altres companys de professió i a la resta de lectors!

A continuació us deixem diverses opcions senzilles i a l'abast per a que us familiaritzeu amb l'edició wiki. Tingueu en compte que gràcies a l'Editor Visual, és senzilla i funciona molt semblant a un editor de textos. També insereix fonts automàticament via adreces DOI, PMID O ISBN:

Vídeo sobre com editar la Viquipèdia (7.28 min)


Seguiment

No us oblideu d'afegir l'etiqueta #1lib1ref a la pantalla del resum de modificacions abans de desar la pàgina, de manera que la contribució total de referències afegides es pugui monitoritzar automàticament. A continuació podeu veure una llista de participants, articles i referències bibliogràfiques afegides:

Participant Articles Nombre d'edicions Octets totals
Sguastevi (discussió contribucions registre) Ukulele, Kissar, Theremin, Sansa (instrument), Blanca Selva i Henry, Ginette Martenot, Ones Martenot, Joan Manén i Planas, Felip Pedrell i Sabaté, Balàfon, Sardana, Vicent Assensio, Jean Frédéric Guillaume Bierstedt, Johannes Zumpe, Piano de taula, Gottfried Silbermann, Saz, Trompa marina, Claude Laurent, Charango, Qanun, Koto, Sitar, Sarangui, Arxillaüt, Flauta travessera, Shakuhachi, Fonògraf 57 22394
Txescu (discussió contribucions registre) Gastronomia de la Marina Alta, Gonzalo Sorondo, IPad Air, Ana de Armas, Auchan, Rebecca Saunders, Pablo Casado Blanco, Descàrrega digital, Joan Ridao i Martín, Ciutat d'Albaida, Guàrdia Urbana de Barcelona, Iniciativa Legislativa Popular, Barovier & Toso, Pontmajor, Juan Escarré Urueña, Millie Small, Rihanna, Lene Gammelgaard, T/Space, Tim Berners-Lee, Museu Frederic Marès, Revisió sistemàtica, Iron Maiden, Transsexual, Dades massives, Iñaki Urdangarín, Rubén Viñuales Elías, The Sun, Damià Amer Munar, Abd-Al·lah I de Jordània, Robert Kendrick, La Calòrica, Bondage, Rita Barberà Nolla, Mercat Municipal (Alginet), Panspèrmia, Francisco Javier Cano Leal, Autòdrom de Terramar, Gemeliers, Helvetica, Annexió del Tibet a la República Popular Xina, Sylvia Hoeks, Syunik, Adrià Targa i Ramos, Regnat del Terror, Potencial de velocitats, Lila Leeds, Gianluigi Buffon, Microplàstic, Àcid fític, Francisco Liaño Fernández, Cursa de portadors de sacs d'avellanes, Can Garcia (Cervelló), Consell General de Cambres de Catalunya, Política (periòdic), Clonació humana, Corrector líquid, Ocultisme nazi, L'Avenc (Tavertet), Universitat Georg-August de Göttingen, Escola Abel Ferrater, Esplais Catalans, Circuit integrat a molt gran escala, Facebook, NetBSD, National Geographic (revista), Xbox 360, MSNBC, Ubuntu, Cicle de resposta sexual humana, Enteniment, Prince Buster, Copa del Món de Futbol 2018 - Grup A, Copa del Món de Futbol 2018 - Grup B, Copa del Món de Futbol 2018 - Grup C, Copa del Món de Futbol 2018 - Grup D, Copa del Món de Futbol 2018 - Grup E, Copa del Món de Futbol 2018 - Grup F, Copa del Món de Futbol 2018 - Grup G, Copa del Món de Futbol 2018 - Grup H, Goa Su-Raj Party, Jordi Maluquer i Bonet, La Flor de Maig, La Selva del Camp, ARN de transferència, Damon Albarn, Armada equatoriana, Casa d'Areny-Plandolit, Mortal Kombat vs. DC Universe, Ricard Ustrell i Garrido, Natàlia de Sayn-Wittgenstein-Berleburg, Ester Andújar, Check Point Software Technologies Ltd., Julio César Dely Valdés, Pepe Domingo Castaño, Lluís Ferran Caldentey i Querol, Ecomuseu de les Valls d'Àneu, Lizzie Velásquez, Murdered: Soul Suspect, Kinesiotape, Oca comuna, Hotel Negresco, Institut d'Estudis Aranesos - Acadèmia Aranesa de la Llengua Occitana, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Aerotèrmia, Comarca de Pontevedra 195 45362
Vidal Santos (discussió contribucions registre) Editorial Alberto Martín, Diario de Mallorca, Pablo Ramírez Díaz 3 1040
Culex (discussió contribucions registre) Émile Louis Ragonot, Raymond Abellio, Achille Valenciennes, Georges Rouy, Xavier Junquet, Ornesan, Vanessa Nakate, Bonpàs, George Bentham, Gabriel Deville (bisbe), Gabriel Domenech, Charles Dupuy, François Durand, Josep Antoni Guiter, Théodore Guiter, Albert Donnezan, Léon Dufour 32 6512
Jordi Cornet (discussió contribucions registre) Videoclips de cançons en català més vistos a YouTube 4 3399
Dgilso (discussió contribucions registre) Jaume Barrera i Escudero, Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona, Àngel Fàbrega i Grau, Quirze Estop i Puig, Joan Bonet i Baltà 8 6065
Docosong (discussió contribucions registre) Jaume Barrera i Escudero, Meritxell Buil i Fortea, Ricard Giralt Miracle, Pilar Primo de Rivera, Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona, Estadi Moisès Llopart, Sant Pol de Mar, Neus Bartran i Milian, Josep Maria Solà i Llinàs, Aroa González de la Concepción, Isabel Dolera i Ruiz, Jaume Comas i Font, Ramon Font i Terrades, Campionat de Catalunya d'hoquei herba femenina, Copa espanyola d'hoquei patins masculina, Lliga espanyola d'hoquei herba masculina, Campionat d'Espanya d'hoquei sala masculina, Oncologia, Revista Musical Catalana, Destral, Sílvia Morales i Martín, Companys, procés a Catalunya, Sílvia Font i Puig, Carme Lluveras Puig, Lliga espanyola d'hoquei herba femenina, Antonio Lugo Machín, Amalia Muñoz, Francesc Pi de la Serra i Valero, Josep Guardiola Díaz de Rada, Rubén Blades, Sarah Vaughan, Campionat d'Espanya d'hoquei patins femení, Centre Catòlic de l'Hospitalet, Copa espanyola d'hoquei herba masculina, Copa espanyola d'hoquei herba femenina, Joe Williams, Michel Lambert, Big Joe Turner, Àngels López Artiga, Léo Ferré, Josep Pons i Pons, Gremi d'Editors de Catalunya, Íngrid Rubio i Ruiz, Inocencia Alcubierre Rodríguez, Eulàlia Ramon i Estrach, Elvira Jofre, Antonio Santillán Esteban, Jordi Bayona i Url, Antoni Monplet i Guerra, Jessica Malagón Moreno, Mireia Riera i Casanovas, Joaquim Jordà i Català, Aurora de esperanza, Baralla en un cafè, Rafael Banquells i Garafulla, Arseni Corsellas Serra, Ramon Quadreny i Orellana, José María Ovies Morán, Juan Manuel Soriano Ruiz, Aventis (Si te dicen que caí), Copa espanyola de voleibol masculina, Institut Guttmann, Contaminació de l'aigua, Joan Carles i Amat 214 38360
Joan1983 (discussió contribucions registre) Recursos, descripció i accés 2 310
ESM (discussió contribucions registre) Jordi Bernadó, Il n'y a pas d'amour heureux, Abadia de Fontfreda, Josep Subirats i Samora, Carles Casagemas i Coll, Casa Roura, Celler Cooperatiu Alella Vinícola, La Torre del Governador, Torre Llimona, Fortuna mutabile, Luciano Pavarotti, Philippe Jaroussky, Quaderns Crema, Les Hortènsies (Alella), Francesc Ferrer i Guàrdia, Can Serra (Alella), Fàbrica de Pintures (Alella), Sant Feliu d'Alella, Ombra mai fu, Panteó Massaguer, Panteó Mundet, Sepulcre de Josep Arnau i Preses, Mercat d'Arenys de Mar, Can Juncosa (Arenys de Mar), Can Xicu de l'Òpera, Robert Gerhard i Ottenwaelder, Passió segons sant Mateu, Factoria Calisay, Convent de les Clarisses, Can Pau Bernadó, Can Rius, Can Zariquiey, Can Corder (Arenys de Munt), Villa Josefa (Arenys de Munt), Sanctus, Kyrie eleison, Gloria in excelsis Deo, Sursum corda, Imprimi potest, Requiescat in pace 55 14302
Noraes (discussió contribucions registre) Pau Vila i Dinarès 1 490
Ivan Avz F (discussió contribucions registre) Naruto 1 519
Smulet (discussió contribucions registre) Barraca de cucurrull, Barraca de carboner, Braquiblast, Hydrometra stagnorum, Pyrrhocoris apterus, Gomphus graslinii, Oxygastra curtisii, Macromia splendens, Trithemis kirbyi, Núvol 12 4139
Pilardenou999 (discussió contribucions registre) Charlotte Salomon, Anna Crexells Sender, Concha Buika, Vivian Maier, Emma Willard, Sofia Puche de Mendlewicz 8 26507
MBT (discussió contribucions registre) Il n'y a pas d'amour heureux, Abadia de Fontfreda, Élodie La Villette, Joan Rosembach, Pere de Montpezat, Pere Patrici Mey, Claudi Bornat, Jaume Cendrat, Quem quaeritis?, Joan Luschner, Pere Posa, Diego de Gumiel, Nicolau Spindeler, Espècimen, Enquadernació, Manuel Patricio Rodríguez Sitches, Arnao Guillén de Brocar, María Egual Miguel, Sebastià de Cormellas, Joan Mey, Joan Felip Mey, Carles Amorós, Antoni Lacavalleria, Pere Lacavalleria, Nicolau Calafat, Samsó Arbús, Joan Amelló, Joan Brudieu, Deodat de Severac, Anselm Viola i Valentí, Josep Subirà i Puig, Maria Canals i Cendrós, Revista Musical Catalana, Joan Jolis, Felip Pedrell i Sabaté, Higini Anglès i Pàmies, Luigi Boccherini, Joan Carreras i Dagàs, Francesc Andreví i Castellar, Mateu Fletxa el Vell, Mateu Fletxa el Jove, Bartomeu Càrceres, Wanda Landowska, Erik Satie, Grup dels Sis, Georg Christoph Lichtenberg, Robert Gerhard i Ottenwaelder, Enric Granados i Campiña, Manuel del Pópulo Vicente García, Antifonari, Himnari, Llibre litúrgic del ritu romà, Martirologi, Necrologi, Evangeliari, Missal Romà, Consueta (religió), Llibre d'hores, Tonari, Trop (música), Enquadernació cartoné, Emili Brugalla i Turmo, Pregó pasqual, Roman de Fauvel, Nuper rosarum flores, Sàhara Occidental, República Àrab Sahrauí Democràtica, Ernest Ansermet, Wilhelm Furtwängler, Nadia Boulanger, Lili Boulanger, Joaquín Turina, Der Ring des Nibelungen, George Steiner, Antoni Lliteres i Carrió, Joseph de Torres Martínez y Bravo, Francisco Correa de Arauxo, Isaac Albéniz i Pascual, Frederic Mompou i Dencausse, Lluís del Milà, Ferran Sor i Muntades, Juan del Encina, José de Nebra, Juan Gutiérrez de Padilla, Manuel de Falla y Matheu, Cristóbal de Morales, Domenico Scarlatti, Antoni Soler i Ramos, Juan Hidalgo de Polanco, Juan Crisóstomo de Arriaga, Sebastián Durón, Antonio de Cabezón, Francisco Guerrero, Pablo Sarasate, Joaquín Rodrigo Vidre, Tomás Bretón y Hernández, Francesc Valls i Galan, Francisco de Peñalosa, Tomás Luis de Victoria, Vicent Martín i Soler, Palau de la Música Catalana, Missa Scala Aretina, Agustí Cohí Grau, Llibre Vermell de Montserrat, Joan Carles i Amat 305 77369
CRAI Reserva (discussió contribucions registre) Isidre Macau i Teixidor, Antoni Pellicer i Paraire, Sant Llorenç del Munt, Santa Pau, Pilar Primo de Rivera 6 2014
Jcastaga (discussió contribucions registre) Dia mundial de la salut mental 2 3735
Mangelspujols (discussió contribucions registre) Dia mundial de la salut mental 6 1968
Medol (discussió contribucions registre) Dia mundial de la salut mental, Ramon Font i Terrades, Escola Abel Ferrater, Rafael Tasis i Marca, Simon Anholt, Ann Demeulemeester, Churnalism, Dia de la Música, The Dirty Mac, Discos Radiactivos Organizados, Futbolista alemany de l'any, Víctor Genes, Joaquim Masmitjà i de Puig, Himalayacalamus, Rock experimental, Roncalès, Juan de Saavedra, Samara (riu), Sant Eliseu 31 17729
Guixacantijoch (discussió contribucions registre) Theremin, Ones Martenot, Pilar Miró, Rebel·lió dels Taiping, Dama Wang, Wang Xifeng, Li Liweng, Xu You, Emperador Jing de Han, Zhou Yafu, República de la Xina, Govern Nacionalista de Nanjing, Emperador Wen de Sui, Consort Qi, Fu (poesia), Dinastia Jin (265-420), Domenico Scarlatti 48 8514
BUperpignan (discussió contribucions registre) Sant Galderic, Jordi Pere Cerdà 11 364
Craibellesarts (discussió contribucions registre) Ricard Giralt Miracle 9 10243
Dan76 (discussió contribucions registre) Premis València, Pantà d'Oliana, Pantà de Camarasa, Terminator, Marta Alòs i López, Camagroc, Ramon Usall i Santa, Cualbra morada, Àlvar Valls i Oliva, Biblioteca Comarcal de Tàrrega, Júlia Costa i Coderch, Ramon Erra i Macià 18 2222
Ponscor (discussió contribucions registre) Víctor Gómez Labrado, Beatriu Civera, Maribel Guardiola Savall 8 2356
Xavier Dengra (discussió contribucions registre) Datàfon, Accident de metro a València del 2006, Capacitat de camp, Glei, Josep Maria Arnau i Pascual 12 2817
ClaraGD (discussió contribucions registre) Iron Maiden, Orfeó Manresà, Daniel Radcliffe 3 1223
Diana Solé (discussió contribucions registre) ESCAC - Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, ¡Ay, Carmela!, Mollerussa 3 1451
DoriyakiSan (discussió contribucions registre) Gainax, Fushigi no Umi no Nadia, Kyoto Animation, Hans Sloane, Thomas Bruce, Heinrich Schliemann, Ernst Curtius, Pazzis Sureda Montaner, La Conreria, Font de les Monges, Lina Llubera, Accident aeri dels Andes, Western Union 26 5597
BiblioStPol (discussió contribucions registre) Sant Pol de Mar, Corbs marins 5 1929
Binandlv (discussió contribucions registre) Premi Carlemany per al foment de la lectura, Hotel Rosaleda, Julio Vaquero i Serraima, Roser Suñé Pascuet, Xavier Espot Zamora, Albert Esteve Garcia, Òscar Ribas Reig, Josep Viladomat i Massanas, Jaume Bartumeu Cassany, Llista dels ministres d'Andorra, Literatura andorrana, Joaquim Mir i Trinxet, Salvador Llobet i Reverter, Consell General d'Andorra, Mirni (Mórevka), Ràdio Andorra, Encamp, Katakombenschulen, Riu Shannon, Joquèbed, Jabouilleia naungmungensis, Domenico Modugno, Antoni Morell i Mora, Un, dos, tres... ensaïmades i res més, Samira Bellil, Porta de Brandenburg, Richard Addinsell 70 16507
Beplvi (discussió contribucions registre) Projecció cònica 1 339
Marcpareta (discussió contribucions registre) Xarel·lo vermell 25 4069
Toniher (discussió contribucions registre) Primavera de Damasc 2 298
Jordiventura96 (discussió contribucions registre) Potencial de velocitats, Equació de continuïtat, Camp vectorial irrotacional, Pes específic, Viscositat, Nombre de Reynolds, Flux de Couette, Tensió superficial, Graf complet, Capa límit, Enric Auquer i Sardà, Nombre de Mach, Velocitat supersònica, Vara (unitat de longitud), Peu (unitat de longitud), Sistema d'aterratge instrumental 34 13690
Crispica (discussió contribucions registre) Fortuna mutabile 1 234
TaronjaSatsuma (discussió contribucions registre) Juan Santamaría, Clot de la Font, Fran Lenaers, René Magritte, Matilde de Magdeburg, Quartell, Fer arca, Julià Puche Ferrándiz, Amadeo Desfilis Pascual 32 6331
Vicenmu (discussió contribucions registre) Charles Chaplin, Gata de Gorgos 5 381
Carmenvidalbl (discussió contribucions registre) Tavernes de la Valldigna, Clot de la Font 4 1095
Tcsilvia (discussió contribucions registre) Freddie Mercury, Dénia 3 766
FerMahiques (discussió contribucions registre) Pilar Miró 1 283
Siley (discussió contribucions registre) Carme Miquel i Diego, Gata de Gorgos 6 1141
Bfuster (discussió contribucions registre) Potries 2 708
Ecampoy (discussió contribucions registre) Fidel Castro Ruz 1 22
Mapintanel (discussió contribucions registre) Metropol Cinema 5 1607
Impuig (discussió contribucions registre) Antoni Cortis 2 544
Vallue (discussió contribucions registre) Mixoma virus, Husky siberià, Jordi Cruz Pérez, Altaïr ibn La-Ahad, Dies irae, Bestiari, Alpinisme, Metztli, Peter Pan, Celtes, Estirament 41 105722
Documentainfo (discussió contribucions registre) Alfons Roig Izquierdo, Luis Arcas Brauner, Carmen Mateu Guiot, Carlos Ruano Llopis, Juan Reus Parra 5 3277
Nonahg (discussió contribucions registre) Buguruslan, Dares, Farná 16 880
Eliramirez82 (discussió contribucions registre) Oncologia 1 677
Aaida20 (discussió contribucions registre) Oncologia, Golf de Tunis, Malaltia de Tay-Sachs 5 1857
Millars (discussió contribucions registre) Museu de Menorca 2 81
Bpiera (discussió contribucions registre) Deadman Wonderland 5 1032
Xavibelt77 (discussió contribucions registre) Antoni Lloret i Orriols, Josep Egozcue i Cuixart, Pere Pascual i de Sans, Bernat Lesfargues, David H. Rosenthal, Enric Lluch i Martín, Ferran Sunyer i Balaguer, Jesús Moncada i Estruga, Joaquim Romaguera i Ramió, Jordi Arbonès i Montull, Jordi Castellanos i Vila, José Agustín Goytisolo i Gay, Josep Pedreira i Fernández, Lluís Capdevila i Vilallonga, Martí Olaya i Galceran, Rafael Tasis i Marca, Sebastià Sánchez-Juan, Francisco Rico Manrique, Pilar Benejam i Arguimbau, Concepció Zendrera Tomás, Josep-Joan Piquer i Jover, Vicenç Caldés i Arús, Ana Ripoll Aracil 38 15582
CrispyVidal (discussió contribucions registre) República Sèrbia, Natalia Tena, The Boy Next Door, Enric Auquer i Sardà, Julieta Serrano i Romero 10 7166
Marco Chemello (BEIC) (discussió contribucions registre) Mariano Socini 1 1217
Jferrerto (discussió contribucions registre) Cloracne, Hipotiroïdisme 4 995
Unapeça (discussió contribucions registre) Roser Coscolla i Ferrer, Rafaela Gomila Garcia, Pere Daura i Garcia, Laura Sánchez García, Tereza Desbordes, Beatriz Guttmann Goldberg, Claire Bennet, Gwendoline Christie, Maria Dolors Farrés, Rebecca Mader, Monica Geller, Jennifer Keller, Janet Fraiser, Hannah Murray, Aina Montaner Rotger, Maria Teresa Matas Miralles, Toshiko Mori, Alessandra Guerra, Maria Recasens i Gassió, Anne Sofie von Otter 28 40283
Amadalvarez (discussió contribucions registre) Paedocypris progenetica, Paedocypris, Donald Sutherland, Lee Marvin, Mesosfera, Nationalmuseum, Rebel·lió dels Taiping 7 3099
Cristinaclotet (discussió contribucions registre) Emili Teixidor i Viladecàs 2 1554
CRAI Biblioteca de Dret. Universitat de Barcelona (discussió contribucions registre) Jordi Solé i Tura 7 15607
Inma Fernández López (discussió contribucions registre) Joseph Lancaster 8 468
Nasasmi20 (discussió contribucions registre) Campus Escultòric de la Universitat Politècnica de València 3 267
AmparoCC (discussió contribucions registre) Karen Blixen, Port de València 6 852
Juancar1992 (discussió contribucions registre) Clara d'Assís, Matilde de Magdeburg, Margarida Porete, Juliana de Norwich 4 895
Hipatia77 (discussió contribucions registre) René Magritte, Pasqual Boqueta 3 1209
Historicauv (discussió contribucions registre) Universitat de València. Biblioteca Històrica 8 22421
Beorcam (discussió contribucions registre) Dinastia dels Habsburg 1 37
Jollilo (discussió contribucions registre) Quartell 2 372
B726u12 (discussió contribucions registre) Rafael Martí de Viciana 3 474
Yopucas (discussió contribucions registre) Tadao Ando 1 669
CRAI Torribera (discussió contribucions registre) Biblioteca de la Universitat de Barcelona 1 59
Ropife (discussió contribucions registre) Teràpia ocupacional, Virginia Henderson, Institut Guttmann 41 6830
Gemmasbons (discussió contribucions registre) Refugi de Rialb, Ràdio i Televisió d'Andorra, Francesc Viadiu i Vendrell, George Steiner 10 5818
Pcm (discussió contribucions registre) Alfons Roig Izquierdo, Diada Minyons de Terrassa 1998, Estratosfera 3 1160
Jove (discussió contribucions registre) Lorenzo Milani, Deutsch–Französische Jahrbücher, Alberto Monreal Luque, Antonio Barrera de Irimo, José Luis Cuerda Martínez, Fernando Suárez González, Licinio de la Fuente de la Fuente, Niklas Natt och Dag, Copa espanyola d'hoquei patins masculina 2020, Vicente Basanta, Abadi Hadis 49 17247
90.175.245.242 (discussió contribucions registre) Ramon Mateu i Llevadot 1 210
MarcCDOC CAATEEB (discussió contribucions registre) Auditoria energètica 6 6399
Banyeres (discussió contribucions registre) Parc Audiovisual de Catalunya, L'Estevet, Santiago Nadal i Gaya 4 818
Totdunplegat (discussió contribucions registre) Estratosfera 1 219
194.158.95.165 (discussió contribucions registre) Batlle 1 620
195.57.31.5 (discussió contribucions registre) Western Union 2 114
[ Participació amb l'etiqueta #1lib1ref a cada llengua]
Anys anteriors: 2016 · 2017 · 2018 · 2019


Coordinació

La campanya «1 bibliotecari, 1 referència» és un projecte conjunt de la Fundació Wikimedia1 librarian, 1 reference») i la Federació Internacional d'Associacions i Institucions Bibliotecàries (IFLA). A la Viquipèdia en català es realitza des de 2016 i és promoguda i coordinada per Amical Wikimedia.